Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
[quote="black death" post_id=1063195823 time=1753992885 user_id=17813]
Χρυσο βατόμουρο τελικα!
Παλετα, πες αλευρι. Το ffp σε γυρευει.
[/quote]
Ξερουμε ποτε ειναι η επομενη φωτια στο βικελαου ;
Χρυσο βατόμουρο τελικα!
Παλετα, πες αλευρι. Το ffp σε γυρευει.
[/quote]
Ξερουμε ποτε ειναι η επομενη φωτια στο βικελαου ;
- These users thanked the author tsm for the post:
- paok apo epilogi
- Σουριναμέζος
Αυτό τελείωσε το 2020 που έχασαν 1-2 από την Κόλος Κοβαλίνκα. Πλέον ας αρχίσουν να μετράνε τις σεζόν χωρίς ευρωπαϊκούς ομίλους, τελευταία φορά παίξανε το 2010-11
ΥΓ εδώ που τα λέμε ικανούς τους έχω να μην το μετράνε επειδή ήταν κεκλεισμένων λόγω covid

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σουριναμέζος την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- navigator11, Rexaris
Είχαμε τη Φραπαρ, ήρθε και ο μ@λ@κ@ς ο Μπρους Ντίκινσον να μη δώσει τα πέναλτι (εμείς είμαστε φόλα Ντι Άννο), μας έλειπε και το μουνοσκυλο που δάγκωσε του Πέρεζ το αρχιδι. Τουλάχιστον σώθηκε το αήττητο
Η αλήθεια είναι οτι με εξαίρεση αυτόν που τον δάγκωσε ο σκύλος, οι υπόλοιποι που φέρανε είναι επιπέδου Λεβαδειακού. Δώσανε το 10 στον Ράσιτς ο οποίος είναι πρώην ποδοσφαιριστής και νομίζω πληρώσανε και 3 χαρτιά (νομίζω). Και πολλοί δικοί μας υμνούσαν τις μεταγραφές Κάρυ.
Δυστυχώς χρειάζεται καλό σκάουτιν και ναί δεν γίνεται να φέρνεις παίκτες που τις προηγούμενες χρονιές δεν αγωνίζονται και δεν έχουν νούμερα.
Ο Μαρίν πάντως της άεχ από τα λίγα που είδα ήταν πολύ καλός.
Δυστυχώς χρειάζεται καλό σκάουτιν και ναί δεν γίνεται να φέρνεις παίκτες που τις προηγούμενες χρονιές δεν αγωνίζονται και δεν έχουν νούμερα.
Ο Μαρίν πάντως της άεχ από τα λίγα που είδα ήταν πολύ καλός.
Ούτε Αύγουστο πρόλαβαν να δουν τα κατσίκια.Ας περνούσαν τουλάχιστον 1-2 γύρους μπας και φερναν κανέναν βαθμό και ας έμεναν μετά έξω.
Κλασικά μανουρα στο τέλος οι ατιτλοι.
Είδα την ΑΕΚ γιατί θεώρησα ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Παρολο που ακόμα είναι πίσω σε θέμα συνοχής και τρεξιματων,θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Κλασικά μανουρα στο τέλος οι ατιτλοι.
Είδα την ΑΕΚ γιατί θεώρησα ότι θα έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.Παρολο που ακόμα είναι πίσω σε θέμα συνοχής και τρεξιματων,θα είναι καλύτερη από πέρσι.
Από αυτούς μόνο ο ντιαντι με αρέσει βέβαια το πέναλτι των Αζερων μουφα αλλά δεν άξιζε να περάσει ο ρουλης..
Πάντως πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε. Ακόμη και σε δύσκολες εποχές, παντα είχαμε και έχουμε αυτούς τους κλόουν να μας διασκεδάζουν. Γι αυτό και μόνο, αγαπάμε τον αρη της καρδιάς μας. Καλοφόρετα και τα παλτά και να δούμε τώρα πως θα τους πληρώσεις και πως θα τους χωρέσεις με 1 παιχνίδι την εβδομάδα.
- These users thanked the author tolis14 for the post (total 4):
- alp920, Azrael, Dimpatra, PAOKevolution
- Σουριναμέζος
Πάντως λύσανε το πρόβλημα με τις λίστες και για φέτος 

- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
- navigator11, Dimpatra
Από αύριο και μέχρι τον επόμενο Ιούλιο τουλάχιστον αυτοί θα είναι αήττητοι στην ευρωπη, εμείς;
Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Γιατί θυμήθηκα ότι κάποτε ήμασταν σχεδόν το ίδιο βλάχοι.
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου που εφερες την χαρά στην Τούμπα και εξανθρωπισες έναν ολόκληρο λαό
Για ακόμα μια φορά λοιπόν....τεραστιε Ιβάν Σαββίδη θα σε ευχαριστώ μέχρι να κλείσω τα μάτια μου που εφερες την χαρά στην Τούμπα και εξανθρωπισες έναν ολόκληρο λαό
Ο Σαββίδης εξανθρώπισε τον λαό του ΠΑΟΚ;nunies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:36 Εμένα πάντως κάνοντας μια γύρα στα σοσιαλ και στις μεταδόσεις τους και ακούγοντας όλα τα απίθανα που λένε για το τι έφταιξε για τον αποκλεισμό...με έλουσε κρύος ιδρώτας.
Δεν ξέρω αν το έχεις ακούσει, ο ΠΑΟΚ έχει μυθικές εμφανίσεις στην Ευρώπη πρίν τον Σαββίδη. Και ποτε εμείς δεν ήμασταν βλάχοι όπως το γράφεις.
Εντάξει υπερβολές, δηλαδή είχε δίκιο ο Μελισσανίδης που μας έλεγε Μαο Μαο.
Πω με θύμισες το έπος τώρα:
Μάο Μάο, Μάο Μάο
πουστ@ρά Μελισσανίδη σε γ@μάω!!!
Ωπ σόρρυ εμείς μεγαλώσαμε με Γαλλικά και πιάνο, δεν ξέρουμε από αυτά.
Μάο Μάο, Μάο Μάο
πουστ@ρά Μελισσανίδη σε γ@μάω!!!
Ωπ σόρρυ εμείς μεγαλώσαμε με Γαλλικά και πιάνο, δεν ξέρουμε από αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wickerman την Πέμ 31 Ιούλ 2025, 22:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν εξαιρέσεις τον Μπακασέτα, ο Γιαννιώτας είναι άνετα ο πιο σιχαμένος παίκτης στο ελληνικό πρωτάθλημα και γεννημένος για το σκουλήκι, με τριγκάρει να τον βλεπω να παίζει. Δυστυχώς αυτό σημαίνει ότι στους φετινούς αγώνες με μας θα έχει 2 γκολ και 2 ασσίστ.
Τι τραβαμε θεε μου. Τι μας βρηκε. Δηλαδη θα γινουμε ολοι Αρης για δυο Πεμπτες....
Ολοι χερια πανω και παμε ΑΡΗΣ Λεμεσου ΑΡΗΣ Λεμεσου.
Ολοι χερια πανω και παμε ΑΡΗΣ Λεμεσου ΑΡΗΣ Λεμεσου.