Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Psagmenos4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Στα topic των Σαββίδη, παε παοκ και κοντζαρεβα λέτε για μεταγραφες να μπω εκεί? Έτσι κι αλλιώς το topic να λέμε κάναν παπα είναι που δεν είναι και τόσο παπάς αφού τα ονόματα ισχύουν άλλο θέμα αν έρχονται
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 4):
Dio-4, Unpsofable78, black_star_ninja, margas
icue

Δημοσίευση από icue »

Οκ αρα πιστευτε οτι γραφοντας εδω θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει. Το ακουω.
These users thanked the author icue for the post (total 2):
giaxxo, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

icue έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52 Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει αυτο που ειναι παγιωμένο στην συνείδηση σας;

Αφηστε μας εμας τους χαζους, τα προβατα να λεμε τα δικα μας εδω περα και θα τα λεμε ολοι μαζι μετα απο ματς κλπ.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ασχολούμαστε, επειδή είμαστε ΠΑΟΚ. Ξέρω, τρελή θεωρία. Και μας πονάει να βλέπουμε την ομάδα έτσι κάθε χρόνο να ρισκάρει τα πάντα.

Αλλά οκ πείτε μας παρακαλώ πότε να γράφουμε και τι να λέμε. Αν σας βολεύει δηλαδή. Αν δεν βολεύει,μπορείτε να τα λέτε και μεταξύ σας,να συμφωνείτε και να χαίρεστε.
These users thanked the author Odi for the post (total 8):
smoothcriminal1926, Developer4, thios4, Theios, Patron, DaVinci, paokspren, soigol
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ολα μέλι γάλα ποια είναι ρε αδερφέ . Πριν κάτι σελίδες κράζω για τον Γιακουμάκη . Αμπαλα κράζω γιατί δεν έχει μόνο κακά και θα βοηθήσει αλλά κράζω .
Επειδή πέρυσι ή το καλοκαίρι με Λέφσκι ή κρασνονταρ έγιναν πολλά λάθη σημαίνει ότι και φέτος τα κάνουν όλα λάθος;
Και ποια είναι τα όλα;
Πέρυσι με Λέφσκι ή κρασνονταρ ήταν ίδιο το λάθος ; Αυτό προσπαθούμε να πούμε και μου πιάσατε τον σαματτα .
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Καταλαβαίνω όσους τους κουράζουν οι συζητήσεις που γίνονται. Μέχρι ενός σημείου βέβαια γιατί πιστεύω ότι κρύβεται και ένα "δεν θέλω να ακούω άβολες αλήθειες" από πίσω.

Παρόλα αυτά η συνεχιζόμενη γκρίνια σε συνδυασμό με σπαμάρισμα κατανοώ ότι είναι μια συνθήκη που κουράζει.

Από την άλλη η τελευταία μεταγραφή έγινε σχεδόν ένα μήνα πριν, στις 11 Ιουλίου. Από τότε όχι μεταγραφή δεν έχει γίνει αλλά ούτε ονόματα δεν κυκλοφορούν καλά καλά.

Τι να συζητήσει ο κόσμος με το δεδομένο ότι υπάρχει αγωνία πρώτον γιατί υπάρχουν συγκεκριμένα ποιοτικά και αριθμητικά κενά και δεύτερον γιατί υπάρχει μια μεταγραφική προϊστορία η οποία δεν επιτρέπει να είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι;

Είναι δύσκολη περίοδος, καθόμαστε όλοι σε αναμμένα κάρβουνα η αλήθεια είναι.

Άντε να γίνει καμιά μεταγραφή μπας και χαλαρώσει λίγο το πράγμα.
These users thanked the author JohnDag for the post (total 5):
smoothcriminal1926, Logistis, Developer4, Panx Romana, soigol
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Κανένα σωστό θα κάνουμε ή θα ασχολούμαστε με το ποσά είδη λαθών έχει διαπράξει η διοίκηση;

Τον Σαματά εσύ τον ανέφερες πρώτος.
These users thanked the author Odi for the post:
soigol
icue

Δημοσίευση από icue »

Odi έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:01
icue έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:52 Εσεις που το εχετε παρει αποφαση οτι η ομαδα ειναι παρατημενη εξι χρονια κλπ και καθε χρονο τα ιδια και τρεις το λαδι πεντε η φετα και μα και μου. Γιατι ασχολειστε; Αληθεια προσπαθω να καταλαβω. Ειναι καποιο φετιχ; Για γουρι; Ειλικρινα πιστευετε οτι αν γραφετε δεκαπεντε φορες τη μερα επι τρεις μηνες θα τα διαβασει καποιος και θα αλλαξει αυτο που ειναι παγιωμένο στην συνείδηση σας;

