Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Δηλαδή όντως κάνουμε σοβαρή κουβεντα για Γιακουμακη; Δεν κάνουμε καυλαντα να περάσει η ώρα; Απίστευτο καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ποιος Γιακουμάκης ρε είστε σοβαροί;

Ελπίζω να μιλάμε για παπά.
These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
zaffodb
icue

Δημοσίευση από icue »

marsantos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:23 Όπως έγραφα και στο τόπικ του αγώνα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη λίστα. Δε μου προκαλεί καμία εντύπωση το όνομα οποιουδήποτε locally trained.
Το λέμε εδω και καιρό,. Οι λίστες είναι μια γερή σκακιστικη παρτίδα. Όποιος φροντίζει εγκαίρως για αυτές, κερδίζει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Όποιος έχει θέμα, περισσότερο μπερδεύει το ρόστερ πάρα το εμπλουτίζει.
Ας δούμε αν είναι αλήθεια ή είδηση και μπορούμε να πούμε πολλά για τον Γιακουμακη. Πάντως η μοναδική ομαδα στην οποία μπορεί να ταιριάξει είναι σε ομάδα του Λουτσέσκου.
Γιατι τι ειναι οι ομαδες του Λουτσεσκου; Συνεργεια ανακαίνισης;
These users thanked the author icue for the post:
MagdiTolba
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Panostas1995 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:33
prist64 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 17:27 καλησπερα Θωμαδες,κανα νεο εχουμε?
Τώρα εμένα που το μυαλό μου πήγε στον Ραούλ ντε Τομάς είμαι άρρωστος;
Ναι .
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Για τόσο αχρηστο τον έχουμε τον Γιακουμακη γιατί εγώ είδα ότι όπου έπαιζε είχε γκολ. Εκτός αν κρίνουμε από την Εθνική μόνο κι όχι από τους συλλόγους. Ακόμα και στο Μεξικό είχε νούμερα. Ενώ βλέπω και χρόνια στην Ολλανδία με 26 γκολ ,η αλήθεια είναι ότι μονο στην εθνική τον έχω δει.
These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
margas
ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ »

Αν μιλάμε για Γιακουμακη βασικό φορ στον ΠΑΟΚ του 2025 λυπάμαι αλλά νιώθω ότι κάνουμε βήματα προς τα πίσω. Ούτε για δεύτερο φορ τον θέλω. Προτιμώ κάποιο παιδί από τις ακαδημίες. Με την Εθνική έχει δείξει ότι δεν μπορεί το παλικάρι.
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

icue έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:27
marsantos έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:23 Όπως έγραφα και στο τόπικ του αγώνα, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τη λίστα. Δε μου προκαλεί καμία εντύπωση το όνομα οποιουδήποτε locally trained.
Το λέμε εδω και καιρό,. Οι λίστες είναι μια γερή σκακιστικη παρτίδα. Όποιος φροντίζει εγκαίρως για αυτές, κερδίζει πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων του. Όποιος έχει θέμα, περισσότερο μπερδεύει το ρόστερ πάρα το εμπλουτίζει.
Ας δούμε αν είναι αλήθεια ή είδηση και μπορούμε να πούμε πολλά για τον Γιακουμακη. Πάντως η μοναδική ομαδα στην οποία μπορεί να ταιριάξει είναι σε ομάδα του Λουτσέσκου.
Παίρνει φορ που δεν σκοράρουν.

Μοιάζει με Σαμάτα το στυλ του, αλλά ο Τανζανος είχε βγάλει κ μια ωραία μακρινή ασίστ
George Best4

Δημοσίευση από George Best4 »

Αν ψάχνουν φορ εδώ και 1 χρόνο, δίνουν μέχρι 2+ μύρια συμβόλαιο και κατέληξαν στον Γιακουμάκη, οι άνθρωποι είναι για παράσημά...
These users thanked the author George Best4 for the post:
charisiad
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Εγώ λόγω Κρήτης έχω εικόνα του παίχτη από την εποχή που ξεκίνησε στην ΠΟΑ (ατσαλενιος ) κ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του και συνυπολογίζω σε αυτό τον χαρακτήρα που λένε όλοι τα καλύτερα.
Ειναι στυλ που ταιριάζει κατά τη γνώμη μου στα θέλω του προπονητή
Τη βρίσκει με το καλάμι κλπ σχόλια τα θεωρώ τραγικά
Ποιοτικότατος παίχτης. Το στυλ είναι αρκετά όμοιο με του παυλιδη.
Χάρτινος ναι αλλά ποτέ προκλητικός. Ίσα ίσα όταν ήταν στον πλατάνια είχε δηλώσεις του εγκωμιαστικές προς στον σύλλογο μας.
Στα συν πως είναι έλληνας. Οι καλοί παίκτες έλληνες είναι δυσεύρετοι άλλωστε
Αν σπρώξουμε τον Τσαλοφ θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης.
Μου φαίνεται ποιοτικότατη μια 3αδα φορ:
Γιακουμάκης-Μύθου- Μεταγραφή

