ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
7 Αυγούστου στην κορυφή της peak season του καλοκαιριού τελείωσαν τα εισιτήρια. Να πούμε ένα καλή σαιζόν να έχουμε και σεβασμό στον κόσμο τον γηπεδικό του ΠΑΟΚ
- These users thanked the author Taseos for the post (total 3):
- PAOKpanta, PAOKevolution, paok apo epilogi
Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
- PAOKevolution
το sold out δηλώνει και την αναμονή του κόσμου να ξεκινήσει θετικά η χρονιά της επετείου των 100χρόνων.
Εύχομαι, ακόμη και οσοι εχουν θεσει εαυτό τους υπέρ της χυδαίας κυβέρνησης, να νιώσουν τα ίδια συναισθήματα και να μην υπακουσουν σε εντολές αμαύρωσης της γιορτής.
Αν το κάνουν, μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Είναι τόση η οργή του κόσμου για την χυδαία κυβερνηση, που στο πρόσωπο όποιου τολμήσει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, θα βλέπουμε τον Πορτοσάλτε και τον Άδωνη
Εύχομαι, ακόμη και οσοι εχουν θεσει εαυτό τους υπέρ της χυδαίας κυβέρνησης, να νιώσουν τα ίδια συναισθήματα και να μην υπακουσουν σε εντολές αμαύρωσης της γιορτής.
Αν το κάνουν, μαύρο φίδι που τους έφαγε.
Είναι τόση η οργή του κόσμου για την χυδαία κυβερνηση, που στο πρόσωπο όποιου τολμήσει να κάνει κακό στον ΠΑΟΚ, θα βλέπουμε τον Πορτοσάλτε και τον Άδωνη
- These users thanked the author gpap5 for the post:
- PAOK DreXleR
Από όσα γνωρίζω πρέπει να είναι στο δικό του wallet. Θα σου έχει έλθει σίγουρα ηλεκτρονικό μήνυμα με επισυναπτόμενα τα bar code των εισιτηρίων. Πρέπει να το προωθήσεις στα άλλα μέλη που έχουν εισιτήριο, να κάνουν αντιγραφή έναν κωδικό μακρυνάρι που έχει και να μπουν στο δικό τους wallet, κάνοντας επικόλληση. Αμέσως θα εμφανιστεί το εισιτήριο με bar code για την είσοδο στο γήπεδο.Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Το πρώτο sold out της χρονιάς.
Παμε δυνατά ομαδαρα για την πρόκριση.
Ο κόσμος στηρίζει παντα την ομαδα και ειδικά τώρα στα 100 χρόνια.
Το πρόβλημα ειναι οτι κάποιοι στο σύλλογο θα τρίβουν τα χέρια τους σε κάθε στραβοπάτημα του αγωνιστικού ΠΑΟΚ για να το συνδυάσουν με το θέμα του νέου γηπέδου.

Παμε δυνατά ομαδαρα για την πρόκριση.
Ο κόσμος στηρίζει παντα την ομαδα και ειδικά τώρα στα 100 χρόνια.
Το πρόβλημα ειναι οτι κάποιοι στο σύλλογο θα τρίβουν τα χέρια τους σε κάθε στραβοπάτημα του αγωνιστικού ΠΑΟΚ για να το συνδυάσουν με το θέμα του νέου γηπέδου.
Ε καλά αυτό χρόνια γίνεται και στο φόρουμ. Στη στραβή έχουμε λογαριασμούς που ξυπνάνε από χειμερία νάρκη, έχουμε νέα μέλη . Στο πρωτάθλημα έχουμε πρόβλημα. Κρύβονται όλοι στην τουαλέτα του σπιτιού τους μην τους δει κανένας. Δεν αναπνέουν καν
Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Εγώ 2-3 φορές που πήγα οικογενειακώς για να δούμε την εθνική ομάδα τα είχα περασμένα όλα στο δικό μου wallet και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Φαντάζομαι δεν θα έχει καμία διαφορά

Πάμε ΠΑΟΚαρα!

