Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Το ότι κάποιοι άνθρωποι είναι μεγαλωμένοι με έναν άλλο από κάποιους άλλους αξιακό κώδικά δεν του ς κάνει και αντιπαθητικούς. Το αν κάποιοι βλέπουν τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία θεμιτό είναι. Αρκεί να μιλάμε με επιχειρήματα σοβαρά . 

- ToMousiTouCrespo
Κάθε χρόνο τα ίδια και μυαλό δεν βάζετε... Τι μεταγραφαρες κάνουν οι άλλοι και πόσο πίσω μας έχουν αφήσει. Φέρνουν Μαρσελο, Γουίλιαν, Χαμες, Λαμελα, Μαρσιαλ και δεν μας βλέπουν ποδοσφαιρικά. Βέβαια όταν εμείς κάνουμε το λάθος να φέρουμε αντίστοιχα ονόματα είναι σαπακια και μανατζεροδουλειες.
Ο Γιοβιτς είναι ένας πρώην world class παίκτης με πολύ υψηλό ταβάνι που δύσκολο να ξαναφτάσει. Μπορεί να βάλει 25 γκολ εδώ ή μπορεί να μην ακουμπήσει καν και το Δεκέμβριο να ψάχνονται να τον διώξουν. Ποδοσφαιρική λογική πάντως δεν είναι να δίνεις τέτοια ποσά για τέτοια στοιχήματα. Μην ακούτε εμένα. Δείτε μόνο σε ποια πρωταθλήματα επενδύουν σε άγνωστους νέους και σε ποια πληρώνουν εκατομμύρια για γνωστά ονόματα που ικανοποιούν τα προβ... εεε πλήθη (Τουρκιες, Αραβιες κλπ).
Επίσης, το που θα καταλήξει ένας παίκτης δείχνει και πολλά για την κατάσταση του. Αν ο συγκεκριμένος πήγαινε στο γαυρο θα έλεγα οκ έχει μια λογική λόγω ερυθρού και τσλ. Το να καταλήξεις όμως στην ανυποληπτη στην Ευρώπη χάρτινη κάτι δείχνει για τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του.
Ο Γιοβιτς είναι ένας πρώην world class παίκτης με πολύ υψηλό ταβάνι που δύσκολο να ξαναφτάσει. Μπορεί να βάλει 25 γκολ εδώ ή μπορεί να μην ακουμπήσει καν και το Δεκέμβριο να ψάχνονται να τον διώξουν. Ποδοσφαιρική λογική πάντως δεν είναι να δίνεις τέτοια ποσά για τέτοια στοιχήματα. Μην ακούτε εμένα. Δείτε μόνο σε ποια πρωταθλήματα επενδύουν σε άγνωστους νέους και σε ποια πληρώνουν εκατομμύρια για γνωστά ονόματα που ικανοποιούν τα προβ... εεε πλήθη (Τουρκιες, Αραβιες κλπ).
Επίσης, το που θα καταλήξει ένας παίκτης δείχνει και πολλά για την κατάσταση του. Αν ο συγκεκριμένος πήγαινε στο γαυρο θα έλεγα οκ έχει μια λογική λόγω ερυθρού και τσλ. Το να καταλήξεις όμως στην ανυποληπτη στην Ευρώπη χάρτινη κάτι δείχνει για τις δυνατότητες και τις φιλοδοξίες του.
- These users thanked the author ToMousiTouCrespo for the post (total 7):
- tolis14, eorptol1, paok apo epilogi, Maedhros4, st4this, PAOKevolution, astral
ΛΑΜΕΛΑ ΜΑΡΣΙΑΛ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑPatricio_4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:36 Άμα αθροίσεις όλα τα ποστ που παρακαλούσαν να έρθει ο Γιόβιτς εδω μέσα μπορεί να βγάζουν και 50 σελίδες.
Τώρα που μας ξεφτίλισε η κούλα, παίρνοντας τον μόλις 3 μέρες μετά το πρώτο δημοσίευμα, ξαφνικά πάμε να τους την βγούμε κιόλας. Όχι δεν κάνει γιατί ειναι γαύρος λεει ο ένας, όχι δεν κάνει γιατι είναι πολύ ακριβός ο άλλος, όχι έχει τραυματισμους, κτλ κτλ.
Παρηγοριά στα ψέματα βρίσκετε ρε ?
Τον Μαρίν 3 χρόνια τον ζαχαρώνουμε και πήγαν και τον πήραν με συνοπτικές διαδικασίες εν μία νυκτί.
Για όσους θεωρούν ακριβό τον Γιόβιτς, στα 2 χρονια που διαρκεί το συμβολαιο του, θα βγει πιο φθηνά στα χανούμια από οτι σε εμάς ο Τσάλοφ σε 2 χρονια παρουσίας.
Τι πιο ελκυστικό έχει η αεχ αυτή τη στιγμή απο τον ΠΑΟΚ ρε αλάνια και κατέληξαν εκεί αυτοί οι 2 ενώ εμεις παλεύουμε να φέρουμε τον Σεντίρα και τον Ρώσο που δεν τον ξέρει η μάνα του ?