Αφηστε μας εμας τους χαζους, τα προβατα να λεμε τα δικα μας εδω περα και θα τα λεμε ολοι μαζι μετα απο ματς κλπ.
Υπάρχει ένα ενδεχόμενο να ασχολούμαστε, επειδή είμαστε ΠΑΟΚ. Ξέρω, τρελή θεωρία. Και μας πονάει να βλέπουμε την ομάδα έτσι κάθε χρόνο να ρισκάρει τα πάντα.

Αλλά οκ πείτε μας παρακαλώ πότε να γράφουμε και τι να λέμε. Αν σας βολεύει δηλαδή. Αν δεν βολεύει,μπορείτε να τα λέτε και μεταξύ σας,να συμφωνείτε και να χαίρεστε.
Εγω για εσας το γραφω για να μην μαυριζει η ψυχη σας καθε καλοκαιρι. Μπορει να πιστευετε οτι θα αλλαξει κατι γραφοντας κατι εκατο φορες εδω περα. Μπορει να πιστευετε και στο ματι, δεν ξερω. Δεν θα σας πω εγω ποτε και τι θα γραψετε και ποσο θα μιζεριασετε εννοειται.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
kotorla4, giaxxo, theo G4
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Δεν τον πιάσαμε εμείς τον Σαματα εσυ το ανέφερες επειδή το είπε ο προπονητής. Λες και τι μπορούσε να πει ο άνθρωπος. Και κανένας δεν λέει ότι όλα γίνανε λάθος. Τα μπακ στην αρχή της χρονιάς έχουν λογική και προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά απο την άλλη γίνονται κάθε χρόνο τα ιδια λαθη ειδικά με το φορ και αυτό το ριμαδοχαφ συνέχεια. Πως να το κάνουμε έτσι είναι. Οπως στην αρχή γράψαμε μπράβο για τα μπακ, τωρα τονίζουμε την απραγια σε κομβικες θέσεις που ολοι ελπίζουμε να μην μας στοιχίσουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Odi έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05 Κανένα σωστό θα κάνουμε ή θα ασχολούμαστε με το ποσά είδη λαθών έχει διαπράξει η διοίκηση;

Μην κάνεις σε μένα τον χαζούλη δεν είσαι . Και δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σε κράξω ο προηγούμενος που το έκανε έφαγε μπαν κάνα χρόνο περίπου .
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω , στο ξαναείπα την μπάλα στην κέρκιδα σε μένα δεν πιάνει .
Αν δεν μπορείς να μην εισαι προκατειλημμένος μαζί μου για το μπιφ στα του Α.Σ καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις ποδοσφαιρικά γεγονότα μαζί μου γιατί αλλά λέω εγώ αλλά κανείς πως καταλαβαίνεις εσύ . Αν θέλεις την πέμπτη μπορούμε να βρεθούμε έξω από το γήπεδο να μιλήσουμε όμορφα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

icue έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05

Εγω για εσας το γραφω για να μην μαυριζει η ψυχη σας καθε καλοκαιρι. Μπορει να πιστευετε οτι θα αλλαξει κατι γραφοντας κατι εκατο φορες εδω περα. Μπορει να πιστευετε και στο ματι, δεν ξερω. Δεν θα σας πω εγω ποτε και τι θα γραψετε και ποσο θα μιζεριασετε εννοειται.
Χαρά στο κουράγιο σου
These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
eorptol1, Shadow, giaxxo, Unpsofable78, paok apo epilogi, theo G4
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

JohnDag έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 10:54 Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί περιμένουμε κάτι διαφορετικό φέτος σε σχέση με ότι γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Άλλαξε μήπως ο ιδιοκτήτης; Άλλαξε ο οικονομικός διαχειριστής στην ΠΑΕ;

Εδώ την χρονιά του πρωταθλήματος παίξαμε 3 γύρους προκριματικών με 2 χαφ, τον Τσιγγάρα και τον Σβαμπ. Φέτος οι 3 (Καμαρά, Μειτέ, Οζντόεφ) φαντάζουν πολυτέλεια.

