Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Βάζω στοίχημα ότι αν πάμε και ρωτήσουμε τον Λουτσεσκου αν θέλει Γιοβιτσ ή Γιακουμακη θα πάει να φέρει μόνος του τον Γιακουμακη από Μεξικό
Όχι ότι είναι καλύτερος από τον Γιόβιτς αν είναι δυνατόν , αλλά ταιριάζει πιο πολύ στον επιθετικό που θέλει ο Λουτσεσκου.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει και δεν κλείνει σε εμας ο Γιακουμακης να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Βέβαια σε όλο αυτό έρχεται το δεύτερο μεγάλο φάουλ του Κούβεντιδη, το πρώτο το έχω γράψει πολλές φορές ότι είπε σε μια δυο μέρες θα έχουμε κάτι να πούμε για μια δυο μεταγραφες και πέρασε μια εβδομάδα και δεν είπαμε τίποτα, το δεύτερο ότι απάντησε σε σχόλιο οπαδού για Γιόβιτς ενώ ξέρει ότι άλλες Ελληνικές ομάδες δίνουν άνετα καλά συμβόλαια και μπορούν να φέρουν τέτοιες βόμβες. Θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πλέον στο forza inside αλλά υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
Όχι ότι είναι καλύτερος από τον Γιόβιτς αν είναι δυνατόν , αλλά ταιριάζει πιο πολύ στον επιθετικό που θέλει ο Λουτσεσκου.
Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι κάθε μέρα που περνάει και δεν κλείνει σε εμας ο Γιακουμακης να έχω δεύτερες σκέψεις για το αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Βέβαια σε όλο αυτό έρχεται το δεύτερο μεγάλο φάουλ του Κούβεντιδη, το πρώτο το έχω γράψει πολλές φορές ότι είπε σε μια δυο μέρες θα έχουμε κάτι να πούμε για μια δυο μεταγραφες και πέρασε μια εβδομάδα και δεν είπαμε τίποτα, το δεύτερο ότι απάντησε σε σχόλιο οπαδού για Γιόβιτς ενώ ξέρει ότι άλλες Ελληνικές ομάδες δίνουν άνετα καλά συμβόλαια και μπορούν να φέρουν τέτοιες βόμβες. Θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν είναι πλέον στο forza inside αλλά υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ
-
Δε θεωρώ τον Γιοβιτς καλή επιλογή και το έλεγα από την αρχή.(Αλλα αυτό είναι προσωπική άποψη και άλλη συζήτηση.)ΑποστόληςΑ έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:32Μάλλον δεν κατάλαβες γιατί δεν επελέγη ο Lucacharisiad έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 11:20 Aπιαστο ονειρο ο Γιοβιτς συμφωνα με Κουβεντιδη για τον ΠΑΟΚ του σκρουτζο-Ιβαν. Πραγματικοτητα για την αεκ του βενγκα. Οπως και με τον Μαριν που ταχα μου ηθελαν 4-5 μυρια. Σιγα σιγα παει για μονιμη 4η θεση αν φυγει και ο Λουτσε. Οπως δλδ αν ειχαμε Ζαγορακη....
Αλλά μάλλον δεν κατάλαβες ότι δε θα έδιναν έτσι κι αλλιώς τέτοιο ποσό στον ΠΑΟΚ.
Αν είχαμε κλείσει άλλες πληγές, αν υπήρχε ήδη φορ επιπέδου εδώ, θα ήταν άλλη συζήτηση και ίσως είχες δίκιο.
Τώρα έχεις άδικο.
Και να σας ενημερώσω απο ότι φαίνεται άλλο πανω ράφι έχουμε εμείς άλλο η Αεκ Παναθηναϊκός Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια.
Δεν απαντησα οτι μιλαει με αλλον γιατι πιθανον θα φυγει ο Τσαλοφ. Κατι παρερμηνευσες.obanebane έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:20nunies4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:09Δεν καταλαβα τι λες να σου πω την αληθεια.obanebane έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 15:01 Από τα συμφραζόμενα το συμπαιρενεις δηλαδή, γιατί το έγραψες με σιγουριά γιαυτό ρώτησα.
