Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Special 4

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από Special 4 »

paokspren έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:16
Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:46 Τίποτα σπουδαίο πέραν του κλασικού ρητού "στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος" που γνωρίζει καλά ο κάθε Πόντιος/Μικρασιάτης.
Δεν ισχύει αυτό για τους δισεκατομμυριούχους.
Εννοείται ότι δεν ισχύει για δισεκατομμυριούχους.

Η επίκληση στο συναίσθημα δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Μου θυμίζει ασπρόμαυρη ελληνική ταινιά με το Νίκο Ξανθόπουλο.

Δισεκατομμυριούχοι και Ξανθόπουλος μαζί, δεν πάει.

Πώς να το κάνουμε;

Αντί να βγαίνουν όλα τα φερέφωνα και τα γύρω γύρω παπαγαλάκια, να μας λένε για τις οικονομικές δυσκολίες και την αδυναμία του Ιβάν, θα προτιμούσα να έβγαινε ο ίδιος ο Ιβάν και να δήλωνε ευθέως αυτή την αδυναμία.

Θα τον αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά.
Θα του έβγαζα το καπέλο για την ειλικρίνεια.
Μπορεί να τον δικαιολογούσα για λάθη και παραλείψεις. Για την απουσία.

Ας βγει ο Ιβάν να δηλώσει αδυναμία. Έστω προσωρινή.
Θα είναι προς τιμήν του, εφόσον ισχύει.

Η ειλικρίνεια τιμάει αυτόν που την εκφράζει.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Πιστεύω οτι το πρόβλημα τού Ιβάν είναι οτι έχει μόνο ένα άτομο στημ ΠΑΕ με το οποίο μιλάει και αυτό είναι η ΜΓ (υποθέτω). Όλοι οι άλλοι πρέπει να μιλήσουν με αυτήν και αυτή μεταφέρει αυτό που επιλέγει στον Ιβάν. Τεράστιο σφάλμα αυτό. Έπρεπε να υπάρχει ένα τρίγωνο στον ΠΑΟΚ, ο Ιβάν στην κορυφή, η ΜΓ και ένας ποδοσφαιράνθρωπος στην άλλη γωνία, που να έχει και πρόσβαση με βαρύτητα ολόϊδια με αυτή τής ΜΓ. Αυτό είναι 100% σφάλμα τού Ιβάν και δημιουργεί μεγάλα προβλήματα. Σκέφτομαι μάλιστα οτι ίσως και κάποιους ανθρώπους τού ΑΣ να τους έστρεψε εναντίον τού Ιβάν το γεγονός οτι δεν μπορούσαν να επικοινωνούσαν μαζί του (πχ Κατσαρής). Δεν ψάχνω δικαιολογίες αλλά κάτι πρέπει να κάνει ο Ιβάν με αυτό. Ποιός θα του το μεταφέρει όμως;

Επαναλαμβάνω, υποθέσεις κάνω, θέμα ανοιχτό για συζήτηση με όποιον ξέρει ή θέλει να πει κάτι παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο;

Υπόθεση εργασίας. Δεν το ξέρω.
Αναρωτιέμαι.

Γιατί στην Ρωσία, δημοκρατία ΔΕΝ υπάρχει, όπως την γνωρίζουμε στη Δύση.

Και ο κάθε δισεκατομμυριούχος, για να μην ξαναγίνει προλετάριος καπνεργάτης, πρέπει να υπακούει τον Πούτιν, όσο βρίσκεται σε πόλεμο. Στην καλύτερη περίπτωση...

Συνοψίζοντας, λέω το εξής.

Ας βγει και ας δηλώσει ευθέως προσωρινή οικονομική αδυναμία ο Σαββίδης όσο διαρκεί ο πόλεμος. Λόγω περιορισμών που του βάζει ο Πούτιν.

Και για το γήπεδο (κατασκευή) και για την ομάδα.