Ο ΠΑΟΚ κλασικά θα πάει στα πρώτα παιχνίδια με κενά (τόσο ποιοτικά όσο και αριθμητικά), κλασικά θα περιμένει να δει αν θα περάσει σε όμιλο για να κάνει τις τελικές κινήσεις του και κλασικά θα φέρει 2-3 δανεικούς λογικά προς τα τέλη του Αυγούστου για να καλύψει τα κενά του.

Αυτό δείχνει (ξεκάθαρα) η πρόσφατη προϊστορία.

Αν συμβεί κάτι διαφορετικό θα είναι έκπληξη, έκπληξη δεν είναι αυτό που συμβαίνει κάθε χρόνο.
Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες και έτσι θα γίνει αλλά κάποιος πιο πονηρεμένος από μένα θα έλεγε ότι φέτος θα περίμενε κάτι διαφορετικό διότι:
Είναι τα 100 χρόνια της ομάδας και περιμένεις μια οικονομική υπέρβαση από τον ιδιοκτήτη σου.
Έχεις πάρει πάνω 30εκ σε πωλήσεις οπότε περιμένεις ένα μέρος να πέσει πίσω στην αγορά για ενίσχυση.
Εχει αρχίσει η αμφισβήτηση από τον κόσμο για την ρευστότητα και για το πόσο ο ΠΑΟΚ είναι προτεραιότητα για τον ιδιοκτήτη,οπότε περιμένεις να σου αποδείξει το αντίθετο..
Σου παίζει πισώπλατο παιχνίδι ο ΑΣ που σε αμφισβητεί ανοιχτά και φέρνει οικονομικό αντίζηλο που απειλεί να σου πάρει τα κεκτημένα ,οπότε περιμένεις κινήσεις τύπου είμαι εδώ και δεν με κουνάει κανείς..
Τερμάτισες 17 βαθμούς πίσω από τον 1ο οπότε περιμένεις να ενισχυθείς πιο δυνατά και έγκαιρα για να χτυπήσεις το πρωτάθλημα..
Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο γιατί θα έπρεπε η ΠΑΕ να λειτουργούσε διαφορετικά φέτος, αλλά εγώ δεν περιμένω τπτ διαφορετικό από άλλες χρονιές..Κάποιος πιο πονηρεμένος από μένα ίσως..
These users thanked the author Metagrafakias for the post:
soigol
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Υπερβολές. Όλοι ΠΑΟΚ είμαστε, φαντάζομαι εννοεί ότι όσοι θεωρούν ότι η ομάδα είναι στον αυτόματο και παραπαίει από το 20, γιατί συνεχίζουν να γράφουν τα ίδια στις μεταγραφές, αφού έχουν σχηματίσει ήδη άποψη. Αφού πιστεύουν το δεν υπάρχει φράγκο τι ακριβώς θα αλλάξει αν το γράψουν 200 φορές σε κάθε μεταγραφική περίοδο.
These users thanked the author Nassos for the post:
giaxxo
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

smoothcriminal1926 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:08 Δεν τον πιάσαμε εμείς τον Σαματα εσυ το ανέφερες επειδή το είπε ο προπονητής. Λες και τι μπορούσε να πει ο άνθρωπος. Και κανένας δεν λέει ότι όλα γίνανε λάθος. Τα μπακ στην αρχή της χρονιάς έχουν λογική και προς την σωστή κατεύθυνση. Αλλά απο την άλλη γίνονται κάθε χρόνο τα ιδια λαθη ειδικά με το φορ και αυτό το ριμαδοχαφ συνέχεια. Πως να το κάνουμε έτσι είναι. Οπως στην αρχή γράψαμε μπράβο για τα μπακ, τωρα τονίζουμε την απραγια σε κομβικες θέσεις που ολοι ελπίζουμε να μην μας στοιχίσουν. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
Η απραγία στις θέσεις που λες θα είναι το κερασάκι στην τούρτα . Αν αποκλειστούμε άλλα πράγματα θα φταίνε πρωτίστως . Δλδ ρε μάγκες έλεος .
Για τελευταία φορά η αναφορά στον σαματτα έγινε για να δείξω ότι με την Λέφσκι δεν έφταιξε ο φορ αλλά γιατί οι καινούργιοι που τόσα μας λείπουν όταν μπήκαν
Να παίξουν στα προκριματικά έπεσε κλαρίνο . Δεν φταίει ότι ήταν μόνο καινούργιοι αλλά και άμπαλοι για να σας προλάβω αλλά οι ίδιοι άμπαλοι αν είχαν 3μηνες μαζί προπόνηση επιπλέον δεν θα χάνανε από το καφενείο
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

