Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Μια χαρά είναι ο γιακουμακης αλλα θες και έναν τοπ μαζι
- These users thanked the author Ioannis Natsios for the post (total 3):
- Savvidis_FC_5, margas, pagotatzis
- Σουριναμέζος
Ρε συ @pagotatzis , ο Ραζβάν δεν θέλει καν τρίτο στο ρόστερ του χαλάει το μοίρασμα των λεπτών, αρκεί οι δύο να είναι αξιόπιστοι.
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα-Σβιντερσκι-Καρελης)
Το 2021-22 τρίτος ήταν ο Κούτσιας που επίσης πήρε ελάχιστα λεπά. Άλλαξε το πλάνο μεσούσης του καλοκαιριού με τον χιαστό του Ολιβέιρα. Είχε στον Α γύρο : Τσούμπα-Σβιντέρσκι-Κούτσια και στον Β γύρο: Τσούμπα-Τσόλακ-Κούτσια
Το 2022-23 δεν είχε πάλι τρίτο, πήγε με Ολιβέιρα-Μπράντον και πήραν κάποια λίγα λεπτά Τζίμας και Γκορντεζιάνι
Το 2023-24 τρίτος ήταν ο Τζίμας στα 18 του, πίσω από Σαμάτα-Μπράντον
Πέρσι μόνο είχε πολυκοσμία στα φορ και του γύρισαν τα μυαλά. Οπότε μια χαρά θα πάει με τον Μύθου για τρίτο, αρκεί να του κάνουν οι πρώτοι 2
Το 2017-18 είχε Πρίγιο και Κουλούρη, κανένας τρίτος
Το 2018-19 είχε τρίτο τον Καρέλη που χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα (α γύρος Πρίγιο-Τσουμπα-Καρελης, β γύρος Τσούμπα-Σβιντερσκι-Καρελης)
Το 2021-22 τρίτος ήταν ο Κούτσιας που επίσης πήρε ελάχιστα λεπά. Άλλαξε το πλάνο μεσούσης του καλοκαιριού με τον χιαστό του Ολιβέιρα. Είχε στον Α γύρο : Τσούμπα-Σβιντέρσκι-Κούτσια και στον Β γύρο: Τσούμπα-Τσόλακ-Κούτσια
Το 2022-23 δεν είχε πάλι τρίτο, πήγε με Ολιβέιρα-Μπράντον και πήραν κάποια λίγα λεπτά Τζίμας και Γκορντεζιάνι
Το 2023-24 τρίτος ήταν ο Τζίμας στα 18 του, πίσω από Σαμάτα-Μπράντον
Πέρσι μόνο είχε πολυκοσμία στα φορ και του γύρισαν τα μυαλά. Οπότε μια χαρά θα πάει με τον Μύθου για τρίτο, αρκεί να του κάνουν οι πρώτοι 2
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 6):
- Savvidis_FC_5, M o r b i u S, ΚΩΣΤΑΣ2019, DamoN, Maedhros4, tsario73
Εν τω μεταξύ θα ήθελα πάρα πολύ να μας εξηγήσουν οι ποδοσφαιρόφατσες του ρεπορτάζ της ομάδας που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι ο Ράζβαν θέλει τον Μαροκινό λόγω στοιχείων, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον σε χαρακτηριστικά.
O Γιακουμάκης αν κάνει αυτά που έκανε στο εξωτερικό είναι παιχταράς.
Ο Jovic που έχει να πείξει μπάλα 5 χρόνια καλύτερος είναι δηλαδή ;
Ο Jovic που έχει να πείξει μπάλα 5 χρόνια καλύτερος είναι δηλαδή ;
- These users thanked the author leftosss4 for the post (total 4):
- Savvidis_FC_5, margas, giaxxo, nunies4
- loukas karadimos
ΟΧΙ
Αλλά ο Ντούκς είναι
Αλλά ο Ντούκς είναι
- These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
- Savvidis_FC_5, Dimitris_L4
- john4serres
O Erlic στην Midtjylland.
Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 5,000,000 €
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- Timelord, margas
Πέταξε το πουλάκι για ακόμα μια εξαιρετική περίπτωση κεντρικού αμυντικού (και) με μεταπωλητική αξία.john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:27 O Erlic στην Midtjylland.
Αλλά κατ’ άλλα υπάρχει διάθεση επένδυσης φέτος!
Ποιος κοροϊδεύει ποιον δεν ξέρω, πραγματικά..
- These users thanked the author JohnDag for the post (total 10):
- Kirilos_Despotas, Timelord, Mīngus, thios4, Magdi Tolba 4, soigol, Logistis, thanos-xanthi, Ριαν_Καπαγιαννιδης, bane1980
- pagotatzis
@Σουριναμέζος
Εδώ θα ‘‘μαστε φίλε !
Γνώμη μου είναι ότι σε αυτήν την τόσο κρίσιμη χρονιά για τον σύλλογο και για τον ίδιο θα θέλει να έχει 3 Τοπ μπροστά και όχι έναν νεαρό έλληνα πρότζεκτ !
Εδώ θα ‘‘μαστε φίλε !
Γνώμη μου είναι ότι σε αυτήν την τόσο κρίσιμη χρονιά για τον σύλλογο και για τον ίδιο θα θέλει να έχει 3 Τοπ μπροστά και όχι έναν νεαρό έλληνα πρότζεκτ !
Πολλές φορές κρίνουμε με μια σχετική ελαφρότητα μεταγραφές και μονοδιάστατα χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν όλες τις παραμέτρους που μπορεί να εξετάζουν
Μπορεί μέσω του Γιακουμάκη πχ να βρήκαν μια έξυπνη καλή λύση ώστε να δηλώσουμε 2 Έλληνες στην λίστα από την θέση του φορ (πράγμα σπάνιο) ώστε να χωρέσει στην λίστα πχ και ο Μπαλντε που ο Ραζβαν πιστεύει πολύ.
Αν συνοδευτεί κιόλας από την αλλαγή Τσαλοφ στο τέλος καλοκαιριού, η κίνηση γίνεται ακόμα πιο έξυπνη
Μπορεί μέσω του Γιακουμάκη πχ να βρήκαν μια έξυπνη καλή λύση ώστε να δηλώσουμε 2 Έλληνες στην λίστα από την θέση του φορ (πράγμα σπάνιο) ώστε να χωρέσει στην λίστα πχ και ο Μπαλντε που ο Ραζβαν πιστεύει πολύ.
Αν συνοδευτεί κιόλας από την αλλαγή Τσαλοφ στο τέλος καλοκαιριού, η κίνηση γίνεται ακόμα πιο έξυπνη
-
Επειδή πολύς λόγος γίνεται για τους άλλους και τι καλές μεταγραφες κανουν ενώ εμείς παίρνουμε μόνο άχρηστους.
Ο βαζελος πούλησε τον Βαγιαννιδη 13 μύρια για αντικατάστατη πήρε έναν με 1 μυριο που έχει 5 παιχνίδια μες την σεζόν. Ενώ γι αντί ουναι πήραν δανεικό τον Ζαρουρι.
Η αεκ ένα καλοκαίρι ψάχνει αριστερό μπακ και τελικά πήρε τον Πενραις που είναι πίσω από τον Πήλιο ενώ εμείς πήραμε Τειλορ και περιμένουν ένα καλοκαίρι τον Ντεσσερσ δεν τους έκατσε βγάλανε ότι πάνε για Γιόβιτς ο οποίος τελικά όπως όλα δείχνουν καταλήγει στην Ισπανία.
Θα μου πεις τι μας νοιάζουν ολα αυτά?
Ο ΠΑΟΚ θέλει Έλληνες που είναι λίγοι είναι ειδικά οι γηγενής, μόνο στα φορ υπάρχουν επιλογές κι αυτές μη εφικτες για μένα είναι πολυτέλεια να έρθει ο Γιακουμακης κι αν φυγει ο Τσαλοφ φέρνεις έναν με προοπτική τύπου Παντοβιτσ και κλείνεις.