5 Αυγούστου φτάσαμε και μόνο αριθμητικά αν το δεις μας λείπουν 2 φορ, 2 χαφ, 2 cb.
Αλλά να λεμε ευχαριστώ τον Ιβάν που ήρθε με το ελικόπτερο και κράτησε τον Κωνσταντέλια. Προσκυνήστε τον!
Η πλύση εγκεφάλου απο τα αρδ βαίνει καλώς.
- These users thanked the author eorptol1 for the post (total 3):
- Azrael, tolis14, paok apo epilogi
Αμα έχεις επιχειρήματα σε ειρωνεύονται κιόλαςPatricio_4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 19:13 Απηύδησα με αυτα που βλεπω και τα γράφω ολα μαζεμένα, όμως αυτα που γράφω δεν εχουν περιθώριο διαφωνίας διότι ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
- Kabamaru11
Εγω παντως ημουν απο αυτους που πιστευα οτι ο Γιοβιτς το παρατησε κ δεν τον ηθελα,σε αντιθεση με τον φιλο Embuji που σκιζοταν.
Ε λοιπον,βαζω στοιχηματακι για την πατατα της χρονιας,ειμαι αναμεσα στους Γιοβιτς,Ρασιτς.
Γεροι να ειμαστε να το δουμε.
Ε λοιπον,βαζω στοιχηματακι για την πατατα της χρονιας,ειμαι αναμεσα στους Γιοβιτς,Ρασιτς.
Επειδή παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, θα μπορούσαν να μπουν και οι δύο στη ενδεκάδα πατάτας της χρονιάςKabamaru11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:11 Εγω παντως ημουν απο αυτους που πιστευα οτι ο Γιοβιτς το παρατησε κ δεν τον ηθελα,σε αντιθεση με τον φιλο Embuji που σκιζοταν.

- These users thanked the author tolis14 for the post:
- Kabamaru11
Αυτή η ενδεκάδα μπορεί να ονομαστεί και πατατοσαλάτα της χρονιάς.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:25Επειδή παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, θα μπορούσαν να μπουν και οι δύο στη ενδεκάδα πατάτας της χρονιάςKabamaru11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:11 Εγω παντως ημουν απο αυτους που πιστευα οτι ο Γιοβιτς το παρατησε κ δεν τον ηθελα,σε αντιθεση με τον φιλο Embuji που σκιζοταν.
Γεροι να ειμαστε να το δουμε.![]()

Η παντα αξιοπιστη bild
γραφει οτι ο βαζελος ηθελε να χρησιμοποιησει τα ιατρικα του Μπουτια για να εκβιασει την Αιντραχτ να ριξει την τιμη του.
Πριν απο εναν μηνα θα το πιστευα.

Πριν απο εναν μηνα θα το πιστευα.
- thomas Murg
έχει καμία πληροφόρηση ο σαbrakos εάν η Άιντραχτ ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του βάζελου;
- These users thanked the author thomas Murg for the post (total 5):
- Kabamaru11, paok apo epilogi, st4this, Dimpatra, astral
Αν και μεταγραφή από τα Λίντλ της παπαναστασιου, τον Φατην-γκα που μας τον παρουσίαζαν ως το νέο Ρομπερτο Κάρλας που τον βάζεται για τα μπακ;zissos έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:30Αυτή η ενδεκάδα μπορεί να ονομαστεί και πατατοσαλάτα της χρονιάς.tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:25Επειδή παίζουν σε διαφορετικές θέσεις, θα μπορούσαν να μπουν και οι δύο στη ενδεκάδα πατάτας της χρονιάςKabamaru11 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:11 Εγω παντως ημουν απο αυτους που πιστευα οτι ο Γιοβιτς το παρατησε κ δεν τον ηθελα,σε αντιθεση με τον φιλο Embuji που σκιζοταν.
Γεροι να ειμαστε να το δουμε.![]()
![]()
- john4serres
Η αεκ φέτος θα είναι πολύ δυνατή.
Ειδικά αν πάρει ακραίο μπακ στη θέση του Ροτα
Ειδικά αν πάρει ακραίο μπακ στη θέση του Ροτα
- Patricio_4
Προκαλώ όλα τα μέλη που χλεύασαν να μου πουν τι από όλα αυτά που έγραψα είναι αναληθές ή δεν αποτελεί γεγονός αλλά άποψη.
Μη με αναγκάσετε να σας κατονομάσω. Με χαρακτηρίσατε ψεύτη, μη κρυφτείτε τώρα.
1. Μια ομάδα χρειάζεται 5 στόπερ, 5 χαφ, 3 φορ
2. Η αεκ σε 2 χρόνια για τον Γιόβιτς θα έχει ξοδέψει όσα ο ΠΑΟΚ για 2 χρόνια του Τσάλοφ.
3. Εδώ και χρόνια βγαίνει από το ρεπορτάζ οτι θέλουμε Μαρίν και οτι είναι δύσκολη περίπτωση αλλά τελικά κλείνει στην αεκ έναντι 1.7εκ.
