Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
DamoN

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από DamoN »

Με κάλυψε η απάντηση σου εκτός από το συμπέρασμα .
Αν η σωστη ή όχι δεν το ξέρω σίγουρα είναι εκνευριστική . Οταν θα κάνουμε το ολ ιν μας πριν εξασφαλίσουμε πράγματα και δούμε πως θα πάει η χρονιά θα μάθουμε .
Σίγουρα για να μπεις τσουλου δεν είναι η σωστή γιατί δεν έχουμε μπει .
Για να έχεις συνεχή παρουσία με καλές πορείες στην Ευρώπη σίγουρα είναι γιατί υπάρχει το ρανκινγκ μας στην Ευρώπη το οποίο λέει
Οσφπ
ΠΑΟΚ
Καμία 300 ομάδες και μετά οι χωσαδες των Αθηνών
These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
giaxxo, paok apo epilogi, theo G4
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Blackgr4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:54
Panostas1995 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:43
Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...
Πες μια χρονιά που ο ΠΑΟΚ δοκίμασε τη δεύτερη λύση.
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά οι επενδύσεις για τη θέση του φορ δεν ξεπέρασαν ΠΟΤΕ τα 3 χαρτιά πανω κατω και το 1.3 για συμβόλαιο, μην γράφουμε για 5 μύρια και συμβόλαιο 2.5 γιατι ειναι αστείο.
Το παράδειγμα ήταν γενικό δεν είπα ότι το δοκίμασε ο ΠΑΟΚ και δε του βγήκε...αλλά και τα 3,5 για τσολακ και 3 για Τσαλοφ δε τα λες λίγα...
Ο Ολυμπιακός που τόσο θαυμάζουμε τα φορ του πόσα έδωσε για Ελ Καμπί και Ελ αραμπι;
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Ανούσια η συζήτηση κατ' εμέ για τους αποκλεισμούς σε καλοκαιρινή διαδικασία. Με το συμπάθειο.

Και εξηγούμαι.

Μπορείς να αποκλειστείς με 10/11 να είναι από την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πριν 2 μήνες και να περάσεις 3 γύρους έχοντας μόνο 2 χαφ και αυτά να είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ.

Πολλά παίζουν ρόλο στα καλοκαιρινά προκριματικά και η αλήθεια είναι ότι τέλη Ιουλίου/αρχές Αυγούστου καμία ομάδα δεν έχει ολοκληρωμένο ρόστερ.

Εμένα αυτό που με καίει πιο πολύ είναι το να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να βελτιωθεί η ομάδα. Εκεί έχω αρχίσει να αγχώνομαι πλέον γιατί όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι πάμε στην πεπατημένη των προηγούμενων ετών (κινήσεις μετά την πρόκριση, λύσεις μιας χρήσης, κλπ).

Εμένα αυτό με προβληματίζει.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
DamoN, WeWillRockYou, jackba, STRAFNIK, Logistis
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

DamoN έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:12
smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:08 Δεν τον πιάσαμε εμείς τον Σαματα εσυ το ανέφερες επειδή το είπε ο προπονητής. Λες και τι μπορούσε να πει ο άνθρωπος. Και κανένας δεν λέει ότι όλα γίνανε λάθος. Τα μπακ στην αρχή της χρονιάς έχουν λογική και προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά απο την άλλη γίνονται κάθε χρόνο τα ιδια λαθη ειδικά με το φορ και αυτό το ριμαδοχαφ συνέχεια. Πως να το κάνουμε έτσι είναι. Οπως στην αρχή γράψαμε μπράβο για τα μπακ, τωρα τονίζουμε την απραγια σε κομβικες θέσεις που ολοι ελπίζουμε να μην μας στοιχίσουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η απραγία στις θέσεις που λες θα είναι το κερασάκι στην τούρτα . Αν αποκλειστούμε άλλα πράγματα θα φταίνε πρωτίστως . Δλδ ρε μάγκες έλεος .
Για τελευταία φορά η αναφορά στον σαματτα έγινε για να δείξω ότι με την Λέφσκι δεν έφταιξε ο φορ αλλά γιατί οι καινούργιοι που τόσα μας λείπουν όταν μπήκαν
Να παίξουν στα προκριματικά έπεσε κλαρίνο . Δεν φταίει ότι ήταν μόνο καινούργιοι αλλά και άμπαλοι για να σας προλάβω αλλά οι ίδιοι άμπαλοι αν είχαν 3μηνες μαζί προπόνηση επιπλέον δεν θα χάνανε από το καφενείο

