Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
tolis14

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Δημοσίευση από tolis14 »

VfB v2 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 13:57
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06 Εχεις κανενας εικονα γι αυτους που κλεινει ο βαζελος??ο μπουτα απο τα δικα μας ματς δε μου γεμισε το ματι...τν αλλον τν ξερει κανενας??
Ολοι σαπάκια είναι. Μόνο αυτοί που περιμένουμε, και περιμένουμε, και ξανα περιμένουμε, να έρθουν σε εμάς ειναι παιχταράδες.
That's the spirit. Όμορφα, λιτά και ΠΑΟΚτσίδικα
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Gka4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:52 Στέκεσαι μόνο σε 1 από τα 3 οφέλη που είχαμε από την κατάκτηση του κυπέλου από τους γαύρους και μάλιστα στο λιγότερο σημαντικό που είναι οι 2 εβδομάδες παραπάνω διακοπών για τους παίκτες. Τα άλλα 2 πιο σημαντικά που υποτιμάς είναι το ότι παίζεις σε καλύτερη διοργάνωση και ότι έχεις και ένα κανονάκι για κάψιμο. Το 3/3 για Conference που θα χρειαζόσουν έτσι και το είχαν σηκώσει οι κρητικοί, μόνο εύκολο δεν είναι. Το πραγματικό δίλλημα δεν είναι να διαλέξεις ανάμεσα σε κύπελο στο γαύρο ή στο 2 εβδομάδες διακοπές αλλά ανάμεσα στο κύπελο στο γαύρο ή παρουσία του ΠΑΟΚ σε league phase. Δεν ξέρω τι εσύ διαλέγεις αλλά εμένα η αγάπη μου για την ομάδα μου υπερισχύει της απέχθειας μου για κάποιαν άλλη.
Επέλεγα και συνεχίζω να επιλέγω στην ζωή μου, τον δρόμο της Αρετής, σαν του Ηρακλή τον Μύθο.
Ο δρόμος της Κακίας (βάλε Χυδαιότητα, βάλε Έπαρση, βάλε ότι αντιλαμβάνεσαι ως Αισχρό) ήταν και είναι πάντα ο πιο εύκολος, ο πιο βολικός.
Επιλέγω όμως τον δρόμο της Αρετής, όχι τον βολικό και εύκολο, ίσως και για αυτό είμαι ΠΑΟΚ.

Μήπως να πανηγυρίσω και το κύπελλο του γαύρου στην Ευρώπη, επειδή θα μας δώσει κάποια θέση παραπάνω στην Ευρώπη;;
Μήπως να ευχηθώ και νίκες στους αθηναίζους, για να μπαίνω εγώ απευθείας πχ στην League Fase?

Είμαι ΠΑΟΚ από επιλογή και δεν μπορώ να κατανοήσω τέτοιου είδους επιχειρήματα.
These users thanked the author gpap5 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

tolis14 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 15:33
Dimitris_L4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:06 Εχεις κανενας εικονα γι αυτους που κλεινει ο βαζελος??ο μπουτα απο τα δικα μας ματς δε μου γεμισε το ματι...τν αλλον τν ξερει κανενας??
Ολοι σαπάκια είναι. Μόνο αυτοί που περιμένουμε, και περιμένουμε, και ξανα περιμένουμε, να έρθουν σε εμάς ειναι παιχταράδες.
Πωπωπωπω τι θα γινεται στο paomania αυτη την στιγμη.....
15εκ απο τον Βαγιανιδη και ο αντικαταστατης του 1,5εκ αγορα;;; Και η κινηση στα εξτρεμ ενας δανεικος;;;;
Αποεπενδυση κυρ Γιαννη μου αποεπενδυση;;;;
These users thanked the author nunies4 for the post:
tolis14
black death

Δημοσίευση από black death »

Ε την επόμενη δεν θα χει προστιμο. Θα χει και καμια απαγορευση μεταγραφων.
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

15 χαρτιά πήρανε..... για τον γιο του τάισον. Δεν θα έχουν πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:24

15εκ απο τον Βαγιανιδη και ο αντικαταστατης του 1,5εκ αγορα;;; Και η κινηση στα εξτρεμ ενας δανεικος;;;;
αυτοί έχουν πάρει εξτρέμ 8 μυρίων πέρισυ χωρίς καν πορεία στην ευρώπη και έχουν δει και συμβόλαιο 2μιση μυρίων σε παίχτη τους.
γιατί να γκρινιάξουν?
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Άρα σημασία έχει τι ποσά δαπανάς και όχι τι ομάδα φτιάχνεις?
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
paok apo epilogi
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

τα χρήματα που ρίχνεις στην αγορά δείχνουν και το ταβάνι σου
συνήθως συνδέεται και με το τι ομάδα φτιάχνεις
συγκεκριμένα η ζέλα πέρσι μας πέρασε στη βαθμολογία

