Δεν διαφωνω γενικα. Ειπα κιολας οτι τον ισπανο δεν τον ξερω, παρότι είμαι και μπαρτσα το έχω χάσει αυτο το επεισοδιο.Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:32Σορετιρε φίλε δεν έχει καμία σχέση πιστεύω με τον Μπαιτσετιτς όσον αφορά και την αξία και το όνομα.black death έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:26Ρε συ κι ο σορετιρε κι ο πελιστρι εκει ήταν θεωρητικα.Jim_Chatz έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:20 Καμία ειρωνία φίλε μου και κανένα υφακι.
Εφικτές είναι περιπτώσεις τύπου Κραλ, τύπου Πιοτροφσκι, τύπου Ουρμπανσκι.
Όχι παικτών που είναι στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με τον πρώτο να είναι μόλις 20 και τον δεύτερο να έχει γεμάτη σεζόν στην Σεβίλλη και διεθνή στην εθνική Βελγίου
Δεν εχω ιδεα γενικά για μπαιτσετιτς αλλα το οτι ανηκει στη λιβερπουλ δεν σημαινει οτι θα παίξει κιόλας εκει.
Βεβαια το οτι επαιξε φουλ και στη λας Πάλμας και στη ρεντμπουλ, σημαινει ότι δεν ειναι κανα παιχτακι της σειρας.
Εδώ έφτασε μια ανάσα από την Μπαρτσελόνα του Φλικ
Όντως, ο βαζελος πήρε τον πελιστρι, βασικό εξτρέμ της εθνικής Ουρουγουάης. Αλλά έδωσε 6.5 εκατομμύρια μόνο για το 55% του παίκτη .
Είμαστε εμείς σε θέση να δώσουμε τόσα για τον οποιοδήποτε?
Φαινεται σοβαρος παίχτης ομως.
Απλα μαζευουν τοσους πιτσιρικαδες στην αγγλια και πολλοι βγαινουν φηρα, οποτε δεν ειναι τοσο παραλογο να παρεις παίχτη απο εκει, ειδικα δανεικο.