Athens έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:50 Δαπραγματευση Κρουζ-ΜΓ Σε εναν φανταστικο κοσμο με μια σκληρη διαπραγματευτρια![]()
![]()
ΜΓ -Θελουμε τον Γιακουμακη δανεικο χωρις υπερβολικες απαιτησεις
Κουζ -Ωραια, σας το δινουμε με 1/3 του συμβολαιου του απο σας και ενοικιο 600 χιλ
(....)"
Πάντως αδερφέ 1,5 μύριο για το Γιακουμάκη δανεικό εμένα θα μου καθόταν άσχημα...
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
ετσι ακριβως τα ειπες ολα και το προβλημα και την αληθεια για γιωργη που βοηθησε ειχε καυλα και βοηθησε και το μπασκετ αλλα και τους σφ και τον κοσμο οπου μπορουσε και του ζητουσαμε βοηθουσε. το αποτελεσμα ομως τωρα ειναι μια συνεχης αδυναμια να αναβαθμισουν την ομαδαJohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:39 Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ένα και είναι ξεκάθαρο. Και το γνωρίζουν ακόμα και αυτοί που, από αγάπη προς την ομάδα προφανώς, προσπαθούν να κάνουν ότι δεν το βλέπουν.
Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό. Και δεν είναι οικονομικό με την έννοια ότι η ομάδα ή ο ιδιοκτήτης δεν έχουν λεφτά. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη επιχειρηματολογία για κάποιο από τα 2.
Είναι οικονομικό με την έννοια ότι θέλουμε να ξοδεύουμε συγκεκριμένο ποσό το οποίο απ΄ ότι φαίνεται μικραίνει χρόνο με τον χρόνο αντί να μεγαλώνει. Δεν γίνεται δουλειά έτσι, σόρρυ.
Όσες φορές ενεπλάκη στα μεταγραφικά ο Γιώργης όλα αυτά τα χρόνια, από την κάβλα του και μόνο, έπεσαν κάποια ποσά. Δυστυχώς δεν μας βγήκαν οι περισσότερες επιλογές αλλά δεν θα κατηγορήσω τον Γιώργο επειδή έχει την κάψα να δει την ομάδα του να προοδεύει.
Όταν λείπει από την εξίσωση ο Γιώργης και το γενικό κουμάντο ανήκει αποκλειστικά στην CEO σφίγγουμε επικίνδυνα. Κοντόφθαλμες επιλογές βγαλμένες από λογιστικό βιβλίο μακριά από κάθε ποδοσφαιρική λογική.
Ναι έχει ένα μήνα ακόμα και μπορεί να εκτεθώ αλλά εδώ που φτάσαμε και με το τρόπο που συνεχίζει να λειτουργεί ο σύλλογος οτιδήποτε άλλο πέρα από 2-3 δανεικούς/πασαλείμματα θα είναι τεράστια έκπληξη για μένα.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου να με διαψεύσουν οι εξελίξεις. Πραγματικά, το εύχομαι.
- These users thanked the author dev for the post (total 2):
- Logistis, Magdi Tolba 4
Ναι παιδιά η Γκοντσαρεβα φταίει, εννοείται.
Είπαμε, έφυγε ο Μάκης, ο Κυριάκος, προφανώς φταίει η Μαρία.
Ο Καρυπίδης να παρακαλά μη φύγει η Μαρία
Είπαμε, έφυγε ο Μάκης, ο Κυριάκος, προφανώς φταίει η Μαρία.
Ο Καρυπίδης να παρακαλά μη φύγει η Μαρία
- WestBlock4
Το μεγαλύτερο προβλημα του ΠΑΟΚ που παίρνει μπαλα κ το αγωνιστικό ειναι τα ατομα που ανήκουν στη διοικηση. Δεν ξερουν απο μπαλα απλό ειναι.,
Ο χοντρός έφτιαξε εβα δίκτυο με ανθρώπους του ποδοσφαίρου κ έβγαλε κ χρημα με.το τσουβαλι.
Καλή η Μαρία σε επιχειρήσεις του ιβαν κλπ οχι για ποδόσφαιρο.
Μακάρι ο βιερινια να παρει ενεργό ρόλο κ μια ελευση βρύζα να πάρουμε μπρος.
ΥΓ. Ετσι όπως τα βλεπω εγω μας βλεπω για μετα τα πρώτα 2 παιχνίδια με το burger να κανουμε μια κίνηση.
Ο χοντρός έφτιαξε εβα δίκτυο με ανθρώπους του ποδοσφαίρου κ έβγαλε κ χρημα με.το τσουβαλι.
Καλή η Μαρία σε επιχειρήσεις του ιβαν κλπ οχι για ποδόσφαιρο.
Μακάρι ο βιερινια να παρει ενεργό ρόλο κ μια ελευση βρύζα να πάρουμε μπρος.
ΥΓ. Ετσι όπως τα βλεπω εγω μας βλεπω για μετα τα πρώτα 2 παιχνίδια με το burger να κανουμε μια κίνηση.