επιπλέον, κάνουν τον οπαδό να ονειρεύεται για το κάτι παραπάνω

να το πω κι αλλιώς: όταν τον γλυκαίνεις τον οπαδό με ακριβές αγορές, δε θα σου γκρινιάξει τόσο στις ακριβές πωλήσεις. όταν όμως πουλάς ακριβά και αγοράζεις φτηνά, τότε είναι πολύ πιο λογικό να σου γκρινιάζει
icue

Δημοσίευση από icue »

Μας περασε αλλα κατσε μην τελικα παιζει σε χαμηλοτερη διοργανωση τελη Αυγουστου.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

σίγουρα θα παίξει σε χαμηλότερη, μην σου πω ότι θα μείνει εκτός ευρώπης
ο προπονητής του είναι πολύ χαμηλού επιπέδου + το ρόστερ τους είναι τέρμα κακοφτιαγμένο και ανισόρροπο
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Ρε συ Ντάνι μας πέρασε για 1 βαθμό σε σεζόν που σπάσαμε στοιχειωμένα αρνητικά ρεκόρ, δεν είχαμε προπονητή στον πάγκο την μισή σεζόν ενώ αυτοί έριξαν χοντρό χρήμα.

Έχουμε αρκετούς λόγους να γκρινιάξουμε αλλά δεν γίνεται να ζηλεύουμε το πανάκριβο τίποτα που έφτιαξε πέρσι ο βάζελος. Έδωσε τόσα λεφτά για να έχει στόπερ που δεν μπορούν να κάνουν δίδυμο μεταξύ τους, ακριβό χαφ που δεν ταίριαζε ούτε στο παραμικρό με αυτό που παίζανε οι προπονητές που φέραν, δύο πανάκριβα δεξιά εξτρέμ που δεν μπορούν να παίξουν ταυτόχρονα ενώ στην άλλη πλευρά δεν υπήρχε παίκτης.

Ποδοσφαιρική λογική θέλουμε να βλέπουμε...
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
zissos
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

βρε συμφωνώ απόλυτα ότι ρίξανε χρήμα για να ρίξουνε, χωρίς κανέναν σχεδιασμό

απλά απάντησα στον νούνιες που έγραψε ότι αυτοί πουλάνε ακριβά και αγοράζουν πολύ φθηνότερα, κάτι που δεν ισχύει με την καμία
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

danirifle έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:49
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:24

αυτοί έχουν πάρει εξτρέμ 8 μυρίων πέρισυ χωρίς καν πορεία στην ευρώπη και έχουν δει και συμβόλαιο 2μιση μυρίων σε παίχτη τους.
γιατί να γκρινιάξουν?
2 εξτρεμ ..Τετε και Πελιστρι σε χρονια κονφερενς...για να το κανω χειροτερο...τους πηραν ξεροντας οτι εχουν να αντιμετωπισουν τη Λανς..δλδ με πιθανοτητες 80-20 να αποκλειστουν...πειτε μου τωρα εσεις αν ερθει κανενα κλαρινο απο το μπεργκερ (φτου Παναγια μου) κ κληρωθουμε με μια αντιστοιχη Λανς (ξανα φτου Παναγια μου) αν θα κανουμε εστω μια μεταγραφη...
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Λέτε και ξαναλέτε για το βαζελο, ο οποίος έριξε λεφτά 2 χρόνια. Και πάλι τίποτα δεν έφτιαξε πραγματικά. Ειλικρινά δε μπορώ να την καταλάβω αυτή τη ζήλια. Ειδικά για τον Τετέ και τον Πελίστρι που αναφέρθηκαν, ο ένας φέτος ξεκινάει σταθερά από το πάγκο και ο άλλος δεν μπορεί να βρει εστία με τίποτα. Για να μην πω και για τον Ινγκασον που φέτος θα ζεσταίνει τον πάγκο. Τι έχουμε να ζηλέψουμε δηλαδή από τον βαζελο; και καλύτερα δομημένη ομάδα έχουμε σταθερά και καλύτερες πορείες στην Ευρώπη και περισσότερους τίτλους από τότε που ανέλαβε ο Ιβαν. Επειδή δηλαδή ξόδεψε κάποια παραπάνω; σαν τα μωρά πραγματικά, που ζηλεύουν τα ακριβά παιχνίδια των φίλων τους
These users thanked the author tolis14 for the post:
eorptol1
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Φιλε δεν υπαρχει ζηλεια για κανεναν παιχτη τους...κ αν καταλαβες οτι το.σχολιο μας ειναι για τους παιχτες κανεις λαθος..λεμε για τη νοοτροπια που εδειξαν περυσι στα των μεταγραφων...ειναι απλο νομιζω .
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”