Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από paokspren »

paokmono έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:56 Λίγο ετεροχρονισμένα λόγω του ότι διαβάζω τις σελίδες μαζεμένες.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα 20εκ για τον Κώσταντελια θεωρούνται ξεπούλημα;
Δύο χρόνια τώρα, ήρθαν ή ακούστηκαν μεγαλύτερες προτάσεις; Περισυ 17,5 ένα selling club και φέτος 20 μια Γερμανική που λογικά σκοπεύει στην πώληση του σε ένα δύο χρόνια. Όσο μεγαλώνει οι προτάσεις θα είναι μεγαλύτερες ή μικρότερες; Μέχρι ποια ηλικία αγοράζουν οι ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων που προσδοκούν κέρδος από μεταπώληση; Πιστεύει κανείς ότι θα τον πάρει από ευθείας από εμάς η Τσέλσι ή η Μπάγερν;
Κι εγώ δεν θέλω να φύγει. Η ερώτηση αφορά τη λογική βάσει της οποίας τα 20 εκ είναι "ξεπούλημα".
Τον έχουμε δει να παίζει.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Berni, Developer4
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δηλαδή κάθε χρόνο θα περιμένουμε πώληση ή τα ποσοστά μεταπώλησης για να κινηθούμε στις μεταγραφές; Τα χρήματα που πήραμε από τον Κοτάρσκι, η δόση των 11 εκατομμυρίων από τον Τζήμα, τα 1,7 από τον ΤΤ και τα 1,3 από τον Αουγκούστο πού πάνε; Συν τα πόσα εκατομμύρια που εξοικονομήθηκαν από τη λήξη ή το λύσιμο συμβολαίων.
Σεβασμός απέραντος στον Ιβάν για όσα έκανε, στήριξη στον πόλεμο που δέχεται πανταχόθεν, αλλά νομίζω ότι η ομάδα διοικείται με λανθασμένο τρόπο. Το να περιμένεις να κερδίσεις χωρίς επένδυση είναι σαν να κυνηγάς το τζακ ποτ στο τζόκερ ή το να έχει CEO μια εταιρεία marketing ένα π.χ. γιατρό καλή ώρα, είναι να πηγαίνει ψάχνοντας στο σκοτάδι.
Να περιμένουμε για σέντερ φορ, να περιμένουμε για τον Γιακουμάκη; Να το δεχθώ και ας μείναμε με 1+1 σε αυτή την θέση. Τα μεσοαμυντικά κενά της ομάδας όμως κραυγάζουν εδώ και μήνες, όταν μας πρεσάρουν σωστά η μπάλα δεν βγαίνει ή βγαίνει με καντήλια, σε κάθε στημένο γύρω από την περιοχή μας κάνουμε δεήσεις και για χαφ και σέντερ μπακ μόνο εικασίες και παπάδες. Ελπίζω αυτά να μην τα δούμε μπροστά μας άμεσα. Ελπίζω να καθαρίσουμε και από αύριο την πρόκριση και να δούμε το άμεσο μέλλον στο μεταγραφικό θέμα με άλλο μάτι, ελπίζω.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

paokmono έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:56 Λίγο ετεροχρονισμένα λόγω του ότι διαβάζω τις σελίδες μαζεμένες.
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί τα 20εκ για τον Κώσταντελια θεωρούνται ξεπούλημα;
Δύο χρόνια τώρα, ήρθαν ή ακούστηκαν μεγαλύτερες προτάσεις; Περισυ 17,5 ένα selling club και φέτος 20 μια Γερμανική που λογικά σκοπεύει στην πώληση του σε ένα δύο χρόνια. Όσο μεγαλώνει οι προτάσεις θα είναι μεγαλύτερες ή μικρότερες; Μέχρι ποια ηλικία αγοράζουν οι ομάδες προηγμένων πρωταθλημάτων που προσδοκούν κέρδος από μεταπώληση; Πιστεύει κανείς ότι θα τον πάρει από ευθείας από εμάς η Τσέλσι ή η Μπάγερν;
Κι εγώ δεν θέλω να φύγει. Η ερώτηση αφορά τη λογική βάσει της οποίας τα 20 εκ είναι "ξεπούλημα".
Το απόλυτο καλοκαιρινό ανάγνωσμα.
500 σελίδες topic μεταγραφές καλοκαιριού.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Από την στιγμή που ο δεξιός μπακ Βαγιαννίδης τον οποίο είχε για πρωινό ο 37 ετών Τάισον, πουλήθηκε έναντι 12 ή 14 εκατομμυρίων, ο Κωστούλας με μισή χρονιά έναντι 33 και ο Αλφζ θέλει 30 για τον πεναλτάκια Ιωαννίδη, άσχετα αν δεν τα πάρει ούτε στην Δευτέρα Παρουσία, για τον Ντέλια τα 20 είναι χειρότερα και από ξεπούλημα. Στην φάση μάλιστα που έχουμε μπροστά χρονιά με Ευρώπη θέλω να πιστεύω και Μουντιάλ με ένα σωρό αγώνες για την Εθνική.
Και για τον Κουλιεράκη τα 11,75 που εισπράξαμε και δεν ξέρω αν πήραμε το bonus των 3, σήμερα μου φαίνονται λίγα.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 3):
Ragnar1926, Developer4, Logistis
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

