Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
- These users thanked the author joshua for the post:
- Darklord5467
Κι εγώ ξεκίνησα με την λογική να αποκλειστεί το χαρτί να γελάσουμε αλλά δεν μου βγαίνει απέναντι σ αυτούς για κανέναν λόγο.
Σε φάση που θέλω να είναι 1-0, στο 94 να σκοράρει ο Μάνταλος και να πάει να πανηγυρίσει μπροστα στους Εβραίους με σημαία Παλαιστινης αλά Muslimovic στην Πολη.
Σε φάση που θέλω να είναι 1-0, στο 94 να σκοράρει ο Μάνταλος και να πάει να πανηγυρίσει μπροστα στους Εβραίους με σημαία Παλαιστινης αλά Muslimovic στην Πολη.
Ωχ ωχ φλοκος για την ομάδα της γειτονιάς (που φοράει κιτρινόμαυρα)
Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας δε φταινε για την κυβερνηση που εχουν. Μην κανουμε τα ιδια με τους ουγκανους που εδιωξαν ισραηλινους τουριστες.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:08 Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
Έρχεται μια ακόμα ένδοξη σελίδα στην ιστορία τους...
Παρεμπιπτόντως....τι βρωμοπασα έκανε ο τύπος ρε;;;
Παρεμπιπτόντως....τι βρωμοπασα έκανε ο τύπος ρε;;;
Εντωμεταξύ άμα τους κλείσουν το σπίτι απόψε οι Αζεροι ίσα που παίρνει πόδι ο ζουζουνιδης και βαράνε διάλυση
Συγνώμη αλλά οι συγκεκριμενοι αποτελούν εξαίρεση. Δεν είναι θέμα κυβέρνησης. Η συντριπτική πλειοψηφία υιοθετεί τις απόψεις της κυβέρνησης και χαιρε σε όσους Έλληνες κάνουν ότι κάνουν κάθε φορά που τους συναντούν.ReignMan έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:26Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας δε φταινε για την κυβερνηση που εχουν. Μην κανουμε τα ιδια με τους ουγκανους που εδιωξαν ισραηλινους τουριστες.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:08 Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
- These users thanked the author joshua for the post:
- navigator11
Μιλαμε για υποκρισια κλασικη των ελληνων, οι κυβερνησεις σφαζουν αθωους και ο ελληναρας βριζει τον πολιτη. Αλλα δε βλεπω κατι αναλογο σε Τουρκους παικτες... τι.. οχι?
Εχεις μιλησει με την συντριπτικη πλειοψηφια ή βασιζεσαι στο τικτοκ?joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:41Συγνώμη αλλά οι συγκεκριμενοι αποτελούν εξαίρεση. Δεν είναι θέμα κυβέρνησης. Η συντριπτική πλειοψηφία υιοθετεί τις απόψεις της κυβέρνησης και χαιρε σε όσους Έλληνες κάνουν ότι κάνουν κάθε φορά που τους συναντούν.ReignMan έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:26Οι ποδοσφαιριστες της ομαδας δε φταινε για την κυβερνηση που εχουν. Μην κανουμε τα ιδια με τους ουγκανους που εδιωξαν ισραηλινους τουριστες.joshua έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 20:08 Οσο και αν εχω συσωρευσει αντιπαθεια τα τελευταια χρονια απεναντι στη κουλα δεν μπορω να υποστηριξω ισραηλινη ομαδα. Να παν να @#$@#$ οι μισανθρωποι για να το πω ευγενικα...
Αυτό το χαφακι ο Αντράντε πόσο να κοστίζει;
Άκυρο...32 χρόνων
Άκυρο...32 χρόνων
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Πολύ δυνατός ο σκώληξ. Ομαδάρα έφτιαξε με το κέντρο διερχομένων του ο Karybo West.