Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Polichni1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από Polichni1926 »

black death έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:03 Ε απ'το να δωσεις 4 για ντουκς στα 31 με το μισο καλοκαιρι στα πιτς, καλύτερα καναν 20χρονο που δεν τον ξερει κανεις (οχι ότι το γερνανο τον ηξερε αλλα τεσπα).
καταλαβατε τωρα τοσες μερες τι λεμε τρωμε κραξιμο και σωστα επειδη λεμε τον κεντιρα κακο ωστοσο εσυ φιλε τους βγαζεις κακους ολους εκτος του κεντιρα αλλα δεν υπαρχει προβλημα .τεσπα κακως το αναφερω κιολας απλα με το που το ειδα γελασα (βγαλαμε τον ντουκς αγνωστο και τον κεντιρα σκυλι του πολεμου)
namisenoiazei

Δημοσίευση από namisenoiazei »

Εγώ πάλι θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. 4 εκατομμύρια για παίκτη 31+ χρονών και από την Βέρντερ και πρόσφατα τραυματίας + να έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τα θεωρώ πολλά. Και θα συμφωνήσω με την ΠΑΕ που κάνει παζάρια. Κατά τα άλλα να έρθει το παλικάρι , θηρίο το βλέπω , άγρια φάτσα βλέπω ταιριάζει μαζί μας. Καλό μήνα σε όλους μας
:nairepaok:
These users thanked the author namisenoiazei for the post (total 3):
black death, DikefalosNisiotis, Unpsofable78
icue

Δημοσίευση από icue »

nunies4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:01 Ο Τσαλγατιδης ειπε για φορ πολυ καλες περιπτωσεις βρισκομαστε σε διαπραγματευσεις (ναι οκ ξερω) και ο ενας ειναι φορ με το βλεμμα στραμμενο στο μελλον..
Αντε παλι...απο εκει που ειχαμε κατασταλλαξει να κοιταμε τους 30+, πρεπει να ξαμολυθουμε και για τους 20+ :)
Ουτε υποψηφιο βουλευτη να ψαχναμε. Ακου βλεμμα στραμμενο στο μελλον. :lol:
black death

Δημοσίευση από black death »

Polichni1926 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:06 καταλαβατε τωρα τοσες μερες τι λεμε τρωμε κραξιμο και σωστα επειδη λεμε τον κεντιρα κακο ωστοσο εσυ φιλε τους βγαζεις κακους ολους εκτος του κεντιρα αλλα δεν υπαρχει προβλημα .τεσπα κακως το αναφερω κιολας απλα με το που το ειδα γελασα (βγαλαμε τον ντουκς αγνωστο και τον κεντιρα σκυλι του πολεμου)
Κανεναν δεν εβγαλα κακο. Για τους περισσότερους που παρακαλανε να ρθει αγνωστος ηταν πριν ακουστει παντως, αυτο στο υπογραφω.
Ποιοτικος παίχτης ειναι σιγουρα, αλλα το οτι φτασατε να τρεμετε τοσο μην ερθει ο κεντιρα που θέλετε να δωσουν τέτοιο ποσο για 31χρονο εμένα δεν μου φαίνεται λογικο.
These users thanked the author black death for the post:
Unpsofable78
Paok1926 + male-sykies

Δημοσίευση από Paok1926 + male-sykies »

Αποκλείεται η Βέρντερ να θέλει 4 μύρια. Ανανέωσε πέρσι λόγω συμμετοχών και δεν καίγονται να τη κρατήσουν. Είναι τραυματίας έστω για λίγο ακόμα και το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου. Ε πόσα ποια να θέλουν????
Polichni1926

βρε φερε τον γερμανο με 3,5 και ας παιξει 2 χρονια και τα εβγαλε τα λεφτα του , εχεις πληρωσει και εχεις πληρωσει
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Paok1926 + male-sykies έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:11 Αποκλείεται η Βέρντερ να θέλει 4 μύρια. Ανανέωσε πέρσι λόγω συμμετοχών και δεν καίγονται να τη κρατήσουν. Είναι τραυματίας έστω για λίγο ακόμα και το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου. Ε πόσα ποια να θέλουν????
Ακριβώς !
Η βερντερ δεν θα σταθεί εμπόδιο αν θελήσει ο παίχτης να φύγει ! Στα λεφτά θα τα βρούνε 100%
Το θέμα είναι τι θέλει ο παίχτης !
Polichni1926

black death έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:10
Polichni1926 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:06 καταλαβατε τωρα τοσες μερες τι λεμε τρωμε κραξιμο και σωστα επειδη λεμε τον κεντιρα κακο ωστοσο εσυ φιλε τους βγαζεις κακους ολους εκτος του κεντιρα αλλα δεν υπαρχει προβλημα .τεσπα κακως το αναφερω κιολας απλα με το που το ειδα γελασα (βγαλαμε τον ντουκς αγνωστο και τον κεντιρα σκυλι του πολεμου)
Κανεναν δεν εβγαλα κακο. Για τους περισσότερους που παρακαλανε να ρθει αγνωστος ηταν πριν ακουστει παντως, αυτο στο υπογραφω.
Ποιοτικος παίχτης ειναι σιγουρα, αλλα το οτι φτασατε να τρεμετε τοσο μην ερθει ο κεντιρα που θέλετε να δωσουν τέτοιο ποσο για 31χρονο εμένα δεν μου φαίνεται λογικο.
αδερφε οποιος καιγεται απο τον χυλο φυσαει και το γιαουρτι
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