MagdiTolba έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 14:00 Η απαντηση δοθηκε από Κουλιερακη, Τζολη που κανουν τα διπλα απ ο,τι τους δωσαμε και από τον γαυρο που τους πουλαει αναλογως
Καλά για αυτό και μπαίνει το ποσοστό μεταπώλησης, οι ομάδες δεν αγοράζουν στην ίδια τιμή παίκτη από την Ελλάδα και από την Γερμανία. Όπως εσύ αν σε πούνε ότι παίρνουμε τον Χ παίκτη που έκανε παπάδες στην Βοσνία ή την Γεωργία θα είσαι διστακτικός, έτσι είναι και η Αγγλική ομάδα όταν κοιτάει παίκτη που έκανε παπάδες στην Ελλάδα και κοιτάει τον ίδιο παίκτη έναν χρόνο μετά που έχει σταθεί βασικός και αναντικατάστατος στην Μπουντεσλίγκα διατίθεται να προσφέρει άλλο πόσο.

Ο Γαύρος έχει άλλο όνομα στην αγορά γιατί σε αυτό τον χώρο έχει μπει μια δεκαετία πριν από εμάς, αν δεις τι πωλήσεις κάναν πριν πέντε χρόνια θα δεις ότι ήταν στα επίπεδα που πουλάμε εμείς τώρα.

That being said, συμφωνώ ότι τα 20 δεν ήταν μια καλή τιμή για τον Κωνσταντέλια, η διαπραγμάτευση πρέπει να ξεκινάει με πάτωμα κοντά στα 30. Το μανατζερικό του γραφείο αν θέλει να κάνει μεταγραφή να κονομήσει, ας try harder.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν μέχρι τώρα δεν έχουμε συμφωνήσει παίκτη δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές στη λίστα.
Απορώ πώς εδώ και μέρες γράφηκε ότι ο Γιακουμάκης προβάρει τα ασπρόμαυρα.
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Δλδ δύο χρόνια τουλάχιστον που τον έχουμε στη βιτρίνα, κανείς δεν βρέθηκε να αξιολογήσει όλα αυτά ή να συγκρίνει το κόστος του με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά και να μας προτείνει περισσότερα.
Αυτοί που είδαν τον βαγιαννιδη, τον τζιμα και τον Κωστούλα, δεν είδαν τον Ντελια;
Εγώ λέω, πως αυτούς τους παίχτες τους παρακολουθούν από τα 14 τους.
Τους ξέρουν καλύτερα απ' ότι νομίζουμε.
Ο Κωστούλας τη μία χρόνια πήρε youth ch l (δεν ξέρω τη συνεισφορά του) και την επόμενη απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα σε ανδρική ομάδα.
Ο Τζίμας που τον παρακολουθούσαν καμία πενταετία, έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε διαφορετικό περιβάλλον.
Για τον Ντελια, προφανώς μετράει αρνητικά (αυξάνει το ρίσκο) η μέτρια έως κακή χρονιά στην εουπεν.
Αυτά τα παρακολουθούν.
Υπάρχουν παίχτες που λόγω χαρακτήρα/ψυχολογίας, δεν αποδίδουν τα ίδια παντού.
Όλοι μπορούμε να περάσουμε πάνω από ένα μαδερι, αλλά όταν το μαδερι μπει στα εξήντα μέτρα ύψος τα πράγμα αλλάζει.
Για κάποιο λόγο λοιπόν, η αγορά όχι εγώ, ΔΕΝ δίνει παραπάνω από +-20.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Όσο δεν συμμετέχεις στο μεταγραφικο πανηγύρι οι τιμές που πουλάς θα μοιάζουν μικρές.
These users thanked the author joshua for the post (total 3):
Dimitris_L4, Scotch4, Ριαν_Καπαγιαννιδης
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

