Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Magpies4 »

nikos_algio έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 19:27 Παιδιά να επιστήσω την προσοχή επειδή αναπαράγεται πολύ αυτό ότι ο Γιακουμάκης έρχεται ως δευτερος, μετα το σχόλιο του κολκα.

Μια χαρά είναι και ο Τσαλοφ και ο Γιακουμάκης. Και οι δύο εν δυνάμει είναι πρώτοι και είναι πολύ καλές επιλογές για το επίπεδο της ομάδας μας. Και με διαφορετικά χαρακτηριστικά μάλιστα μεταξύ τους και στο ίδιο επίπεδο με τον Τσούμπα που θεωρήθηκε εδώ μέσα η καλύτερη επιλογή. Ίσως κάποιοι με χαρακτηρίσετε αμπαλο για αυτή την αποψη αλλά δεν πειράζει όλοι έχουμε τις απόψεις μας σωστές - λάθος, ο χρόνος θα δείξει.

Θα μου κάνει τρομερή εντύπωση αν έρθει και άλλος φορ και μάλιστα δεν πιστεύω ότι έχουμε ούτε την οργάνωση ούτε τον χρόνο για να γίνει κάτι τέτοιο.

ΥΓ. Την Βολφσμπεργκερ να κερδίσω
O Τσάλοφ δεν είναι κάν φορ. Τώρα που το διαπιστώσανε προσπαθούν να φέρουν και 2ο φόρ πέραν του Γιακουμή. Μια αλλαγή Τσαλόφ με Ντούκς θα μας χαλούσε; Ο Τσαλόφ εχει πολύ καλό όνομα στην Ρωσσία. Άρα μπορεί να έχει πωληθεί ήδη.

Μιλάμε με Ντούκς (ή παρόμοιο), Γιακουμάκη και Μύθου θα είμαστε τόπ.

Ο Τσάλοφ μιά χαρά είναι για χάφ. Αργός και σόφτ για φόρ.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Αν έρθει ο Γιακουμάκης θα έρθει φορ διαφορετικό του Ντιουκς.
black death

Δημοσίευση από black death »

makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 19:56 Αν έρθει ο Γιακουμάκης θα έρθει φορ διαφορετικό του Ντιουκς.
Γιατι; Ο ντουκς δεν ειναι ακριβώς φορ περιοχής. Πιο πολύ κατι σε γερμανο λυμπεροπουλο μου βγαζει, δεν μου έρχεται τωρα καλυτερο παραδειγμα.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
magdy, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Πέρυσι ενδιαφερθήκαμε για Κλάασσεν. Αναρρωτιέμαι μήπως αυτός είναι ο χάφ.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Ντουκς είναι στυλ Μαρκους Μπεργκ. Φονιάς στο κουτί κακός τεχνικά, βαρύς αλλά έξυπνος.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κακός τεχνικά ο Μπεργκ;
Τότε ο Γιακουμάκης τι είναι;
These users thanked the author DamoN for the post (total 2):
black death, TylerDurden
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

με ντουκς και γιακουμάκη θα μου ευχαριστημένος

δυνατά κορμιά με ψηλά physical χαρακτηριστικά. να αντέχουν στα τραβήγματα και στα τζαρτζ των αμυντικών της λίγκας
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

DamoN έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 17:55
Eagle1980 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 17:53 Θα κλείσουμε με το καλό τον καλύτερο φόρ του Πρωταθλήματος Γιακουμάκης !!! Μπράβο ΙΒΑΝ !!! :nairepaok:
Ούτε η μάνα του Γιακουμάκη δεν το λέει αυτό ρε μπρο
Της σεζόν 2025-26
demo4

Δημοσίευση από demo4 »

Εγώ πιστεύω ότι με Γιακουμάκη, Τσαλοφ θα είμαστε καλά φέτος στα φορ. Ο Τσαλοφ είναι μπαλαδορος, τώρα το ότι είναι πιο σοφτ από ότι θα ήθελε η ομάδα ίσως, ο προπονητής το ξέρει καλύτερα αυτό. Προφανώς αν έρθει ένας ακόμη παικταράς φορ, δε θα πούμε όχι. Επίσης, μου αρέσει να παίρνουν ευκαιρίες οι νέοι μας, έστω και ως τρίτοι για να δοκιμαστούν όσοι αξίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Έχουμε έναν ολόκληρο μήνα να φέρουμε 2-3 παικταραδες ακόμη.
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Θα το αναφέρω ακόμα μια φορά δεν παίζουμε FManager ότι θέλει ο Lucesku αυτός προπονεί δεν του φέρνουν παίχτες που δεν θέλει προτείνουν, ο γιακουμάκης ακούγεται ήρθε; υπέγραψε και δεν το ξέρω; να περάσουμε τους 'Μπερκεράδες' και θα δούμε τι θα έρθει, πίστη στην ομάδα μας που έχουμε το dna και ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι :pano:,διαβάσω απόψεις καθενός πασάρουν ότι διαβάζουν από αρδοσάιτ και αρδ, ο πχ Κόλκας έπιασε καμιά μεταγραφή;ο Πετρωτός βλέπει μεταγραφή από τότε που γεννήθηκε και γέρασε,ο φλώρος το ίδιο, ότι έρθει καλώς να έρθει,στο χορτάρι θα δούμε 'αν μπορεί' ή δεν μπορεί το παιδί,μη ξεχνάμε 2 φορές με παίχτες που έφεραν πήγαμε στους '8' του ConferenceLeague, περιμένουμε και αναμένουμε, πάμε να καθαρίσουμε τους Μπεργκεράδες την Πεμπτη, όπως είμαστε.
These users thanked the author Darkm4n for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

