Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από JohnDag »

Μπορεί να τα είπε ελαφρώς έξω από τα δόντια ο Bane αλλά δηλώνω κι εγώ ότι αν πάμε πάλι να καλύψουμε τα 2-3 κενά μας αποκλειστικά με δανεικούς και αγύριστους (γιατί κάτι τέτοιο βγαίνει ως συμπέρασμα από τα ονόματα που ακούγονται τελευταία) θα ρίξω πολύ κράξιμο.

Δεν γίνεται με τόσα έσοδα από πωλήσεις να μην ρίξεις λίγο χρήμα στην αγορά να κάνεις 2-3 σοβαρές αγορές.

Ούτε Bajcetic θέλω, ούτε Hannibal, ούτε..Scipio Africanus.

Ρίξτε χρήμα και φέρτε παίκτες που είναι εφικτοί στόχοι όπως ο Κραλ, ο Μπένες, ο Τόπιτς, όπως ήταν ο Erlic και πάει λέγοντας.

Υπάρχουν παίκτες απλά πρέπει να δώσεις 3-4Μ για αγορά. Δεν ζητάμε ρε πστη μου μεταγραφές των 10Μ.

Αδιανόητα πράγματα πραγματικά..
These users thanked the author JohnDag for the post (total 15):
Jim_Chatz, Patron, lnlnx, smoothcriminal1926, thios4, Blackgr4, bane1980, Logistis, thanos-xanthi, WeWillRockYou and 5 more users
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

soigol έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:39
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:16
Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:09 Ποιός εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις είναι το πρόσωπο κλειδί στο να έρθει πανωραφίσιος παίκτης. Και πέρυσι ξεκινήσαμε με τις πρώτες επιλογές για να καταλήξουμε σε πρώην ποδοσφαιριστές, σε παλτά ή χαμηλού επιπέδου προσθήκες.

Ξέρει κανείς τί γίνεται με τον Ζήση;
Την Παρασκευη ο Κολκας ειπε οτι δυσκολα. Εγινε η συναντηση με την Μαρια αλλα δεν συμφωνησαν στον ρολο.
Ενδιαφέρον, με την Μαρία. Δεδομένα έχει τον πρώτο λόγο, αυτή κάνει κουμάντο και η πρώτη προτεραιότητα είναι πάντα τα οικονομικά δεδομένα.
Αν όλα είναι νούμερα, που είναι για αυτήν, η λειτουργία θα παραμείνει προβληματική και δύσκολα θα μπορεί να βοηθήσει και ο σύμβουλος του προέδρου, Βιειρίνια.
Sorry για το off topic.
Δεν είναι καθόλου off topic. Ομάδα βεληνεκούς ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργεί με τα ψυχρά νούμερα χωρίς risk analysis. Δεν μιλάμε κάν για μεταγραφές επενδύσεις. Μιλάμε οτι λείπουν παίκτες απ το ρόστερ και όταν βρούμε έναν που δεδομένα τον θέλουμε αρχίζουμε τα παζάρια για να μας πεί μπράβο ο πρόεδρος. Θυμίζω κάτι που έγινε περυσι (για Ντέλια δεν θέλω κάν να το πιάσω αν και αυτό ανοιξε την υπόθεση Βρύζα νομίζω):

https://www.sportime.gr/podosfairo/i-ma ... ston-paok/
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Από Marcus Antonio σε Scipio Africanus ...

... Ολισθαινουμε σταθερά χρόνο με το χρόνο
Ioannis Natsios

Δημοσίευση από Ioannis Natsios »

Magpies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:03
soigol έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:39
nunies4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:16
Την Παρασκευη ο Κολκας ειπε οτι δυσκολα. Εγινε η συναντηση με την Μαρια αλλα δεν συμφωνησαν στον ρολο.
Ενδιαφέρον, με την Μαρία. Δεδομένα έχει τον πρώτο λόγο, αυτή κάνει κουμάντο και η πρώτη προτεραιότητα είναι πάντα τα οικονομικά δεδομένα.
Αν όλα είναι νούμερα, που είναι για αυτήν, η λειτουργία θα παραμείνει προβληματική και δύσκολα θα μπορεί να βοηθήσει και ο σύμβουλος του προέδρου, Βιειρίνια.
Sorry για το off topic.
Δεν είναι καθόλου off topic. Ομάδα βεληνεκούς ΠΑΟΚ δεν μπορεί να λειτουργεί με τα ψυχρά νούμερα χωρίς risk analysis. Δεν μιλάμε κάν για μεταγραφές επενδύσεις. Μιλάμε οτι λείπουν παίκτες απ το ρόστερ και όταν βρούμε έναν που δεδομένα τον θέλουμε αρχίζουμε τα παζάρια για να μας πεί μπράβο ο πρόεδρος. Θυμίζω κάτι που έγινε περυσι (για Ντέλια δεν θέλω κάν να το πιάσω αν και αυτό ανοιξε την υπόθεση Βρύζα νομίζω):

https://www.sportime.gr/podosfairo/i-ma ... ston-paok/
Μπορεί να υπάρχει θέμα με τον ρόλο δε νομίζω ο Βρυζας να δέχεται να είναι κάτω από τη Μαρία και να παίζουν μόνο ρόλο τα νούμερα
Άβαταρ μέλους
ReignMan

Δημοσίευση από ReignMan »

Η Μαρια δεν εχει ιδεα απο ποδοσφαιρο και το προβλημα ειναι οτι βλεπει τα οικονομικα σαν μια απλη εταιρια.
These users thanked the author ReignMan for the post (total 4):
thios4, Magpies4, bane1980, margas
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Βρε πάνε πάρε τον Κραλ , αφού δίνεις 4 ή τον Σοταρντ ή τον Τοπιτς ή τον Μορο και άσε τους Μπαγιετιτς και Χάνιμπαλ.
These users thanked the author makispaspartou for the post:
Logistis
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Πόσα δίνεις;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Εδώ που φτάσαμε μόνο το τελικό αποτέλεσμα μετράει.