Καταλαβαίνω πως το εννοείς ρε αδερφέ μου. Προφανώς και δεν χρειάζεται να κάνεις υπερομαδα να περάσεις τους Αυστριακούς. Αλλά διαφωνώ στο οτι η απουσία του βασικού φορ ( και χαφ θα πω εγω , αλλα οκ προσωπική άποψη αυτή) αποτελεί "κερασάκι στην τούρτα ". Αυτά για μένα αποτελούν βασικές υποχρεώσεις. Το κερασάκι για μένα ειναι αφού έχουν καλυφθεί οι θέσεις του βασικού κορμού, έρχεται ως έξτρα ένεση ποιότητας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος smoothcriminal1926 την Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post (total 2):
DamoN, psychologos
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αρχικά, το να αναπαράγεται ότι είπε κάτι η Γκοντσαρέβα, χωρίς καμία απόδειξη ή αξιόπιστη πηγή, είναι σίγουρο ότι δημιουργεί κλίμα.
Ακόμα και ως δεδομένο να το πάρουμε, δεν σημαίνει ότι κάτι που συνέβη πριν 3 χρόνια, θα ισχύει και σήμερα.
Επίσης, πέρσι στην περίπτωση Μειτέ δεν ήταν που είχαμε συμφωνήσει με Μπενφίκα και παίκτη, υποτίθεται θα ερχόταν να υπογράψει και δεν ήρθε, σε κάποια φάση που τον περίμεναν; Και μετά ξανά μπήκαμε σε ένα ολόκληρο γύρο διαπραγματεύσεων;Λάθος θυμάμαι; Αν μπορεί κάποιος ας με διορθώσει.
Νομίζω ότι τις περισσότερες φορές οι αντιπαραθέσεις ξεκινάνε, γιατί ο καθένας θυμάται κάποια λεπτομέρεια διαφορετικά, οπότε καταλήγει σε διαφορετικό ασπρόμαυρο συμπέρασμα. Κάποιες φορές ίσως ισχύουν περισσότερα από ένα επιχειρήματα.
Από εκεί και πέρα, οι κινήσεις έχουν αργήσει. Και οι περιπτώσεις που ακούγονται να δουλεύουνε, σίγουρα θα χρειαστούν ακόμα περισσότερο χρόνο.
Αν πχ. είχε πει το ναι ο Cheddira, θα είχε λήξει το θέμα φορ μέσα στην εβδομάδα. Εκεί δεν θα δίναμε 3 Εκ. για αγορά (σύμφωνα με τους Ιταλούς ρεπόρτερ), ή άλλα λεφτά θα ήταν αυτά; Προφανώς, με βάση τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζουν υπάρχει ταβάνι στο μπάτζετ, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και καθόλου. Ασ συμφωνήσουμε τουλάχιστον σε αυτό, να μην τα αναλύουμε κάθε μέρα.
Εμένα η δική μου απορία είναι, αν θα άξιζε να αλλάξουν στρατηγική σε κάποιες περιπτώσεις. Δηλαδή αν πχ. πεις ότι έχεις 6 εκ.(τυχαίο πόσο) για αγορές και προσπαθείς να κλείσεις 3 κενά, να κλείσεις τουλάχιστον 1 ποιοτική προσθήκη εκεί που σε καίει με όσα λεφτά χρειαστεί και μετά να δεις τι σου περισσεύει για τις υπόλοιπες θέσεις.
Μοιάζει σαν να υπάρχει φόβος να πάρει κάποιος την ευθύνη και να πει ναι αξίζει να δοθούν αυτά τα χρήματα για τον χ παίκτη. Και εκεί ίσως είναι το μεγαλύτερο κενό ενός τεχνικού διευθυντή με γνώση της αγοράς και του αθλήματος.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εγώ πάντως προσπαθώ να μην χάνω την αισιοδοξία και την υπομονή μου. Το μεγαλύτερο ποσό που δώσαμε για μεταγραφή παίκτη την τελευταία 5ετία είναι 3 Μ. Εάν μπούμε στους ομίλους πιστεύω ακράδαντα ότι είμαστε σε θέση να δώσουμε αντίστοιχο ποσό για μια τέτοια μεταγραφή (φορ, αμυντικό ή χαφ). Για τους άλλους δύο υπάρχουν οι ελεύθεροι και οι δανεικοί. Το μόνο που χρειάζεται είναι η υπομονή, όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Σε αυτό το ποστ Γιάννη εγώ που είμαι όλα μέλι γάλα δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω .
Αν ήθελα να ρίξω βέβαια και εγώ με την σειρά μου την μπάλα στην κερκίδα θα μπορούσα να πω
Καλά το ξεκίνησε τον σπάσετε τον παπάρο με την μπινιαβγια το γήπεδο και τώρα αναγκάζεται να ασχοληθεί με κάτι άλλο πολύ πιο σημαντικό που σε λίγες μέρες μπορεί και να μην έχει οπότε καθίστε τώρα χωρίς χαφ φορ και να λέτε και ευχαριστώ .
Αλλά βλέπεις δεν το κάνω γιατί θα ήταν άδικο προς την νοημοσύνη σας να την εμπαίζω
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει λεφτά γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει με το γήπεδο"

