Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
soigol

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από soigol »

Έχω πειστεί, βάση τακτικής μεταγραφών, ότι η Μαρία πάει στα Lidl και ψωνίζει μόνο από τα κοντοληξιμα......
Εντάξει και όταν έχει προσφορές με τιμές στον πάτο!!!!
These users thanked the author soigol for the post:
margas
Refused1337

Δημοσίευση από Refused1337 »

Είμαι ο μεγαλύτερος κατακριτής του Γιακουμάκι ως βασικό φορ Εθνικής Ελλάδος.

Δεν μου άρεσε καθόλου σε σχέση με τα φορ που είχε τόσα χρόνια εχει διαθέσιμα η Εθνική μας, αλλά εχει και φοράρες... (Παυλίδης, Δουβίκας, Ιωαννίδης)

Παρόλο αυτά νομίζω για την ομάδα μας θα βγει μια ουσιαστική μεταγραφή, θα σκοράρει σίγουρα με κάθε τρόπο το ελάχιστο 12-15 γκοαλ, θα πιέσει και θα δώσει μάχες σίγουρα.

Το θέμα ειναι αν θα μπορέσει να πάρει την πρώτη πάσα, να την σπάσει σωστά στην μεσοεπιθετική γραμμή και να φύγει. Αν το καταφέρει θα πάει πολύ καλά ως μεταγραφή.

Πέρα απο αυτό, ο Jovic ήταν ο παίχτης που ήθελα να πάρουμε πιο πολύ, αλλα ακόμα περισσότερο απο τον Jovic θέλω να μην πληρώνουμε υπερπολλαπλάσια την αξία των παικτών που έρχονται στην ομάδα και συγνώμη αλλά 2,5€ δεν αξίζουν για εναν παίχτη με τόσο ρίσκο.

Βλέπω τα τελευταία χρόνια τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού οπου στοχεύει παίκτες που επαιζαν στον ΠΑΟΚ η που ο ΠΑΟΚ ηθελε και όμως αρνήθηκε να τους πληρώσει στην αξία που τους πλήρωσε εν τέλη ο Παναθηναικός και για αυτό πήγαν εκεί:
Sporar, Λημνιος, Djuricic(αν και βελτιώθηκε), Ingason, Maksimovic, Swiderski, Maurício, Κώτσιρας και πόσους αλλους ξεχνάω τώρα.. Σορρυ αλλα αυτοί οι παίχτες για τα λεφτά που παίρνουν είναι ολοι trashies. Συνεπώς ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα για Jovic, Marin(δεν το ηθελα με τίποτα).

Εγώ θα δώσω ενα μπράβο στην ΠΑΕ που προσπαθεί να ξεφύγει απο αυτή την λογική του να πληρώνει 50, 60, 70% πάνω την αξία κάποιον παικτών. Πήραμε ενα ρίσκο πέρυσι με τον Bakayoko οπου για εμένα εχει στα χαρτιά μια παραπλήσιας αξίας πορεία στην καριέρα του με τον Jovic, αλλα δεν πληρώσαμε αυτό το ρισκο με διετες κλειστώ 2,5€ αλλα με 1€ και είναι πολύ σημαντικό αυτό.
These users thanked the author Refused1337 for the post (total 2):
Ιάσονας, zaffodb
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

soigol έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 08:39 Έχω πειστεί, βάση τακτικής μεταγραφών, ότι η Μαρία πάει στα Lidl και ψωνίζει μόνο από τα κοντοληξιμα......
Τα συμβόλαια που πληρώνει 1εκ. - 1.5εκ. να φανταστώ και αυτά από το Lidl είναι. Κοντολήξιμα ή προσφορές στον πάτο, σωστά;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

San4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 00:35 Ρε παιδιά ο ουρταδο στα 22 είχε λιγότερα γκολ από τον τζιμα στα 16 στη β ομάδα .
Σαν φορ ήταν καλός. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσ' το γάλα. Λόγω χαρακτήρα όμως δεν ασχοληθήκαμε.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Σύμφωνα με τους ΑΡΔ, το κρίσιμο σημείο για τη μεταγραφή Γιακουμάκη στον ΠΑΟΚ είναι η καταβολή του συμβολαίου του, για την ερχόμενη σεζόν, στο μισό-μισό. Δηλαδή από τα 2,8 εκ. δολάρια που είναι το συμβόλαιο / έτος να πληρώσουμε εμείς τα 1,4 εκ και άλλα τόσα η Κρουζ Αζούλ. Κι εκεί είναι που μας πατάνε οι Μεξικανοί βάζοντας ως εκ μέρους τους προϋπόθεση για τον δανεισμό την πληρωμή του συνόλου των 2,8 εκ. δολαρίων ποσό που ξεφεύγει από τις οικονομικές δυνατότητες του ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη (για τους γνωστούς λόγους του οικονομικού περιορισμού, της πολιτικής αυτάρκειας, του ότι "γίναμε σοφότεροι" κλπ). Και για να λέμε του στραβού το δίκαιο δεν ξέρω εάν θα πηγαίναμε στον Γιακουμάκη εάν είχαμε άπλα για να δώσουμε 2,8 εκ δολάρια ετησίως σε έναν παίκτη. Οπότε, σύμφωνα πάντα με τους ΑΡΔ, το μπαλάκι πηγαίνει στα χέρια του Γιακουμάκη ο οποίος καλείται να περιορίσει τις ετήσιες οικονομικές απολαβές του και να τις προσαρμόσει στα "μπορώ" του ΠΑΟΚ. Και εάν έχουμε φθάσει σε τέτοια εξέλιξη το ερώτημα είναι: Θα "χαρίσει" 1,4 εκ δολάρια ο Γιακουμάκης για να έλθει στον ΠΑΟΚ? Και στο φινάλε, ένα τέτοιο μεταγραφικό σίριαλ γίνεται μόνο και μόνο για τον δανεισμό ενός παίκτη για ένα χρόνο? Διότι για να συμφωνήσουμε με υποχρεωτική οψιόν αγοράς που θα κυμαίνεται στα 4 εκ δολάρια τουλάχιστον, είναι προφανώς αδύνατον. Αξίζει?
icue

