Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Ψάχνοντας λίγο τα σχόλια για την περίπτωση του Ducksh:
- η bild έγραψε πριν 4 μέρες ότι δεν είχε γίνει επίσημη πρόταση από την Birmingham, παρότι υπάρχει ενδιαφέρον για την περίπτωση του
- ο παίκτης μάλλον από βδομάδα θα ξανά μπει σε προπονήσεις, άρα ξεπερνάει τον τραυματισμό του
- κάποιοι οπαδοί έγραψαν ότι μπορεί ο Ακπομ να αποκτηθεί ως μέσο επιθετικός, οπότε ίσως υπάρχει χώρος και για το Γερμανό
- Η Βέρντερ θέλει να βρει αντικαταστάτη πριν τον παραχωρήσει.
Τώρα αν εμείς μπορούμε να μπούμε σοβαρά κάπου σε όλο αυτό, θα φανεί.
Μακάρι να εκπλαγούμε ευχάριστα και να δούμε Γιάκομάκη και Ντιουκς με παραχώρηση Τσαλόφ.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 4):
tsario73, Shadow, Unpsofable78, Dio-4
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

γιακουμακης η ντουξ ο στραικερ εντωμεταξυ παλι βρωμισε ο Λαριν που θεωρητικα ηταν εκτος αλλα επανηλθε εκει καταληξαμε σαυτους
αλλα παμε για Γιακουμακη 90%

στα χαφ τωρα βελτεσεν παιζει σοβαρα το ανεφεραν και αλλα παιδια εδω υπαρχει νταλαβερι εδω και καιρο και εγω εδωσα εναν Ηannibal !! ουτε κουιζ ουτε τιποτα απο την Βurnley
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

tolis14 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:57
chrisg4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:28 Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει λεφτά γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει με το γήπεδο"

Η αλήθεια είναι ότι μια ανίκανη να συγχρονιστεί με την εποχή μας ΠΑΕ, προσπαθεί να φτιάξει ομάδα χωρίς να διαθέτει λεφτά . Οπότε είναι ότι κάτσει. Αυτό είναι το πλάνο . Ε άλλες φορές θα μας κάτσει, άλλες όχι . Υπομονή.
Η ανίκανη ΠΑΕ που έχει την ομάδα παρατημένη από το 2020 και μετά όπως λέτε, έχει πάρει στο ίδιο χρονικό διάστημα 1 πρωτάθλημα και 1 κυπελλο. Οι ικανές ΠΑΕ βαζελος και χάρτινη που τόσο θαυμαζονται εδώ μέσα για τα κουβαρνταλικια τους, έχουν πάρει 2 κύπελλα και 1 πρωτάθλημα 1 κύπελλο αντίστοιχα. Καλά για τον αρη δεν μιλάω καν. Επίσης είχαμε καλύτερες πορείες στην Ευρώπη και στο ευρωπαϊκό ranking δεν θα πω καν τι ισχύει. Για να μην πω για τις ακαδημίες. Πέραν του γαβρου δηλαδή, είμαστε γενικά καλύτερα από όλους. Και παίζοντας στη Θεσσαλονίκη όχι στην Αθήνα, όπου το επεισόδιο του προπονητή τιμωρείται με 3 μήνες σε αντίθεση με το πιάσιμο από το λαιμό που τιμωρείται με 15 μέρες. Άρα η ανίκανη ΠΑΕ κάτι κάνει σωστά και κάτι ξέρει παραπάνω από τους προπονητές, μάνατζερ, σκαουτερς και διοικητικούς υπαλλήλους του πληκτρολόγιου που έχουν γεμίσει το τόπο

Όλα αυτά που γράφεις , εκτός από το τελευταίο για υπαλλήλους πληκτρολογίου και άλλα τέτοια ανούσια, νομίζω τα περιγράφω στο "άλλες φορές θα μας κάτσει άλλες όχι ". Δηλαδή πάνω κάτω τα ίδια περιγράφουμε απλά εσύ τα βλέπεις απο την κλασική υπεραισιόδοξη πλευρά εγώ από την ρεαλιστική .
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:28 Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει λεφτά γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει με το γήπεδο"