Θα είναι προς τιμήν του και θα αντιμετωπιστεί ενδεχομένως διαφορετικά.
Άβαταρ μέλους
Baldur

Δημοσίευση από Baldur »

Patron έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:13
eorptol1 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:56
tolis14 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:09 Στο μεταξύ, όλοι ανεξαιρέτως όσοι βρίσκονται μέσα στην ομάδα μιλάνε με τα καλύτερα λόγια για το Σαββίδη. Και ποδοσφαιριστές και προπονητικο σταφ. Και κάποιοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι επειδή τον υποστηρίζουμε είμαστε ξέρω γω Σαββίδης fc, βάζουμε το Σαββίδη πάνω από τον ΠΑΟΚ και άλλα τέτοια θλιβερά. Αυτοί που με την πρώτη ευκαιρία ξέχασαν τα πάντα για την προσφορά του ανθρώπου στον ποδοσφαιρικό και όχι μόνο ΠΑΟΚ αλλά και τη βοήθεια του προς συνανθρώπους μας σε ανάγκη και συντάχθηκαν με έναν κομήτη που δεν ξέρουμε τη φάτσα του, δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΠΑΟΚ εκτός του να κουνήσει ένα χαρτί που λέει ότι έχει λεφτά. Είναι να τρελαίνεσαι
Εγώ πιστεύω ότι πέρα από τους αλεκιπτωτιστες που έρχονται και φεύγουν μια μικρή μερίδα δεν γούσταρε τον Ιβάν επειδή έμεινε Ρωσία Επειδη δεν είχε άλλο κουστούμι μα φορέσει επειδή δεν κέρασε μια πορτοκαλάδα τα έχουμε ακούσει αυτά δεν τον γούσταραν, και τώρα νομίζουν ότι βρήκαν πάτημα να βγουν φανερά στην κόντρα
Κ το κακό πού είναι δηλαδή να μην γουστάρει κάποιος τον Ιβάν; Απαγορεύεται;

Ούτε τον Ανδρέα Παπανδρέου τον γουστάραμε όλοι, ούτε τον Καραμανλή, ούτε τον βασιλιά, ούτε τον Καποδίστρια, ούτε τον Πούτιν.

Θες να γράψω τι μου είπε μόλις ο Σαββίδης πήρε τον ΠΑΕ σοβαρότατος άνθρωπος Κωνσταντινουπολίτης στην καταγωγή του οποίου η οικογένεια πρωτοστάτησε στην ίδρυση του Ομίλου; Άστο καλύτερα, πάντως όχι για γκαζοζες κ σακάκια.
Ειλικρινής απορία: τι δήλωσε το άτομο αυτό; Ξάστερα λόγια, παρακαλώ, αυτά τα γενικόλογα στο διαδίκτυο ενώ δεν είμαστε ενώπιον δικαστηρίου ή υπό όρκο, πραγματικά δεν τα κατάλαβα ποτέ. Αλλιώς ποια η αξία της δημοσίευσής σου;
These users thanked the author Baldur for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Special 4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:56 Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Το Μαράκι, που είναι αναντικατάστατο, μπορώ εγώ να υποθέσω ότι είναι η εντεταλμένη του Πούτιν, που ελέγχει τον Ιβάν Σαββίδη, ώστε να μην κάνει παραπάνω έξοδα στην Ελλάδα ενώ η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο;

Αναρωτιέμαι.

Και ο κάθε δισεκατομμυριούχος, για να μην ξαναγίνει προλετάριος καπνεργάτης, πρέπει να υπακούει τον Πούτιν, όσο βρίσκεται σε πόλεμο. Στην καλύτερη περίπτωση...

Ας βγει και ας δηλώσει ευθέως προσωρινή οικονομική αδυναμία ο Σαββίδης όσο διαρκεί ο πόλεμος. Λόγω περιορισμών που του βάζει ο Πούτιν.

