Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από tolis14 »

thanos-xanthi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:11 Τι να ελπίζεις και τι να περιμένεις όταν πάμε σε δανεικούς μιας χρήσης και χαλάνε όλες οι περιπτώσεις γιατί προφανώς δε παίζει φράγκο.
Πόσο μάλιστα φέτος με τις πωλήσεις...
Και μετά περιμένουμε και γήπεδο.
Να φέρνει η ΜΓ σίδερα για τον οπλισμό του σκυροδεματος κλεμμένο απο Δενδροποταμο, πάγκους απο γήπεδο εγκαταλλελειμενο στη Χαλκιδική και να κοιτάει τι άλλα υλικά μπορει να έρθουν απο temu
Τόσα χρόνια ποιος πληρώνει για να βγάζεις εσύ γούστα και το έριξες τώρα στην ειρωνεία; όχι υλικά, μυαλά από το Temu
These users thanked the author tolis14 for the post (total 5):
DikefalosNisiotis, Nassos, Hayate, giaxxo, Budas73
Άβαταρ μέλους
paokmono

Δημοσίευση από paokmono »

Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή..
Και τότε τα μέσα της Αθήνας (που εχουν αποδειχτεί πιο αξιόπιστα από αυτά της Θεσσαλονίκης) έγραφαν ότι μεγάλο μέρος της πώλησης είχε προϋπολογισθεί για το προπονητικό. Δεν ήταν όλα για το αγωνιστικό.
Ο δικός μας εδώ, έγραψε ότι ο ακριβός χαφ για φέτος ήταν ο Μειτε. Και προφανώς επιβεβαιώνεται στην πράξη, όταν η χάρτινη πήρε Μαρίν με 1,5εκ. Πράγμα που σημαίνει ότι εάν εμείς δίναμε τα λεφτά που ονειρεύεστε για κραλ κλπ θα τον είχαμε ήδη Τούμπα.
Έχουμε λοιπόν περιορισμένο μπάτζετ, ψάχνουμε έναν χαφ για να συμπληρώσουμε αριθμητικά και όσο γίνεται σε χαρακτηριστικά αυτούς που έχουμε και όχι χαφ πρωταγωνιστή, ψάχνουμε φορ όσο γίνεται κοντά στα θέλω μας αλλά όχι πολύ ακριβο(πέρσι πήραμε ακριβό φορ και πάλι κουβά πήγαμε) και αίσθηση μου είναι ότι στον αμυντικό το ψάχνουμε μέχρι που μπορούμε να εμπιστευτούμε τους μικρούς ώστε να καταλήξουμε τι θα πάρουμε.
Και για να μην γίνει παρεξήγηση.
Ιβανοσκυλο είμαι. Τον θέλω ακομη και φτωχό όπως έγραψε καποιος. Είναι ο,τι πιο ΠΑΟΚ έχει εμφανιστεί. Άνθρωπος που κοντραρε στα ίσα το κατεστημένο, το νίκησε, έφερε var και ξένους διαιτητές, κέρδισε την ΕΠΟ και ΔΕΝ έστησε τη δικιά μας παράγκα παρά έπαιξε τίμια, αξίζει τον σεβασμό μου ως ΠΑΟΚ.
Κατι "μάνες" του συλλόγου που τρυπησανε από μέσα, μακριά από μένα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokmono την Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author paokmono for the post (total 10):
Fireman 4, Ορτζονικίδης, paokkerkir, DikefalosNisiotis, PAOKpanta, MagdiTolba, Iggy Pop, nkoss, tsario73, lnlnx
Άβαταρ μέλους
STRAFNIK

Δημοσίευση από STRAFNIK »

Αφήστε το τοπικ να αναπνεύσει λίγο ρε παλικάρια
Για παίκτες ακούγεται κάτι και γυρίζει σε έκθεση ιδεών
Υπάρχουν κι άλλα θρεντς να ξεσκασετε
Τι φταίμε εμείς
These users thanked the author STRAFNIK for the post (total 10):
DonnieMcGrath, Fireman 4, DikefalosNisiotis, PAOKevolution, Kirilos_Despotas, emic, Hayate, epitropos, lnlnx, margas
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Δε θέλω να κάνω υποδείξεις στους μοντς (δεν είναι θέση μου, έλειπα και καιρό απ' το φόρουμ)
Αλλά ρε παιδιά, μήπως να το κλειδώνατε; Αφού άκρη δε βγαίνει :lol:
These users thanked the author pirate_salonica for the post:
DikefalosNisiotis
DonnieMcGrath

