Είναι ελεύθερος;Savv1974 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:44 Ακουστηκε το όνομα του Μπράιαν Ανγκόλα που είχε παιξει στην αεκ.
Νομίζω ανήκει στην turk Telekom
Είναι ελεύθερος;Savv1974 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:44 Ακουστηκε το όνομα του Μπράιαν Ανγκόλα που είχε παιξει στην αεκ.
αυτός ο Μυστακίδης αν είναι έξυπνος έπρεπε ΤΩΡΑ να βγει μπροστά με το μπάσκετ και να ματσάρει ότι λεφτά βάζει το Κινεζάκι απέναντι.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:19 Δεν ξέρω που πρέπει να το μεταφέρω οπότε θα το γράψω εδώ.
Μέρες είχα πληροφορίες ότι κάτι κινείται στο μπάσκετ σχετικά με το ιδιοκτησιακό.
Τώρα σελίδα του Instagram που γενικά έχει δείξει ότι γνωρίζει πράγματα μιλάω για το PAOKLOYALNEWS ,έχει γράψει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα συζητήσεις από εγχώριο επιχειρηματία όχι Μυστακιδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτός το πήγε ένα βήμα παραπέρα ότι ίσως σύντομα έχουμε ΝΕΑ.
έτσι ακριβώςKalamarGiannis έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 21:25αυτός ο Μυστακίδης αν είναι έξυπνος έπρεπε ΤΩΡΑ να βγει μπροστά με το μπάσκετ και να ματσάρει ότι λεφτά βάζει το Κινεζάκι απέναντι.Psagmenos4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:19 Δεν ξέρω που πρέπει να το μεταφέρω οπότε θα το γράψω εδώ.
Μέρες είχα πληροφορίες ότι κάτι κινείται στο μπάσκετ σχετικά με το ιδιοκτησιακό.
Τώρα σελίδα του Instagram που γενικά έχει δείξει ότι γνωρίζει πράγματα μιλάω για το PAOKLOYALNEWS ,έχει γράψει ξεκάθαρα ότι υπάρχει ενδιαφέρον και μάλιστα συζητήσεις από εγχώριο επιχειρηματία όχι Μυστακιδη για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Αυτός το πήγε ένα βήμα παραπέρα ότι ίσως σύντομα έχουμε ΝΕΑ.
να πάρει το λαό μαζί του. Τι προσπαθεί να κάνει δε ξέρω με τη νέα Τούμπα αλλά δε βλέπω να το παίζει έξυπνα το παιχνίδι...
αν του πάρει άλλος το μπάσκετ θα κάψει ένα από τα καλύτερα χαρτιά του.
Στα δικά μας τώρα. Ρε μη με μπερδεύετε με επενδυτή - περιμένω το τριάρι πρώτα!