Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από Panx Romana »

tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:05 Λέτε και ξαναλέτε για το βαζελο, ο οποίος έριξε λεφτά 2 χρόνια. Και πάλι τίποτα δεν έφτιαξε πραγματικά. Ειλικρινά δε μπορώ να την καταλάβω αυτή τη ζήλια. Ειδικά για τον Τετέ και τον Πελίστρι που αναφέρθηκαν, ο ένας φέτος ξεκινάει σταθερά από το πάγκο και ο άλλος δεν μπορεί να βρει εστία με τίποτα. Για να μην πω και για τον Ινγκασον που φέτος θα ζεσταίνει τον πάγκο. Τι έχουμε να ζηλέψουμε δηλαδή από τον βαζελο; και καλύτερα δομημένη ομάδα έχουμε σταθερά και καλύτερες πορείες στην Ευρώπη και περισσότερους τίτλους από τότε που ανέλαβε ο Ιβαν. Επειδή δηλαδή ξόδεψε κάποια παραπάνω; σαν τα μωρά πραγματικά, που ζηλεύουν τα ακριβά παιχνίδια των φίλων τους
Στην περίπτωση του βαζελου αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο.
Σκεφτόμουν αν βρισκόμασταν στην θέση του με αποκλεισμό πώληση βαγιαννιδη επικείμενη πώληση Ιωαννίδη τι θα κάναμε.
Πουτανα όλα
Από την άλλη βέβαια του αναγνωρίζω ταχύτατα αντανακλαστικά
Δύο παίκτες φέρνει
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:10 Φιλε δεν υπαρχει ζηλεια για κανεναν παιχτη τους...κ αν καταλαβες οτι το.σχολιο μας ειναι για τους παιχτες κανεις λαθος..λεμε για τη νοοτροπια που εδειξαν περυσι στα των μεταγραφων...ειναι απλο νομιζω .
Η οποία νοοτροπία τελικά αποδείχτηκε λάθος
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Panx Romana έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:12
tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:05 Λέτε και ξαναλέτε για το βαζελο, ο οποίος έριξε λεφτά 2 χρόνια. Και πάλι τίποτα δεν έφτιαξε πραγματικά. Ειλικρινά δε μπορώ να την καταλάβω αυτή τη ζήλια. Ειδικά για τον Τετέ και τον Πελίστρι που αναφέρθηκαν, ο ένας φέτος ξεκινάει σταθερά από το πάγκο και ο άλλος δεν μπορεί να βρει εστία με τίποτα. Για να μην πω και για τον Ινγκασον που φέτος θα ζεσταίνει τον πάγκο. Τι έχουμε να ζηλέψουμε δηλαδή από τον βαζελο; και καλύτερα δομημένη ομάδα έχουμε σταθερά και καλύτερες πορείες στην Ευρώπη και περισσότερους τίτλους από τότε που ανέλαβε ο Ιβαν. Επειδή δηλαδή ξόδεψε κάποια παραπάνω; σαν τα μωρά πραγματικά, που ζηλεύουν τα ακριβά παιχνίδια των φίλων τους
Στην περίπτωση του βαζελου αδερφέ έχεις απόλυτο δίκιο.
Σκεφτόμουν αν βρισκόμασταν στην θέση του με αποκλεισμό πώληση βαγιαννιδη επικείμενη πώληση Ιωαννίδη τι θα κάναμε.
Πουτανα όλα
Από την άλλη βέβαια του αναγνωρίζω ταχύτατα αντανακλαστικά
Δύο παίκτες φέρνει
Φέρνουν, αλλά τι φέρνουν. Η Rangers από την οποία αποκλείστηκαν, είναι η χειρότερη ομάδα που είχαν οι Σκωτσέζοι όσο θυμάμαι εγώ. Ούτε τη Motherwell δεν κέρδισαν σήμερα. Επίσης, αν μπεις να δεις τον αριθμό παικτών που έχουν, μιλάμε για 40+ παίκτες. Σε περίπτωση μη εισόδου στο league phase, θα εχουν πολυ σοβαρό πρόβλημα
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Έτυχε σήμερα να δει το μάτι μου λίγο γαύρο
Αυτός ο Πνευμονιδης πολύ καλός παρά πολύ καλός
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Βαζελος για Μπελοτι. Αυτός δεν είχε ακουστεί κ για εμάς. Οι ίδιοι κ οι ίδιοι πλασάρονται σε όλους
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πρώην ποδοσφαιριστής.
Gka4

