Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Έτσι λένε. Μιλάνε λένε με δύο χαφ καλύτερα του Πινέδα. Άντε να δούμε.
Ρε εσεις...απο οτι μου μεταφερθηκε ηταν ερωτηση τηλεθεατη αν υπαρχει επιστροφη Χαρη και ο Κολκας απαντησε οτι δεν εχει ακουσει κατι σχετικο.
Δεν ειπωθηκε πουθενα οτι επιστρεφει ο Χαρης
Πως γινεται παντως κατα διαβολικη συμπτωση η μεταγραφολογια να φουντωνει Παρασκευη λιγο πριν βγει η Φορτσα....
Δεν ειπωθηκε πουθενα οτι επιστρεφει ο Χαρης
Πως γινεται παντως κατα διαβολικη συμπτωση η μεταγραφολογια να φουντωνει Παρασκευη λιγο πριν βγει η Φορτσα....
-
ΑΜΗΝmakispaspartou έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:26 Έτσι λένε. Μιλάνε λένε με δύο χαφ καλύτερα του Πινέδα. Άντε να δούμε.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δυνατό όνομα το χαφ.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
All in το φορ.
Λεφτά που δεν έχουμε ξαναδώσει για στόπερ.
Επειδή στο παρελθόν όποτε ακούγαμε μεγάλα λόγια στο τέλος χαλιομασταν, δεν πιστεύω πλέον τίποτα μέχρι να δω ότι έκλεισε κάποιος.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 22):
- Kabamaru11, ΑποστόληςΑ, VfB v2, Hermann, soigol, WeWillRockYou, TylerDurden, margas, smoothcriminal1926, Gazza08 and 12 more users
Ε για 2αδα ούτε για πλάκα το έβλεπε εννοείτε, ρολίστα τον είχε για 4 ή 5η επιλογή πάντα. Το κόλλημα το είχε όταν είχε ξεμείνει από ποιοητητα και επέμενε να προσπαθεί να κάνει μοντέρνο 8αρι τον Εσιταρο (προσπαθούσε να τον κάνει ότι ήταν ο φορμαρισμένος Μειτε) αλλά πιστεύω τα έχει ξεπεράσει αυτά.pagotatzis έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:23Αυτό δεν υπάρχει με καμία !!!black death έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:07 Με ποια λογική να επιστρέψει ο τσιγγαρας τωρα; Γιατι να μην κρατησεις τον τσοπουρογλου αν ειναι;
Μπουλσιτ που λένε στο χωριό μου
Τον Τσιγγαρα δεν τον έβλεπε ο Ραζβαν !
Δεν ξέρω αν τον Τσιγγαρα τον ενδιαφέρει κάτι τέτοιο με προοπτική να είναι4η επιλογή πχ Ευρώπη/ 3η στο Κύπελλο, αλλά προφανώς για ο Θυμιανης δεν φαίνεται να μπορεί να ανταποκριθεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Мир την Παρ 01 Αύγ 2025, 15:33, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Δεν το καταλαβαίνω αυτό ! Έχουμε βάλει στόχους πετύχαμε τους μισούς και λέμε έλα δεν πειράζει;nunies4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 14:07 Θα το γραψω για μια τελευταια φορα γιατι κουραζουμε και επαναλαμβανουμε ολοι τα ιδια.
Ναι ξεραμε οτι θελουμε βασικο φορ και χαφ πρωτης γραμμης και στοπερ εδω και καιρο και δεν καταφεραν ακομα να αποκτησουν και αυτα ειναι τα κακως κειμενα.
