Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από nunies4 »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:27 Απλά, ο προβληματισμός μου γενικά ως προς το μεταγραφικό σχεδιασμό έγκειται στο ότι φαίνεται ότι δεν έχουμε κάποια συγκεκριμένη στόχευση ως προς τα χαρακτηριστικά .

Τι σχέση έχει για παράδειγμα ο Κεντιρα ή ο Μοπε με τον Γιακουμάκη

Ακόμη και ο Ντουκς.

Τον Γιακουμάκη καλό με την μπάλα στα πόδια δεν μπορείς να τον πεις.

Θα παίζουμε φέτος με σέντρες (έχουμε δύο βρετανικά Μπακ)?

Ακόμα και στο χαφ. Την μια μέρα ακούμε για παίκτες τύπου Γκλεν Καμάρα και Κρααλ. Παίκτες που το βασικό τους προσόν είναι να κόβουν και να κουβαλάνε την μπάλα με ασφάλεια.

Ο Βετλεσεν ΔΕΝ είναι τέτοιου είδους παίκτης. Πιο πολύ 8-10 είναι πάρα 6-8, ενώ ο Λοκονγκα είναι στυλ Μαντί. Box to box

Για να μην τα πολυλογω, το πρώτο και σημαντικότερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχουμε συγκεκριμένη στόχευση όταν βρίσκουμε τους στόχους μας. Είναι το κλασικό "ο,τι μας κάτσει"
Αυτο το πιστευετε αληθεια; Το ρωταω με καθε ειλικρινεια.
Πιστευετε οτι ενα σωρο επαγγελματιες του χωρου στην ομαδα απο σκαουτερς μεχρι προπονητες δεν εχουν συγκεκριμενη στοχευεση;
Και πως το κρινουμε; Απο τα 50 ονοματα που τυχαινει να βγαινουν προς τα εξω απο τους δημοσιογραφους;
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

ωραια...τοσο καιρο ψαχναμε φορ..και τελικα βρηκαμε τον γιακουμακη...τετοιο σκαουτερ ρε παιδι μου χρονια ειχα να δω...

και γιατι δεν τον πηρανε στην αρχη να τελειωνουμε,να ναι εδω και στην προετοιμασια?

περιμενανε τον αυγουστιατικο φεγγαρι?τοσο αθλια διαχειρηση καθε χρονο,ειναι να τρελενεσαι...
τελος παντων..ειμαι πολυ περιεργος να δω την ομαδα να παιζει κανονικο 90λεπτο... :pano: :pano: :pano:

οσο αν ειναι στοχευμενη μεταγραφη ,εδω γελανε και τα τσιμεντα της Τουμπας!!!οι ανθρωποι ειναι οτι κατσει ,οποτε κατσει και εφοσον και αμα.....δανεικος φορ ελληνας τον αυγουστο....λες και τον ανακαλυψανε τωρα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theodorsalonika την Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:50, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
embuji

Δημοσίευση από embuji »

https://www.sdna.gr/podosfairo/1336113_ ... iakoymakis

"Ο Δικέφαλος «τρέχει» για να ολοκληρώσει τον δανεισμό του Έλληνα σέντερ-φορ της Κρουζ Αζούλ, προκειμένου να τον δηλώσει και για τα παιχνίδια με την Βόλφσμπεργκερ!
Ο ΠΑΟΚ φουλάρει για να τελειώσει όσο πιο γρήγορα γίνεται το θέμα του δανεισμού του Γιώργου Γιακουμάκη, το θέμα του οποίου έχει μπει στην τελική του ευθεία.

Ο Κρητικός επιθετικός της Κρουζ Αζούλ είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Δικέφαλο του Βορρά και το θέμα πια είναι να βρεθεί η χρυσή τομή με τους Μεξικανούς.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κλείσει όσο το δυνατόν όσο πιο γρήγορα το θέμα, ώστε να μπορέσει να δηλώσει τον 30χρονο επιθετικό στην λίστα της ΟΥΕΦΑ για τα παιχνίδια με την Βόλφσμπεργκερ, με το θέμα να είναι αρκετά προχωρημένο.