paokmono έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 14:33 Δλδ δύο χρόνια τουλάχιστον που τον έχουμε στη βιτρίνα, κανείς δεν βρέθηκε να αξιολογήσει όλα αυτά ή να συγκρίνει το κόστος του με αυτά που κυκλοφορούν στην αγορά και να μας προτείνει περισσότερα.
Αυτοί που είδαν τον βαγιαννιδη, τον τζιμα και τον Κωστούλα, δεν είδαν τον Ντελια;
Εγώ λέω, πως αυτούς τους παίχτες τους παρακολουθούν από τα 14 τους.
Τους ξέρουν καλύτερα απ' ότι νομίζουμε.
Ο Κωστούλας τη μία χρόνια πήρε youth ch l (δεν ξέρω τη συνεισφορά του) και την επόμενη απέδειξε ότι μπορεί να κάνει πράγματα σε ανδρική ομάδα.
Ο Τζίμας που τον παρακολουθούσαν καμία πενταετία, έδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε διαφορετικό περιβάλλον.
Για τον Ντελια, προφανώς μετράει αρνητικά (αυξάνει το ρίσκο) η μέτρια έως κακή χρονιά στην εουπεν.
Αυτά τα παρακολουθούν.
Υπάρχουν παίχτες που λόγω χαρακτήρα/ψυχολογίας, δεν αποδίδουν τα ίδια παντού.
Όλοι μπορούμε να περάσουμε πάνω από ένα μαδερι, αλλά όταν το μαδερι μπει στα εξήντα μέτρα ύψος τα πράγμα αλλάζει.
Για κάποιο λόγο λοιπόν, η αγορά όχι εγώ, ΔΕΝ δίνει παραπάνω από +-20.
Eντάξει μας το είπες και έγινες κατανοητός. Η αγορά αφού δε δίνει παραπάνω από 20, δε θα πάρει τον Ντέλια.

Τόσο απλό.

Απλά άσε εμάς να έχουμε διαφορετική άποψη από την αγορά που είδε/θυμάται/λαμβάνει υπόψιν τη χρονιά στην ... Έουπεν... Δεν κάνει κακό να έχουμε διαφορετική άποψη...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

gianantho έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:56 Εκεί στην ΠΑΕ να μάθουν άμεσα τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Χαρβης ... 8-)
Εδώ δείτε πως ταΐζουν παπα στους οπαδούς τους για την μεταγραφη Σαματα:
"Στην Τανζανία υπάρχουν δύο διασημότητες. Το Κιλιμάντζαρο και ο Άλι Σαμάτα. Και παρόλο που η Χάβρη έχει συνηθίσει να μετακινεί βουνά, ήταν πιο απλό (και πιο χρήσιμο) να φέρει τον αρχηγό των Taifa Stars" :lol:
Έτσι πως τα περιγράφουν εμένα άρχισε να μου λείπει κιολας :D
Γενικά φαίνεται πώς δεν έχει γίνει αντιληπτό ότι η παρουσία του Αλί στον ΠΑΟΚ ήταν το outlier και όχι η νόρμα στην καριέρα του. Επίσης αρκετός κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι για τον αθλητισμό της Τανζανίας ο Σαμάτα είναι κάτι αντίστοιχο του Αντετοκούμπο για τον δικό μας αθλητισμό. Σε μια χώρα κοντά 70 εκατομμυρίων, ο Σαμάτα είναι ο μοναδικός που έχει καταφέρει να κάνει μια αξιόλογη πορεία στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, μπορεί όλα αυτά να φαίνονται εντελώς δυσανάλογα με αυτό που είδαμε εμείς από τον Σαμάτα και για την δική μας φούσκα να επικρατεί η άποψη ότι ήταν ο "χειρότερος" επιθετικός, να ήταν "ανέκδοτο" αλλά εκτός της δικής μας φούσκας δεν είναι ίδια η αντίληψη του ποδοσφαιρικού κόσμου για τον Αλί.