Η αλήθεια είναι ότι μια ανίκανη να συγχρονιστεί με την εποχή μας ΠΑΕ, προσπαθεί να φτιάξει ομάδα χωρίς να διαθέτει λεφτά . Οπότε είναι ότι κάτσει. Αυτό είναι το πλάνο . Ε άλλες φορές θα μας κάτσει, άλλες όχι . Υπομονή.
These users thanked the author chrisg4 for the post (total 2):
paokspren, soigol
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

JohnDag έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22 Ανούσια η συζήτηση κατ' εμέ για τους αποκλεισμούς σε καλοκαιρινή διαδικασία. Με το συμπάθειο.

Και εξηγούμαι.

Μπορείς να αποκλειστείς με 10/11 να είναι από την ομάδα που πήρε πρωτάθλημα πριν 2 μήνες και να περάσεις 3 γύρους έχοντας μόνο 2 χαφ και αυτά να είναι ο Τσιγγάρας με τον Σβαμπ.

Πολλά παίζουν ρόλο στα καλοκαιρινά προκριματικά και η αλήθεια είναι ότι τέλη Ιουλίου/αρχές Αυγούστου καμία ομάδα δεν έχει ολοκληρωμένο ρόστερ.

Εμένα αυτό που με καίει πιο πολύ είναι το να γίνουν οι κινήσεις που πρέπει για να βελτιωθεί η ομάδα. Εκεί έχω αρχίσει να αγχώνομαι πλέον γιατί όσο περνάει ο καιρός βλέπω ότι πάμε στην πεπατημένη των προηγούμενων ετών (κινήσεις μετά την πρόκριση, λύσεις μιας χρήσης, κλπ).

Εμένα αυτό με προβληματίζει.
Μαζί σου
Εννοείτε ότι τα προκριματικά ειδικά οι πρώτοι αγώνες είναι λαχείο, στοίχημα πες το όπως θες και επιβάλλεται να πας με όσο το δυνατόν πιο μεγάλη συνοχή
ΑΛΛΑ γανιασαμε να κερδίσουμε υποτίθεται χρόνο για να κάνουμε φέτος κάτι πιο ουσιαστικό σε θέσεις που πονάμε
Θα μου πεις θα αποκλειστείς επειδή δεν πήρες χαφ ή στόπερ από τους Αυστριακούς;
Επειδή όμως ακριβώς είναι στοίχημα η φάση και μπορεί να μην βρεθεί στην μέρα της η ομάδα και πάω στο Κόνφερενς σαν αδύναμος είναι κρίμα να ρισκάρεις την ευρωπαϊκή σου πορεία επειδή δεν μπόρεσες να βρεις έναν χαφ ή φορ ή στόπερ γεοι δυόμισι μήνες.και πρόσεξε δεν λέω όλες τις θέσεις μια απ'αυτές
Δείξε επιτέλους αντανακλαστικά. μόνο αριστερό μπακ πήρες
Εννοώ ότι την έβγαζες με Σαστρε Λυραντζη από δεξιά τουλάχιστον στην αρχή.
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

