Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο κολκας που ανεφερε την κεντα χθες το μεσημερι έγραψε επισης στη forza οτι κάτι κινείται για τον τσαλοφ, οχι για να φυγει τωρα αλλα να συζητηθει λιγο αργοτερα. Επισης εγω λεω την επομενη φορα να κανουμε νεα γκαλοπ, και να προτείνουμε εμεις στην ΠΑΕ.
Τα στατιστικα του γιακουμακη τα τελευταια 4 χρονια ειναι εξαιρετικα
Τα στατιστικα του γιακουμακη τα τελευταια 4 χρονια ειναι εξαιρετικα
Καλά, προφανώς αν έρθει ο Γιακουμάκης θα έρθει για πρώτη επιλογή στην επίθεση.
Στα 29, με τέτοιο συμβόλαιο, σιγά μην έρθει για να σκουπίζει τον πάγκο και να αποτελεί επιλογή πολυτελείας.
Στην παρούσα τριάδα (Γιακουμάκης, Τσάλοφ, Μύθου) παίρνει την φανέλα σπίτι του.
Αν φύγει ο Ρώσος θα ρθει κάποιος στο στυλ Μπράντον με 600-700Κ για μπακ απ.
Αν έρθει, θα έρθει για βασικός. Και αν αυτή είναι η επιλογή τους πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα δικαιωθούν.
Προσωπικά, ούτε αρνητικός είμαι ούτε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Κυρίως με ενοχλεί το ότι με μία ακόμα επιλογή δανεικού αποδεικνύεται ότι ο Ιβάν δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει χρήμα. Φέτος μάλιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, όχι μόνο χρήμα δεν πέφτει αλλά σφίγγουν τα λουριά ακόμα περισσότερο.
Δηλαδή, αν με τόσα έσοδα από μεταγραφές και τόσες αποχωρήσεις βαριών συμβολαίων δεν ρίχνεις χρήμα στο βασικό σου κενό, που θα ρίξεις; Μάλλον πουθενά απ' ότι φαίνεται.
Στα 29, με τέτοιο συμβόλαιο, σιγά μην έρθει για να σκουπίζει τον πάγκο και να αποτελεί επιλογή πολυτελείας.
Στην παρούσα τριάδα (Γιακουμάκης, Τσάλοφ, Μύθου) παίρνει την φανέλα σπίτι του.
Αν φύγει ο Ρώσος θα ρθει κάποιος στο στυλ Μπράντον με 600-700Κ για μπακ απ.
Αν έρθει, θα έρθει για βασικός. Και αν αυτή είναι η επιλογή τους πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα δικαιωθούν.
Προσωπικά, ούτε αρνητικός είμαι ούτε μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα.
Κυρίως με ενοχλεί το ότι με μία ακόμα επιλογή δανεικού αποδεικνύεται ότι ο Ιβάν δεν έχει καμία διάθεση να ρίξει χρήμα. Φέτος μάλιστα, τουλάχιστον μέχρι στιγμής, όχι μόνο χρήμα δεν πέφτει αλλά σφίγγουν τα λουριά ακόμα περισσότερο.
Δηλαδή, αν με τόσα έσοδα από μεταγραφές και τόσες αποχωρήσεις βαριών συμβολαίων δεν ρίχνεις χρήμα στο βασικό σου κενό, που θα ρίξεις; Μάλλον πουθενά απ' ότι φαίνεται.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δυστυχώς δικαίωση για χτες που είπα να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι για όλα τα μεγάλα λόγια που ακούγονται.
Και επειδή για βασικός θα έρθει ο Γιακουμάκης, μην κάνετε νέα όνειρα για βασικό παιχταρα κλπ.
Και επειδή για βασικός θα έρθει ο Γιακουμάκης, μην κάνετε νέα όνειρα για βασικό παιχταρα κλπ.
-
Αν είναι να δώσουν τα 3 του Σεντιρα για χαφαρα εγώ όχι απλά έχω ψηθεί έχω πετάξει από την χαρά μού.
-
Ούτε κρύο ούτε ζέστη για Γιακουμάκη. Απλά να πω ότι η Ευρωπαϊκή λίστα με τα μέχρι τώρα δεδομένα θα αποτελούσε μεγάλο θέμα αν οι επόμενες 3 μεταγραφές ήταν όλοι ξένοι. Τώρα κάπως θα μαζευτεί το πράγμα αν τελικά έρθει ο Γιακουμάκης.
Μου αρέσει ο Γιακουμάκης. Είναι και Έλληνας, είναι και καλός παίκτης.
-
Ούτε κρύο, ούτε ζέστη και για εμένα, ωστόσο προφανώς σε σχέση με τους υπάρχοντες ΠΟΛΥ ανώτερος με σοβαρότατο κίνητρο (από τα πλέον βασικά πράγματα για να βγει μια μεταγραφή) και φουλ ενεργός.
