65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Απάντηση
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32281
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από john4serres »

Εικόνα
These users thanked the author john4serres for the post:
Μαυρο Χιονι
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ
Δημοσιεύσεις: 100892
Εγγραφή: Τετ 17 Ιουν 2009, 09:09
Τοποθεσία: Άγιος Δημήτριος (τέως Μπραχάμι)

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να αλλάξει και ο τίτλος του τόπικ, παρακαλώ...
These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
Μαυρο Χιονι
gpap5
Δημοσιεύσεις: 397
Εγγραφή: Τρί 06 Αύγ 2024, 07:34

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από gpap5 »

πως θα μπορούσε να εξηγηθεί αυτή η αλλαγή αριθμού φανέλας;
Και τόσες φανέλες που έχουν ήδη τυπωθεί, θα πεταχθούν;
Psagmenos4
Δημοσιεύσεις: 1173
Εγγραφή: Πέμ 08 Αύγ 2024, 23:03

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

gpap5 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 20:24 πως θα μπορούσε να εξηγηθεί αυτή η αλλαγή αριθμού φανέλας;
Και τόσες φανέλες που έχουν ήδη τυπωθεί, θα πεταχθούν;
Αυτό γουσταρε αυτό πήρε.
Άβαταρ μέλους
Ronnie
Δημοσιεύσεις: 463
Εγγραφή: Παρ 23 Οκτ 2020, 00:10

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Ronnie »

Ο Οικονομίδης έγραψε για το 5%. Αν στην Ελλάδα υπάρχουν 2 δημοσιογράφοι που κάνουν μεταγραφικό ρεπορτάζ με λεπτομέρειες που τις πιο πολλές φορές βγαίνουν αληθινοί, ο ένας είναι αυτός.
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou
Δημοσιεύσεις: 2838
Εγγραφή: Σάβ 19 Δεκ 2020, 01:52

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Το 5% μπορεί απλά είναι ένας εύκολος τρόπος να ανταμειφθεί ο παίκτης για την περασμένη χρονιά ετεροχρονισμένα.
Σαν να του λένε αν πωληθεί με 20 εκ. πχ, το 1 θα είναι δικό σου, γιατί αργήσαμε μια χρονιά την ανανέωση.
Από την άλλη όσο καλύτερα τα πάει και όσο μεγαλύτερες προτάσεις έρθουν, τόσο μεγαλύτερο το όφελος και για τον ίδιο τον παίκτη, εξασφαλίζοντας τον σε κάθε περίπτωση.
Δηλαδη ακόμα και αν πει ο παίκτης μένω αλλά 2 χρόνια και φεύγω με 35 εκ. (τυχαίο παράδειγμα με το μαξ πόσο πώλησης στη Σούπερ Λιγκ), πάλι από το 5% δεν θα έχει χάσει από μισθούς, οπότε αν το επόμενο καλοκαίρι έρθει μια Στουτγάρδη και του προτείνει 2-2,5 εκ. ετησίως δεν θα έχει κίνητρο αν δεν τον γεμίζει πραγματικά ο προορισμός.
Έχει πολλές αναγνώσεις νομίζω και όχι απαραίτητα αρνητικές, όταν έχουμε να κάνουμε με έναν παίκτη που δεν καίγεται να φύγει και τα λεφτά δεν είναι το νο1.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator
Δημοσιεύσεις: 4361
Εγγραφή: Τρί 02 Μάιος 2017, 01:10
Τοποθεσία: Canada

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από Rexaris »

Από γκαζέτα:

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου μέχρι το 2029, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας αλλάζει αριθμό στη φανέλα, επιστρέφοντας σ’ εκείνον με τον οποίο συστήθηκε στο κοινό του ΠΑΟΚ.

Η σεζόν 2025-26, επετειακή για τον ΠΑΟΚ μην το ξεχνάμε, ξεκινά με νέο συμβόλαιο και… παλιό νούμερο για τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον «Δικέφαλο» για επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2029, αποφάσισε να αφήσει πίσω του το «7» και να επιστρέψει στο αγαπημένο του «65».