Panostas1995 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22
Panostas1995 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:43
Μπορείς να φέρεις ένα φορ με 2 μύρια αγορά και 500 χιλιάρικα συμβόλαιο και να κάνει παπάδες και μπορεί να φέρεις φορ με αγορά 5 μύρια και συμβόλαιο 2,5 και να είναι μαρσιαλ...
Οταν η μεγαλύτερη σου επένδυση έγινε πανω στον Τσολακ και γενικά οι επενδύσεις για τη θέση του φορ δεν ξεπέρασαν ΠΟΤΕ τα 3 χαρτιά πανω κατω και το 1.3 για συμβόλαιο, μην γράφουμε για 5 μύρια και συμβόλαιο 2.5 γιατι ειναι αστείο.
Το παράδειγμα ήταν γενικό δεν είπα ότι το δοκίμασε ο ΠΑΟΚ και δε του βγήκε...αλλά και τα 3,5 για τσολακ και 3 για Τσαλοφ δε τα λες λίγα...
Ο Ολυμπιακός που τόσο θαυμάζουμε τα φορ του πόσα έδωσε για Ελ Καμπί και Ελ αραμπι;
Εσύ κοροϊδεύεις, δεν εξηγείται αλλιώς...

Σε σχόλια παραπάνω μου γράφεις ότι ο Μεϊτέ ζητούσε 1.8 (έτσι θα είναι για να το λες εσύ) και δε σήκωνε και το τηλ (έτσι θα είναι επίσης γιατί είχες εσύ τι συσκευή και το ξέρεις)...

Ο Καμπίς πόσα ζητούσε και εν τέλει πήρε;
Panostas1995

Δημοσίευση από Panostas1995 »

Developer4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:42
Panostas1995 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:22

Εσύ κοροϊδεύεις, δεν εξηγείται αλλιώς...

Σε σχόλια παραπάνω μου γράφεις ότι ο Μεϊτέ ζητούσε 1.8 (έτσι θα είναι για να το λες εσύ) και δε σήκωνε και το τηλ (έτσι θα είναι επίσης γιατί είχες εσύ τι συσκευή και το ξέρεις)...

Ο Καμπίς πόσα ζητούσε και εν τέλει πήρε;
Τι σχέση έχει ο Μεϊτε με αυτό που λέω για τα φορ ;
Ο Ελ Καμπί τη πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό ήρθε με 900 χιλιάρικα χωρίς ιδιαίτερη καριέρα πίσω του
Ριαν_Καπαγιαννιδης

Δημοσίευση από Ριαν_Καπαγιαννιδης »

Μακάρι να κλείσουμε Γιακουμάκη, θεωρώ απίθανο η ομάδα να κινηθεί για κάτι καλύτερο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος σπαταλάμε βδομάδες προσπαθώντας να πείσουμε παίκτες που δεν θέλουν ή ομάδες/παίκτες που θέλουν να κατεβάσουν τις απαιτήσεις τους. Από το να φορτωθούμε ότι δεχτεί να έρθει με τους όρους μας, χίλιες φορές έναν παίκτη που βγήκε πρώτος σκόρερ σε Ολλανδία και Σκωτία, καλύτερος νεοεμφανιζόμενος και φορ στην καλύτερη 11αδα της χρονιάς σε ΗΠΑ, και βασικός στο Μεξικό που έχει ένα από τα 10-12 καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου.