Ο βαζελος πούλησε τον Βαγιαννιδη 13 μύρια για αντικατάστατη πήρε έναν με 1 μυριο που έχει 5 παιχνίδια μες την σεζόν. Ενώ γι αντί ουναι πήραν δανεικό τον Ζαρουρι.
Η αεκ ένα καλοκαίρι ψάχνει αριστερό μπακ και τελικά πήρε τον Πενραις που είναι πίσω από τον Πήλιο ενώ εμείς πήραμε Τειλορ και περιμένουν ένα καλοκαίρι τον Ντεσσερσ δεν τους έκατσε βγάλανε ότι πάνε για Γιόβιτς ο οποίος τελικά όπως όλα δείχνουν καταλήγει στην Ισπανία.
Θα μου πεις τι μας νοιάζουν ολα αυτά?
Ο ΠΑΟΚ θέλει Έλληνες που είναι λίγοι είναι ειδικά οι γηγενής, μόνο στα φορ υπάρχουν επιλογές κι αυτές μη εφικτες για μένα είναι πολυτέλεια να έρθει ο Γιακουμακης κι αν φυγει ο Τσαλοφ φέρνεις έναν με προοπτική τύπου Παντοβιτσ και κλείνεις.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- tsario73, Ypnos
Μπορείς να μας αναλύσεις τα χαρακτηριστικά του Γιακουμάκη;Mīngus έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 11:25 Εν τω μεταξύ θα ήθελα πάρα πολύ να μας εξηγήσουν οι ποδοσφαιρόφατσες του ρεπορτάζ της ομάδας που έσκιζαν τα ρούχα τους ότι ο Ράζβαν θέλει τον Μαροκινό λόγω στοιχείων, τι σχέση έχει ο ένας με τον άλλον σε χαρακτηριστικά.
Αφού πρώτα μας πεις ειλικρινά το πόσα 90λεπτα του έχεις δει τα τελευταία 7 χρόνια που έχει φύγει από Ελλάδα
-
Πραγματικά ώρες ώρες στο τόπικ αναρωτιέσαι ως πρόσημο είναι όντως γένους αντρικού ή γένους θηλυκού με μια έμφαση στη γνωστή εβδομάδα του μηνιαίου κύκλου τους ;
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά, κι άλλο αυτό το πράγμα που θα βγαλετε τους μισούς φορ που υπάρχουν κι ειδικά τον Γιακουμάκη αχρηστο !
Ή τώρα δεν είναι καλά τα goals / assists και τα βίντεο στο YouTube ;
Αν είστε τόσο αυθεντίες πάρτε καμιά μετοχή για να έχετε και λογο στις αποφάσεις αύριο μεθαύριο , συγνώμη για το ύφος αλλά δε θα πάμε εμείς στον τρελογιατρό επειδή κάποιοι τα έχετε βάλει με θεούς και δαίμονες !
Φυσικά κι εγώ έχω απαιτήσεις απ'το Χ Ιβαν αλλά άλλο ρε παιδιά δεν επενδύουμε & δεν ενισχύεται η ομάδα,το δε χαλάμε δε νομίζω ότι μας αφορά, κι άλλο αυτό το πράγμα που θα βγαλετε τους μισούς φορ που υπάρχουν κι ειδικά τον Γιακουμάκη αχρηστο !
Ή τώρα δεν είναι καλά τα goals / assists και τα βίντεο στο YouTube ;
Αν είστε τόσο αυθεντίες πάρτε καμιά μετοχή για να έχετε και λογο στις αποφάσεις αύριο μεθαύριο , συγνώμη για το ύφος αλλά δε θα πάμε εμείς στον τρελογιατρό επειδή κάποιοι τα έχετε βάλει με θεούς και δαίμονες !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DikefalosNisiotis την Σάβ 02 Αύγ 2025, 12:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author DikefalosNisiotis for the post (total 2):
- Iggy Pop, Ypnos
Δεν έχω άποψη για τον Γιακουμάκη σαν παίκτη.