Ο Δικέφαλος θα πληρώσει ένα μέρος του ετήσιου συμβολαίου του Γιακουμάκη, ο οποίος παίρνει 2,8 εκατομμύρια το χρόνο από την Κρουζ Αζούλ, ενώ ανάμεσα στις δύο ομάδες θα γίνουν σήμερα οι διαπραγματεύσεις και για μία μη δεσμευτική ρήτρα αγοράς που μπορεί να φτάσει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα μπαίνει στην τελική ευθεία, με τον ΠΑΟΚ να πιέζει για να ολοκληρωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ο δανεισμός του 30χρονου σέντερ-φορ, που θα δώσει μία επιπλέον ποιοτική λύση στην γραμμή κρούσης της ομάδας του Ραζβάν Λουτσέσκου."

Στο πορτοκαλι το δινουν τελειωμενο ουσιαστικα.
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Για να το γράφω, το πιστεύω ναι.

Μιλάω πάντα βάσει των παικτών που βγαίνουν προς τα έξω ή μας λένε τα παιδιά εδώ.

Πόσες φορές έχουμε πει, τι σχέση έχει ο τάδε παίκτης με έναν άλλον παίκτη?

Α, επίσης δεν χρειάζεται, σε κάθε τι που λέω εγώ ή κάποιος άλλος και δεν συμφωνείς, να απαντάς με μια μικρή δόση ειρωνείας (τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ) και του τύπου «εγω τα ξέρω ολα». Και το κλείνω εδώ.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μιλάμε για Μεξικό (για όσους ξέρουν).

Τον παίκτη τον ξέρω όπως και την Αζούλ (αν και τελευταία έχω σταματήσει να βλέπω λόγω δουλειάς).

Καταρχήν μιλάμε για έναν γκολτζή. Καλός στο κεφάλι, καλός στις δεύτερες μπάλες μέσα στην περιοχή. Δυνατός και με έκρηξη. Έχει καλή τεχνική και γι αυτό στάθηκε σε όλες τις χώρες που έπαιξε. Ειδικά στο MLS ήταν πολύ καλός, θα έλεγα ήταν στο τοπ της καριέρας του.

Τελευταία είχε κάποιους τραυματισμούς και δεν ξέρω πόσο έχει (και αν εχει) μειωθεί η απόδοσή του. Αυτό το διάβασα στα Μεξικάνικα μήντια, οτι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα. Μιλάμε όμως για πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα σε έναν μεγάλο σύλλογο στο Μεξικό, με μπάτζετ κοντά σε αυτό του ΠΑΟΚ, ίσως και μεγαλύτερο.

Πιστεύω οτι ταιριάζει στο σύστημα Λουτσέσκου γιατί μπορεί να τρέξει και να πιέσει, αλλά είναι παίκτης που χώνεται στην περιοχή και πάει πρώτος στην μπάλα. Δεν είναι ούτε Ντούκς ούτε Πρίγιο, ούτε Ακπομ σε στύλ. Είναι μιά κατηγορία μόνος του που άν ταιριάξει με τους υπόλοιπους, νομίζω θα κάνει παπάδες. Προσωπική εκτίμηση αυτά με μιά επιφύλαξη για την ετοιμότητά του τώρα που μιλάμε.
These users thanked the author Magpies4 for the post:
magdy
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Μακάρι να κλείσει ο Γιακουμάκης και να έχουμε ανακοινώσεις σύντομα.
Ακόμα και με επέκταση δανεισμού το επόμενο καλοκαίρι (εφόσον ακούστηκε διετής δανεισμός), μια χαρά σενάριο ακούγεται για γηγενή παίκτη. Μέχρι τότε θα έχει 1-2 σεζόν στα πόδια του και ο Μύθου.
Επίσης μιλάμε για δανεικό σε μια θέση που έχουμε ήδη παίκτη με συμβόλαιο και αγορά πέρσι. Μακάρι βέβαια να καταφέρουμε καμία τράμπα Τσαλοφ-Ντιουκς μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

