Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Мир

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Мир »

Θα έπρεπε και ο Φιντελ να ανακαλέσει την κοροιδία/ειρωνία προς τον Χατζόπουλο που τράβηξε κουπί μόνος πάνω στα 7.5-8εκ χρέη που του φόρτωσε ο Α.Σ. και ανέλαβε το δύσκολο έργο να ξεχρεώσει. Η οποία βοήθεια του κόσμου και Σαββιδη ήρθε (μετοχές&διάρκειας) ως αναγνώριση του έργου και της τιτάνιας προσπάθειας να ξεχρεώσει αμαρτίες "θεματοφυλάκων".
Δεν θα υπήρχε Μπάσκετ αν δεν υπήρχε ο Χατζοπουλος στο τιμονι, εκτός αν δε μας ενδιαφέρει το μπασκέτακι εμάς.

Ο Ρούλης έχει σκληρό λόμπι με επιφανείς λεφτάδες που τα σκάγανε Ρουσιαμανιδες'\Μπουρλαδες\Γουλιεμους\Αγαπητους\Ντιμιδες τώρα και αγιετοκουμπρος-κινεζοαμερικανους, εμείς αφήσαμε έναν άνθρωπο και τώρα τον λοιδορούμε.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Εγώ αφού ευχαριστήσω πρώτα, τον Μοντ, για τα εξαιρετικά αντανακλαστικα του, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση?

Το 3μερο μπαν πόσες μέρες ισχυει;

Το εγραψα Τρίτη 29/7/2025 κ ώρα 11.37,σελιδα 333.
Τετάρτη 30/7/2025 κ ώρα 02.00,ριχτηκε το μπαν σελιδα 334 στο τοπικ εξελίξεις κ τελικα Κυριακή 3/8/2025 κ ώρα 02.00 μπορούσα να μπω.

Επίσης πόσο γράψαμε εκείνο το 3ημερο(που γινόταν χαμός)... ΕΚΤΟΣ κι αν επηρεάζουν τα λαικ που δίνουμε, όσον αφορά τα αντανακλαστικα.

Και να ξεκαθαρίσω ότι ήταν δίκαιο,όμως έχουν γραφτεί χιλιάδες ειρωνείες, χωρίς μπαν.

Πήρα κ στον λαιμό μου, το burbu, που δεν επρεπε.

Επίσης για κάποιους, είτε υπέρ, είτε κατά, γίνονται συστάσεις κ για άλλους ρίχνεται κατευθείαν το μπαν, καποιοι.

Τέλος πάντων για να προλάβω.... αναφορες ποτέ δεν έκανα(αν θυμάμαι καλά) κ ούτε θα κάνω..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος theo-drama την Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Πάλι παπά πουλάς ρε....παπατζη...

:mrgreen: :mrgreen:
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Θα επιθυμούσα την μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου. Ευχαριστώ. Καλή συνέχεια.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Γιατί αδερφέ;
Miles

Δημοσίευση από Miles »

theo-drama έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:39 Εγώ αφού ευχαριστήσω πρώτα, τον Μοντ, για τα εξαιρετικά αντανακλαστικα του, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση?

Τετάρτη 30/7/2025 κ ώρα 02.00,ριχτηκε το μπαν σελιδα 334 στο τοπικ εξελίξεις κ τελικα Κυριακή 3/8/2025 κ ώρα 02.00 μπορούσα να μπω.

Επίσης πόσο γράψαμε εκείνο το 3ημερο(που γινόταν χαμός)... ΕΚΤΟΣ κι αν επηρεάζουν τα λαικ που δίνουμε, όσον αφορά τα αντανακλαστικα.

Και να ξεκαθαρίσω ότι ήταν δίκαιο,όμως έχουν γραφτεί χιλιάδες ειρωνείες, χωρίς μπαν.

Επίσης για κάποιους, είτε υπέρ, είτε κατά, γίνονται συστάσεις κ για άλλους ρίχνεται κατευθείαν το μπαν, καποιοι.

Τέλος πάντων για να προλάβω.... αναφορες ποτέ δεν έκανα(αν θυμάμαι καλά) κ ούτε θα κάνω..
Η μία μέρα παραπάνω είναι από μένα γιατί είσαι Λίβερπουλ ρε!

Ελπίζω να σου έφτιαξα λίγο τη διάθεση :mrgreen:
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

DamoN έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:42 Γιατί αδερφέ;
Οι λόγοι έχουν να κάνουν καθαρά με την ομάδα και την μεταγραφική της πολιτική. 2ο συνεχόμενο καλοκαίρι τα ίδια γαμημένα σκατά δεν αντέχεται. Ετσι και αλλιώς εδώ και καιρο δεν μπορώ να εκφραστώ μέσα απο τα γραπτά μου σχεδόν καθόλου ειδάλλως θα παραβώ τους κανόνες του φόρουμ. Και τόσο που άντεξα καλά ήταν. Προτιμώ να αποχωρήσω μια και καλή προκειμένου να αρχίσω να μαλώνω με κόσμο και να χαλιέμαι ακόμη περισσότερο.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

abc_o_ karpouzas έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 12:00 Πάλι παπά πουλάς ρε....παπατζη...

:mrgreen: :mrgreen:

Τι να κάνω, αφού ξες είναι το στοιχείο μας, που μας διακρίνει.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Miles έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:45
theo-drama έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 11:39 Εγώ αφού ευχαριστήσω πρώτα, τον Μοντ, για τα εξαιρετικά αντανακλαστικα του, θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση?

