Εδω δεν μπηκε ακομα Αυγουστος ρεPAOK_Antarctica έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:06 Αυτοι οι μαλακες αποκλείστηκαν πριν καν παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι.

Εδω δεν μπηκε ακομα Αυγουστος ρεPAOK_Antarctica έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:06 Αυτοι οι μαλακες αποκλείστηκαν πριν καν παίξουμε το πρώτο μας παιχνίδι.
Το 'χει το τόπι ο Ρουμάνος. Χάσαμε ευκαιρία μου φαίνεται με αυτή την περίπτωση.st4this έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:53Λιγο επαιξε αλλα αλλαξε ολη την εικονα της κουλας. Γρηγορος και καλες πασες ειχε που αν δεν ειχε ταγαρια συμπαικτες σιγουρα θα εγραφε ασσιστ ( πχ φαση Πιερο)nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:46 Ερώτηση... έβλεπε κανείς χάρτινη; Έχει εικόνα από Μαρίν; Γιατί διαβάζω υπερβολικά πράγματα στα άρθρα
Βέβαια αυτός ο εξανθρωπισμος πού αναφέρεις έχει λειτουργήσει μόνο σε μία μερίδα οπαδών.nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:44Ήμουν βέβαιος ότι θα τσίμπαγε κάποιος.Magpies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:39Ο Σαββίδης εξανθρώπισε τον λαό του ΠΑΟΚ;nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:36 Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου που εφερες την χαρά στην Τούμπα και εξανθρωπισες έναν ολόκληρο λαό
Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, ο ΠΑΟΚ έχει μυθικές εμφανίσεις στην Ευρώπη πρίν τον Σαββίδη. Και ποτε εμείς δεν ήμασταν βλάχοι όπως το γράφεις.
Δεν μιλάω για αγωνιστική παρουσία...
Μιλάω για λαό που συντηρούσε και διατηρούσε φαιδρους σε μικρόφωνα και εκπομπές και μάλιστα καθοδηγούνταν από τέτοιους...
Να ακούμε σήμερα ότι ο Άρης έμεινε έξω γιατί ο Γκαγκατσης είχε δώσει εντολή λόγω ΠΑΟΚ και ότι ο Σκωτσέζος ήταν απεσταλμένος...
Ε τα ίδια θα λέγαμε και εμείς πριν 20 χρόνια και θα τα πιστεύαμε κιόλας
Το euro πέρσι δεν το είδες ?nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:46 Ερώτηση... έβλεπε κανείς χάρτινη; Έχει εικόνα από Μαρίν; Γιατί διαβάζω υπερβολικά πράγματα στα άρθρα
Αυτά που είδαμε σε 30 λεπτά απο τον Μαριν δημιουργικα δεν τα είδαμε σε 3000 λεπτά απο τον Καμαρά πέρσι.black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 23:35 Αραξτε λιγο ρε σεις, 30 λεπτα επαιξε. Στο γιουρο ηταν οντως καλος οπως και η ρουμανια γενικα.
Εγω θα πω οτι αυτός ο νικολιτς δεν ειναι προπονητης απατη τουλαχιστον.
Θα κανει ομαδα να παιρνει τα ματς εστω και 0.25-0.
Προς το παρόν απο υλικο ειναι λιγο κλαφ'τα χαραλαμπε βεβαια αλλα κερδίζει χρόνο.
Εγώ συγνώμη είδα αλλά πράγματα ,πολυ Άργος για το σχήμα της τετράδας σε ρόμβο που χρησιμοποιεί ο Νίκολιτς ,έγινε πιο αργό όταν παίξανε με τον Πιερο . Ε ο δε Περέιρα δεν μπορούσε να τρέξει στο δεύτερο ημίχρονο . Δεν ξέρω τι θα καταφέρει ο Νίκολιτς ,προσπαθεί να φτιάξει μια σκληροτράχηλη ομάδα έχουν μαζέψει κάνα οκτώ αμυντικά χαφ ,αν δεν πάρουν γρήγορο σέντερ φορ και δεκαρι-second for δεν τους βλέπω καλά . Για κάνα τριλεπτο στο τέλος πήγαινε ο Πιερο στο κόρνερ να κρατάει την μπάλα για να περάσει ο χρονος,απέναντι σε μια ομάδα που οι παίκτες της τεχνικά το 5 δεν το περνούσαν .Magpies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:49Ναί πολύ καλός. Καλή ταχύτητα και πάσα. Έπαιξε κανα τριαντάλεπτο φυσικά αλλά τους σήκωσε το κέντρο. Πολύ καλός αυτός ο Περέιρα.nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:46 Ερώτηση... έβλεπε κανείς χάρτινη; Έχει εικόνα από Μαρίν; Γιατί διαβάζω υπερβολικά πράγματα στα άρθρα