Άσχετο αλλά καλά λόγια ακούγονται κ για τον μικρό αδερφό του που πήγε φέτος στον αστέρα Τρίπολης Β
These users thanked the author theo86 for the post (total 2):
MagdiTolba, WeWillRockYou
charisiad

Δημοσίευση από charisiad »

theo86 έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:34 Εγώ λόγω Κρήτης έχω εικόνα του παίχτη από την εποχή που ξεκίνησε στην ΠΟΑ (ατσαλενιος ) κ έχω σε μεγάλη εκτίμηση τις ικανότητες του και συνυπολογίζω σε αυτό τον χαρακτήρα που λένε όλοι τα καλύτερα.
Ειναι στυλ που ταιριάζει κατά τη γνώμη μου στα θέλω του προπονητή
Τη βρίσκει με το καλάμι κλπ σχόλια τα θεωρώ τραγικά
Ποιοτικότατος παίχτης. Το στυλ είναι αρκετά όμοιο με του παυλιδη.
Χάρτινος ναι αλλά ποτέ προκλητικός. Ίσα ίσα όταν ήταν στον πλατάνια είχε δηλώσεις του εγκωμιαστικές προς στον σύλλογο μας.
Στα συν πως είναι έλληνας. Οι καλοί παίκτες έλληνες είναι δυσεύρετοι άλλωστε
Αν σπρώξουμε τον Τσαλοφ θα ήταν ιδανικός αντικαταστάτης.
Μου φαίνεται ποιοτικότατη μια 3αδα φορ:
Γιακουμάκης-Μύθου- Μεταγραφή

Άσχετο αλλά καλά λόγια ακούγονται κ για τον μικρό αδερφό του που πήγε φέτος στον αστέρα Τρίπολης Β
Ατεχνος ειναι φιλε. Τουλαχιστον παιζει καλα με πλατη και στην περιοχη τον αισθανεσαι σε καμια σεντρα. Προσωπικα τον θεωρω σιγουρα καλυτερο απο τον Τσαλοφ αλλα ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
Άβαταρ μέλους
theo86

Δημοσίευση από theo86 »

Αν έρθει ο Γιακουμάκης τώρα θεωρώ πως τον Αύγουστο θα μπορέσουμε να φέρουμε μεγαλύτερο όνομα φορ και να ξεφορτωθούμε τον Τσαλοφ
These users thanked the author theo86 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
olienin

Δημοσίευση από olienin »

Περί Γιακουμάκη, ότι ισχύει για σέντιρα. Πολυτέλεια για 2ος , στοίχημα για πρώτος. Μεγάλες πιθανότητες να ισχύει κ εξηγούμαι. Ο λουτσε έχει έρωτα με φορ τύπου παλαιστές που κατεβάζουν και σπάνε μπάλες . Μην τα ισοπεδώνουμε και όλα . Δεν είναι λιμό ο Γιακουμάκης. Μόνο με το κεφάλι που έχει στην Ελλάδα τα 10-15 γκολ τα έχει για πλάκα. Ιδανικά να φύγει ο τσαλοφ και να έρθει κ άλλος ένας
These users thanked the author olienin for the post:
margas
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

icue έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:27 ...
:lol: :lol:
Πολύ καλό!!
Το λέω από τη σκοπιά ότι θα κάνει ότι κι ο Μπράντον. Τρέξιμο και πίεση ασταμάτητη.
Προφανώς από μπάλα μέτριος. Έχει και χρονιές όμως που σκόραρε αρκετά.
Κάτσε να δούμε όμως αν αληθεύει.
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Ξανά γράφω εκτός από την Εθνική τον έχετε δει κάπου αλλού? Γιατί όπου έπαιξε είχε νούμερα. Εγώ δεν τον έχω δει και δεν μπορώ να τον κρίνω από 5 ματσ με την εθνική με 10 τον μπακασετα και εξτρεμ τον μασουρα και χαφ τον μαντάλο.
Πολύ σημαντικό ότι είναι Έλληνας και λύνει τα χέρια του Λουτσι για τις λίστες.
Αν κάποιος τον έχει δει εκτός εθνικής ας μας πει γιατί μόνο ανοδικά νούμερα έχει στις πωλήσεις.
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Εγώ περιμένω να μπουκάρουν από το μπαλκόνι οι καμεραμάν και να εμφανιστεί ο Αιμίλιος. Συγχαρητήρια πήρατε μέρος στη νέα μας εκπομπή, μεταγραφικές φάρσες 2025.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”