Η μία μέρα παραπάνω είναι από μένα γιατί είσαι Λίβερπουλ ρε!

Ελπίζω να σου έφτιαξα λίγο τη διάθεση :mrgreen:

Ρε συ Μιτς, κανένα πρόβλημα, με το μπανακι, απλα με τα μαθηματικά λίγο το έχασα..

Είναι κ το 1ο μου νομιζω.

ΥΓ.
Μία χαρά το τοπικ μας, αν κι εσύ είσαι του μιούζικαλ, στην οποια μουσικη, ακούω τα πάντα, εκτός από κεντρικής στερεάς - Πελοποννήσου άσματα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Χωρις καμια διαθεση ειρωνιας και προς απαντηση στο ποστ του special4, και ενω μολις εχω φαει κι εγω μπαν (προφανως οχι αναλογο) θα ηθελα να εκφρασω τη στηριξη μου προς τον equalizer.

Και αυτο γιατι ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Εμενα δε με ενδιαφερουν οι ηθικολογίες και οι αγιοποιησεις. Αλλα ακομα και στην περιπτωση του Χατζοπουλου, δεν ειναι το προβλημα οτι απλα τον προσεβαλε. Αν καταλαβα καλα διαβαζωντας (γιατι δεν ασχολουμε με το μπασκετ ) ειναι οτι αυτο που ειπε ο fidel, δεν ισχυει KAN. Δηλαδη μιλαμε για ψεματα οχι απλα προσβολη.

Τωρα στα τις ΠΑΕ. Ξανα, δεν με ενδιαφερουν οι ηθικολογιες. Ας ειναι καποιος με το Μυστακιδη και ας δε γουσταρει το Σαββιδη, ακομα και ας γουσταρει οτι παει να μπει ο Μυστακιδης με πραξικοπημα. Αλλα δε γινεται, ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, να το παιζουν δυο τρεις εδω μεσα και καλα αντικειμενικοι, αλλα ολος τυχαιως να μη βρισκουν τιποτα το λαθος στο οτι κανει η δοιηκηση του ΑΣ.

Δε γινεται να κατηγωρει ο αναστασιαδης τον ΑΣ στην ουσια οτι τους ελεγε ψεματα για καποια πραγματα, και αυτοι οχι να διαφωνουνε η ξερω γω να ζητανε αποδειξεις , αλλα ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝ ΚΑΝ.
Δε γινεται να το παιζουν δικηγοροι του ΑΣ και να λενε οτι καλα κανει ΥΠΟΘΕΤΟΝΤΑΣ τι θελουν αφου δεν μας εχουν πει τιποτα.
Δε γινεται να ποσταρεις και να μην σε ενωχλει τιποτα απο αυτο που κανει η δοιηκηση του ΑΣ και να πετας αετο στο οτιδηποτε βγαινει.

ΑΥΤΟ ειναι που στην ουσια ειναι trolling και αξιζει ακομα και μπαν. To τεχνηέντως να σε ρωτανε "μα τι θελει ο ΑΣ" και να απαντας "εχει δικαιωμα να θελέι". Το να μιλας και να μη λες τιποτα και να υπεκφευγεις συνεχεια σαν πολιτικος.

Και παμε στo οτι και καλα δεν υπαρχει balance και κυνηγουντε αυτοι που δεν ειναι με τον Σαββιδη. Το αναλογο εδω θα ηταν καποιος να μη βλεπει τιποτα το κακο με τη διοίκηση της ΠΑΕ στο αγωνιστικο, ο τροπος που με τον οποιο δοιηκειται ειναι φυσικα γελοίος και τα προβληματα με πολεμο , κεφαλαια κτλ δεν ειναι καμια δικαιολογια. Και εκει λοιπον να τρωει μπαν κατευθειαν οποιος τα βλεπει ολα καλα και δεν αφηνει κριτικη στον Σαββιδη.

Ουτε εμενα μου αρεσουν γενικως τα μπαν αλλα δεν θα μας δουλευουν μερικοι σαν πολιτικοι. Αρκετα τρωμε στη μαπα τους πολιτικους και τον λογο τους irl, φτανει.
These users thanked the author CCCP for the post:
Мир
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

VfB v2 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 15:05
DamoN έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 14:42 Γιατί αδερφέ;
Οι λόγοι έχουν να κάνουν καθαρά με την ομάδα και την μεταγραφική της πολιτική. 2ο συνεχόμενο καλοκαίρι τα ίδια γαμημένα σκατά δεν αντέχεται. Ετσι και αλλιώς εδώ και καιρο δεν μπορώ να εκφραστώ μέσα απο τα γραπτά μου σχεδόν καθόλου ειδάλλως θα παραβώ τους κανόνες του φόρουμ. Και τόσο που άντεξα καλά ήταν. Προτιμώ να αποχωρήσω μια και καλή προκειμένου να αρχίσω να μαλώνω με κόσμο και να χαλιέμαι ακόμη περισσότερο.
Έφυγε και δεν πρόλαβα να τον πειράζω ότι φεύγει γιατί δεν καταφέρει να μας κλέψει τον Ντέλια στη Στουνγκαρδη, τώρα θα κατεβαίνει ¢wing να βλέπει τον παικταρά. :nairepaok: :nairepaok:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”