ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Έχουμε τρομερή επίθεση εμείς,όχι τρομερό επιθετικό,και αυτοί ναι δεν έχουν καλή άμυνα....Μας φοβάμαι μέσο αμυντικά λίγο γι'αυτό λέω μπορεί να φαμε γκολ ή και δύο στη χειρότερη....αλλα ναι μέσα Τούμπα τους ρίχνουμε τρία...
Πάμε Π.Α.Ο.Κ. !!! Μόνο Νίκη Π.Α.Ο.Κ. !!! Πρόκριση μόνο εσύ Π.Α.Ο.Κ. !!! 

- ΑποστόληςΑ
Τί γίνεται με τα εισιτήρια; Μπήκα στο site της ΠΑΕ, μου έδωσε ένα σύνδεσμο και με ενήμέρωσαν ότι θα με ειδοποιήσουν όταν έρθει η σειρά μου. Έχει πάνω από μισή ώρα και ακόμα τίποτα.
Αν κρίνω από τα στιγμιότυπα με την Αλταχ,είδα μια ομάδα που στην Ελλάδα θα πάλευε για να σωθεί.Πως αυτο το χωριό ολκής πήρε κύπελλο και διεκδίκησε πρωτάθλημα...Ελπίζω να μην έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις μεθαύριο.
-
Επειδή είδα όλο το παιχνίδι του Σαββάτου, και έγραψα και την άποψη μου στο τοπικ της Ευρώπης (παρεμπιπτόντως πισες οι πιθανότητες Μιζερογλου και σία να διαβάζουν το φόρουμ και να το πουλάνε μετά για δικό τους ρεπορταζ), εάν δεν μας έκρυψαν κάτι επίτηδες (θα μιλάμε βέβαια για εξαιρετικούς ηθοποιούς), θέλει υπερπροσπαθεια σε 2 αγώνες να αποκλειστουμε από αυτούς. Η άμυνα τους (3 σέντερ μπακ) είναι εξαιρετικά αργή, ενώ η επίθεση τους αρκετά δυσκοιλια. Απλά φορτώνουν το κέντρο (4+1) ώστε να δημιουργήσουν υπεραριθμια, να έχουν κατοχή, να περάσουν εύκολες πάσες από άξονα κτλ. Στο παιχνίδι του Σαββάτου έκαναν 1 (μια) φάση σε 95λεπτα. Ήταν πολύ κακοί αυτοί? Ήταν πολύ καλοί οι άλλοι (δυσκολο)? Πάντως στο τέλος θα μπορούσε το ματς να πάει 0-3, 0-4. Προσωπικά δεν αγχώνομαι καθόλου
Θα σου στειλουν μηνυμα για να μπεις. Μου εστειλαν αλλα δεν με αφηνει να μπω και να κανω αγορα. τεχνολοτσιαΓερασίμου έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 09:10 Τί γίνεται με τα εισιτήρια; Μπήκα στο site της ΠΑΕ, μου έδωσε ένα σύνδεσμο και με ενήμέρωσαν ότι θα με ειδοποιήσουν όταν έρθει η σειρά μου. Έχει πάνω από μισή ώρα και ακόμα τίποτα.
Βλεπε το mail σου
Ευχαριστώ φίλε από Λεμεσό. Ήδη πριν ένα εικοσάλεπτο μου ήρθε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και πήρα δύο εισιτήρια στην Θ2 για μένα και για ένα φίλο μου.
Με νίκη-πρόκριση να φύγουμε από το γήπεδο.
Ευχησου μου καλη τυχη μην μου μεινουν τα εξοδαΓερασίμου έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 09:42 Ευχαριστώ φίλε από Λεμεσό. Ήδη πριν ένα εικοσάλεπτο μου ήρθε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και πήρα δύο εισιτήρια στην Θ2 για μένα και για ένα φίλο μου.

Εσεις που μπηκατε κατευθειαν, ειχε εισιτηρια στη 4; Εγω μολις μπηκα οπτ προφανως δεν ειχε μετα απο 50 λεπτα αλλα οσοι μπηκατε βρηκατε; Και αν ναι ποσα περιπου ή ειχε λιγοστα
Αδερφέ μπήκα 9:48 στην ουρά και συνδέθηκα στο σύστημα 10:41. Δεν είχε κανένα διαθέσιμο στην 4 και στην 7. Μετά από αρκετά refresh εμφανίστηκαν 2 μόλις εισιτήρια στην 4 τα οποία μόλις τα πατούσες γινόντουσαν κόκκινα. Εν ολίγοις, πρέπει να υπήρχαν απειροελαχιστα εισιτήρια διαθέσιμα στην 4st4this έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 09:52 Εσεις που μπηκατε κατευθειαν, ειχε εισιτηρια στη 4; Εγω μολις μπηκα οπτ προφανως δεν ειχε μετα απο 50 λεπτα αλλα οσοι μπηκατε βρηκατε; Και αν ναι ποσα περιπου ή ειχε λιγοστα
Σαφώς και ολόψυχα Καλή Τύχη. Εγώ θα φύγω από Χαλκιδική Πέμπτη απόγευμα.Λεμεσος4 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 09:45Ευχησου μου καλη τυχη μην μου μεινουν τα εξοδαΓερασίμου έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 09:42 Ευχαριστώ φίλε από Λεμεσό. Ήδη πριν ένα εικοσάλεπτο μου ήρθε ειδοποίηση στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο και πήρα δύο εισιτήρια στην Θ2 για μένα και για ένα φίλο μου.
Με νίκη-πρόκριση να φύγουμε από το γήπεδο.![]()