εδώ μιλάμε για αυτόν ??
https://www.transfermarkt.com/hugo-vetl ... ler/499758
κάποια όμως τα έχουμε γιατι πολυ απλά είναι δημόσια και κάποιοι μπηκαμε στον κόπο να τα διαβάσουμε και ρε φίλε τον κόπο και χρόνο πολλών καλό θα ήταν να μην τον μηδενιζείς έτσι .. προφανως και το σωστό είναι στο κατάλληλο τοπικ και όχι έδω, άλλα τετοιες μέρες θα παρακαλούσα με μέτρο η ειρωνία, ειδικά απο τη στιγμή που οι μεταγραφές μας αρέσει δε μας αρέσει έχου ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ με τα οικονομικά, πράγμα που θεωρώ ότι και οι μοντ ξέρουν και ήταν ελάστικοι απλως κάποια στιγμη ξέφυγε και ξεχείλωσε. και από πλευρά μου τουλάχιστον το κλείνω εδω, τουλαχιστον μέχρι να υπογράψει κάποιοςPanostas1995 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:35Έλα ρε φίλε τώρα που κάθονται και αναλύουν τα οικονομικά της ΠΑΕ λες και έχουν όλα τα στοιχεία μπροστά τουςDeveloper4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:25Η προφανής απάντηση είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει κάτι σοβαρό περί μεταγραφής/ών ΟΥΤΕ και σήμερα, για αυτό και αυτή η εικόνα εδώ μέσα...Panostas1995 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:20 Ρε παιδιά μια ερώτηση....
Για το τοπικ των μεταγραφών που να πάω ;
Αν υπήρχε κάτι και κινούνταν, ο κόσμος θα ασχολιόταν με αυτό....
Εγω απο αυτα που πιανω δεξια και αριστερα ειναι οτι παιζουμε σε διπλο ταμπλο. Και οι 2 περιπτωσεις ειναι υπαρκτες. Και Λοκονγκα και Βετλεσεν και περιμενουμε που θα κατσει η μπιλια με τις διαπραγματευσεις (προφανως εννοω τα οικονομικα μας δεδομενα) . Τωρα ποσο σχεση εχουν μεταξυ τους οι 2 παικτες ειναι αλλο θεμα.Σουριναμέζος έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:49 Lokonga μου άρεσε, εξακολουθώ να θεωρώ βέβαια πιο safe και εφικτή λύση τον Γκλεν Καμαρά. Ο Βετλεσσεν δεν ξέρω πως κολλάει ούτε σε αυτό που παίζουμε ούτε στους χαφ που έχουμε.
Αν εννοείς τους ισολογισμούς που βγάζει η ΠΑΕ κάθε χρόνο στη γενική συνέλευση τους έχω διαβάσει και εγω και είναι ΟΛΟΙ με αρνητικό πρόσημο...epitropos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 00:37κάποια όμως τα έχουμε γιατι πολυ απλά είναι δημόσια και κάποιοι μπηκαμε στον κόπο να τα διαβάσουμε και ρε φίλε τον κόπο και χρόνο πολλών καλό θα ήταν να μην τον μηδενιζείς έτσι .. προφανως και το σωστό είναι στο κατάλληλο τοπικ και όχι έδω, άλλα τετοιες μέρες θα παρακαλούσα με μέτρο η ειρωνία, ειδικά απο τη στιγμή που οι μεταγραφές μας αρέσει δε μας αρέσει έχου ΑΜΕΣΗ ΣΥΣΧΕΤΙΣΗ με τα οικονομικά, πράγμα που θεωρώ ότι και οι μοντ ξέρουν και ήταν ελάστικοι απλως κάποια στιγμη ξέφυγε και ξεχείλωσε. και από πλευρά μου τουλάχιστον το κλείνω εδω, τουλαχιστον μέχρι να υπογράψει κάποιοςPanostas1995 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:35Έλα ρε φίλε τώρα που κάθονται και αναλύουν τα οικονομικά της ΠΑΕ λες και έχουν όλα τα στοιχεία μπροστά τουςDeveloper4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 23:25
Η προφανής απάντηση είναι ότι ΔΕΝ υπάρχει κάτι σοβαρό περί μεταγραφής/ών ΟΥΤΕ και σήμερα, για αυτό και αυτή η εικόνα εδώ μέσα...
Αν υπήρχε κάτι και κινούνταν, ο κόσμος θα ασχολιόταν με αυτό....
Ούτε ο Lokonga είναι ιδιαίτερα γρήγορος, νομίζω ούτε κι ο Vetlesen απ' όσο τον θυμάμαι. Βέβαια κάτι με λέει πως τζάμπα τα συζητάμεМир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:27 Από αυτούς τον Βανακεν περίμενα να σταμάρει το σκαουτινγκ τιμ μας γιατί είναι αργος και έχουμε μια κρυφή λατρεία στα αργά βαριά κορμία στo χώρο του κέντρου. Πληρεί όλες τις προδιαγραφές μας, θα είναι οι αντικαταστάτης του Βλανταν.
Δύσκολη περίπτωση για να τον βρούμε, αφού υπάρχουν ελάχιστοι midfielders από Σκανδιναβία με αυτό το ηλικιακό κριτήριο.prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
πρεπει να εχει κυκλοφορισει στο φορουμ
δυσκολη περιπτωση,για να δουμε
Μάλλον Για Vetlesen εννοείKourdos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:41Δύσκολη περίπτωση για να τον βρούμε, αφού υπάρχουν ελάχιστοι midfielders από Σκανδιναβία με αυτό το ηλικιακό κριτήριο.prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
25χρονος χαφ,Σκανδιναβος,νομιζω γνωριμος,ετοιμος μια και εχει δυο ματς στα ποδια του
Αν είναι δύσκολη περίπτωση για μεταγραφή λόγω τιμής, ο παρακάτω πληροί τα κριτήρια (αλλά δεν βρήκα να έχει επίσημους αγώνες).
Jens Cajuste
https://www.transfermarkt.com/jens-caju ... ler/468066
Κλείνει στην Ipswich δανεικόςKourdos έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 08:41Δύσκολη περίπτωση για να τον βρούμε, αφού υπάρχουν ελάχιστοι midfielders από Σκανδιναβία με αυτό το ηλικιακό κριτήριο.prist64 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:28 αντε να σας δωσω κατι
Αν είναι δύσκολη περίπτωση για μεταγραφή λόγω τιμής, ο παρακάτω πληροί τα κριτήρια (αλλά δεν βρήκα να έχει επίσημους αγώνες).
Jens Cajuste
https://www.transfermarkt.com/jens-caju ... ler/468066