namisenoiazei έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:09 Εγώ πάλι θέλω να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. 4 εκατομμύρια για παίκτη 31+ χρονών και από την Βέρντερ και πρόσφατα τραυματίας + να έχει μπει στο τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του τα θεωρώ πολλά. Και θα συμφωνήσω με την ΠΑΕ που κάνει παζάρια. Κατά τα άλλα να έρθει το παλικάρι , θηρίο το βλέπω , άγρια φάτσα βλέπω ταιριάζει μαζί μας. Καλό μήνα σε όλους μας
:nairepaok:
Σε σχεση με κατι Κεντιρες κ σια, ο Ντουκς μας φαινεται κραμα Ζλαταν με Ντρογκμπα
These users thanked the author xrisitsapa for the post (total 2):
Polichni1926, adam04
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

nunies4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 12:01 Ο Τσαλγατιδης ειπε για φορ πολυ καλες περιπτωσεις βρισκομαστε σε διαπραγματευσεις (ναι οκ ξερω) και ο ενας ειναι φορ με το βλεμμα στραμμενο στο μελλον..
Aλλοίθωρος?
These users thanked the author MagdiTolba for the post (total 2):
Polichni1926, paok apo epilogi
Polichni1926

εγω και παντοβιτς γουσταρω ειναι στα θελω του ρασβαν και ειναι και σερβος (συνηθως κλιματολογικα ερχονται ετοιμοι και θα εχει και ζιβκοβιτς απο day1 μαζι του )
These users thanked the author Polichni1926 for the post (total 2):
Kirilos_Despotas, margas
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Από όλους όσους έχουν ακουστεί, Ντουκς με κλειστά τα μάτια.
These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 3):
adam04, pagotatzis, boogeyman77
Άβαταρ μέλους
Jim_Chatz

Δημοσίευση από Jim_Chatz »

Αντε παλι...απο εκει που ειχαμε κατασταλλαξει να κοιταμε τους 30+, πρεπει να ξαμολυθουμε και για τους 20+ :)
https://www.transfermarkt.com/rafiu-dur ... ler/935760

https://www.transfermarkt.com/nikola-st ... ler/595650

https://www.transfermarkt.com/dor-turge ... ler/703460

Μικροί, και τα συμβόλαια τους λήγουν του χρόνου
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Δεν ξέρω αν κάποιος κρατάει στατιστικά, αλλά νομίζω κάθε χρόνο τέτοια εποχή υπάρχει ένα μοτίβο- ''πάγωμα''.
Το οποίο εν μέρει, έχει μια λογική εξήγηση, ασχέτως αν κάποιος συμφωνεί ή διαφωνεί.
Κάθε χρόνο μοιάζει να ξεκινάμε με κάποιες κινήσεις νωρίς, για τις οποίες ο στόχος είναι να συμμετέχουν στην προετοιμασία.
Από εκεί και έπειτα, αν δεν έχει κλείσει κάποια μεταγραφή μέχρι το τέλος της προετοιμασίας, ώστε να μπορεί να συμμετέχει στα προκριματικά, μοιάζει να επαναπροσδιορίζονται οι στόχοι, στην λογική ότι μπαίνοντας στον Αύγουστο μπορείς να χτυπήσεις πιο ποιοτικούς παίκτες στα χρήματα που θα ήθελες να διαθέσεις. Αυτό σε κάποιες περιπτώσεις μας βγαίνει σε καλό, στις περισσότερες απλά φέρνει μεγαλύτερη καθυστέρηση στις κινήσεις.
Ελπίζω φέτος να μας βγει σε καλό.
Για παράδειγμα, η περίπτωση Ντουκς λόγω τραυματισμού πιθανόν να μην αποτέλεσε προτεραιότητα πριν 1 μήνα. Τώρα που ούτως ή άλλως έχουμε καθυστερήσει, ίσως να ξανά έρχεται στο προσκήνιο.
These users thanked the author WeWillRockYou for the post (total 4):
Panx Romana, DikefalosNisiotis, tzo_1926, Unpsofable78
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

Δεν ξερω, εγω για τον Γερμανο αν ερθει μου φαινεται ιδανικη περιπτωση.
οσο ειδα φαινεται κοντρολαρισμενος, φορ λιγο παλιας κοπης που θα δωσει και λιγο σκληραδα στην ομαδα.
δε σου βγαζει τα ματια ποιοτικα, αλλα εχουμε Ντελια γι αυτο.
Με τους μεσοεπιθετικους μας απο πισω, θα κανει παρτυ
These users thanked the author xrisitsapa for the post:
Polichni1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”