Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Dimpatra

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Dimpatra »

Διάβασα ότι μπήκε και η Σάρλοτ στην διεκδίκηση
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Dimpatra έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:22 Πριν από 6 ώρες στο Χ
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η #CruzAzul δεν έχει καταλήξει σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Γιώργου Γιακουμάκη.

Ο ατζέντης του προτρέπει τον ΠΑΟΚ να συμφωνήσει να καλύψει το 100% του μισθού του Γιώργου, ενώ ο ελληνικός σύλλογος επιδιώκει μείωση μισθού για τον επιθετικό.
Το είπα οτι η υπόθεση αυτή μοιάζει με του Μεϊτέ. Ο παίκτης μάλιστα έχει τεράστιο συμβόλαιο 3.4 εκ δολλάρια, αν το είδα σωστά. Δηλαδή περίπου επί δύο αυτού που δίνουμε στον ... Ντέλια.

Για να γίνει η δουλειά θα πρέπει κάποιος να καλύψει την διαφορά. Απλά τα πράγματα. Ο ΠΑΟΚ αποκλείεται να το κάνει. Δεν πάει να έχει συμφωνήσει ο παίκτης, αυτό δεν σημαίνει οτι θα χαρίσει τόσα λεφτά. Όταν φτάσει αυτό στον Ιβάν (άντε στην ΜΓ) πολύ πιθανόν να πούνε οτι εμείς πάνω από 1.5 δεν δίνουμε (άσε που υπάρχει και το ερώτημα της ρήτρας η οποία είναι τεράστια).

Και σε αγορά να πάει ο ΠΑΟΚ, πάλι πρέπει να καλυφθεί το συμβόλαιο (βλέπε Μεϊτέ).
These users thanked the author Magpies4 for the post:
makispaspartou
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Φίλε μου rene που είσαι και πολυγραφόμενος εδώ μέσα... Αντιστέκομαι στη λοβοτομή. Ένθεν κι εκείθεν.
Γράφω σε ένα τόπικ που λέγεται μεταγραφές καλοκαιριού και η μόνη μεταγραφική είδηση είναι η προσπάθεια να φέρουμε τον Γιακουμάκη με ένα συμβόλαιο πλησίον του Ζίβκοβιτς και του Ντέλια. Τι θέλεις να γράψω?
Να γράψω ότι ο χαφ που ακούγεται είναι ο Μπρόζοβιτς?
Να δώσω γρίφους για παίκτες που αναφέρονται στα σόσιαλ και από δημοσιογράφους σαν στόχους του ΠΑΟΚ να γίνεται κουβέντα?
Στις προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έτυχε να έχω καλή πληροφόρηση και όταν έγραφα ένα όνομα σε μερικές ώρες έβγαινε στα σάιτ.
Φέτος δεν την έχω, τουλάχιστον σε επίπεδο ονομάτων.
Όλα αυτά για να είμαι ον τόπικ.
Αλλά τι θέλεις φίλε μου να γράψω με όλα αυτά τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν και συμβαίνουν?
Σου γράφω την πραγματικότητα που λέει ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 3 προσθήκες στον άξονα χθες και μάλιστα ποιοτικές.
Πώς εγώ θα βγω και θα ψέξω μεθαύριο τον Λουτσέσκου αν π.χ. ο Τσαλόφ δεν τραβήξει και είναι 0-0 στο 65?
These users thanked the author makispaspartou for the post (total 3):
Magpies4, Developer4, soigol
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ήθελα να ρίξω μια ματιά στο τι γράφτηκε εδώ όταν πριν αρκετό καιρό αναφέραμε ότι ψάχνεται να φύγει ο Γιακουμακης.
These users thanked the author joshua for the post:
makispaspartou
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Να μη γραψεις δηλαδη κατι δε παιζει ρε Μακη;
Εχετε υπογραψει καποιο συμβολαιο με ρητρες για ελαχιστα ημερησια ποσταρισματα;

Το ξερουμε οτι θελουμε 3 προσθηκες στον αξονα κι εμεις και η διοικηση και ο Λουτσεσκου και οι αντιπαλοι μας.

Και η γατα μου, που εχω στο αβαταρ μου, μου το ανεφερε προχθες.
These users thanked the author DimitrisS for the post (total 2):
icue, black death
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.

Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 8):
makispaspartou, PAOKevolution, JohnDag, smoothcriminal1926, Dimpatra, DimitrisS, icue, giaxxo
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αν έχει με κιμά χτύπα μια και για μένα
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Τετοια ωρα,για εμας τους κακουργους που καμουμε διακοπες,η ερωτηση στο αδειο μας τσερβελο ειναι μια.

Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;
Γιατι το αλλο; Κουκακη σοκαλατουχο παιρνεις (να θυμηθεις και τα νιατα σου), ή θα χεστεις πανω σου;
PAOKevolution, Kabamaru11
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Φυσικά το να ξοδεύεις χρήματα δεν προεξοφλεί τις επιτυχίες αλλά όταν έχεις το 4ο μισθολογικό μπάτζετ και το 4ο μεταγραφικό μπάτζετ, το να τερματίσεις πάνω από την 4η θέση θεωρείται υπέρβαση.

Όταν ταυτόχρονα βλέπεις τους άλλους τρεις να αυξάνουν τα μπάτζετ τους (και τα δυο) ενώ εσύ είτε να τα μειώνεις, είτε στη καλύτερη να τα διατηρείς στα ίδια επίπεδα, ε δεν μπορείς να είσαι και τόσο αισιόδοξος πως η ψαλίδα θα κλείσει και δεν θα ανοίξει.

Επίσης, οι μόνες διαφορές στην ομάδα μας σε σχέση με πέρσι, είναι τα δυο μπακ και ο δανεικός μεσοεπιθετικός.
Συν ότι ο Παβλένκα θα είναι φέτος το βασικό μας τέρμα, ενώ ήταν αναπληρωματικός και ότι αγοράστηκε ο Μεϊτέ.

Μέχρι σήμερα λοιπόν, πόση διαφορά μπορεί να κάνουν οι παραπάνω, έστω τουλάχιστον στο μεσοαμυντικό κομμάτι που υστερούσαμε;
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
tenten4GT, Logistis, Developer4
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

Το καλυτερο φορ,εννοω κακαο (ετσι το λεμε οι γεροι) ειναι το Σεργαλ,αλλα κ με Κουκακη βολευομαι,με κιμα η σπανακι ποτε.Συνηθως κρεμα τυρι.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Εγω και μονο στην εικονα και στην σκεψη που εχω κανει τωρα, να τρωω σε ενα μπαλκονακι (ιδανικα) την μια με κρεμα και την αλλη με τυρι και να ρουφαω το κακαο μου, εχω φυγει...

Και τελος με το οφτοπικ απο μενα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DimitrisS την Τρί 05 Αύγ 2025, 09:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Kabamaru11, icue
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Kabamaru11 έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:50 Με κρεμα η με τυρι;Η μηπως μια κ μια γιατι ειμαστε πειναλες;

Τώρα αυτό είναι ψευτοδίλημμα και από έναν Kabamaru περίμενα τέτοια θέματα να τα έχει λυμένα. Προφανώς μία και μία.

Από κει και πέρα, μην μαλώνετε τον Μάκη ρε.
These users thanked the author JohnDag for the post:
Kabamaru11
icue

Δημοσίευση από icue »

Δεν ειναι αναγκαστικα υπερβαση το να τερματισεις πιο ψηλα απο ομαδες με μεγαλυτερο μπατζετ. Γιατι ως γνωστον τα μπατζετ δεν παιζουν μπαλα. Και υπαρχει και μια αλλη παραμετρος, οτι βαζελος και αεχ τον Ντελια, τον Κουλιερακη, τον Τζολη, τον Κωστουλα, τον Μουζακιτη κλπ πρεπει να τους αγορασουν. Και να τους ακριβοπληρωσουν. Και συνηθως χωρις να κανουν αυτα που κανουν αυτοι. Και αυτα προσμετρούνται στο περιφημο μπατζετ.

Απο την αλλη τα λεφτα που δινουν οι ομαδες στις ακαδημιες για να βγουνε αυτα τα παιδια, οχι.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
tolis14, paok apo epilogi
embuji

Δημοσίευση από embuji »

DimitrisS έγραψε: Τρί 05 Αύγ 2025, 08:44 Να μη γραψεις δηλαδη κατι δε παιζει ρε Μακη;
Εχετε υπογραψει καποιο συμβολαιο με ρητρες για ελαχιστα ημερησια ποσταρισματα;

Το ξερουμε οτι θελουμε 3 προσθηκες στον αξονα κι εμεις και η διοικηση και ο Λουτσεσκου και οι αντιπαλοι μας.

Και η γατα μου, που εχω στο αβαταρ μου, μου το ανεφερε προχθες.
Συγγνωμη για το οφφτοπικ αλλα θελω να πω οτι ο γατουλης σου ειναι γλυκυτατος
These users thanked the author embuji for the post:
DimitrisS
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μόνο off-topic σήμερα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”