Δημοσίευση από icue »

ΑποστόληςΑ έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 08:49
San4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 00:35 Ρε παιδιά ο ουρταδο στα 22 είχε λιγότερα γκολ από τον τζιμα στα 16 στη β ομάδα .
Σαν φορ ήταν καλός. Ξεχώριζε σαν τη μύγα μέσ' το γάλα. Λόγω χαρακτήρα όμως δεν ασχοληθήκαμε.
Εγω οσες φορες τον ειδα επαιζε για την παρτη του, ηταν εντελως αντιομαδικος παικτης και δεν τρελαθηκα και με την τεχνικη του. Απλα ηταν δυνατος και γρηγορος.
These users thanked the author icue for the post:
zaffodb
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Εγώ δεν μπορώ να δω τι οικονομικό ντιλ μπορούμε να κάνουμε με παίκτη 30-31 που έχει αλλά τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,8 εκ δολάρια και κοστολογείται σίγουρα με πάνω από 3 εκ δολάρια. Το ιδανικό σενάριο που πάλι θα μου φαινόταν υπερβολή για τον εν λόγω παίκτη θα ήταν διετής δανεισμός πληρώνοντας ένα 40 με 50 τοις εκατό του μισθού.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

makispaspartou έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:12 Εγώ δεν μπορώ να δω τι οικονομικό ντιλ μπορούμε να κάνουμε με παίκτη 30-31 που έχει αλλά τρία χρόνια συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 2,8 εκ δολάρια και κοστολογείται σίγουρα με πάνω από 3 εκ δολάρια. Το ιδανικό σενάριο που πάλι θα μου φαινόταν υπερβολή για τον εν λόγω παίκτη θα ήταν διετής δανεισμός πληρώνοντας ένα 40 με 50 τοις εκατό του μισθού.
Έτσι ακριβώς.
Και η περίπτωση για πληρωμή 40 με 50 τοις εκατό του μισθού δείχνει αδύνατον να πραγματοποιηθεί.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Πραγματικά πως καταφέρνουν και μπλέκουν σε τέτοιες ιστορίες κάθε χρόνο είναι απίστευτο .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Όσο μας πιέζουν άλλο τόσο και πιέζονται...
Ας τους μείνει εκεί να παίρνει τα 2,8 να κάθεται και να εξακολουθήσουν τα αποδυτήρια τους να είναι μπουρδέλο όπως φημολογείται ότι έγιναν μόλις μαθεύτηκε ο πραγματικός μισθός του.

Ποιός θα λυγίσει πρώτος είναι η φάση. Βέβαια αν για εμάς περάσει η σημερινή μέρα μπορούμε να το τραβήξουμε και άλλες μέρες. Δεν υπάρχει ο χρονικός περιορισμός της λίστας
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Του Σωτήρος σήμερα, Χρόνια Πολλά. Να δούμε μήπως και έλθει και η σωτηρία μας στα μεταγραφικά.
These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 2):
ΑποστόληςΑ, margas
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς
These users thanked the author renegade for the post (total 4):
navigator11, black death, margas, giaxxo
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

tolis14 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 08:47
soigol έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 08:39 Έχω πειστεί, βάση τακτικής μεταγραφών, ότι η Μαρία πάει στα Lidl και ψωνίζει μόνο από τα κοντοληξιμα......
Τα συμβόλαια που πληρώνει 1εκ. - 1.5εκ. να φανταστώ και αυτά από το Lidl είναι. Κοντολήξιμα ή προσφορές στον πάτο, σωστά;
ΠΑΟΚ εισαι οχι αρης. Οποτε το 1 εκ ειναι απο τα lidl οταν θέτεις στόχους πρωτάθλημα κ ευρωπη
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

renegade έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:28 Το μόνο λάθος είναι που άφησαν την περίπτωση τσεντίρα επειδή δεν έκανε κλικ στους οπαδούς
Το κεντιρα τι να τον κανεις? Τι καλύτερο απο το Μύθου έχει?
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

nunies4 έγραψε: Τετ 06 Αύγ 2025, 09:24 Όσο μας πιέζουν άλλο τόσο και πιέζονται...
Ας τους μείνει εκεί να παίρνει τα 2,8 να κάθεται και να εξακολουθήσουν τα αποδυτήρια τους να είναι μπουρδέλο όπως φημολογείται ότι έγιναν μόλις μαθεύτηκε ο πραγματικός μισθός του.

Ποιός θα λυγίσει πρώτος είναι η φάση. Βέβαια αν για εμάς περάσει η σημερινή μέρα μπορούμε να το τραβήξουμε και άλλες μέρες. Δεν υπάρχει ο χρονικός περιορισμός της λίστας
Και βέβαια μπορούμε να το τραβήξουμε δεν βιαζόμαστε, μπορούμε να το φτάσουμε ως τις 31 Αυγούστου. Και αν ως τότε δεν έχει γίνει κάτι, δεν πειράζει ο Γενάρης είναι κοντά.

Ο Λουτσέσκου να είναι καλά και μπορεί να δοκιμάσει και τον Πέλκα σαν 9αρι και αν του βγει, δεν θα χρειαζόμαστε καν παίχτη
These users thanked the author omerta76 for the post:
Dimitris_L4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”