Γενικα ενα προβλημα το έχουμε (και) με υπεύθυνους επικοινωνίας που ειναι μυρωδιαδες απο μπαλα.Timelord έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:17 Δεν ακούγεται και πολύ ωραίο βέβαια στην αρχή του καλοκαιριού ο κουβεντιδης σε σχόλιο για γιοβιτς να γράφει να αγαπάτε την επαφή με την πραγματικότητα και κάνα μήνα μετά να κλείνει σε άμεσο ανταγωνιστής σου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Κουβεντιδης μας ελεγε να ειμαστε ρεαλιστες παντως.
Πως γινεται να ειναι ρεαλιστικο για την Α4 ο Γιοβιτσ απ'οτι φαινεται και οχι για εμας... Να μια καλη ερωτηση προς τον κ. Κουβεντιδη.
Πως γινεται να ειναι ρεαλιστικο για την Α4 ο Γιοβιτσ απ'οτι φαινεται και οχι για εμας... Να μια καλη ερωτηση προς τον κ. Κουβεντιδη.
Ο Γιοβιτς ειναι καθε περυσι και καλυτερα, αλλα πρωην ποδοσφαιριστης ακομα τουλαχιστον δεν ειναι. Τωρα αν μου λεγατε να δωσουμε 2,5 χαρτια για τον Γιοβιτς, θα σας ελεγα οχι.
- These users thanked the author icue for the post (total 3):
- black death, paok apo epilogi, giaxxo
-
Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος με αρνητικό προαίσθημα για τον Σέρβο. Κι εγώ προβλέπω τελικά να γίνεται βαρίδιο για την αεχ.
Στα του οίκου μας τώρα, δεν θα ηρεμήσω μέχρι να κλείσει ο Τσεντίρα αλλού
Στα του οίκου μας τώρα, δεν θα ηρεμήσω μέχρι να κλείσει ο Τσεντίρα αλλού

- These users thanked the author PaokFiesta for the post:
- zaffodb
-
Δεν ειναι κατι τρομερο πλέον ο γιοβιτς. Αν διαβασεις εδω καποια σχολια διαχρονικά θα νομισεις οτι ειναι ο ροναλντο το φαινομενο. Εχει καλα τελειωματα ομως και η κουλα που θα παιζει με δυο αυτο ψαχνει, εναν να τη βαζει μεσα.icue έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:21 Ο Γιοβιτς ειναι καθε περυσι και καλυτερα, αλλα πρωην ποδοσφαιριστης ακομα τουλαχιστον δεν ειναι. Τωρα αν μου λεγατε να δωσουμε 2,5 χαρτια για τον Γιοβιτς, θα σας ελεγα οχι.
Εμείς δεν δίνουμε λεφτά γκρινιάζουμε, δίνουμε λεφτά πάλι γκρινιάζουμε, οπότε ότι και να γίνει η γκρίνια θα υπάρχειrou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:13Σε εμας δηλ δεν θα γινουν κ@λ@ς που θα παιρνει τοσα λευτα????Dimpatra έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:05 Καλημέρα, στο Μεξικό έχουν γίνει κ@λ@ς με το που βγήκε το συμβόλαιο του, είναι πολύ πιθανό να γράφουν ότι θα το πληρώσουμε ολόκληρο για να μην υπάρχουν αντιδράσεις.
Για Γιοβιτς στο αεχτσηδικο σάιτ πέφτει χειρότερη γκρίνια από ότι σε μας για Κεντίρα![]()
![]()
- These users thanked the author Dimpatra for the post (total 2):
- paok apo epilogi, giaxxo
Σωστός, γιαυτό Κουβεντιδη ,πριν μιλήσεις να σκέφτεσαι.
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ.
Για να δούμε.
Παντως οι περισσότεροι Γιουγκοι που η καριέρα τους έχει πτώση, προτιμάνε ομάδες με Γιουγκους προπονητές,για να κάνουν επανεκκίνηση.
Είναι πολλά τα χρόνια πάντως που ο συγκεκριμένος είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και δύσκολα να επανέλθει σε υψηλά στάνταρ.
Για να δούμε.
-
Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος makispaspartou την Δευ 04 Αύγ 2025, 09:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 7):
- Dimitris_L4, embuji, margas, Theios, Patron, Logistis, kritikos44
Το ιδανικο σεναριο στην θεση του φορ (και μισθολογικα, που δε ξερω τι εχετε παθει και σας απασχολει τοσο πολυ) ειναι να ερθει ο Γιακουμακης, να παιρνει απο εμας ενα ποσο πανω κατω ιδιο με το συμβολαιο του Τσαλοφ. Ο Τσαλοφ να αποχωρήσει ειτε με πωληση ειτε με δανεισμο τον Αυγουστο και να φερεις ακομα εναν φορ με υψηλο συμβολαιο.
Οι οπαδοί της αεχ δεν τον βλέπουν έτσι πάντως στα σάιτ τους που πέφτει τρελό κράξιμο. Λογικό... έπαθαν και έμαθαν από Λαμελα, Μαρσιαλ και Περέιρα.makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26 Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Εδώ θα είμαστε του χρόνου να δούμε ποιος θα δικαιωθεί
-
Στατιστικά μιλώντας η αεκ έχει πάρει αρκετούς ποδοσφαιριστές βεληνεκούς γιοβιτς και δεν της έχουν βγει οπότε αργά η γρήγορα κάποιος από αυτούς θα προσφέρει .