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει διαπραγματεύσεις για φορ γιατί δεν έχει συμφωνήσει με κανέναν και όχι γιατί θα φύγει ο Τσάλοφ.
Έχουμε δηλαδή για φορ ,σχεδόν τίποτα και εσείς λέτε ότι θα μείνουμε με το τίποτα, θα χάσουμε και το σχεδόν.
Ωραία,καυλα.
Οχι δεν ειναι απλα συμπερασμα. Τελος παντων.
Τι τέλος πάντων ρε συ nunies, σε ρωτάω ξεκάθαρα, που το άκουσες ότι μιλάει και με άλλον φορ ο ΠΑΟΚ;
Μου απαντάς μιλάει με άλλον γιατί πιθανόν να φύγει ο Τσάλοφ.
Αυτό σημαίνει ότι έχει κλείσει ο Γιακουμακης και τώρα ψάχνουμε τον αντι Τσάλοφ.
Σε ρωτάω, που τα ξέρεις αυτά ποιός τα λέει-στα είπε;
Αλλα ρε εσυ τωρα πραγματικα εδω κατα καιρους μπαινουν παιδια που ακουν διαφορα και μεταφερουν πληροφοριες. Δεν εχω δει μια φορα να ρωτατε ποιος σας το ειπε. Ειναι τοσο τεταμενο το κλιμα και το καταλαβαινω, που μπαινω γραφω κατι και μου ζητας να σου δωσω ραπορτο που το εμαθα.
Υπαρχει ποτε περιπτωση να σου πω μου το ειπε ο ταδε που ειναι ο κολλητος του ταδε που εχει τον ξαδερφο του στην ΠΑΕ;
Αστο...πες οτι δεν το ειπα.
Γιοβιτς στοίχημα γιατί τα τελευταία 4 χρόνια είναι σε πτώση με 3 μύρια. Γιακουμάκης ενεργός Έλληνας με καλά νούμερα και κάθε χρονιά ανοδικος τα τελευταία πέντε χρόνια , εκτός από πέρυσι στα υψίπεδα του Μεξικού που ήταν καλός και όχι σούπερ. Θέλω παίχτες βάση του πως παίζουμε. Όπως τότε με Σάντος που ζήτησε Βιτόλο που είχε τραυματίσει τον Βιερίνια, και ο βάζελος έφερνε τον βραζιλιάνικο άτι του κέντρου αλλά δεν έπιασε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Makaras την Δευ 04 Αύγ 2025, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dimitris_L4
Αντε Μεξικανοι ακομα κοιμαστε?? φτιαξτε ματε , καφε τι πινετε να ξυπνησετε κ παρτε μια αποφαση να ερθει το παιδι!!
Παίκτες που θέλουν τεράστιο συμβόλαιο και το βρίσκουν σε ομάδες τύπου αεχ, που δεν έχουν εξασφαλισμένη είσοδο σε όμιλο της τρίτης διοργάνωσης , με συγχωρείτε αλλά ο παίκτης μοιάζει περισσότερο για τουρίστας.
Δηλαδή τόσο καιρό ελεύθερος δεν είχε πρόταση από τα top. 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης εφόσον είναι τόσο γκολτζης;
Δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα να δώσουν 3-4 εκατομμύρια για τέτοιο επιθετικό.
Όλα στο χορτάρι βέβαια αλλά αυτή είναι η άποψη μου για τον παίκτη.
Δηλαδή τόσο καιρό ελεύθερος δεν είχε πρόταση από τα top. 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης εφόσον είναι τόσο γκολτζης;
Δεν νομίζω να είχαν πρόβλημα να δώσουν 3-4 εκατομμύρια για τέτοιο επιθετικό.
Όλα στο χορτάρι βέβαια αλλά αυτή είναι η άποψη μου για τον παίκτη.
