Αν η φορολογία είναι πάνω από 30% στο Μεξικό τότε το καθαρό είναι περίπου 2εκ ευρώ. Το θέμα είναι ότι πιθανόν να θέλουν να τον πουλήσουν.Magpies4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 19:28Κανέις δεν πρόκειται να καλύψει 3+ μύρια συμβόλαιο για τον Γιακουμάκη. Άρα καλύτερα να τον πουλήσουν γιατί διαφορετικά θα πρέπει να πληρώνουν για παίκτη που δεν παίζει. Αν το δώσουν δανεικό η μόνη περίπτωση είναι να πληρώνουν μεγάλο μέρος του συμβολαίου. Δηλαδή μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα για την Αζούλ. Εμείς αποκλείεται να δώσουμε πάνω από 1.5, μήν πω οτι η προσφορά μας είναι πιό κάτω.
Πιστεύω θα αναγκαστούν να τα βρούν κάπου στη μέση. Τα 3 είναι πάρα πολλά για παίκτη που δεν παίζει.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- loukas karadimos
Μια φορά χάρτινος για πάντα χάρτινος
Ας χαλάσει
Για το ποιος θα έρθει στην θέση του δεν αγχώνομαι, ας αγχωθούν αυτοί που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά
Με μύθου θα τους τον κάνω βαρέλι άμα λαχει
Περήφανος κάτοχος διαρκείας την σεζόν 20025-2026 χωρίς Σέντερ φορ, χάφ, στόπερ και δεν ξέρω γώ τι άλλο δε ξέρω

Ας χαλάσει
Για το ποιος θα έρθει στην θέση του δεν αγχώνομαι, ας αγχωθούν αυτοί που πληρώνονται για να κάνουν αυτή τη δουλειά
Με μύθου θα τους τον κάνω βαρέλι άμα λαχει
Περήφανος κάτοχος διαρκείας την σεζόν 20025-2026 χωρίς Σέντερ φορ, χάφ, στόπερ και δεν ξέρω γώ τι άλλο δε ξέρω

- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Ypnos
Αν οι Μεξικάνοι βιαστούν να τον ξεφορτωθούν τότε έχουμε ελπίδες.
Αν περιμένουν και άλλες προτάσεις π.χ. από το MLS που ο παίκτης έχει καλό όνομα τότε μας βλέπω για τέλος Αυγούστου.
Θα βοηθούσε αν ο παίκτης τους διαμηνύε ότι ενδιαφέρεται μόνο για Ελλάδα.
Αν περιμένουν και άλλες προτάσεις π.χ. από το MLS που ο παίκτης έχει καλό όνομα τότε μας βλέπω για τέλος Αυγούστου.
Θα βοηθούσε αν ο παίκτης τους διαμηνύε ότι ενδιαφέρεται μόνο για Ελλάδα.
Magpies4 Ναι φίλε για τον Γιακουμακη είπα αυτόν πασάραν αρδοσαιτ-ραδιοφωνα και αρδ εκπομπές, για αυτό είπα μέχρι να πέσει υπογραφή να είμαστε προσεκικοί με ότι πασάρουν τα αρδ.
Όπως το πάνε θα φέρουν τα Κρουστά για φορ, τα Πνευστά για χαφ και τα Έγχορδα για σέντερ μπακ.Paok1926 + male-sykies έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:34 Όχι ξανά Κέντιρα γμτ το κέρατο μου!! Μακάρι για Κρουστά.
Ομάδα ορχήστρα.

- loukas karadimos
Βασικά αρκεί μια δήλωση «για εμένα θα έπρεπε να είχε μετρήσει-«
Έτσι γενικά
Χωρίς παραπάνω αναφορές
Με το βλέμμα στο υπερπέραν
Και στα συγχωρώ ολα
Έτσι γενικά
Χωρίς παραπάνω αναφορές
Με το βλέμμα στο υπερπέραν
Και στα συγχωρώ ολα
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- vasgias, Χωρικός
-
Μπαίνω , διαβάζω, βγαίνω κάνω και μια τσάρκα στ' άλλα σάιτ και από τη ζωχαδα που έχω πέφτω στo dna Αλαφούζος: ο Ιωαννίδης σε πωλείται κάτω από 30 μύρια
Νασαι καλά ρε μεγιστάνα.ακομη κλαίω. Βάλε κι άλλα δέκα από μένα.