Δημοσίευση από Gka4 »

gpap5 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:08
Gka4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:52 Στέκεσαι μόνο σε 1 από τα 3 οφέλη που είχαμε από την κατάκτηση του κυπέλου από τους γαύρους και μάλιστα στο λιγότερο σημαντικό που είναι οι 2 εβδομάδες παραπάνω διακοπών για τους παίκτες. Τα άλλα 2 πιο σημαντικά που υποτιμάς είναι το ότι παίζεις σε καλύτερη διοργάνωση και ότι έχεις και ένα κανονάκι για κάψιμο. Το 3/3 για Conference που θα χρειαζόσουν έτσι και το είχαν σηκώσει οι κρητικοί, μόνο εύκολο δεν είναι. Το πραγματικό δίλλημα δεν είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε κύπελο στο γαύρο ή στο 2 εβδομάδες διακοπές αλλά ανάμεσα στο κύπελο στο γαύρο ή παρουσία του ΠΑΟΚ σε league phase. Δεν ξέρω τι εσύ διαλέγεις αλλά εμένα η αγάπη μου για την ομάδα μου υπερισχύει της απέχθειας μου για κάποιαν άλλη.
Επέλεγα και συνεχίζω να επιλέγω στην ζωή μου, τον δρόμο της Αρετής, σαν του Ηρακλή τον Μύθο.
Ο δρόμος της Κακίας (βάλε Χυδαιότητα, βάλε Έπαρση, βάλε ότι αντιλαμβάνεσαι ως Αισχρό) ήταν και είναι πάντα ο πιο εύκολος, ο πιο βολικός.
Επιλέγω όμως τον δρόμο της Αρετής, όχι τον βολικό και εύκολο, ίσως και για αυτό είμαι ΠΑΟΚ.

Μήπως να πανηγυρίσω και το κύπελλο του γαύρου στην Ευρώπη, επειδή θα μας δώσει κάποια θέση παραπάνω στην Ευρώπη;;
Μήπως να ευχηθώ και νίκες στους αθηναίζους, για να μπαίνω εγώ απευθείας πχ στην League Fase?

Είμαι ΠΑΟΚ από επιλογή και δεν μπορώ να κατανοήσω τέτοιου είδους επιχειρήματα.
Δεν σου είπε κανένας να βγεις στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσεις το κύπελο των γαύρων, ούτε να ανοίξεις σαμπάνιες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρείς με την νίκη του εχθρού σου όταν αυτή σε ωφελεί. Εγώ πάντως χάρηκα για τους λόγους που προανέφερα όπως επίσης και πανηγύρισα έξαλα τα γκολ τους στο 2-0 επί της χάρτινης στο τηγάνι που μου άνοιξαν το δρόμο για το πρωτάθλημα στο σκουλικάου. Αν αυτό με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ και λιγότερο ηθικό από σένα, τι να πω. Έχει να κάνει με το πως αυτοπροσδιορίζεται ο καθένας. Εγώ είμαι πρωτίστως ΠΑΟΚ και μετά αντιγαύρος ενώ εσύ μάλλον το αντίθετο.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

paokpantou έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:37 Έτυχε σήμερα να δει το μάτι μου λίγο γαύρο
Φάνηκε και από τον τελικό κυπέλλου Κ19
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Gka4 έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 04:01
Δεν σου είπε κανένας να βγεις στον Λευκό Πύργο να πανηγυρίσεις το κύπελο των γαύρων, ούτε να ανοίξεις σαμπάνιες αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί να μην χαρείς με την νίκη του εχθρού σου όταν αυτή σε ωφελεί...
καμία νίκη του γαύρου, είτε σε Ελλάδα, ειτε σε Ευρώπη, με αντίπαλο μη αθηναίζο, δεν μπορεί να ωφελεί τον ΠΑΟΚ ή το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είπαμε, έχουμε διαφορετική προσέγγιση
These users thanked the author gpap5 for the post:
epitropos
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

paokpantou έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 22:37 Έτυχε σήμερα να δει το μάτι μου λίγο γαύρο
Τόσο καλός;
Οι γαύροι τον κοστολογούν 40-50 μύρια.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Παίρνει παίκτη από Άιντραχτ ο βάζελος; Ασταμάτητοι οι φούστηδες.

Έπαθε κι έμαθε με Μαξ ο Παναθηναϊκός και έτσι η… δεύτερη μεταγραφή από την Άιντραχτ δε θα γίνει ποτέ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ο Αουρέλιο Μπούτα δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις!
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Οι άνθρωποι του Παναθηναικού έχοντας θορυβηθεί από το περυσινό πάθημα με τον Μαξ που ήρθε από την Άιντραχτ, αυτή τη φορά πέρασαν από εξονυχιστικά τεστ τον δεξιό μπακ και το ιατρικό επιτελείο εξέφρασε αμφιβολίες για κάποια θέματα.
Δηλαδή μέχρι τώρα τι έκαναν,; Δεν έκαναν ιατρικές εξετάσεις πριν τίς υπογραφές
Και το πάθημα με τον Μαξ ποίο ήταν ακριβώς; Είχε ειπωθεί ποτέ ότι ο παίκτης είναι τραυματίας;;
Κάποιος μαρτύρησε χωρίς να το θέλει εδώ...
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Ισχύει.
Από εκεί που σαν χώρα βγάζαμε κυρίως σέντερ μπακ, τώρα δεν ξέρουμε που να βάλουμε τόσους μεσοεπιθετικούς.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

ΠΑΟΚτσίδικο επίθετο το παλικάρι, πως μας ξέφυγε αυτος;
black death

Δημοσίευση από black death »

Мир έγραψε: Κυρ 03 Αύγ 2025, 20:10 ΠΑΟΚτσίδικο επίθετο το παλικάρι, πως μας ξέφυγε αυτος;
Καστοριανος είναι. Οταν τον άκουγα απ'τους γαυρους, ειχα την εντύπωση οτι τον ειχαν κλέψει απο μας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”