Πρόκειται για τον αριθμό με τον οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα του ΠΑΟΚ τη σεζόν 2020-21, κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στον ΟΦΗ μ’ αυτό το νούμερο στην πλάτη, όταν ακόμη ήταν ένας έφηβος με μεγάλο ταλέντο και πολλές υποσχέσεις. Το «65» τον συνόδευσε στις δύο πρώτες σεζόν του στον Δικέφαλο, αλλά και στην περίοδο 2022-23, λίγο πριν αλλάξει σελίδα και φορέσει το «7».

Ωστόσο, όπως παραδέχονται όσοι τον γνωρίζουν καλά, ο Κωνσταντέλιας ποτέ δεν ένιωσε το «7» ως δικό του. Παρότι μ’ αυτό στην πλάτη στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας το 2024.

Το «10» –το πιο «βαρύ» και ιστορικό νούμερο της ομάδας– ήταν εκτός συζήτησης, καθώς εκείνη την περίοδο ανήκε στον Τόμας Μουργκ. Φέτος, το «10» επέστρεψε στα χέρια του Δημήτρη Πέλκα, ο οποίος επανήλθε στον ΠΑΟΚ τον περασμένο Ιανουάριο, κλείνοντας έτσι οριστικά τη σχετική «πόρτα».

Μπροστά σ’ αυτή την επιλογή, ο Κωνσταντέλιας δεν μπήκε σε δεύτερες σκέψεις: ζήτησε να επιστρέψει στον αριθμό με τον οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα ως επαγγελματίας. Έναν αριθμό που τον εκφράζει περισσότερο από κάθε άλλο. Το αίτημά του έγινε αποδεκτό και έτσι, τη νέα σεζόν, θα βλέπουμε και πάλι τον «Ντέλια» με το «65» στην πλάτη.

Μια επιστροφή όχι μόνο σε έναν αριθμό φανέλας, αλλά και στην αίσθηση ότι ξεκινά κάτι καινούργιο με τις ρίζες βαθιά στην Τούμπα. Ένας συμβολισμός –ίσως και ασυνείδητος– που συνδέει την ανανέωση του συμβολαίου του με την ανανέωση της δικής του διαδρομής στον ΠΑΟΚ.
gpap5
Δημοσιεύσεις: 397
Εγγραφή: Τρί 06 Αύγ 2024, 07:34

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από gpap5 »

ε, αν το γράφει το ''γκαζέτα'', έτσι θα είναι....

Εγώ θέλω να πιστεύω κάτι διαφορετικό: ο μικρός θέλει το 10, και επειδή αυτό για φέτος ανήκει (και δικαιωματικά) στον Πελκίνιο, ζήτησε να επιστρέψει στο Νο65, τρολάροντας στην ουσία όλα τα πιτσιρίκια που φοράνε την φανέλα με το Νο7 και το όνομά του.
Λάθος ενέργεια του μικρού, αλλά επειδή πέρασε όσα πέρασε αυτή την περίοδο, τον δικαιολογώ, το αφήνω πίσω και συνεχίζω να τον χειροκροτώ.
Άβαταρ μέλους
john4serres
Δημοσιεύσεις: 32281
Εγγραφή: Σάβ 07 Φεβ 2009, 12:00

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από john4serres »

Επειδή κάποια παιδάκια θα νιώσουν άσχημα, καλό θα ήταν η παε να κάνει δωρεάν επανατυπωση στη μπουτίκ.
MagdiTolba
Δημοσιεύσεις: 98
Εγγραφή: Παρ 11 Ιούλ 2025, 22:45

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από MagdiTolba »

το 11 προτιμαει αλλα το εχει ο γεροΤαισον.
Οποτε 6+5=11
icue
Δημοσιεύσεις: 7722
Εγγραφή: Δευ 24 Ιουν 2019, 11:45

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από icue »

Σιγα ρε παιδια που θα νιωσουν ασχημα επειδη θα εχει αλλο νουμερο η φανελα. Κωσταντελιας δεν γραφουν και αυτες με το 7; Σκετο νουμερο εχουν;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”