- Σουριναμέζος
Μακάρι να διαπραγματεύονται για διετή δανεισμό
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- DikefalosNisiotis
Το καλο ειναι οτι αυτη η Μπεργκερ οντως μοιαζει πολυ μετρια.
Εντος εδρας ηττα στην πρεμιερα με εμφανιση επιεικως κακη
- These users thanked the author nunies4 for the post:
- DikefalosNisiotis
-
Κάθε Πέμπτη είμαστε κοντά σε φορ και χαφ, Παρασκευή σχεδόν τελιωμενο. Σάββατο πρωί στην forza εκπληξη με φορ και χαφ. Σάββατο βράδυ δεν είμαστε κοντά σε κανέναν.
Και η ζωή συνεχίζεται. Μεταγραφή πιστεύω θα δούμε μετά τα ματσ με τους Αυστριακους κι αφού έχουμε εξασφαλίσει όμιλο Ευρώπης.
Και η ζωή συνεχίζεται. Μεταγραφή πιστεύω θα δούμε μετά τα ματσ με τους Αυστριακους κι αφού έχουμε εξασφαλίσει όμιλο Ευρώπης.
Φίλε Τζόνυ έχεις δίκιο, αλλά θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα όχι όπως θα έπρεπε να είναι αλλά όπως είναι είναι. Εγώ τα γράφω εδώ και καιρό προσπαθώντας να αντιμετωπίσω το ζήτημα καθαρά ρεαλιστικά.JohnDag έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:00 Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.
Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις να μην ρίξεις λίγο χρήμα στην αγορά να κάνεις 2-3 σοβαρές αγορές.
Ούτε Bajcetic θέλω, ούτε Hannibal, ούτε..Scipio Africanus.
Ρίξτε χρήμα και φέρτε παίκτες που είναι εφικτοί στόχοι όπως ο Κραλ, ο Μπένες, ο Τόπιτς, όπως ήταν ο Erlic και πάει λέγοντας.
Υπάρχουν παίκτες απλά πρέπει να δώσεις 3-4Μ για αγορά. Δεν ζητάμε ρε πστη μου μεταγραφές των 10Μ.
Αδιανόητα πράγματα πραγματικά..
Οι μεταγραφικές δεξαμενές λοιπόν που μπορούμε να κινηθούμε είναι λίγες και συγκεκριμένες. Ελεύθεροι, δανεικοί, παίκτες που βρίσκονται κοντά στην λήξη του συμβολαίου τους (και μπορείς να τους πάρεις κοψοχρονιά) και οι λεγόμενες υποτιμημένες ποδοσφαιρικές αγορές (και μου εντύπωση που δεν ψάχνουμε καθόλου σ' αυτές).
Τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά να τα ακούς αλλά το πρόβλημα είναι ότι ανεβάζουν σε υπέρμετρο βαθμό τις προσδοκίες σου κόσμου...
- pirate_salonica
Πρόβλεψη: Ο ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα θα κάνει από 0 έως 1 μεταγραφή και αυτή μετά από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Μάλλον στα χαφ αν γίνει.
Εφόσον άρχισαν και για Γιακουμάκη τα "δύσκολη περίπτωση, ζητάει πολλά η Κρουζ Αζούλ" κάηκε κι αυτός...
Εφόσον άρχισαν και για Γιακουμάκη τα "δύσκολη περίπτωση, ζητάει πολλά η Κρουζ Αζούλ" κάηκε κι αυτός...
Η γκοντζαρεβα υπάλληλος είναι. Εκτελεί εντολές.
- These users thanked the author Odi for the post (total 6):
- Patron, Logistis, Metagrafakias, DikefalosNisiotis, soigol, Papa9
- john4serres
Βάλτε τον Ζήση πρόεδρο επιτέλους!
Και στείλτε την Γκοντσάρεβα στα ξενοδοχεία του Ιβάν.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 3):
- Dimitris_L4, margas, thios4
δηλαδη με το γηπεδο τι θα γινεται ?
πεμπτη παρασκευη θα ερχονται τα τουβλα
σαββατο πρωι φωτο στην φορτσα
σαββατο βραδυ θα μας φαινονται ακριβα
κυριακη αρθρο = περιπλοκο το θεμα με τα τουβλα
δευτερα θα τα γυρναμε πισω?
θα διαπραγματευεται η Μαρια τα κουφωματα ενα ενα για να γλυτωσουμε κανα 20ευρω ?
δεν παμε πουθενα ετσι
πεμπτη παρασκευη θα ερχονται τα τουβλα
σαββατο πρωι φωτο στην φορτσα
σαββατο βραδυ θα μας φαινονται ακριβα
κυριακη αρθρο = περιπλοκο το θεμα με τα τουβλα
δευτερα θα τα γυρναμε πισω?
θα διαπραγματευεται η Μαρια τα κουφωματα ενα ενα για να γλυτωσουμε κανα 20ευρω ?