Δεν με νοιάζει αν μας πουν μετά ότι κυνηγούσαν περιπτωσαρες και δίναμε 4 για αγορά και 2+ για συμβόλαιο, αλλά καταλήξουμε με τον Γιακουμάκη και τον Σεντιρα.

Η ομάδα την άλλη εβδομάδα ξεκινάει τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της με σημαντικά κενά.

Αν αυτό έγινε για να καταλήξουμε στο τέλος με 3 παίχτες που θα αλλάξουν τις ισορροπίες και να λέμε ότι άξιζε η αναμονή, όλα καλά .

Αν όμως δούμε μια επανάληψη της περσινής κατάληξης, το χέσιμο που θα φάνε δεν θα έχει προηγούμενο. Ρισκάραμε άλλη μια χρονιά στην Ευρώπη για να καταλήξουμε σε δανεικές μετριότητες..
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 5):
Patron, thios4, Blackgr4, Logistis, Metagrafakias
Άβαταρ μέλους
jibbie

Δημοσίευση από jibbie »

obanebane έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:18 Aν με τόση καθυστέρηση και τόσα έσοδα, στο τέλος δεν φέρουν 3 παιχταράδες θα είναι για κλωτσιές η φάση.
Ποιός Γιακουμακης μωρέ, δε ντρέπεστε λίγο, θα φέρετε στον μεγάλο ΠΑΟΚ ,αυτόν τον απατεώνα ποδοσφαιριστή, που βάζει γκολ μόνο σε πρωταθλήματα τσίρκο;
Ουστ,σιχάθηκα.

θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι
katman41

Δημοσίευση από katman41 »

Φταίει η Μαρία, έφταιγε ο Κυριάκος, φταίει ο προπονητής που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις από το φορ. Δεν φταίει μόνο αυτός που βάζει τα λεφτά.

Στο "ψυγείο" και ο Γιακουμάκης γιατί η Κρους Ασούλ έδωσε πολλά λεφτά για να τον πάρει από το MLS και απαιτεί να πληρώνουμε το 1/3 του συμβολαίου του.

Ακούς απαιτήσεις οι Μεξικανοί;

Κι η Ναντ έχει παράλογες απαιτήσεις για Μοχάμεντ όπως γράφουν οι Άραβες. Αν είναι δυνατόν να μην τον παραχωρούν τζάμπα.

Υπομονή για να έρθει κάτι καλύτερο!
These users thanked the author katman41 for the post (total 2):
margas, Papa9
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Εμενα πιο πολυ μου ταιριαζει ο Λοκονγκα στην περιγραφη και του Στεργιαδη αλλα και της Φορτσα.
These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
Dimitris_L4, DikefalosNisiotis, margas
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Στεργιάδης: Προχωρημένο του Γιακουμακη, χαφ μετά τς ματσ με τους Αυστριακούς.
Paok24: Έτσι όπως έγιναν τα πράγματα μπορεί να δούμε πρώτα χαφ και μετά φορ καθώς του Γιακουμακη είναι περίπλοκο.

ΕΓΩ: Δεν θα πάρουμε κανέναν.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 10):
Patron, john4serres, Dimitris_L4, Magpies4, DonnieMcGrath, Theios, icue, margas, Logistis, Developer4
Ioannis Natsios

Δημοσίευση από Ioannis Natsios »

Έχουμε κάνει τις μεταγραφές επιστήμη και οι δημοσιογράφοι προσπάθουν μπας και πετύχουν κάτι
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αυτό το "με τη λογική πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δε θα χρησιμοποιήσει άμεσα με τη Βολφσμπέργκερ όποιον κι αν έρθει άμεσα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κερδίζει χρόνο για να αναβαθμίσει τις επιλογές του", δεν έχει καμία απολύτως λογική

Ας τους πει κάποιος ότι μετά τα ματς με τους Αυστριακούς, έρχονται άλλα δύο ματς στα πλευ οφφ.
These users thanked the author Jim_Chatz for the post (total 2):
margas, soigol
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

pirate_salonica έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:14 Όλοι όσοι μιλάτε για "ανέφικτες περιπτώσεις" συνέχεια, δείξτε ρε σεις μια "εφικτή" για να μην ονειρευόμαστε "ανέφικτες"...
Εγώ τουλάχιστον εγραψα αρκετές τέτοιες περιπτώσεις στο σχετικό τόπικ.

Ενα όνομα που μου ήρθε έτσι πρόχειρα στο μυαλό : Μαριν.

Edit. Εφικτοί στόχοι ήταν επίσης οι Κένυ και Τέιλορ που φέραμε με νορμάλ συμβόλαια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 02 Αύγ 2025, 18:23, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”