Κοίταξε, υπάρχουν υποθέσεις που έχουν μια λογική, που βασίζονται σε αυτά που ξέρουμε και που εξηγούν πολλά και άλλες που είναι τραβηγμένες. Σιγά μην είναι και πράκτορας τής FSB η Μαρία. Είναι απλά ένας άνθρωπος τής απόλυτης εμπιστοσύνης τού Ιβάν, την είχε και σε άλλες επιχειρήσεις του και απότι δείχνει στον ΠΑΟΚ έχει κάποια συγκεκριμένη οικονομική φιλοσοφία την οποία εφάρμοζε και στα προηγούμενα πόστα της. Εγώ δεν έχω καμμία αντίθεση σε αυτό, αναντικατάστατη δεν θα την πω αλλά σίγουρα σημαντική. Όπως ξαναείπα αυτό που θέλω εγώ είναι να υπάρχει και ένας άλλος άνθρωπος που να μπορεί να λέει κατευθείαν στον Ιβάν, "ξέρεις, εδώ αξίζει τον κόπο να κάνουμε την υπέρβαση γι αυτό και γι αυτό το λόγο". Αυτό το έχουμε;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

Τι διαβάζουμε ρε....

Ρεεε ειναι δυνατόν με....υποθέσεις εργασίας...που δεν τις ξέρετε αλλά αναρωτιέστε...

Να προτρέπετε καποιον να βγει....και προς τιμήν του :lol: :lol:...να παραδεχθεί κάποια αδυναμια;

Δεν βαρεθήκατε....ολη.....την φιλοσοφία να την στηρίζετε σε υποθέσεις και τα μόνα πραγματικά γεγονότα να είναι η έλλειψη.....με την λογική σας..καποιου παίκτη σε μια θέση του....γηπέδου;

Ούτε...ξέρατε..οσο η μπάλα έμπαινε μέσα που ειναι το λιμάνι η προβλήτα ο πουτιν ο αμπασαντορ τι ρόλο έχει ο....δημητροδημητρης....και ξαφνικά βλέποντας την περσινή χρονιά ανακαλύψατε παθογένειες 5ετιας το Μαράκι το μούσι του κρεσ...του ιβαν τις ίσες αποστάσεις και τις....υποθέσεις...που στο Μπιτς φιτίλι...γίνονται πραγματικά γεγονότα....κατα το δοκούν...

Ενα είναι το πραγματικό γεγονός...το ήθος η ακεραιότητα και η δικαιοσύνη....
These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 3):
GEOL, Unpsofable78, eorptol1
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

αντιλαμβανόμαστε ολοι οτι ο Ιβαν είναι σε μια δύσκολη απο πολλές απόψεις θέση.

Εδώ να πώ το εξης: Χονδρικά η ομάδα με βάση τους ισολογισμούς που ελέχγονται απο ορκτωούς λογιστές , έχει εξοδα περίπου 55-60εκ€.

Τα έξοδα αυτά αφορούν μισθους και συμβόλαια ποδοσφαιριστών , γιατρών φυσιοθεραπευτών γηπέδου έξοδα αγώνων μετακινήσεων εφορία αεροπορικά ξενοδοχεία , εξοδα προετοιμασίας έξοδα εγγυητικών για συμμετοχή σε διοοργανώσεις κλπ κλπ.
Μέσα σ αυτά είναι και η Β ομάδα ( που ουσιαστικά μόνο εμείς έχουμε ) και απο φέτος και το γυναικέιο ποδόσφαιρο και φυσικά και οι ακαδημίες.