Για τον υπόλοιπο κόσμο ο Σαμάτα είναι ένας επιθετικός που ξεκίνησε από μια χώρα που δεν έχει παράδοση, οπότε δεν έχει ούτε υποδομές ούτε μάτια στραμμένα πάνω της και έφτασε να βάλει σχεδόν 100 γκολ στο Βέλγιο, να παίξει Τσάμπιονς Λιγκ, να παίξει Πρέμιερ Λιγκ, να παίξει σε big 3 ομάδα της Τουρκίας και να είναι κομμάτι πρωταθληματικών ομάδων σε Ελλάδα και Βέλγιο.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
astral
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

On topic.
Ο Ζαφειρης πιστεύετε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ;
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

George Best4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 13:55 Αυτό πάντως που θα κατηγορήσετε την Γκοντσαρεβα, τον Λουτσεσκου, τον ήλιο, τα σύννεφα, το κακό φενγκ σούι παρά να δεχτείτε ότι ο Ιβάν δε θέλει ή δε μπορει να ρίξει χρημα και οι αποφασεις είναι δικές του να το κοιτάξετε παιδιά ...

Σίγουρα δεν ήξερε ότι θα πουλιόταν ο Κωσταντελιας και όταν το έμαθε πέταξε σαν τον Σούπερμαν για να τον ανανεώσει.

Ναι και λογικά περιμένουν να πουληθει ο Κουλιερακης 50+ μύρια να πάρουμε αλλά 10 γιατί τα 50-60 από πωλήσεις και άλλα τόσα από Ευρώπη,διαρκειας την τελευταία 3ετια είναι ψίχουλα.

Το ενδεχόμενο να πλασάρουν σανό το έχει σκεφτεί κανεις?

Δεν θα έκλειναν φορ χαφ στόπερ αρχές Ιουλίου που και καλά θα έμπαινε στα ταμεία τα χρήματα από Τζίμα?

Ε έτσι θα κλείσουν και αν πωληθεί ο Κουλιερακης.

Αύριο η ομάδα παίζει κρίσιμο ματς, μακάρι να το καθαρίσει από το πρώτο παιχνίδι, να εξασφαλίσουμε Ευρώπη.

Όλα τα άλλα περνάν σε 2η μοίρα, από Παρασκευή πάλι εδώ.

Αλλά σκεφτείτε πριν γράψετε κάτι.
Όπως μερικοί αναρωτιεστε γιατί για τα τραγια που είχαμε και έβγαινε ο προπονητής και τους εκθείαζε και λέγατε "τους θέλει", "αυτός τους επέλεξε" "γιατί δεν τους κράζει?".θέλατε δηλαδή να βγει ο προπονητής και να πει "τι σακιά μου φέρατε πέρυσι?"
Έτσι θέλετε και τώρα να βγει κάποιος από τη διοίκηση να σας πει τα αυτονόητα.
Λες και δε βλέπετε την όλη κατασταση
Αφησαν την ομαδα με φορ τον Τσαλοφ, του οποιου η περσινη εικονα θα τον εστελνε δανεικο μια σωστα λειτουργικη παε και θα εφερνε τον καθε Γιακουμακη σε χρονο μηδεν. Οχι να παζαρευει τα 2.3 να γινουν 2.1.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

On topic + συζητηση για Ζαφειρη = Off topic νομιζω, με τα λιγα μαθηματικα που ξερω.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 4):
Developer4, lnlnx, thios4, Dimitris_L4
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Έλα ρε Ελ Γιακουμή στον Π.Α.Ο.Κ. μας !!! :nairepaok:
embuji

Δημοσίευση από embuji »

makispaspartou έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 14:50 On topic.
Ο Ζαφειρης πιστεύετε ταιριάζει στον ΠΑΟΚ ;
Kαπου και εμενα πηρε το ματι μου να λενε για Ζαφειρη και ΠΑΟΚ χωρις ομως καποια ουσια.

Ποιος μπαγλαμας το ξεκινησε αυτο το με τον Ζαφειρη; Κατω απο 10 χαρτια δεν θα απαντησουν καν σε email οι αλλοι. Επισης θα παιξει τσαμπιοσλι με Σλαβια. Οτι να'ναι.

Δεν ειναι ρεαλιστικο να μιλαμε για Ζαφειρη παιδια. Λιγο παμε στα μετρα μας. Περιμενω απαντηση οσονουπω απο τον Milinkovic-Savic
These users thanked the author embuji for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”