Έχει σιέστα τώρα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 16:00 Αντε Μεξικανοι ακομα κοιμαστε?? φτιαξτε ματε , καφε τι πινετε να ξυπνησετε κ παρτε μια αποφαση να ερθει το παιδι!!
Καλησπέρα,
από που προκύπτει ότι θα φύγει ο Τσάλοφ ??? Δεν νομίζω, δεν υπάρχει και λόγος και ποιον θα πάρεις τώρα, με τι ορίζοντα και με ποιον θα παίζεις;
Έτσι όπως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου) όποιος και να έρθει ΤΩΡΑ και έτοιμος να είναι σε τρεις εβδομάδες θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, άρα στα προκριματικά και μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος βασικά θα πας με την ομάδα που έκανε προετοιμασία (αριθμητικά πλήρης). Οπότε έχεις χρόνο να φέρεις ποιοτικούς παίκτες θα κάνουν και την διαφορά, γιατί κλείνουν σιγά σιγά τα ρόστερ των ομάδων και το ΝΑΙ προφέρεται πιο εύκολα.
Αυτά που βλέπω εγώ ότι θέλεις:
1. Φορ. Ο Λουτσέσκου δεν θέλει παίκτη φορ για 21+ γκολ δηλαδή όλη η ομάδα να παίζει γι' αυτόν (και αν λείψει;). Θέλει συμμετοχικό παντού και αναμένει 10+ γκολ από κάθε παίκτη της επιθετικής γραμμής. Από αυτούς που ακούστηκαν ο Γιακουμάκης ταιριάζει περισσότερο για πολλούς και διαφόρους λόγους (έχει εξελιχθεί, είναι συμμετοχικός, έχει γκολ και ασίστ, είναι Έλληνας, έχει κεφαλιά κλπ). Το θέμα είναι αν κάνανε πρόταση ή μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος και αν τα βρουν με τους Μεξικάνους.
2. Χάφ. Από την εποχή Τσίμιροτ (προ Εσίτι) ψάχνουμε ένα χάφ να τρέχει, να κλείνει χώρους, να μαρκάρει και να έχει καλή πρώτη πάσα δίπλα. Τίποτα άλλο.
3. Στόπερ. Να κάνει τα βασικά της θέσης απλά να έχει ύψος για τα στημένα και να είναι λίγο πιο γρήγορος από αυτούς που έχουμε !!! Αν θέλουμε κι άλλα μιλάμε για Φίρχιλ φαν Ντάικ και ...
Στα οικονομικά τα ποσά θα είναι Max 4εκ. για αγορά και 1,5εκ συμβόλαιο με βάση τα στάνταρ του ΠΑΟΚ. Αν είναι για υπέρβαση ΕΠΡΕΠΕ να την κάνανε πέρσι πριν την Μάλμε που είχες και άλλη προοπτική εσόδων. Νεαρούς κάτω των 20 ετών για την πρώτη ομάδα δεν βλέπω ήδη έρχονται αρκετοί για την Β και κάτω, όπως δεν βλέπω και αγορά παίκτη άνω των 27 ετών.
από που προκύπτει ότι θα φύγει ο Τσάλοφ ??? Δεν νομίζω, δεν υπάρχει και λόγος και ποιον θα πάρεις τώρα, με τι ορίζοντα και με ποιον θα παίζεις;
Έτσι όπως λειτουργεί ο ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου) όποιος και να έρθει ΤΩΡΑ και έτοιμος να είναι σε τρεις εβδομάδες θα αρχίσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής στα παιχνίδια, άρα στα προκριματικά και μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος βασικά θα πας με την ομάδα που έκανε προετοιμασία (αριθμητικά πλήρης). Οπότε έχεις χρόνο να φέρεις ποιοτικούς παίκτες θα κάνουν και την διαφορά, γιατί κλείνουν σιγά σιγά τα ρόστερ των ομάδων και το ΝΑΙ προφέρεται πιο εύκολα.