Προσωπικά τα νούμερα σε Ολλανδία, Σκωτία ειδικά δε μου λένε και πολλά, δεδομένου ότι είναι πρωταθλήματα με πολλά γκολ που γράφουν νούμερα διάφοροι, ακόμα και κάποιοι που σε εμάς δεν ήξεραν πως είναι το πλεκτό (βλ. Τσόλακ).
Anyway εγώ αρνητικός δεν είμαι και με ψήνει πολύ περισσότερο από Τσεντίρια και ιστορίες που και καλά παρακαλάγαμε κιόλας και μας έκαναν και τους δύσκολους... Έλληνας είναι με όλα τα θετικά που το συνοδεύουν αυτό, προσαρμογή δε χρειάζεται, κίνητρο έχει, γεμάτες σεζόν έχει, η λογική λέει ότι είναι κίνηση χαμηλού ρίσκου να μας βγει όπως μας βγήκαν Σαμάτες, Τσάλωφ και σια...
Οψόμεθα...
Προσωπικά τα νούμερα σε Ολλανδία, Σκωτία ειδικά δε μου λένε και πολλά, δεδομένου ότι είναι πρωταθλήματα με πολλά γκολ που γράφουν νούμερα διάφοροι, ακόμα και κάποιοι που σε εμάς δεν ήξεραν πως είναι το πλεκτό (βλ. Τσόλακ).
Anyway εγώ αρνητικός δεν είμαι και με ψήνει πολύ περισσότερο από Τσεντίρια και ιστορίες που και καλά παρακαλάγαμε κιόλας και μας έκαναν και τους δύσκολους... Έλληνας είναι με όλα τα θετικά που το συνοδεύουν αυτό, προσαρμογή δε χρειάζεται, κίνητρο έχει, γεμάτες σεζόν έχει, η λογική λέει ότι είναι κίνηση χαμηλού ρίσκου να μας βγει όπως μας βγήκαν Σαμάτες, Τσάλωφ και σια...
Οψόμεθα...
Dag γενικά συμφωνω, υπάρχουν όμως 2 ζητήματα. 1) ένας δανεισμός ελαχιστοποιεί το ρίσκο και το αγωνιστικό και το οικονομικό και προς το παρόν δεν γνωρίζουμε καν τις επιμέρους αν υπάρχουν και καταλήξουμε συμφωνηθέντος ρήτρες , οπότε λίγο προτρέψουμε και
2) μια ομάδα που αγόρασε έναν παίκτη ΠΕΡΥΣΙ 9εκ , φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ακόμα και αν της πήρε το Libertadores, εκτός αν δώσεις 15.. νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες ότι 15 για τον Γιακουμάκη καλό θα ήταν να μην δώσουμε,
οπότε αν είναι εφικτή μια μεσοβςζικη λύση και μια νορμάλ option αγοράς αν πιάσει αγωνιστικά του χρονου στα 31 του γιατί όχι?
2) μια ομάδα που αγόρασε έναν παίκτη ΠΕΡΥΣΙ 9εκ , φέτος ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ακόμα και αν της πήρε το Libertadores, εκτός αν δώσεις 15.. νομίζω ότι και εσύ θα συμφωνούσες ότι 15 για τον Γιακουμάκη καλό θα ήταν να μην δώσουμε,
οπότε αν είναι εφικτή μια μεσοβςζικη λύση και μια νορμάλ option αγοράς αν πιάσει αγωνιστικά του χρονου στα 31 του γιατί όχι?
Πολύ καλή κίνηση ο Γιακουμάκης. Ειδικά αν έχουμε καταφέρει Ντιλ να πληρώσουμε το μισό συμβόλαιο του.
Ο παίκτης γράφει νούμερα, κάνει πρεσινγκ και πιάνει ως γηγενείς..τέλεια κίνηση.
Αυτό που θέλουμε τώρα όλοι είναι να αποχωρήσει ο Τσαλοφ μετά τα προκριματικά και να έρθει ο Ντουκς
Γιακουμάκης και Ντουκς να μοιραστούν τα ματς και Μύθου να κάνει τα εξτραδακια. Φωτιά θα ήμαστε.
Ο παίκτης γράφει νούμερα, κάνει πρεσινγκ και πιάνει ως γηγενείς..τέλεια κίνηση.
Αυτό που θέλουμε τώρα όλοι είναι να αποχωρήσει ο Τσαλοφ μετά τα προκριματικά και να έρθει ο Ντουκς
Γιακουμάκης και Ντουκς να μοιραστούν τα ματς και Μύθου να κάνει τα εξτραδακια. Φωτιά θα ήμαστε.
- Angelos-Giorgos
Ο Μπράντον Τόμας στον Απόλλωνα Λεμεσού.
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη!!!