Αυτό το πράγμα, που στιγματίζεται ένας παίκτη, επειδή έπαιξε σε αντίπαλο δεν το καταλαβαίνω .
Τι χαζές εμμονές είναι αυτές;
Τι χαζές εμμονές είναι αυτές;
- Dimitris_L4
Βγηκε καπου οτι χαλαει ή απλα το κανουμε πουτανα παλι?
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- theo G4
Τα 4 στάδια των μεταγραφών.
1ο Στάδιο (της αισιοδοξίας) : Εχουμε πάρει πολλά φράγκα από τις πωλήσεις, θα φέρουμε 3 παικταράδες (φορ, χαφ και σέντερ μπακ) από το πάνω ράφι, να φτιάξουμε ομάδαρα.
2ο Στάδιο (του ρεαλισμού) : Τρεις κανονικούς παίκτες με νορμάλ κόστη απλά να κάνουν την δουλειά τους στο γήπεδο κι ας μην κάνουν γκελ στον κόσμο.
3ο Στάδιο (της απογοήτευσης) : Φέρτε παίκτες όποιους να' ναι, από όποιο ράφι τύχει, να καλυφθούν τα κενά, δεν πάει άλλο η κατάσταση.
4ο Στάδιο (της απελπισίας) : Για μεταγραφές είμαστε τώρα ? Αυτά θα λέμε ? Να κλείσουν τα κενά με μετατόπιση στις θέσεις των παικτών, με ενεργοποίηση κάποιων ανενεργών ποδοσφαιριστών, με προωθήσεις κ.λ.π.
Εγώ είμαι στο στάδιο Νο2 αλλά οδεύω προς το στάδιο Νο3.
1ο Στάδιο (της αισιοδοξίας) : Εχουμε πάρει πολλά φράγκα από τις πωλήσεις, θα φέρουμε 3 παικταράδες (φορ, χαφ και σέντερ μπακ) από το πάνω ράφι, να φτιάξουμε ομάδαρα.
2ο Στάδιο (του ρεαλισμού) : Τρεις κανονικούς παίκτες με νορμάλ κόστη απλά να κάνουν την δουλειά τους στο γήπεδο κι ας μην κάνουν γκελ στον κόσμο.
3ο Στάδιο (της απογοήτευσης) : Φέρτε παίκτες όποιους να' ναι, από όποιο ράφι τύχει, να καλυφθούν τα κενά, δεν πάει άλλο η κατάσταση.
4ο Στάδιο (της απελπισίας) : Για μεταγραφές είμαστε τώρα ? Αυτά θα λέμε ? Να κλείσουν τα κενά με μετατόπιση στις θέσεις των παικτών, με ενεργοποίηση κάποιων ανενεργών ποδοσφαιριστών, με προωθήσεις κ.λ.π.
Εγώ είμαι στο στάδιο Νο2 αλλά οδεύω προς το στάδιο Νο3.
- Σουριναμέζος
-
Δεν χάλασε τίποτα. Αρκεί όμως και νέος να τελειώνουμε και να μην το λιβάνιζουμε. Στο πάλι θα δούμε το περιμένουν το πράσινο φως από τον Ιβάν και θα μας στείλουν στο ψυχιατρείο!!!!!
πληρωνουμε το μισο συμβολαιο δηλ 1,5 μυρια εκει μαλλον ειναι το προβλημα..
καλα εμεις δεν διναμε 2 μυρια συμβολαιο για βασικο φορ

καλα εμεις δεν διναμε 2 μυρια συμβολαιο για βασικο φορ

- Σουριναμέζος