4. Ο Τσάλοφ τη περασμένη σεζόν είχε 3 γκολ στο πρωτάθλημα
5. Μέχρι τον Ιούλιο έβγαινε από το ρεπορτάζ ότι ο Οζντόεφ ψάχνει το τελευταίο του συμβόλαιο και δεν έχουμε πρόβλημα να φύγει
6. Ο Μειτέ μπορεί να έπαιξε φοβερά στη πρώτη του θητεία αλλά πέρσι ήταν άφαντος. Άγνωστο το ποιον εαυτό του θα αποφασίσει να εμφανίσει φέτος.
7. Ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο γκαφατζής στόπερ που έχει περάσει απο τον ΠΑΟΚ (επί Σαββίδη τουλάχιστον) (το μόνο που είναι υποκειμενικό και χωράει αμφιβολία)
8. Ο Λόβρεν είναι 36 χρονών και πέρσι ήταν 5ος στην ιεραρχία.
Αποδείξτε οτι είμαι ψεύτης με ένα νούμερο
Θα γελάσω πάρα πολύ
2. Η αεκ σε 2 χρόνια για τον Γιόβιτς θα έχει ξοδέψει όσα ο ΠΑΟΚ για 2 χρόνια του Τσάλοφ.
3. Εδώ και χρόνια βγαίνει από το ρεπορτάζ οτι θέλουμε Μαρίν και οτι είναι δύσκολη περίπτωση αλλά τελικά κλείνει στην αεκ έναντι 1.7εκ.
5. Μέχρι τον Ιούλιο έβγαινε από το ρεπορτάζ ότι ο Οζντόεφ ψάχνει το τελευταίο του συμβόλαιο και δεν έχουμε πρόβλημα να φύγει
6. Ο Μειτέ μπορεί να έπαιξε φοβερά στη πρώτη του θητεία αλλά πέρσι ήταν άφαντος. Άγνωστο το ποιον εαυτό του θα αποφασίσει να εμφανίσει φέτος.
7. Ο Μιχαηλίδης είναι ο πιο γκαφατζής στόπερ που έχει περάσει απο τον ΠΑΟΚ (επί Σαββίδη τουλάχιστον) (το μόνο που είναι υποκειμενικό και χωράει αμφιβολία)
Θα γελάσω πάρα πολύ
Ο Γιόβιτς είναι σε καλή ηλικία και παρότι η καριέρα του είναι πτωτική, έχει σοβαρό κίνητρο να κάνει νέο ξεκίνημα. Το Μουντιάλ. Δεν θα τον βγάλω παλτό και βετεράνο προτού τον δούμε στο γήπεδο, αλλά μακάρι να τους βγει Λαμέλα ή Μάρσιαλ.
Patricio_4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 21:27 Προκαλώ όλα τα μέλη που χλεύασαν να μου πουν τι από όλα αυτά που έγραψα είναι αναληθές ή δεν αποτελεί γεγονός αλλά άποψη.
Η ομάδα μας έχει 4 στόπερ, 4 χαφ και 2 φορ. Ο πέμπτος στόπερ και χαφ όπως και ο δεύτερος φορ είναι νεοι όπως τόσο καιρό φώναζαν όλοι ότι δεν προωθούνται οι νέοι. Τώρα γιατι σε πειράζει; Ένας φορ, ένας χαφ και ένας στόπερ που λείπουν, θα έρθουν, δεν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αεχ
3. Εδώ και χρόνια βγαίνει από το ρεπορτάζ οτι θέλουμε Μαρίν και οτι είναι δύσκολη περίπτωση αλλά τελικά κλείνει στην αεκ έναντι 1.7εκ
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει η αεχ
Είχε όντως 3 γκολ
Από το ρεπορτάζ
Περυσι ήταν άφαντος στην αρχή. Στα Play off τους κατάπιε όμως. Το ξεχνάς μάλλον
Σωστά, είναι υποκειμενικό. Και αυτός όμως ήταν πολύ καλός στα Play off και μας έδωσε και βαθμούς. Επίσης λίγοι στόπερ έχουν το πόδι του και τις μακρυνες μπαλιές του. Παρεμπιπτοντως τον Κουλιερακη δεν τον θυμάσαι να κάνει γκαφες;
Είναι όντως 36. Και ο Βαν Νταικ 36 Θα ειναι όταν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ. Κάτι μου λέει ότι θα τον ανανεώσουν. Τα στόπερ δεν καταπονούνται όσο οι επιθετικοί. Ο Λόβρεν αν συγκεντρωθεί φέτος θα προσφέρει, είναι και τεράστια προσωπικότητα
Θα γελάσω πάρα πολύ
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 2):
- eorptol1, ToMousiTouCrespo
Έχεις δίκιο φίλε John.
Το βασικό είναι πως πλεον έχει προπονητή.
Πόσο καλή και διεκδικητικη θα είναι, θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες (ύπαρξη Ευρώπης, διαχείριση Πέμπτης-Κυριακής, ολοκλήρωση ρόστερ κτλ.).