- These users thanked the author Angelos-Giorgos for the post (total 2):
- manolios, margas
Για ποια χαφάρα θα πέσει χρήμα;Psagmenos4 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 09:55 Αν είναι να δώσουν τα 3 του Σεντιρα για χαφαρα εγώ όχι απλά έχω ψηθεί έχω πετάξει από την χαρά μού.
Καλό είναι να είμαστε ρεαλιστές.
Ο ΠΑΟΚ που μετράει μέχρι και το τελευταίο σεντ θα ρίξει χρήμα σε μια θέση που υπάρχουν ήδη 2 ξεκάθαρα βασικοί στο μυαλό του προπονητή (Καμαρά-Μειτέ); Δύσκολα..
Εδώ στην επίθεση που υπάρχει το μεγαλύτερο κενό, για την οποία επικοινωνήθηκε ότι θα γίνει η πιο μεγάλη υπέρβαση και στην οποία σε σχέση με πέρσι είμαστε κοντά μείον 3Μ στο μπάτζετ (συμβόλαια Τίσου, Σαμάτα, Μπράντον) και έχουμε τσιμπήσει και 1Μ από την πώληση του Μαροκινού πάμε να την βγάλουμε με δανεικό και αγύριστο.
Και περιμένετε να πέσει χρήμα σε θέση που υπάρχουν 2 ξεκάθαρα βασικοί και ένας πολύ καλός 3ος;
Κρατάτε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείτε και γκρινιάζετε πάλι στο τέλος. Φιλική συμβουλή.
Εναν αναβαθμισμένο σαματτα βλέπω εγώ και όχι γιατί είναι οβερολ καλύτερος παίχτης αλλά γιατί ο τανζανος ήρθε με ψυχολογικά .
Να το θέσω αλλιώς όταν ο σαματτα ξεματιάστηκε για κάνα μήνα και άρχισε να βάζει πιστεύω έπιασε το ταβάνι του Γιακουμάκη .
Επειδή παίζουμε πολύπλοκο ποδόσφαιρο που καλύτεροι παίχτες τύπου μορον ακόμα και ο Τσαλοφ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν Ναι θεωρώ ότι ο Γιακουμάκης και θα βοηθήσει και θα κάνει την ζωή όλων πιο εύκολη .
Αλλα ακόμα και έτσι θα ήθελα κάτι πιο εκλεκτό γιατί ουσιαστικά πληρώνουμε την υπεραξία που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια και με τα ίδια πίστευα ότι θα βρούμε καλύτερο παίχτη τουλάχιστον στο επίπεδο του Ακπομ .
Ελπίζω να έχει βελτιωθεί τόσο ώστε να λέω μαλακιες και να είναι άλλος παίχτης από αυτό που έχω παρακολουθήσει είτε παλαιότερα είτε σε κάποια ματς της εθνικής πιο πρόσφατα και να κάνω τρελή κωλοτουμπα
Να το θέσω αλλιώς όταν ο σαματτα ξεματιάστηκε για κάνα μήνα και άρχισε να βάζει πιστεύω έπιασε το ταβάνι του Γιακουμάκη .
Επειδή παίζουμε πολύπλοκο ποδόσφαιρο που καλύτεροι παίχτες τύπου μορον ακόμα και ο Τσαλοφ δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν Ναι θεωρώ ότι ο Γιακουμάκης και θα βοηθήσει και θα κάνει την ζωή όλων πιο εύκολη .
Αλλα ακόμα και έτσι θα ήθελα κάτι πιο εκλεκτό γιατί ουσιαστικά πληρώνουμε την υπεραξία που δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια και με τα ίδια πίστευα ότι θα βρούμε καλύτερο παίχτη τουλάχιστον στο επίπεδο του Ακπομ .
Ελπίζω να έχει βελτιωθεί τόσο ώστε να λέω μαλακιες και να είναι άλλος παίχτης από αυτό που έχω παρακολουθήσει είτε παλαιότερα είτε σε κάποια ματς της εθνικής πιο πρόσφατα και να κάνω τρελή κωλοτουμπα
-
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
- These users thanked the author Frans van Rooij for the post (total 15):
- john4serres, Kabamaru11, Maedhros4, Kirilos_Despotas, thios4, Dimpatra, M o r b i u S, margas, tsario73, Iggy Pop and 5 more users
Όντως μέρος της κέντας μου φαίνεται. Τον είχαμε στάντ μπάι, όπως τον Κεντίρα. Τελευταίες μέρες των μεταγραφών θα αφήσουμε τον Τσάλοφ να φύγει αφού τον συμφωνήσουμε νωρίτερα και αφού έχουμε φέρει φόρ αυτή την βδομάδα (Γιακουμάκη;). Παράλληλα θα φέρουμε και άλλο δυνατό φόρ (εύχομαι όχι Κεντίρα, αλλά ως δεύτερος δεν μας χαλάει).Angelos-Giorgos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 10:03 Ο Μπράντον Τόμας στον Απόλλωνα Λεμεσού.