Η αλήθεια είναι ότι μια ανίκανη να συγχρονιστεί με την εποχή μας ΠΑΕ, προσπαθεί να φτιάξει ομάδα χωρίς να διαθέτει λεφτά . Οπότε είναι ότι κάτσει. Αυτό είναι το πλάνο . Ε άλλες φορές θα μας κάτσει, άλλες όχι . Υπομονή.
Να κρατάμε μια ενιαία γραμμή όμως στο τι υιοθετούμε από τους αρδ και τι όχι.
Αυτό που εμένα μου προξενεί λίγο εντύπωση είναι ότι η σκέψη για την λειτουργία της ΠΑΕ πάει κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο. Κανείς πχ δεν λέει ότι μπορεί όντως να ψάχνουν τις περιπτώσεις που θα κάνουν διάφορα και θα μειώσουν όσο γίνεται το ρίσκο. Και δεν είναι και παράλογο όταν πχ μόλις πέρυσι είχες 4 φορ και είναι σαν να μην είχες κανέναν.

Από την άλλη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό την σεζόν που πανηγυριζαμε για το πόσο έγκαιρα έγιναν οι μεταγραφές από τον τεράστιο ΤΔ Μποτο. Την συνέχεια την ξέρουμε με την ομάδα χρόνια μετά ακόμα να παλεύει να απεμπλακεί από τα βαρίδια εκείνα
These users thanked the author nunies4 for the post (total 4):
giaxxo, Unpsofable78, vasgias, navigator11
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tsaousila1234 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:27 γιακουμακης η ντουξ ο στραικερ εντωμεταξυ παλι βρωμισε ο Λαριν που θεωρητικα ηταν εκτος αλλα επανηλθε εκει καταληξαμε σαυτους
αλλα παμε για Γιακουμακη 90%

στα χαφ τωρα βελτεσεν παιζει σοβαρα το ανεφεραν και αλλα παιδια εδω υπαρχει νταλαβερι εδω και καιρο και εγω εδωσα εναν Ηannibal !! ουτε κουιζ ουτε τιποτα απο την Βurnley
Λοκονγκα και Βελτεσεν νομίζω είναι τα χάφ που παλεύουμε
These users thanked the author nunies4 for the post (total 2):
giaxxo, Unpsofable78
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Κάτι επι της ουσίας; ;
Πολύ κουρασατε
These users thanked the author τσιριγωτης for the post:
blackzi
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.
These users thanked the author psychologos for the post:
vasgias
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Mακαρι να υπάρχει περίπτωση να έρθουν και οι 2 και να δωθει ο Τσαλωφ σε όποιον τον θέλει.
Για τα χαφ σχεδόν όλα τα ονόματα που έχω ακούσει και διαβάσει μας κάνουν, αλλά σχεδόν όλα πολύ δύσκολες περιπτώσεις
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
Unpsofable78, margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Να γκρινιαζετε. Κανεις δεν ειπε να μην γκρινιαζετε. Και κριτικη να κανετε. Και να τα χωνετε.

Εγω που δεν μιρλιαζω γενικα, εγραψα πεντε φορες οτι δεν μαρεσει ο Γιακουμακης οταν ακουστηκε. Ε δεν θα το ξαναγραψω. Δεν με ενδιαφερει να μαθουν ολοι εδω μεσα την αποψη μου. Δεν θα αλλαξει και κατι αμα το γραψω αλλες δεκαπεντε φορες.

Δεν ειναι αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε αλλα οτι στα δεκα ποστ εχουμε πλεον εμπεδωσει την αποψη του καθενος.

Σορι για το οφτοπικ. Δεν θα το ξανακανω. :mrgreen:
These users thanked the author icue for the post (total 3):
nunies4, Unpsofable78, theo G4
embuji

Δημοσίευση από embuji »

psychologos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:36 Πρόταση: Να κάνουμε δυο σελιδες για τις μεταγραφές. Μία για τους ευτυχισμένους απο τον Θεό, και μια για μας τους δύσμοιρους που δεν πιστεύουμε και πολύ αλλά νηστεύουμε υποχρεωτικά κάθε χρόνο γιατί δεν μορούμε να κάνουμε και αλλιώς. Μόνο να γκρινιάζουμε.
Ωραιο nickname. Θα σε χρειαστουμε συλλογικα συντομα.
These users thanked the author embuji for the post:
vasgias
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Η Βερντερ συμφώνησε με Σιλβα
Απομένει να τα βρουν με την Leipzig
Ίσως σημαίνει κάτι για Ντουκς και μας
psychologos

Δημοσίευση από psychologos »

icue έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:44 Να γκρινιαζετε. Κανεις δεν ειπε να μην γκρινιαζετε. Και κριτικη να κανετε. Και να τα χωνετε.