Δημοσίευση από DonnieMcGrath »

STRAFNIK έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:27 Αφήστε το τοπικ να αναπνεύσει λίγο ρε παλικάρια
Για παίκτες ακούγεται κάτι και γυρίζει σε έκθεση ιδεών
Υπάρχουν κι άλλα θρεντς να ξεσκασετε
Τι φταίμε εμείς
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
These users thanked the author DonnieMcGrath for the post:
DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
thanos-xanthi έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:11 Τι να ελπίζεις και τι να περιμένεις όταν πάμε σε δανεικούς μιας χρήσης και χαλάνε όλες οι περιπτώσεις γιατί προφανώς δε παίζει φράγκο.
Πόσο μάλιστα φέτος με τις πωλήσεις...
Και μετά περιμένουμε και γήπεδο.
Να φέρνει η ΜΓ σίδερα για τον οπλισμό του σκυροδεματος κλεμμένο απο Δενδροποταμο, πάγκους απο γήπεδο εγκαταλλελειμενο στη Χαλκιδική και να κοιτάει τι άλλα υλικά μπορει να έρθουν απο temu
Τόσα χρόνια ποιος πληρώνει για να βγάζεις εσύ γούστα και το έριξες τώρα στην ειρωνεία; όχι υλικά, μυαλά από το Temu
Δεν δέχομαι καμία επίθεση επίθεση προσωπικού ποσο μάλλον όταν δεν ξέρεις που απευθύνεσαι
Μαζέψου
These users thanked the author thanos-xanthi for the post:
WestBlock4
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Ρε παιδί μου την απαίτηση να την καταλάβω, την δυσφορία να την καταλάβω, ακόμα ακόμα και την γκρίνια.
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
These users thanked the author nunies4 for the post (total 11):
Nassos, DikefalosNisiotis, tolis14, Hayate, epitropos, black death, nkoss, Budas73, paok apo epilogi, tsario73 and one more user
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Ειρωνεύονται ασταμάτητα την ομάδα, μιλάνε για Δενδροπόταμους και Temu και μετά δεν δέχονται επιθέσεις λέει γιατι δεν ξέρουμε σε ποιους απευθυνόμαστε. Έλα που ξέρουμε όμως. Α και να μαζευτούμε κιόλας. Για να βρίζουν και να ειρωνεύονται την ομάδα ελεύθερα. Τέλος πάντων, άστο γιατί άκρη δεν πρόκειται να βρεθεί
These users thanked the author tolis14 for the post (total 6):
Hayate, DikefalosNisiotis, magdy, giaxxo, Budas73, paok apo epilogi
paris2

Δημοσίευση από paris2 »

Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ κοντα στα 10, χορηγιες φανελας κτλ δεν βαζω.. πως γινεται να μην μπορουμε να κανουμε μια σοβαρη μεταγραφη??
Περα απο ειρωνειες, αποθεωσεις κτλ. Υπαρχει καποιος να κανει ενα σοβαρο ρεπορταζ και να μας το πει?
These users thanked the author paris2 for the post (total 17):
Odi, MagdiTolba, Blackgr4, Magdi Tolba 4, Caballo Viejo, thanos-xanthi, soigol, sn0ufel4, leon2202, Polichni1926 and 7 more users
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Ξαναπεφτουμε σε τοξικοτητα και μιρλα μετρώντας συν και πλην αν εβαλε και ποσο εβαλε ο Ιβαν και αμαν μας εφαγε η αυτάρκεια και αλλα νταλα.
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο.
Στα χαφ τωρα νομίζω οτι διαβαζω νημα που θα παίξουμε ευρωπαϊκό με Εσιτι και Σβαμπ και Νταντας.
Εχουμε 3 εξαιρετικούς χάφ ενεργούς, ολοι εχουν παιξει μαζι και μπακ απ θυμιανη οπως ειχαμε Τσιγγαρα και δεν βαζω και τους μικρους. Ψαχνουμε έναν ακομα, οχι για να σωθούμε την αλλη εβδομάδα αλλα για να εχουμε εναλλακτική στο ιδιο επίπεδο με τους αλλους 3 και αν βρούμε και καλύτερο οκ. Αν δεν ειχαμε Μειτε ναι θα εκραζα κι εγω αλλα νομιζω το ανάθεμα γιατι δεν κλεινει καποιος ειναι εντελώς λαθος μιας και οντως μπορεις να βρεις με υπομονή πραγματικά λαχείο. Οσο για Χανιμπαλ, πιο πολυ μια αναβάθμισμενη βερσιον Οζντοεφ βλεπω. Ο Κραλ ειναι αυτο που θελουμε πιστευω πιο κοντα σε Μισιτς ειναι, και κοβει και δημιουργεί το ιδιο καλα.
These users thanked the author magdy for the post (total 3):
Nassos, tolis14, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