Στα 100 χρονια του συλλογου αν η υπερβαση στο φορ ονομαζεται ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ τοτε καλυτερα η διοικηση να μεινει στα αποφθεγματα περι Νιεφσκι και ας παραδεχθει ο,τι οι δυνατοτητες της ειναι ΑΡΚΕΤΑ περιορισμενες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος charisiad την Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author charisiad for the post:
MikeStr4
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Μπράβο μας. Καλά πήγε και αυτή η χρονιά με τον επιθετικό.550 Παπάδες από πάνω ράφι...Κανείς δεν μας προετοίμασε για τον Γιακουμάκη...
Περιμένω τα επόμενα ονόματα από το πάνω ράφι για χαφ και τέλος θα έρθει κανας Κουρμπελης ή κανας Τσιγγαρας.
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Πρώτα πρόκριση μετά μεταγραφές. :mrgreen:

Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα :opaokara:
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 2):
giaxxo, theo G4
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Έλα ρε Γιακουμακαρε. Εγώ έχω γράψει ότι τον θέλω. Μακάρι να με επιβραβευσει. Το γράφω πάντως ΔΗΜΟΣΙΑ ότι πιστεύω ότι θα κάνει 10+ γκολ και 7-8 ασιστ κι ο Λουτσι θα του δώσει φανέλα βασικου στο σπίτι του
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Unpsofable78, giaxxo
black death

Δημοσίευση από black death »

Jim_Chatz έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:46 Για να το γράφω, το πιστεύω ναι.

Μιλάω πάντα βάσει των παικτών που βγαίνουν προς τα έξω ή μας λένε τα παιδιά εδώ.

Πόσες φορές έχουμε πει, τι σχέση έχει ο τάδε παίκτης με έναν άλλον παίκτη?

Α, επίσης δεν χρειάζεται, σε κάθε τι που λέω εγώ ή κάποιος άλλος και δεν συμφωνείς, να απαντάς με μια μικρή δόση ειρωνείας (τουλάχιστον έτσι το εκλαμβάνω εγώ) και του τύπου «εγω τα ξέρω ολα». Και το κλείνω εδώ.
Χωρις να ειμαι ειδικος, πιστευω οτι πέφτεις αρκετα έξω στις αξιολογησεις για τους παίχτες. Ουτε ο κεντιρα ειναι τοσο διαφορετικος απο γιακουμακη, ουτε ο βετλεσεν απο καμαρα και λοκονγκα.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

charisiad έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47 Στα 100 χρονια του συλλογου αν η υπερβαση στο φορ ονομαζεται ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ τοτε καλυτερα η διοικηση να μεινει στα αποφθεγματα περι Νιεφσκι και ας παραδεχθει ο,τι οι δυνατοτητες της ειναι ΑΡΚΕΤΑ περιορισμενες.

+++++++1926
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ακριβώς. 1925 :lol:
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Unpsofable78 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 17:47 Εγώ δεν πιστεύω τίποτα. Πρώτα πρόκριση μετά μεταγραφές. :mrgreen:

Α ξέχασα είναι δανεικός. Μόνο μην σκάσει και το χαφ μες στην εβδομάδα :opaokara:
Δηλαδή το πρώτο πράγμα που σκέφτηκες στο άκουσμα του ότι είναι πολύ κοντά ο Γιακουμάκης, είναι να την πεις σε αυτούς που έχουν διατυπώσει μια άλλη άποψη από την δική σου?
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Αν τον λέγανε Γιακουμινιο ή Γιακουμοβιτσ θα πετουσατε την σκουφιά σας, με την ανοδική πορεία που έχει και τα γκολ ασιστ που έχει γράψει τα τελευταία χρόνια σε 4 διαφορετικά πρώταθληματα.
Επιτέλους θα πάμε με πλήρες ροστερ στην Ευρώπη.

Όσοι έχετε δει τον παίχτη μόνο σε ένα ματσ της εθνικής μπείτε δείτε ματσ από την σελτικ που τον κάνανε σύνθημα. Και από το Μεξικό και θα καταλάβετε γιατί ο Λουτσεσκου έχει δώσει το ΟΚ.
Πίεση μπροστά, ταυρι έτοιμο να δώσει μάχες, καλός με το κεφάλι άρα πλέον θα μας νοιώθουν μες την περιοχή, καλός στα στημένα και βάζει τα απλά γκολ, όχι σαν τον Σαματα που τς έχανε σε κενή εστία.
Στα αρνητικά του δεν είναι μπαλαδορος.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
giaxxo, magdy
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”