Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Ο μορον δε θα μπορούσε να παίξει σε μας. Είναι παίκτης που πρέπει να παίζει η ομάδα γι αυτόν.
Δε θα πιέσει για επανάκτηση μπάλας, ειναι πολύ ακριβώς και βαδίζει στα 30+
Θα βοηθούσε σε ματς τα οποία στραβωναν με μικρότερους αντιπάλους μόνο.
These users thanked the author tzo_1926 for the post:
margas
embuji

Δημοσίευση από embuji »

black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:18 Εγω τωρα να νιωσω ασχημα που δεν θα ανεβαινε η ψυχολογια μου αν περναμε το μορον;
θα επαιζε σουτια με τον λουτσεσκου καθε μερα. Δεν ειναι φορ που παιζει για την ομαδα. η ομαδα παιζει γιαυτον. φορακλα αλλα οχι το στυλ παικτη που θα ηθελε ο Λουτσεσκου.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
DikefalosNisiotis, margas, vasgias
DikefalosNisiotis

Δημοσίευση από DikefalosNisiotis »

@+Metagrafakias
Δόξα τω Θεώ ένα καλό που έχει κάνει η 'θητεία' Ιβάν είναι ότι άνοιξε τόσο η ψαλίδα με τη γειτονιά που δε τους βλέπουμε καν !
Απ'τη παλιά φουρνιά τους θα μπορούσε μόνο κανένας απ'τα χαφ που είχαν και ίσως κι ο Μορον , τη καινούρια καραβια που έχουν πάρει δε τους γνωριζω !
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

smoothcriminal1926 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:19 Εμένα μην σου πω θα έπεφτε κιόλας με την...
Δεν χρειάζονταν αυτό.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Luigi Vampa, Patron
Άβαταρ μέλους
smoothcriminal1926

Δημοσίευση από smoothcriminal1926 »

Σιγά τι ειπα ρε μάγκες. Οπως και να εχει σόρρυ
These users thanked the author smoothcriminal1926 for the post:
paokspren
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

Χαφ θέλουμε, χαφ ...αφού δεν πήραμε τον Μάριν πρέπει να τα σκάσουμε για Μόρο ή Σοτάρ ή Κραλ!Άμεσα
These users thanked the author pisakaipoupoula for the post:
margas
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα...και έρχεται ο άλλος και παρακαλάει να πάρει μορον.
Τι να πεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Παρ 01 Αύγ 2025, 00:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author renegade for the post (total 5):
Σουριναμέζος, nunies4, margas, magdy, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

pisakaipoupoula έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:41 Χαφ θέλουμε, χαφ ...αφού δεν πήραμε τον Μάριν πρέπει να τα σκάσουμε για Μόρο ή Σοτάρ ή Κραλ!Άμεσα
Όποιος δει λίγο τους πιθανούς αντιπάλους μετά τους Αυστριακούς θα καταλάβει ότι θα έπρεπε να είχαμε κάνει μεταγραφές χτες. Απορώ ειλικρινά τι περιμένουν στην ΠΑΕ. Χάσαμε όλο το καλοκαίρι και τρέχουμε πάλι τελευταία στιγμή. Έλεος!
These users thanked the author Caballo Viejo for the post (total 3):
gogos2003, soigol, margas
Psagmenos4

Δημοσίευση από Psagmenos4 »