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το μπινελίκι του αιώνα (κυριολεκτικά στα 100) θα είχε σκοτώσει και τον Ντελια.
Πλεον έχω χάσει καθε ελπίδα για τον Ιβάν - και όχι δεν ελπίζω ότι ο Μυστακίδης θα είναι καλύτερος. Απλά τα βάφω μαύρα.
Υγ: ναι πιστέψτε εσείς ότι θα αγοράσουμε τον χαφ. Οπως θα αγοράζαμε τον φορ όταν δανειζόμασταν τον μεσοεπιθετικό. Οπως θα αγοράζαμε τον μεσοεπιθετικό όταν κλείναμε ελεύθερα μπακ. Μπουλσιτινγκ από τους ΑΡΔ του πειρολ.
Αλλα σε πιάνει μια αηδία με τους δανεικούς και τους ελεύθερους σε χρόνια που έχεις πάρει 30-40εκ από πωλήσεις.
Η φάση είναι ποιος θα αγόραζε ακριβά έπιπλα για ένα σπίτι που δεν ξέρει αν θα το πουλήσει σε λίγους μήνες.
Κι αν δεν είχε πέσει το μπινελίκι του αιώνα (κυριολεκτικά στα 100) θα είχε σκοτώσει και τον Ντελια.
Πλεον έχω χάσει καθε ελπίδα για τον Ιβάν - και όχι δεν ελπίζω ότι ο Μυστακίδης θα είναι καλύτερος. Απλά τα βάφω μαύρα.
Υγ: ναι πιστέψτε εσείς ότι θα αγοράσουμε τον χαφ. Οπως θα αγοράζαμε τον φορ όταν δανειζόμασταν τον μεσοεπιθετικό. Οπως θα αγοράζαμε τον μεσοεπιθετικό όταν κλείναμε ελεύθερα μπακ. Μπουλσιτινγκ από τους ΑΡΔ του πειρολ.
- These users thanked the author gika for the post (total 6):
- thios4, paokspren, thanos-xanthi, Ριαν_Καπαγιαννιδης, bane1980, Papa9
-
Ο Γιακουμάκης είναι target man. Χωρίς ιδιαίτερη τεχνική, καλή δύναμη , καλή ένταση, καλό κεφάλι. Μέτρια ταχύτητα προς το αργός. Δεν νομίζω ότι θα τον επέλεγε ποτέ ο Λουτσεσκου σαν πρώτη επιλογή.
-
Το ζουμί της υπόθεσης ειναι ποσο ευκολα μπορεις να κανεις ρδελομπου τα αποδυτήρια με λογικες τυπου φέρνω φορακλα με 3 εκ. το χρονο.marsantos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:25 Διαβάζω σε όλα τα sites πως διέρρευσε το συμβόλαιο του Γιακουμακη και έχουν ενοχληθεί μέχρι και οι συμπαίκτες του. Η απορία μου είναι η εξής. Εδώ στην Ελλάδα από την πρώτη στιγμή ακομα κι εμείς οι απλοί φιλαθλοι γνωρίζουμε πανω κάτω τα οικονομικά δεδομένα κάθε μεταγραφής. Οκ, προμήθειες μάνατζερ δε μαθαίνουμε, κάποιες φορές μπορεί να διαβάζουμε στα μέσα ενημέρωσης ποσά που μας κάνουν εντύπωση ομως σε τελική ανάλυση πάντα γίνεται κουβέντα για το οικονομικό σκέλος. Στο Μεξικό, έναν ολόκληρο χρόνο κανείς συμπαίκτης δεν είχε ακούσει τίποτα και τώρα ξαφνικά μαθεύτηκαν ολα και υπάρχει δυσφορία;
- These users thanked the author black death for the post:
- margas