-
Γιατι οταν πανε εμιρατα τους κοβουν; Η πιστευεις οτι η κουλα εχει ψηλοτερα στανταρ απ'την αλ νασρ και την αλ χιλαλ;makispaspartou έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26 Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Αν και οφτοπικ και τελευταιο, το οτι η μονη ομαδα που ασχοληθηκε σοβαρα με την περιπτωση του ειναι η Οβιεδο που θα παλεψει για την παραμονη, ισως να λεει κατι.
-
Αυτό που διώχνουμε παίκτες χωρίς να έχουμε πάρει με τόση ευκολία με ξεπερνάει.
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος επιθυμεί μεταγραφή.
Να φύγει ο Τσάλοφ, ο Ντεσπόντοφ..
Ας έρθει αν έρθει ο Γιακουμάκης, να παίξει ένα - δύο παιχνίδια και βλέπουμε ποιον θα θέλουμε να διώξουμε.
Καλά για Δεσπότοφ είναι ανέκδοτο να θέλουμε να φύγει εκτός κι αν κι ο ίδιος επιθυμεί μεταγραφή.
- These users thanked the author makispaspartou for the post (total 4):
- soigol, TylerDurden, Patron, zaffodb
Δεν καταλαβαίνω την ανάγκη σου να βάλεις λόγια στο στόμα μου και δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρώ να το κάνεις (όχι μόνο σε εμένα).tolis14 έγραψε: Δευ 04 Αύγ 2025, 08:59
Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω έκαναν; οπότε που καταλήγουμε; ότι αυτό που λες δεν ισχύει, δεν είναι ρίξε και 100 χιλιάδες άλλα να διεκδικείς πρωτάθλημα. Αυτό που θέλετε είναι να βλέπετε λεφτά να ξοδεύονται. Αλλά αυτό τελικά δεν εξασφαλίζει τίποτα. Βλέπε χάρτινη και βαζελο
Είναι το κλασικό μοτίβο που ακολουθείτε ορισμένοι προκειμένου να στηρίξετε (στο μυαλό σας και μόνο) την επιχειρηματολογία σας και είναι μια 100% πετυχημένη συνταγή προκειμένου να ξεκινήσετε έναν ακόμα καυγά.
Σου έχω ξαναγράψει πως αυτού του είδους η τακτική δεν θα γίνεται πλέον ανεκτή. Άλλαξε την και πάμε παρακάτω.
Πουθενά δεν έκανα αναφορά σε παρατημένη ομάδα. Όπου βέβαια αν ήταν αυτή η άποψη μου, θα είχα κάθε δικαίωμα να την διατυπώσω και κάθε δικαίωμα να με ενοχλεί η μετέπειτα "επίθεση" γεμάτη εξυπνάδες. Παρ' όλα αυτά δεν έγραψα κάτι τέτοιο.
Πάμε τώρα στο δια ταύτα γιατί ορισμένοι με έχετε κουράσει με τις εξυπνάδες σας:
Δεν λέω 2 στα τελευταία 7 γιατί το ύψος των επενδύσεων έχει αλλάξει σημαντικά από το πρωτάθλημα του 18-19 και μετά.
Δεν αναφέρω το κύπελλο και τις δεύτερες θέσεις γιατί δεν νομίζω πως είναι άξια αναφοράς.
Από όλους αυτούς που ανέφερες μόνο ο βάζελος δεν πήρε πρωτάθλημα. Το χαρτί πήρε νταμπλ και ο γαύρος πολλά παραπάνω.
Βέβαια και ο βάζελος πήρε κύπελλο και δεύτερες θέσεις αλλά δεν νομίζω να πανηγυρίζει κανένας τους.
Το ύψος των επενδύσεων κάθε έτους, πρέπει να είναι τέτοιο που η ομάδα θα διεκδικεί ρεαλιστικά τίτλους, θα κερδίζει ορισμένους και θα ανεβαίνει επίπεδα στην Ευρώπη.
Τις χρονιές των τεράστιων εσόδων ή τις χρονιές που έχεις τρελές ευκαιρίες να κάνεις το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη (βλ. καλοκαίρι Μάλμε) είναι απόλυτα λογικό για τον κόσμο να περιμένει να πέσουν περισσότερα χρήματα. Εσύ πες πως δεν είναι. Δικαίωμα σου.
Εγώ λέω πως από τότε που ήρθε ο Ιβάν, μόνο ΜΊΑ φορά ήμασταν στους ισχυρούς των προκριματικών του Ch.L. και οι κινήσεις ήταν σχεδόν μηδενικές.
Όπως επίσης μόνο μια φορά καταφέραμε να κάνουμε πωλήσεις 40+ εκατομμυρίων μέσα σε 12 μήνες. Δεν θα συμβαίνει κάθε χρόνο αυτό.
Αυτές τις ευκαιρίες λοιπόν, ΝΑΙ περιμένω να τις εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ και να ρίξει λεφτά προκειμένου να μειώσει (όχι να μηδενίσει) το ρίσκο αποτυχημένων επιλογών.
Αν το αποτέλεσμα τον δικαίωνε, δεν θα μπορούσα να πω κουβέντα.
Όταν με αποκλείει η Μάλμε και όταν είναι να κατέβω φέτος στα προκριματικά με στόπερ τον (συμπαθέστατο κατά τα άλλα) Μιχαηλίδη, επέτρεψε μου να έχω τις ενστάσεις μου σχετικά με το πόσο καλά πάει το πλάνο των ελεύθερων και των δανεικών.
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 8):
- embuji, bane1980, smoothcriminal1926, paokspren, soigol, TylerDurden, Patron, Logistis