Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
wickerman

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από wickerman »

Απ' τον Πειραιά στην Τούμπα ένα τσιγάρο δρόμος.
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Εν τω μεταξύ ο Γιακουμάκης αν έρθει χαρίζοντας λεφτά, δεν θα χάσει 1.5 εκ που λέμε εδώ μέσα
Συμβόλαιο ως το 2028 έχει, οπότε θα πάρει 4.5 εκ λιγότερα συνολικά αν ισχύουν αυτά που γράφουμε, ότι εκεί παίρνει 3 και εδώ θα πάρει 1.5
Εγώ πιστεύω ότι ζητάει λεφτά από τους Μεξικανούς για να πατσίσει κάπως την διαφορά και εκεί κολλάει το πράμα
Αλλιώς αφού ο ίδιος θέλει, ο ΠΑΟΚ θέλει, η ομάδα του θέλει, γιατί να μην ήταν ήδη εδώ?
These users thanked the author kritikos44 for the post:
Iceman92
black death

Δημοσίευση από black death »

JohnDag έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:21 Βασικά ο Γιακουμάκης ήταν δύσκολη περίπτωση εξαρχής. Δηλαδή, αν μιλούσαμε για αγορά θα λέγαμε αδύνατη.

Αλλά για δανεισμό υπάρχουν (υπήρχαν;) κάποιες ελπίδες αλλά απ' ότι φαίνεται λίγες.

Τα 2.8Μ τον χρόνο φαντάζουν ανυπέρβλητο εμπόδιο, δεν ξέρω πως μπορεί να βρεθεί λύση ως προς αυτό.

Δηλαδή γιατί να δεχτεί η Κρουζ Αζούλ δανεισμό με κάλυψη του 50% του συμβολαίου στις 6/8 και να μην περιμένει να δει μπας και βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής; Ώστε να καλύψει την χασούρα της μια και καλή;

Να πεις ότι ήταν 30/8 και στην λογική να μην της μείνει αμανάτι για ένα χρόνο, να το καταλάβω.

Σε αυτή την φάση δεν βλέπω για ποιο λόγο να θέλουν να βιαστούν να τον δώσουν δανεικό οι Μεξικάνοι ειδικά σε ομάδα που δεν καλύπτει το 100% του συμβολαίου του.
Απο ευρωπη δεν πιστευω οτι υπάρχει περιπτωση να καλύψει ομάδα τέτοιο συμβολαιο. Στο mls βλεπω κλείνει η μεταγραφικη 21/8.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ (που είμαι και team Ιβαν :mrgreen: ) περίμενα ότι μετά από αυτά που γίναν θα έβαζε ο Ιβαν το χέρι στην τσέπη και θα έφερνε άμεσα 2 καλούς παίκτες. Η αλήθεια είναι ότι αυτό με προβληματίζει και αρχίζω δειλά δειλά να σκέφτομαι προβλήματα ρευστότητας. Δεν βρίσκω άλλη εξήγηση.
These users thanked the author Montrealiotis for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Παιδιά 1+1 =2
Όταν ο παίχτης παίρνει κοντά στα 3 και τον θέλουμε δανεικό η ομάδα του θέλει να απαλλαγεί από το συνολικό πόσο πως θα έρθει σε μας ;
Αποκλείεται να δώσουμε όλο τον μισθό !
Τα μισά είναι το τοπ !
Άρα αν ανέβουμε στα 1,6-1,8 είναι υπέρβαση!
Άρα ή θα πέσει με τα χρήματα ο παίχτης ή δεν θα έρθει !
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ο Στεργιαδης είπε στο ραδιόφωνο τα εξής :

Ο παίκτης (Γιακουμακης) θέλει επιστροφή στην Ελλάδα και δανεισμό στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους.
1) Οικογενειακους μια και την οικογένειά του την έχει Ελλάδα (δεν μετακόμισαν ποτέ Μεξικό).

2) Κίνητρο Μουντιάλ γιατί πιστεύει ότι στον ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διακριθεί και να κερδίσει θέση στην Εθνική.

Η Κρουζ Αζουλ όμως φέρεται μάλλον εκδικητικα στον παίκτη. Ο λόγος είναι ότι ήρθαν δύο προτάσεις για αυτόν, μία από Αραβική ομάδα για αγορά με 4.5 μύρια και μία από mls (Σάρλοτ).