Το θέμα δεν είναι ο Γιακουμάκης, το θέμα είναι ότι και πάλι πάμε με δανεικούς, και πάλι του χρόνου θα τρέχουμε, και πάλι θα ψαχνόμαστε. Στα φορ θεωρώ δεδομένο ότι ο Τσάλοφ δεν θα βγάλει τριετία αν ήδη ακούγεται ότι ψαχνόμαστε. Του χρόνου θα μείνουμε μόνο με τον Μύθου που αποκλείεται να πάρει λεπτά μέχρι να κλείσει τα 30 του - εδώ ο Τζίμας ήταν 3ος ιεραρχικά. Στους μεσοεπιθετικούς ο Τάισον το καλοκαίρι θα φύγει, για Ντέλια ποιός ξέρει, ο Ιβανούσετς κοστίζει φορές τα λεφτά που δίνουμε, ο Πέλκας βρίσκεται σε πτώση και στα 33 του το επόμενο καλοκαίρι θα έχει χάσει το κύριο προσόν του, την αθλητικότητα. Στα χαφ το ίδιο θα ισχύει και με Μειτέ, ενώ ο Οζντόεφ θα είναι επίσης φευγάτος. Πάικτες τύπου Vetlessen ή Lokonga θεωρώ απίθανο να αγοραστούν, για ευνόητους λόγους. Πρέπει η ομάδα να ρίξει λεφτά σε φορ, χαφ, στόπερ, για να φέρει παίκτες 11αδας σε ηλικία που θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Με πυροτεχνήματα δεν φτιάχνεις ομάδα. Ούτε έχει βάση το "ας μου δώσουν πρωτάθλημα κι ας φύγουν", γιατί μέχρι να μάθουν πως λένε τους συμπαίκτες τους και να μην κουτουλάνε μέσα στο γήπεδο, θα έχει πάει Νοέμβριος-Δεκέμβριος.
These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
Developer4, soigol
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Η Birmingham κλείνει τον Ακμπομ δανεικό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ανέβουν στην Premier League.
Να σημαίνει άραγε αυτό ότι εγκατέλειψαν την περίπτωση του Γερμανού;
These users thanked the author WeWillRockYou for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

chrisg4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:28 Εγώ μετά το επικό "η ομάδα κέρδισε χρόνο", πρέπει να είμαστε οι πρώτοι στην παγκόσμια ιστορία που κέρδισαν χρόνο μην προλαβαίνοντας να κάνουν κάτι , το "η δουλειά του Λουτσεσκου είναι να κάνει ομάδα μ αυτούς που έχει" άρα στην στραβή αυτός θα φταίει, πλέον περιμένω και το "ο Σαββιδης δεν ρίχνει λεφτά γιατί δεν ξέρει τι θα γίνει με το γήπεδο"

Η αλήθεια είναι ότι μια ανίκανη να συγχρονιστεί με την εποχή μας ΠΑΕ, προσπαθεί να φτιάξει ομάδα χωρίς να διαθέτει λεφτά . Οπότε είναι ότι κάτσει. Αυτό είναι το πλάνο . Ε άλλες φορές θα μας κάτσει, άλλες όχι . Υπομονή.
Η ανίκανη ΠΑΕ που έχει την ομάδα παρατημένη από το 2020 και μετά όπως λέτε, έχει πάρει στο ίδιο χρονικό διάστημα 1 πρωτάθλημα και 1 κυπελλο. Οι ικανές ΠΑΕ βαζελος και χάρτινη που τόσο θαυμαζονται εδώ μέσα για τα κουβαρνταλικια τους, έχουν πάρει 2 κύπελλα και 1 πρωτάθλημα 1 κύπελλο αντίστοιχα. Καλά για τον αρη δεν μιλάω καν. Επίσης είχαμε καλύτερες πορείες στην Ευρώπη και στο ευρωπαϊκό ranking δεν θα πω καν τι ισχύει. Για να μην πω για τις ακαδημίες. Πέραν του γαβρου δηλαδή, είμαστε γενικά καλύτερα από όλους. Και παίζοντας στη Θεσσαλονίκη όχι στην Αθήνα, όπου το επεισόδιο του προπονητή τιμωρείται με 3 μήνες σε αντίθεση με το πιάσιμο από το λαιμό που τιμωρείται με 15 μέρες. Άρα η ανίκανη ΠΑΕ κάτι κάνει σωστά και κάτι ξέρει παραπάνω από τους προπονητές, μάνατζερ, σκαουτερς και διοικητικούς υπαλλήλους του πληκτρολόγιου που έχουν γεμίσει το τόπο
These users thanked the author tolis14 for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

WeWillRockYou έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:57 Η Birmingham κλείνει τον Ακμπομ δανεικό με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς σε περίπτωση που ανέβουν στην Premier League.
Να σημαίνει άραγε αυτό ότι εγκατέλειψαν την περίπτωση του Γερμανού;
Είναι σίγουρο αυτό;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”