Αυτά που βλέπω εγώ ότι θέλεις:
1. Φορ. Ο Λουτσέσκου δεν θέλει παίκτη φορ για 21+ γκολ δηλαδή όλη η ομάδα να παίζει γι' αυτόν (και αν λείψει;). Θέλει συμμετοχικό παντού και αναμένει 10+ γκολ από κάθε παίκτη της επιθετικής γραμμής. Από αυτούς που ακούστηκαν ο Γιακουμάκης ταιριάζει περισσότερο για πολλούς και διαφόρους λόγους (έχει εξελιχθεί, είναι συμμετοχικός, έχει γκολ και ασίστ, είναι Έλληνας, έχει κεφαλιά κλπ). Το θέμα είναι αν κάνανε πρόταση ή μόνο εκδήλωση ενδιαφέροντος και αν τα βρουν με τους Μεξικάνους.
2. Χάφ. Από την εποχή Τσίμιροτ (προ Εσίτι) ψάχνουμε ένα χάφ να τρέχει, να κλείνει χώρους, να μαρκάρει και να έχει καλή πρώτη πάσα δίπλα. Τίποτα άλλο.
3. Στόπερ. Να κάνει τα βασικά της θέσης απλά να έχει ύψος για τα στημένα και να είναι λίγο πιο γρήγορος από αυτούς που έχουμε !!! Αν θέλουμε κι άλλα μιλάμε για Φίρχιλ φαν Ντάικ και ...
Στα οικονομικά τα ποσά θα είναι Max 4εκ. για αγορά και 1,5εκ συμβόλαιο με βάση τα στάνταρ του ΠΑΟΚ. Αν είναι για υπέρβαση ΕΠΡΕΠΕ να την κάνανε πέρσι πριν την Μάλμε που είχες και άλλη προοπτική εσόδων. Νεαρούς κάτω των 20 ετών για την πρώτη ομάδα δεν βλέπω ήδη έρχονται αρκετοί για την Β και κάτω, όπως δεν βλέπω και αγορά παίκτη άνω των 27 ετών.
9 ώρες πίσω από εμάς είναι !!!Мир έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 16:12Έχει σιέστα τώρα.Dimitris_L4 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 16:00 Αντε Μεξικανοι ακομα κοιμαστε?? φτιαξτε ματε , καφε τι πινετε να ξυπνησετε κ παρτε μια αποφαση να ερθει το παιδι!!
-
O λόγος που θα φύγει ο Τσαλοφ είναι ότι δεν θα κάτσει για 2ος. Υποτίθεται έφυγε από την Τσσκα για να ζήσει το όνειρο εδώ. Όταν δει ότι έρχεται 1ος φορ, θα φύγει τρεχοντας. Και ο Ιβάν θα τον αφήσει.
Το θέμα είναι θα πάμε με 2ο Μύθου κ 3ο τον κανέναν?
Άρα Γιακουμη κ MD βλέπω. Ο MD παίζει πιο περιφερειακα απ το κοπέλι?
Το θέμα είναι θα πάμε με 2ο Μύθου κ 3ο τον κανέναν?
Άρα Γιακουμη κ MD βλέπω. Ο MD παίζει πιο περιφερειακα απ το κοπέλι?
-
Εφόσον ο Γιακουμάκης ταιριάζει στο σύστημα Λουτσεσκου και τον εγκρίνει ο προπονητής, αυτός πρέπει να έρθει. Έλληνας διεθνής να κάνει τη δουλειά που θέλουμε. Πολύ καλή περίπτωση φαίνεται, για να δούμε. Γενικά αν έρθει το φορ είμαστε έτοιμοι για τα προκριματικά. Για τη συνέχεια ένα καλό χαφ μπαλαδορο και ένα βασικό στόπερ ή και δεύτερο ανάλογα ποιοι θα μείνουν στην ομάδα από στόπερ και θα είμαστε έτοιμοι για το πρωτάθλημα νομίζω
-
Ο κολκας πολυ σίγουρο τον βγαζει το γιακουμη. Δεν νομιζω να χαλασει.