Εγω που δεν μιρλιαζω γενικα, εγραψα πεντε φορες οτι δεν μαρεσει ο Γιακουμακης οταν ακουστηκε. Ε δεν θα το ξαναγραψω. Δεν με ενδιαφερει να μαθουν ολοι εδω μεσα την αποψη μου. Δεν θα αλλαξει και κατι αμα το γραψω αλλες δεκαπεντε φορες.

Δεν ειναι αν συμφωνουμε ή διαφωνουμε αλλα οτι στα δεκα ποστ εχουμε πλεον εμπεδωσει την αποψη του καθενος.

Αν δεν μοιραζόμαστε τον "πόνο" μας icue, οι σωματοποιήσεις καροδοκούν. φορ και χαφ λοιπον εμένα με πονάνε. Και σεντερ μπάκ.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

nunies4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:29

Να κρατάμε μια ενιαία γραμμή όμως στο τι υιοθετούμε από τους αρδ και τι όχι.
Αυτό που εμένα μου προξενεί λίγο εντύπωση είναι ότι η σκέψη για την λειτουργία της ΠΑΕ πάει κατευθείαν στο χειρότερο σενάριο. Κανείς πχ δεν λέει ότι μπορεί όντως να ψάχνουν τις περιπτώσεις που θα κάνουν διάφορα και θα μειώσουν όσο γίνεται το ρίσκο. Και δεν είναι και παράλογο όταν πχ μόλις πέρυσι είχες 4 φορ και είναι σαν να μην είχες κανέναν.

Από την άλλη δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό την σεζόν που πανηγυριζαμε για το πόσο έγκαιρα έγιναν οι μεταγραφές από τον τεράστιο ΤΔ Μποτο. Την συνέχεια την ξέρουμε με την ομάδα χρόνια μετά ακόμα να παλεύει να απεμπλακεί από τα βαρίδια εκείνα
Έχω να πάρω σοβαρά αρδ μπορεί και 20 χρόνια , όχι γιατί τοτε ήταν σοβαροί απλά τότε ήμουν 25 και δεν ήμουν εγώ σοβαρός :lol:

Και τώρα ζήτημα είναι να ακούω συνολικά μια ώρα τον μήνα συνολικά . Απλά έτυχε προχθές να βάλω να ακούσω, άκουσα αυτά τα δύο για το πως κερδίσαμε χρόνο και για Λουτσεσκου, καραφλιασα και το έκλεισα .

Όσον αφορα αυτό που έγραψες για το τι ψάχνουν , δεν γίνετε να μην θεωρείτε αποτυχία όταν ξέρεις από Γενάρη ότι θα χρειαστείς επιθετικό και 8 μήνες μετά δηλώνεις 1,5 επιθετικό σε ευρωπαϊκή λίστα.

Τέλος πάντων όπως το βλέπει κανείς . Εγώ χαλαρός είμαι . Δεν έχω απαιτήσεις πλέον από την συγκεκριμένη ΠΑΕ. Είπα ότι κάτσει καλό είναι . Κι αν δεν κάτσει του χρόνου πάλι .
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

icue έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 13:44 Να γκρινιαζετε. Κανεις δεν ειπε να μην γκρινιαζετε. Και κριτικη να κανετε. Και να τα χωνετε.

Κι εμένα δεν με τρελαίνει ο Γιακουμάκης αλλά πιστεύω ότι είναι ιδανικός για Λουτσεσκου. Αθλητικός , εργάτης και με καλά τελειώματα. Δηλαδη και καλούτσικα νούμερα θα γράψει και την δουλειά του Λουτσε θα κάνει . Απλά διαβάζω κάτι νούμερα τρελά και δεν βλέπω με ποιον τρόπο μπορεί να έρθει .
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Αν όλα πάνε καλά, πιστεύετε ότι μπορούμε να σπρώξουμε τον Τσάλωφ τέλος Αυγούστου; Θα υπάρχει ενδιαφέρον εκτός Ρωσίας;
These users thanked the author Nikos 74 for the post:
Magpies4
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”