ΟΜΩΣ επισης ξερανε εδω και καιρο οτι θα χρειαστουν αντικαταστατη του Κοταρσκι και φροντισαν εγκαιρα να υπαρχει ο Παβλενκα, ξερανε οτι θα χρειαστουν να χτισουν δυνατο κορμο στα χαφ και φροντισαν εγκαιρα να παραμεινει ο Μειτε. Ηξεραν οτι πρεπει να δυναμωσει η μεσοεπιθετικη μας γραμμη με τοπ παικτη προσφεροντας καλυψη σε Ντελια και Ταισον και εφερνα τον τοπ Ιβανουσεκ. Ηξεραν οτι θα πρεπει να βρουν συμπαραστατη του Μπαμπα για να μην πεθανει στο γηπεδο και βρηκαν εγκαιρα το επι χρονια αριστερο μπακ της Σελτικ.
Ηξεραν οτι πρεπει να βγουν για ισαξιο αντικαταστατη του φευγατου Οτο και βρηκαν εγκαιρα τον εμπειρο Κενι.
Αυτα ειναι τα καλως κειμενα που κανεις δεν θιγει και τα ξεχνατε.
Οκ. Δεν εκαναν το απιθανο να εχουν κλεισει το ροστερ 1/8. Αλλα δεν εκαναν και λιγα.
Κάποιοι στόχοι, ως στέλεχος εταιρείας γράφω, μπορεί να είναι ήσσονος σημασία και μπορεί να μην...πειράζει
αλλά αυτά τα κενά για εμένα δεν ανήκουν σε αυτή την κατηγορία.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soigol την Παρ 01 Αύγ 2025, 15:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author soigol for the post (total 3):
- Jim_Chatz, Ριαν_Καπαγιαννιδης, dim72
- Panx Romana
Ερώτηση
Έχω μια πληροφορία που δεν μπορει να επιβεβαιωθεί από πουθενά
Προέρχεται από άκρως έγκυρο άτομο προς εμένα το οποίο έχει τσεκαριστει αρκετές φορές και τελευταία φορά στην περίπτωση του Ντελια ( που εννοείται ότι δεν μπορούσα να βγω και να πω ότι ο παίκτης πάει για πώληση γιατί θα με χαρακτηριζατε και καλά θα κάνετε γιατί μόνο μπαχαλο θα δημιουργούσα)
Η πληροφορία αφορά τον επιθετικο και η ερώτηση είναι προς τους διαχειριστές αν μπορώ να ανεβάσω πληροφορία που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί
Ρωτάω γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και πονηροί και επειδή είμαι νέος στο φόρουμ δεν έχει επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία μου τουλάχιστον από τα γραπτά μου.
Προέρχεται από άκρως έγκυρο άτομο προς εμένα το οποίο έχει τσεκαριστει αρκετές φορές και τελευταία φορά στην περίπτωση του Ντελια ( που εννοείται ότι δεν μπορούσα να βγω και να πω ότι ο παίκτης πάει για πώληση γιατί θα με χαρακτηριζατε και καλά θα κάνετε γιατί μόνο μπαχαλο θα δημιουργούσα)
Η πληροφορία αφορά τον επιθετικο και η ερώτηση είναι προς τους διαχειριστές αν μπορώ να ανεβάσω πληροφορία που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί
Ρωτάω γιατί οι καιροί είναι περίεργοι και πονηροί και επειδή είμαι νέος στο φόρουμ δεν έχει επιβεβαιωθεί η αξιοπιστία μου τουλάχιστον από τα γραπτά μου.
- These users thanked the author Panx Romana for the post (total 2):
- margas, Magpies4
-
Πιστεύω μόνο ο ΠΟΡΚΥ έχει τέτοιες υπερεξουσίες εδώ μέσαPanx Romana έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 15:32 Ερώτηση

- Mitsospaoki4
- Moderator
Ελεύθερα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post:
- Panx Romana
- Panx Romana
Έκλεισε ο Γερμανός
- These users thanked the author Panx Romana for the post (total 23):
- Developer4, soigol, psyza, Kabamaru11, makispaspartou, VfB v2, ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ, margas, Kirilos_Despotas, kotorla4 and 13 more users
-
-
-