TylerDurden έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:08 Βρε Gika, 9 στα 10 που γράφεις συμφωνώ, αλλά πετάς και μαι τέτοια ακρότητα και υπερβολή που το χαλάς βρε πασά μου.
:mrgreen:
Γι αυτό είναι πασάς.
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 2):
thomas Murg, TylerDurden
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ας ποσταρω κι εγώ, μετα απο καιρο

Εγώ πάλι νομίζω ότι αν έρθει ο Γιακουμακης, θα ερθει για πρώτος και θεωρώ ότι χρειαζόμαστε τετοιου είδους χαρακτηριστικά σεντερφορ.
Θα τον αγαπησει ο αγαπούλας.
Ο Τσάλοφ θα μείνει για 2ος κ επειδή έχει άλλα χαρακτηριστικά κ κυρίως γιατι ειδικά τώρα, θα χαλάσει η οποία χημεία υπάρχει, στην επίθεση.
Θα βγάλει σπυριά ο Λουτσε...
Κ 3ος ο Μυθου

Χρειαζόμαστε χαφ ποιοτικό κ δευτερευοντως στοπερ.

Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Δευ 04 Αύγ 2025, 20:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
These users thanked the author theo-drama for the post:
magdy
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58 Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς χαλάμε εμείς την μέρα και εκείνοι την δικιά μας. Και μην μου πείτε για τον διάλογο, έτσι κι αλλιώς σχεδόν ποτέ δεν συμφωνούμε. Άιντε μπας και βρούμε πάλι την χαρά μας.
Είχε προταθεί και σε προηγούμενες σελίδες, ίσως ξανά από εσένα. Κατ'εμε θα ήταν εξαιρετική λύση. Αλλά μάντεψε ποια από τις 2 ομάδες ανθρώπων δεν θα περιοριζόταν στο ανάλογο τοπικ. Οπότε φοβάμαι πάρα πολύ ότι απλά θα καταλήγαμε σε 2 τοπικ εποικοδομητικου διαλόγου. Για αυτό πιστεύω κιόλας ότι δεν υλοποιείται από τους διαχειριστές.
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
magdy
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Με αυτούς που ακούγονται πιο έντονα μακάρι να μείνει ο τσαλοφ. Καλά για 2ος δεν νομίζω για 1ος πάει .
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

DonnieMcGrath έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 20:12
PAOKAPOMONOSMOY έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 18:58 Προς τους διαχειριστές. Χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση με τους επισκέπτες. Γιατί δεν κάνετε σε κάθε topic δύο παραγράφους. Στη μια να μπαίνουν όλοι οι διαμαρτυρόμενοι να το θέσω κομψά και στην άλλη να μπαίνουν όσοι δεν θέλουν να τους χαλάνε την ημέρα,την διάθεση,όχι τίποτα άλλο να μην τούς χαλάμε εμείς την μέρα και εκείνοι την δικιά μας. Και μην μου πείτε για τον διάλογο, έτσι κι αλλιώς σχεδόν ποτέ δεν συμφωνούμε. Άιντε μπας και βρούμε πάλι την χαρά μας.
Είχε προταθεί και σε προηγούμενες σελίδες, ίσως ξανά από εσένα. Κατ'εμε θα ήταν εξαιρετική λύση. Αλλά μάντεψε ποια από τις 2 ομάδες ανθρώπων δεν θα περιοριζόταν στο ανάλογο τοπικ. Οπότε φοβάμαι πάρα πολύ ότι απλά θα καταλήγαμε σε 2 τοπικ εποικοδομητικου διαλόγου. Για αυτό πιστεύω κιόλας ότι δεν υλοποιείται από τους διαχειριστές.
Στο ένα θα πηγαίνουμε για πρωτάθλημα
Στο άλλο για να μην πέσουμε
Αλλά τώρα που το σκέφτομαι αν δεν διαβάζουμε οι μεν τις υπερβολες των δε … μάλλον και στα 2 για 2-3ους μας βλέπω
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”