paris2 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42 Υπαρχει καποιος που να μπορει να μας ενημερωσει γιατι μετα απο πωλησεις Κουλιερακη, Κοταρσκι, Τζιμα, Τισουνταλι, ποσοστο Αουγκουστο, που απεφεραν περιπου 45 εκατομμυρια ευρω σε ενα μολις χρονο!! εσοδα απο ευρωπη γυρω στα 14 εκατομμυρια ευρω, εσοδα απο τηλεοπτικα αλλα 10, εσοδα απο εισητηρια κτλ κοντα στα 10, χορηγιες φανελας κτλ δεν βαζω.. πως γινεται να μην μπορουμε να κανουμε μια σοβαρη μεταγραφη??
Περα απο ειρωνειες, αποθεωσεις κτλ. Υπαρχει καποιος να κανει ενα σοβαρο ρεπορταζ και να μας το πει?
Κανένας δεν θα σου απαντήσει.
These users thanked the author Odi for the post (total 4):
Caballo Viejo, soigol, Developer4, Logistis
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Εδώ υπήρχαν τοξικά ποστ ελάχιστες ώρες μετά από την κατάκτηση του πιο μαγκικου πρωταθλήματος από Λουτσε,Ιβάν και παίκτες..Σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει τοξικότητα στο φόρουμ τωρα?Που να δείτε και στα social media τι παίζει δηλαδη....
These users thanked the author Hayate for the post (total 6):
magdy, tolis14, blackzi, DikefalosNisiotis, giaxxo, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
blackzi

Δημοσίευση από blackzi »

Ναι αλλά στη φιέστα πήγαν :lol:
These users thanked the author blackzi for the post (total 2):
giaxxo, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Apostath84

Δημοσίευση από Apostath84 »

Καλησπέρα παιδιά,

Σορρυ για το off-topic αλλά στο thread με τις προτάσεις το τελευταίο post ήταν πριν 14 (σημαδιακό) χρόνια.
Έχετε σκεφτεί να κλειδώσετε το posting για ένα μήνα μετά από νέα εγγραφή;

Έτσι και θα καθαρίσουν τα θρεντ από τρολς αλλά και ο κόσμος θα σκέφτεται δύο φορές πριν γράψει @@ γιατί δεν θα υπάρχει η εναλλακτική του εύκολου νέου account. Παράλληλα δεν θα αποθαρρύνει νέες εγγραφές.
These users thanked the author Apostath84 for the post (total 4):
Luigi Vampa, magdy, tsario73, jackba
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

Θυμάμαι χαρακτηριστικά κουβεντολοι που πιάναμε κάτω απ'το camp - hotspot όταν ήμουν στη Σαμο με συναδέλφους μου και συγκεκριμένα από άρρωστο Αεχτσή που μου έλεγε τι είναι αυτός ρε μλκ ο δικός σας που τα βρήκε τοσα φράγκα , τι ξέπλυμα είναι αυτό :
Με 150 εκ που έχει βάλει φανερά κι άλλα τόσα που δε φαίνονται για ενώσεις και παρατραχαμένους θα είχε πάρει κάποια Λίγκα απ' τις τοπ πλην Αγγλία - Ισπανία .
Η γενιά του 4ου και της φαπας βγαλαμε τα γούστα της ζωης μας αλλά δυστυχώς στην ανθρωποφαγικη κοινωνία μας ο κακος Ιβάν φέρνει παίκτες και θα κάνει γήπεδο από temu χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης με κανέναν φίλο και συνοπαδό !
Ακόμη και να έκλεισε ο κύκλος του Ιβάν δεν είναι στο ΠΑΟΚτσηδικο DNA αυτή η αχάριστη αντιμετώπιση του ευεργετηθεντος , αν πρέπει να γίνει μετάβαση για το καλό του συλλόγου ΠΑΟΚ να γίνει με απόλυτο σεβασμό στον προκάτοχό όχι με δηλητηριώδη ειρωνία και ανθρωποφαγία !
Συγνώμη για το οφτοπικ αλλά έχω σκάσει πραγματικά κι αυτομπαναρομαι μόνιμα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosNisiotis την Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post (total 6):
nunies4, Nassos, tolis14, trouman, tsario73, Hayate
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”