ΟΛΑ αυτά, κοστίζουν περίπου όπως φαίνεται σε ισολογισμούς περίπου 55 εκ-60εκ

ΤΑ έσοδα του ΠΑΟΚ είναι ένα 10ρι περίπου απο τηλεοπτικά ένα 8αρι απο χορηγίες , άλλα τόσα απο εισητήρια( το χαρτί έχει έσοδα απο τα εισητήρια 17εκ€) , απο ευρωπαικές διοργανώσεις άλλο ένα 10ρι εκ€.υ
Χονδρικά δηλαδή έχει 55 εκ έξοδα και περίπου ένα 40ρι εκ € έσοδα. Οταν λοιπόν πουλάει τον χ παίκτη όπως τον Κουλιεράκη περσι έρχεται περίπου στα ίσια.

ο Ιβανν δεν μπορει να δηλώσει αδυναμία διότι μετά η τιμές που θα σου προσφέρει η nova θα είναι ακόμη πιο κάτω. Οι προτάσεις για τους παίκτες θα είναι ακόμη πιο κάτω κλπ κλπ. Δεν ειναι δηλαδη μονο θέμα περηφάνιας.

ΩΣΤΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ 100χιλ και 200χιλ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΕΙΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

ΓΙα παράδειγμα, σου κάνει ο ΚΡΑΑΛ ή ο ΒΕΤΛΕΣΕΝ , δε γίνεται να λες έχω ταβάνι 4εκ€ ενώ αυτοί θέλον πχ 6. Βρέστα γύρω στα 5.

ΜΕ τρον τρόπο που λειτουργούμε ρισκάρουμε τα 10 εκ του europa league.

Αν είναι να μπω μέσα 10εκ απο τη χασούρα της ευρώπης ,ας μπω μέσα 12εκ και να έχω λιγότερα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα για του χρόνου.

ΑΝ ειναι λοιπον να έχουμε θέμα οικονομικο όρισε μέσω της ΜΓ ένα μπατζετ πχ 5εκ€ να το κάνουν ότι θέλουν. να δώσουν 5εκ για χαφ και να φέρουν και 2 ελέυθερους. Η να είναι 5εκ€ και δώσε και ένα ποσοστό απο την πώληση κοταρσκι και τισουνταλι και να γίνουν τα 5εκ για παράδειγμα 7εκ€

Επίσης αυτοι που ενημερώνουν τον ιβαν για την καθημερινότητα της ομάδας δεν τον προστάτεψαν ΚΑΙ στην υπόθεση Ντέλια. ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Special 4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:56

Πως μπορεί να του βάλει ο Πούτιν περιορισμούς εαν έχει κανα δις σε ελβετική τράπεζα πχ?
Nassos

Δημοσίευση από Nassos »

Special 4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:56 Φίλτατε @Rexaris αφού κάνεις υποθέσεις, ας μου επιτραπεί να κάνω και εγώ μία υπόθεση εργασίας.

Αναρωτιέμαι.

Αυτά όντως γράφονται σε φόρουμ του ΠΑΟΚ? Ο Πουτιν λέει στην γκοντσαρεβα κόψε τον βετλεσεν για να πάρουμε ντροουν? Εντωμεταξύ, τώρα βρωμισε η Ρωσία και ο Πουτιν? Μήπως θα υιοθετήσουμε και τις πρέσπες?
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Φαντάσου "αδύναμος" από τις κυρώσεις και πόλεμο κοβιντ κλπ..

Και μετράμε 1 Πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο, 2 τελικοί κυπέλλου, ευρωπαϊκές πορείες, προπονητικό κέντρο με αγορασμενες εκτάσεις, ολοκληρωμένα σχέδια για γήπεδο.

Φαντάσου λοιπόν οτι με κυρώσεις και ως "αδύναμος", τί μισηγα έπεσε σε κάθε αλλόθρησκο και σε όλη τη χώρα.

Φαντάσου λοιπόν σε καιρό χωρίς κυρώσεις τί μησιγα έχει να πέσει επίσης σε κάθε αλλόθρησκο , σε όλη την αιλαδα αλλά και την Ευρώπη.