Ο Γιακουμακης και για τις δύο προτάσεις είναι αρνητικός και η πλευρά του (μάνατζερ) θεωρεί ότι η Κρουζ Αζουλ θα ενδώσει τελικά στο δανεισμό στον ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι πιθανό να χαρίσει κάποια χρήματα του προκειμένου να γίνει το ντιλ.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Τι λεφτά να χαρίσει ρε παιδιά ο Γιακουμάκης; Γιατί υιοθετείτε την κάθε μπαρούφα του κάθε αγράμματου ΑΡΔ;

Λεφτά "χαρίζεις" όταν πας κάπου με μεταγραφή. Σε φάση, έχω λαμβάνειν π.χ. 500Κ από την ομάδα μου (υπόλοιπο συμβολαίου) αλλά για να πάρω μεταγραφή παραιτούμαι από την αξίωση και υπογράφω συμβόλαιο με την καινούργια μου ομάδα. Κοινώς, διευκόλυνση για να γίνει η μεταγραφή.

Όταν πας δανεικός, το συμβόλαιο σου είναι σε ισχύ. 2.8Μ τον χρόνο λέει. 2.8Μ τον χρόνο θα πάρεις.

Το μόνο που είναι προς διαπραγμάτευση είναι τι ποσοστό από αυτά θα πληρώσει η ομάδα με την οποία έχεις συμβόλαιο και τι η ομάδα στην οποία πας δανεικός. Αυτό και αν θα υπάρχει loan fee.

Εκτός αν εννοούν ότι ο παίκτης θα υπογράψει αναπροσαρμογή συμβολαίου με την Κρουζ Αζούλ με λιγότερα λεφτά ώστε να ρθει στον ΠΑΟΚ, πράγμα που δεν μπορώ να δεχτώ ότι κάποιος το υπονόησε γιατί θέλει να είσαι special kind of stupid για να πεις κάτι τέτοιο.
These users thanked the author JohnDag for the post:
SCIFO
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Θα φανεί John. Ίσως έχεις δίκαιο
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

black death έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:28
JohnDag έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:21 Βασικά ο Γιακουμάκης ήταν δύσκολη περίπτωση εξαρχής. Δηλαδή, αν μιλούσαμε για αγορά θα λέγαμε αδύνατη.

Αλλά για δανεισμό υπάρχουν (υπήρχαν;) κάποιες ελπίδες αλλά απ' ότι φαίνεται λίγες.

Τα 2.8Μ τον χρόνο φαντάζουν ανυπέρβλητο εμπόδιο, δεν ξέρω πως μπορεί να βρεθεί λύση ως προς αυτό.

Δηλαδή γιατί να δεχτεί η Κρουζ Αζούλ δανεισμό με κάλυψη του 50% του συμβολαίου στις 6/8 και να μην περιμένει να δει μπας και βρεθεί ομάδα να τον αγοράσει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής; Ώστε να καλύψει την χασούρα της μια και καλή;

Να πεις ότι ήταν 30/8 και στην λογική να μην της μείνει αμανάτι για ένα χρόνο, να το καταλάβω.

Σε αυτή την φάση δεν βλέπω για ποιο λόγο να θέλουν να βιαστούν να τον δώσουν δανεικό οι Μεξικάνοι ειδικά σε ομάδα που δεν καλύπτει το 100% του συμβολαίου του.
Απο ευρωπη δεν πιστευω οτι υπάρχει περιπτωση να καλύψει ομάδα τέτοιο συμβολαιο. Στο mls βλεπω κλείνει η μεταγραφικη 21/8.
Πάλι έχει 15 μέρες, στο MLS ο Γιακουμάκης έχει εξαιρετικό όνομα και επίσης αν δεν κάνω λάθος υπάρχει και η Σαουδική Αραβία που μπορεί άνετα να σηκώσει τέτοια συμβόλαια.

Δεν ξέρω, βέβαια, πότε κλείνει εκεί η μεταγραφική αλλά φαντάζομαι πρέπει να είναι σε εναρμόνιση με την δική μας.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Θα έρθει στο τέλος πιστεύω κι εγώ.
Και θα είναι μαζί με δύο ακόμα προσθήκες μια από τις καλύτερες μεταγραφικές περιόδους, όχι στα λόγια, θα αποδειχτεί στην πράξη , μέσα στο γήπεδο.