DamoN έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:09
Odi έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:05 Κανένα σωστό θα κάνουμε ή θα ασχολούμαστε με το ποσά είδη λαθών έχει διαπράξει η διοίκηση;

Μην κάνεις σε μένα τον χαζούλη δεν είσαι . Και δεν πρόκειται να μπω στην διαδικασία να σε κράξω ο προηγούμενος που το έκανε έφαγε μπαν κάνα χρόνο περίπου .
Καταλαβαίνεις τι θέλω να πω , στο ξαναείπα την μπάλα στην κέρκιδα σε μένα δεν πιάνει .
Αν δεν μπορείς να μην εισαι προκατειλημμένος μαζί μου για το μπιφ στα του Α.Σ καλό θα ήταν να μην σχολιάζεις ποδοσφαιρικά γεγονότα μαζί μου γιατί αλλά λέω εγώ αλλά κανείς πως καταλαβαίνεις εσύ . Αν θέλεις την πέμπτη μπορούμε να βρεθούμε έξω από το γήπεδο να μιλήσουμε όμορφα
Κανένα χαζό δεν κάνω, δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς.

Οσο για αυτόν που λες ότι έφαγε μπαν δεν φταίω εγώ αν η άποψη του ήταν «ουστ». Συγγνώμη κιόλας.

Επίσης δεν έχω κανένα μπιφ με κανέναν άνθρωπο , ειδικά με εσένα που δεν σε γνωρίζω και δεν έχω και καμία διάθεση να σου πω την αλήθεια.

Τώρα όσον αφορά τον σχολιασμό των ποδοσφαιρικών γεγονότων, τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους. Δεν χρειάζονται εμένα ή εσένα να τα αναλύσουν.

Αν η στρατηγική ήταν σωστή, θα είχε πετύχει.
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Ουσιαστικά ζούμε την μέρα της μαρμότας κάθε καλοκαίρι, όσον αφορά τα μεταγραφικά της ομάδας απλά φέτος είχαμε την ψευδαίσθηση ότι με αυτά που έγιναν με το γήπεδικο θα ενεργοποιούνταν ο Ιβάν
Θα έλεγα ότι αυτό δεν μπορεί να συμβαδίζει με την σοβαρότητα αν μην τι άλλο που έχει δείξει τόσα χρόνια ο Ιβάν αλλά μάλλον θα έδειχνε τυχοδιωκτισμό . Από την άλλη παραλίγο να γίνει η κέντα με τον Ντελια και εκεί ακόμα και οι καλοπροαίρετοι προβληματίστηκαν αν μην τι άλλο όσον αφορά την δυνατότητα ή διάθεση του Ιβάν την δεδομένη στιγμή .Εγώ προσωπικά έχω καταλήξει ειδικά μετά τα περσινά ευρωπαϊκά παιχνίδια που ουσιαστικά πέταξες λευκή πετσέτα ότι δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα απολύτως
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική πήρες τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα
Με αυτήν ακριβώς την πολιτική δεν έπαιξες ποτέ Τσου Λου που όπως και να το κάνουμε είναι το αποθημενο μας
Οπότε επειδή δεν μπορώ να κάνω απολύτως τπτ παρά μόνο να γκρινιάζω ή να ελπίζω αυτό θα κάνω
Ούτε αναθέματα θα ρίξω
Ούτε υμνολόγιο θα σηκώσω
Βεβαίως βεβαίως αν στραβωσει η Ευρώπη ή έρθει πώληση Ντελια ακόμα και με 30 Εκατομμύρια και τερματίσεις καμιά 20αριά πόντους θα αρχίσει η πλήρης αποδόμηση
Αν πάρεις το πρωτάθλημα θα κάνεις γύρω του θριάμβου στο Κολοσσαίο
Άποψη μου για να μην κατηγορηθώ για ισαποστακιας είναι ότι πρέπει να αλλάξει οι μεταγραφική πολιτική γιατί οι όροι άλλαξαν και δεν θα κάνουν πάντα μλκς στις μεταγραφές οι από κάτω ούτε θα έχεις το άστρο του Ρουμάνου για πάντα πάνω από την Τούμπα
These users thanked the author Panx Romana for the post (total 2):
Metagrafakias, paokspren
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”