δεν παμε πουθενα ετσι
- These users thanked the author dev for the post (total 3):
- john4serres, Metagrafakias, soigol
Πόσα χρόνια χρειάζεται ένας δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας για να αντιληφθεί και διορθώσει τέτοια κακώς κείμενα?Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:21Φταίει στο ότι εμπιστεύτηκε τον ΠΑΟΚ σε άτομα που δεν έχουν ιδέα από ποδόσφαιρο οπως η ΜΓ. Ο ίδιος με αυτούς μιλάει και αυτά που πιστεύουν αυτοί, αυτά του μεταφέρουν. Πχ πρόεδρε ο μικρός θέλει να φύγει. Ας τον πουλήσουμε τώρα μην χάσει την αξία του του χρόνου όπως αυτός του βάζελου. Εσύ τί πιστεύεις θα κάνει ο πρόεδρος;katman41 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:11 Φταίει η Μαρία, έφταιγε ο Κυριάκος, φταίει ο προπονητής που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το φορ. Δεν φταίει μόνο αυτός που βάζει τα λεφτά.
Στο "ψυγείο" και ο Γιακουμάκης γιατί η Κρους Ασούλ έδωσε πολλά λεφτά για να τον πάρει από το MLS και απαιτεί να πληρώνουμε το 1/3 του συμβολαίου του.
Ακούς απαιτήσεις οι Μεξικανοί;
Κι η Ναντ έχει παράλογες απαιτήσεις για Μοχάμεντ όπως γράφουν οι Άραβες. Αν είναι δυνατόν να μην τον παραχωρούν τζάμπα.
Υπομονή για να έρθει κάτι καλύτερο!
Αν θέλει, βεβαίως.
Φουλ ον τοπικ, εγώ είμαι ΟΚ με το Γιακουμάκη.
Θα βοηθήσει, θα σκιστεί για να πάει μουντιάλ, μακάρι να έρθει και κάποιος καλύτερος για θεωρητικά πρώτος.
Χρειαζόμαστε και Έλληνες.
Το δανεικός.το προσπερνάω, μην μας πούνε και αχάριστους.
Όσο για αυτά που λέει ο Ολλανδός, χωρίς καμία μομφή, αντιθέτως, αρχίζει και θυμίζει αυτή η "διάθεση" που κάνεις αλητήριος δεν θέλει να πάρει τα ωραία μας εκατομμύρια για να έρθει Ελλάδα.
Τι να πω...ας περιμένουμε λίγο ακόμη. Αν είναι να έρθει κάνας Βέτλεσεν (ακόμα τον θυμαμαι από τα μεταξύ μας), χαλάλι.
ΥΓ. Όσοι γκρινιάζουν για αυτά που βλέπουμε 5-6 χρονια τώρα στα μεταγραφικά και οικονομικά, αλλά εχουν τον Ιβάν στο απυρόβλητο, ειλικρινά, θεωρούν ότι ο Ιβάν θα αλλάξει γραμμή κάποια στιγμή? Εάν ναι, πότε? Στα 100μ πωλήσεις? Όταν αρθούν οι κυρώσεις?
Εάν όχι, γιατί γκρινιάζουν?
Προφανώς και χρειάζεται προσοχή αλλά κι εγώ είμαι της άποψης ότι θα περάσουμε και μάλιστα αν είμαστε σοβαροί θα περάσουμε και άνετα.nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:01 Το καλο ειναι οτι αυτη η Μπεργκερ οντως μοιαζει πολυ μετρια.
Και γενικά είμαι πολύ αισιόδοξος για την ομάδα φέτος όσον αφορά το αγωνιστικό. Είναι ο Ραζβάν ήρεμος φέτος και όταν ο Ραζβάν είναι ήρεμος τα πράγματα πηγαίνουν καλά. Η ψυχολογία του συγκεκριμένου προπονητή έχει άμεση συνάρτηση με την εικόνα της ομάδας του γήπεδο.
Επειδή, λοιπόν, φαίνεται να στήνεται ένα ωραίο σύνολο γι' αυτό το λόγο είναι ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη να στηριχθεί αυτή η προσπάθεια από την διοίκηση καλύπτοντας τα λίγα κενά που ομολογουμένως έχει το ρόστερ. Βέβαια είναι λίγα αλλά πολύ σημαντικά.
Εδώ κολλάει και η απαίτηση που για μένα πρέπει όλοι οι οπαδοί να έχουμε για 2-3 κινήσεις επιπέδου.
Είναι πραγματικά κρίμα για τον προπονητή και το υπάρχον ρόστερ να τορπιλιστεί η φετινή τους προσπάθεια γιατί η διοίκηση κοιτάει πάντα να βγάλει από την μύγα ξύγκι.
Ελπίζω να επικρατήσει η λογική στο τέλος και να γίνουν αυτά που πρέπει.
- These users thanked the author JohnDag for the post:
- DikefalosNisiotis
Ο Ζήσης θα ερχόταν δανεικός?john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:11 Βάλτε τον Ζήση πρόεδρο επιτέλους!
Θα βοηθούσε.
- These users thanked the author bane1980 for the post (total 3):
- Magpies4, smoothcriminal1926, margas