Αυτό φοβάστε, και αυτό θα φοβάστε.
These users thanked the author Parolos for the post (total 8):
Unpsofable78, Nassos, Taseos, kayde, DamoN, paok apo epilogi, eorptol1, leomatos88
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

Ακόμη και αδύναμος λόγω κυρώσεων στις ρωσικές τράπεζες να είναι , ποτέ δεν έχει πει ότι θα κάνει κάτι συγκεκριμένο και δεν το έκανε. Δεν είναι χαζός να υπογράψει μνημόνιο με αυστηρά χρονοδιαγραμματα για να βρεθεί σε ένα με ενάμιση χρόνο αντιμέτωπος με ολόκληρο τον λαό του ΠΑΟΚ.

Έχουν αναλύσει παιδιά με γνώσεις ότι η μεταφορά κεφαλαίων μέσω τρίτων χωρών από Ρωσία δεν είναι αδύνατες αλλά χρονοβορες. Άσε που υπάρχουν πόσοι άλλοι τρόποι για την έκδοση εγγυητικής και την εξασφάλιση του έργου

Όποιος πιστεύει ότι ο Ιβάν είναι τόσο ανόητος, ώστε να δεσμευτεί με χρονοδιαγραμματα απέναντί στον λαό του ΠΑΟΚ, χωρίς να είναι σίγουρος για τις οικονομικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν, είναι είτε αφελής, είτε στημένος.

Τον επαναστάτη ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη, που μίλησε στο dna του ΠΑΟΚΤΣΗ, καλό είναι να μην τον ξεχνάμε.

"Θα κατασκευάσω τη Νέα Τούμπα. Είπα στους γιους μου, ότι ξεκίνησα πόλεμο και εάν συμβεί κάτι σε μένα, εσείς θα χτίσετε το γήπεδο. Από το κορμί μου να βγάλετε την καρδιά μου και να την βάλετε στα θεμέλια του γηπέδου."
These users thanked the author Unpsofable78 for the post (total 5):
Parolos, vasgias, paok apo epilogi, eorptol1, leomatos88
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Мир έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:46 Κολιτάρι του Βασιλάκη Φλωρίδη θα ήταν.
βασιλιας του σκραπ παρακαλω
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Special 4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:31
paokspren έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 03:16
Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 01:46 Τίποτα σπουδαίο πέραν του κλασικού ρητού "στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα ξένος" που γνωρίζει καλά ο κάθε Πόντιος/Μικρασιάτης.
Δεν ισχύει αυτό για τους δισεκατομμυριούχους.
Εννοείται ότι δεν ισχύει για δισεκατομμυριούχους.

Η επίκληση στο συναίσθημα δεν μου λέει απολύτως τίποτα.
Μου θυμίζει ασπρόμαυρη ελληνική ταινιά με το Νίκο Ξανθόπουλο.

Δισεκατομμυριούχοι και Ξανθόπουλος μαζί, δεν πάει.

Πώς να το κάνουμε;

Αντί να βγαίνουν όλα τα φερέφωνα και τα γύρω γύρω παπαγαλάκια, να μας λένε για τις οικονομικές δυσκολίες και την αδυναμία του Ιβάν, θα προτιμούσα να έβγαινε ο ίδιος ο Ιβάν και να δήλωνε ευθέως αυτή την αδυναμία.

Θα τον αντιμετώπιζα πολύ διαφορετικά.
Θα του έβγαζα το καπέλο για την ειλικρίνεια.
Μπορεί να τον δικαιολογούσα για λάθη και παραλείψεις. Για την απουσία.

Ας βγει ο Ιβάν να δηλώσει αδυναμία. Έστω προσωρινή.
Θα είναι προς τιμήν του, εφόσον ισχύει.

Η ειλικρίνεια τιμάει αυτόν που την εκφράζει.
για τα παπαγαλακια της παπαροαληθειας που κανανε και εδω την εμφανιση τους τι εχεις να πεις.....ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ .....ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΥΣ....
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”