Ο λαός του ΠΑΟΚ (όχι του πληκτρολογίου, ο άλλος, ο αληθινός) έκανε sold out σε κάποια δευτερόλεπτα ( εντάξει χιλιάδες δευτερόλεπτα) και στείλε μήνυμα δυνατό προς πάσα κατεύθυνση.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και εγώ πιστεύω ότι θα έρθει.
Αν ο παίκτης επιθυμεί επιστροφή στην Ελλάδα ξέρει ότι αυτό το συμβόλαιο δεν θα το βρεί ΠΟΥΘΕΝΆ.
Βέβαια πόσο εύκολα χαρίζεις 1,4εκ για να πέσεις στα μισά;
Τα οποία μισά βέβαια για Ελλάδα είναι εξαιρετικό συμβόλαιο.
Δεν ξέρω. Νομίζω είναι καθαρά στα χέρια του πλέον
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Μακάρι να ρθει παιδιά, εγώ τον παίκτη τον θέλω σαν τρελός.

Το έχω ξαναπεί, θεωρώ ότι κουμπώνει κουτί στο σύστημα μας και στο Λουτσέσκουμπολ.

Απλά, μου φαίνεται πολύ δύσκολη περίπτωση που λογικά αν γίνει θα γίνει προς το τέλος. Και δεν ξέρω αν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι τότε.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Dimitris_L4
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:34 Ο Στεργιαδης είπε στο ραδιόφωνο τα εξής :

Ο παίκτης (Γιακουμακης) θέλει επιστροφή στην Ελλάδα και δανεισμό στον ΠΑΟΚ για δύο λόγους.
1) Οικογενειακους μια και την οικογένειά του την έχει Ελλάδα (δεν μετακόμισαν ποτέ Μεξικό).

2) Κίνητρο Μουντιάλ γιατί πιστεύει ότι στον ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διακριθεί και να κερδίσει θέση στην Εθνική.

Η Κρουζ Αζουλ όμως φέρεται μάλλον εκδικητικα στον παίκτη. Ο λόγος είναι ότι ήρθαν δύο προτάσεις για αυτόν, μία από Αραβική ομάδα για αγορά με 4.5 μύρια και μία από mls (Σάρλοτ).

Ο Γιακουμακης και για τις δύο προτάσεις είναι αρνητικός και η πλευρά του (μάνατζερ) θεωρεί ότι η Κρουζ Αζουλ θα ενδώσει τελικά στο δανεισμό στον ΠΑΟΚ. Επίσης, είναι πιθανό να χαρίσει κάποια χρήματα του προκειμένου να γίνει το ντιλ.
Αυτά έχω διαβάσει και εγώ στο Χ.
Η ομάδα από MLS είναι η Σάρλοτ και έχει κάνει προσφορά 3,5 Με.
Ο παίκτης είναι αρνητικός για την μετακίνηση σε αυτές, θέλει να έρθει εδώ και οι της Αζουλ έχουν θυμώσει μαζί του.
Επίσης θα κυνηγήσουν δικαστικά αυτόν που έβγαλε στην φόρα το συμβόλαιο του.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

nunies4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 19:42 Και εγώ πιστεύω ότι θα έρθει.
Αν ο παίκτης επιθυμεί επιστροφή στην Ελλάδα ξέρει ότι αυτό το συμβόλαιο δεν θα το βρεί ΠΟΥΘΕΝΆ.
Βέβαια πόσο εύκολα χαρίζεις 1,4εκ για να πέσεις στα μισά;
Τα οποία μισά βέβαια για Ελλάδα είναι εξαιρετικό συμβόλαιο.
Δεν ξέρω. Νομίζω είναι καθαρά στα χέρια του πλέον
Nunies, το έγραψα και πιο πάνω.

Πως να χαρίσει ρε φίλε 1,4Μ τον χρόνο ο δανεικός; Το συμβόλαιο του πρέπει να πληρωθεί, είναι υπογεγραμμένο και σε ισχύ για 2.8Μ τον χρόνο.

Δεν υπάρχει ούτε νομικά, ούτε φορολογικά τρόπος να γίνει κάτι τέτοιο.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα ρε πασάκα μου.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Θα χαρίσει μερικά λεφτά εννοούμε θα δεχθεί να πληρωθεί λιγότερο απ το συμφωνηθέν συμβόλαιο. Αυτό φαίνεται να γίνεται: η ομάδα προφανώς και θέλει να τον ξεφορτωθεί αλλά δεν έχει κανένα ατού μιας και ο παίχτης δεν υπογράφει αλλού για να κάνουν απόσβεση. Τώρα προσπαθούν να βάλουν την υποχρεωτική οψιόν τουλάχιστον να μην ξανασχοληθούν με το θέμα και να πάρουν μια επικοινωνιακή νίκη αλλά το Μαράκι δε καταλαβαίνει από τελεσίγραφα οπότε το κόβω τέλη Αυγούστου με τους όρους που θέλει ο ΠΑΟΚ.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”