Η Εθνικη ομαδα δεν χρειαζεται GOV WALLET. Αν τα μελη της οικογενειας ειναι ανηλικα τοτε κρατας τα εισιτηρια στο δικο σου κινητο/GOV, αν ειναι ενηλικα τους δινεις τον κωδικο που εχει το εισιτηριο τους στο email και τα περνανε αυτοι. Πως καταφερες να περασεις πολλαπλα εισιτηρια στην εφαρμογη του GOV; Εγω μεχρι ενα ηξερα. Βεβαια και να μπεις εσυ πρωτος και να δωσεις το κινητο πισω δεν πιστευω να εχεις θεμα, αλλα για σιγουρια δοκιμασε τα απο πανω
Σολντ αουτ στο πρώτο παιχνίδι !!! Μονο ο Π.Α.Ο.Κ. αυτα του Προεδράρα ΙΒΑΝ !!! 

Ευχαριστω ελπιζω να ειναι ετσι. Τον ελεγχο τον κανουν ατομα της ΠΑΕ ή αστυνομικοι;nikvasil έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 14:06Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.
Εγώ 2-3 φορές που πήγα οικογενειακώς για να δούμε την εθνική ομάδα τα είχα περασμένα όλα στο δικό μου wallet και δεν είχα κανένα πρόβλημα.
Φαντάζομαι δεν θα έχει καμία διαφορά
Πάμε ΠΑΟΚαρα!
![]()
Στην αρχη γινεται ενας ελεγχος...δειχνεις κινητο κτλ...εκει εχει και αστυνομια...σε κιγκλιδοματα πριν τις θυρες
Στα τουρνικε δεν εχει ελεγχο...εχει μονο της ΠΑΕ...εκει περνας το barcode και μπαινεις
Αυτα για την 4 που εχω διαρκειας...στις αλλες αν εχει κατι αλλο ας μας διαφωτησει καποιος απο κει
Στα τουρνικε δεν εχει ελεγχο...εχει μονο της ΠΑΕ...εκει περνας το barcode και μπαινεις
Αυτα για την 4 που εχω διαρκειας...στις αλλες αν εχει κατι αλλο ας μας διαφωτησει καποιος απο κει
-
Έξω πάμε καλά.Από sdna
Νέα απώλεια για τη Βόλφσμπεργκερ ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (7/8 20:30), καθώς ο Έρικ Κόιτζεκ τραυματίστηκε στον αγκώνα στην προπόνηση των Αυστριακών και δεν θα ταξιδέψει αύριο με την αποστολή της ομάδας.
Οι Κυπελλούχοι Αυστρίας θα ταξιδέψουν αύριο (6/8) μέσω Κλάγκενφουρτ για τη Θεσσαλονίκη, με τον Ντιέτμαν Κιουμπάουερ να αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής.
Ο 19χρονος επιθετικός Έρικ Κόιτζεκ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας στον αγκώνα και θα απουσιάσει τουλάχιστον για μία εβδομάδα. Έτσι, θα λείψει από τον μεθαυριανό (7/8) αγώνα, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολος και για τη ρεβάνς της Αυστρίας.
Νέο πρόβλημα τραυματισμού λοιπόν για την αντίπαλο του ΠΑΟΚ, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Νουαϊβου, ο οποίος θα λείψει και από τα δύο παιχνίδια του 3ου προκριματικού.
Ο πολύπειρος Αυστριακός τεχνικός, Ντίετμαν Κιουμπάουερ ζητάει εναγωνίως μεταγραφές, με τη Βόλφσμπεργκερ να ταξιδεύει με αρκετές απουσίες στην Ελλάδα αύριο (6/8) με πτήση τσάρτερ από το Κλάγκενφουρτ.
Δεν θα χεις θέμα. Απλά θα πρέπει να δίνει ο ένας στον επόμενο το κινητό, για να ανοίξει το τουρνικέΛεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 13:01 Παιδια αν ξερει καποιος. Πηρα 4 εισιτηρια για την οικογενεια μου. Στο Wallet φαινεται το δικο μου ονομα και τα 4 εισιτηρια στο ονομα μου. Μπορουμε να μπουμε ολοι με το δικο μου κινητο ή ο καθενας πρεπει να εχει κατεβασει την εφαρμογη για τον εαυτο του και να μπει το εισιτηριο του στο δικο του wallet.