Απλά για να πω και εγώ κάτι. Το να πάρουμε απλά για να πάρουμε και να δώσουμε λεφτά απλά για να πούμε ότι δώσαμε καταλήγει να δίνεις 3 μύρια γι αυτόν τον Ρατιτσ που έδωσε ο Άρης που ο Οζντόεφ μπροστά του είναι 10 σκάλες πάνω, ο τύπος δεν στρίβει με τίποτα και 1.5 μυριο για τον Ντουντου με αυτά τα λεφτά που δόθηκαν για αγορές ο ΠΑΟΚ πήρε μειτε έκλεισε τα μπακ του και τον ταισον. Μαντέψτε ποιος έκανε καλύτερη επιλογή?
Το γράφω γιατί όταν είχε πάρει ο Άρης τον Ρατιτσ εδώ νομίζω ότι είχε περίπου 15 σελίδες κλάψας και μιζέριας
These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 3):
magdy, giaxxo, WeWillRockYou
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Κανένας δεν ζηλεύει τους παίκτες που παίρνει ο άρης γιατί δεν είναι εκεί το θέμα. 4 εκ ευρώ δεν αγοράζουν τον ίδιο παίκτη για εμάς και για τον άρη.
These users thanked the author paokspren for the post (total 2):
Ριαν_Καπαγιαννιδης, margas
black death

Δημοσίευση από black death »

paokspren έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 00:11 Κανένας δεν ζηλεύει τους παίκτες που παίρνει ο άρης
Μαλλον εχεις χασει επεισόδια. Βεβαια για τους 9 που δεν βγαινουν δεν θα πει κανεις "α τελικα ειναι παλτό, μλκιες ελεγα" αλλα για τον ενα που θα βγει (πχ μαριν) θα διαβασεις 10 σελιδες παλι. Λες και κανουμε μονοι μας μεταγραφες ή περιμενουν ολοι ποιον δεν θα πάρουμε για να τον παρουν.
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

Λαριν θεωρω καλη περιπτωση.Γενικα το εχει το γκολ , πρωτος σκορερ στην ιστορια της Εθνικης Καναδα.Και γενικα καλα νουμερα οπου πηγε παρολο που δεν ηταν ξεκαθαρα βασικος.Και μην ξεχναμε οτι συνεχιζει και την παραδοση των πρωην αντιπαλων ,αφου μας ειχε βαλει το γκολ στο ΠΑΟΚ -Μπεσικτας 3-1 😁
AntreasG4

Δημοσίευση από AntreasG4 »

o επιθετικός που είναι? έφτασε Αύγουστος
george188

Δημοσίευση από george188 »

Psagmenos4 έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 00:02 Απλά για να πω και εγώ κάτι. Το να πάρουμε απλά για να πάρουμε και να δώσουμε λεφτά απλά για να πούμε ότι δώσαμε καταλήγει να δίνεις 3 μύρια γι αυτόν τον Ρατιτσ που έδωσε ο Άρης που ο Οζντόεφ μπροστά του είναι 10 σκάλες πάνω, ο τύπος δεν στρίβει με τίποτα και 1.5 μυριο για τον Ντουντου με αυτά τα λεφτά που δόθηκαν για αγορές ο ΠΑΟΚ πήρε μειτε έκλεισε τα μπακ του και τον ταισον. Μαντέψτε ποιος έκανε καλύτερη επιλογή?
Το γράφω γιατί όταν είχε πάρει ο Άρης τον Ρατιτσ εδώ νομίζω ότι είχε περίπου 15 σελίδες κλάψας και μιζέριας
Κάθε χρονο το ιδιο γίνεται με τις μεταγραφαρες του ρουλη, άσχετα που το αποτελεσμα ειναι το ίδιο εμεις μυαλο δνε βαζουμε
These users thanked the author george188 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

renegade έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:47 Εν τω μεταξύ κάθεται ο άλλος που εκτελεί χρέη προπονητή αυτή τη στιγμή στην ομάδα και αφιερώνει κανένα εικοσάλεπτο να αναλύει για τους παίκτες που θέλει, τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχουν αυτοί κτλ
Σου λέει θέλω μαχητές, να είναι πολεμιστές μέσα στο γήπεδο, να θυσιάζουν του εγώ τους για την ομάδα...και έρχεται ο άλλος και παρακαλάει να πάρει μορον.
Τι να πεις
Παντως απο τον κεντιρα πολυτέλεια θα ηταν
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”