Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Πιστεύω, κρίνοντας από τα πρόσφατα ρόστερ μας και μόνο, πως στο σύστημα του προπονητή, δε θα ταίριαζε ταχυδύναμος χαφ αλλά χαφ με καλό έλεγχο της μπάλας που να μπορεί να τη μοιράζει μπροστά - βλέπε αυτό που κάνει ο καλός Μεϊτέ.
These users thanked the author pirate_salonica for the post:
Magpies4
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

pirate_salonica έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:44 Πιστεύω, κρίνοντας από τα πρόσφατα ρόστερ μας και μόνο, πως στο σύστημα του προπονητή, δε θα ταίριαζε ταχυδύναμος χαφ αλλά χαφ με καλό έλεγχο της μπάλας που να μπορεί να τη μοιράζει μπροστά - βλέπε αυτό που κάνει ο καλός Μεϊτέ.
Μα ο προπονητής ο ίδιος και κάποιοι παίκτες, μίλησαν για πολύ τρέξιμο στο γήπεδο, πολύ δουλεία. Επίσης στην πράξη πέρυσι φάνηκε οτι τα κενά βγάζαν μάτια. Ο Μεϊτέ είναι μιά κατηγορία μόνος του, είναι holding player, ψηλός με καταπλητκικό κράτημα και δύναμη. Έκρηξη μόνο του λείπει αλλά τότε δεν θα έπαιζε σε μας.

Σχεδόν αποκλείω οτι ο Λουτσέσκου δεν θα χρησιμοποιήσει έναν χαμάλη χάφ με καλό κράτημα (έναν βελτιωμένο Κάνιας). Έστω να μοιραστεί την θέση με Μεϊτέ. Και το γράφω και ως πρώην προπονητής. Νομίζω είναι ένας ακόμα μύθος για τα ᾽᾽θέλω᾽᾽ του Λουτσέσκου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Magpies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:42
Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:37
embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:16 ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.

Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα.
Δηλαδή πάμε για χάφ αργά και χωρίς αθλητικά χαρακτηριστικά; Δεν νομίζω. Απλά δεν μπορούμε να τους φέρουμε.
Ποσο πιο αθλητικα τα θες απ'του καμαρα δηλαδη; Υπαρχουν κι αλλα χαρακτηριστικα που μας λειπουν.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:57

Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.

Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα.
Δηλαδή πάμε για χάφ αργά και χωρίς αθλητικά χαρακτηριστικά; Δεν νομίζω. Απλά δεν μπορούμε να τους φέρουμε.
Ποσο πιο αθλητικα τα θες απ'του καμαρα δηλαδη; Υπαρχουν κι αλλα χαρακτηριστικα που μας λειπουν.
6άρι, 6άρι, 6άρι. Φυσικά έχεις δίκιο στο οτι αν ρώτησαν τον Ραζβάν να διαλέξει έναν (αντί για δυο) χαφ ... τότε πολύ πιθανόν να πάρει 8άρι. Βασικά δεν έχουμε 6άρια στην ομάδα, αλλά παίκτες που κατ᾽ανάγκη κάνουν αυτή την δουλειά. Στην Ευρώπη υπό πίεση θα χρειαστούμε 6άρι, με τον γάβρο θα χρειαστείς 6άρι. Το Καμαρά Μειτέ έχει και τα όριά του (χώρια οτι δεν έχεις μπακαπ).
black death

Ποτε επαιξε ο ραζβαν με 6αρι δηλαδη; Δεν υπαρχει καν στο σύστημα αυτη η θεση. Ο τελευταιος που ηταν κοντα σε 6αρι ήταν ο κανιας και δεν ηταν καν αθλητικος.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

black death έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:07 Ποτε επαιξε ο ραζβαν με 6αρι δηλαδη; Δεν υπαρχει καν στο σύστημα αυτη η θεση. Ο τελευταιος που ηταν κοντα σε 6αρι ήταν ο κανιας και δεν ηταν καν αθλητικος.
Ναί με Κάνιας πήραμε νταμπλ. Και με πολύ καλό Μειτέ πρωτάθλημα (ο οποίος είναι 8άρι αλλά τον έβαλε μπροστά απ την άμυνα). Όντως ο Κάνιας δεν ήταν αθλητικός αλλά έκοβε καλύτερα από όλα τα χάφ μας σήμερα. Φαίνεται αστείο αλλά είναι γεγονός.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
thios4, margas
tsaousila1234

Δημοσίευση από tsaousila1234 »

επειδη εγινε κουραστικη η φαση ολη δυο πραγματα συμβαινουν

η υπαρχει καθυστερηση λογω αρνησεων που πρεπει να φαγαμε πανω απο 15 αρνησεις λογω χωρας
η το ψειριζουν πολυ το θεμα και καλα κανουν .
μεχρι τωρα τα πανε καλα να ειμαστε δικαιοι λιγες και καλες μελετημενες
τωρα.. φημες υπαρχουν για δυο δυνατες μεταγραφες το λενε ολοι οι εμπλεκομενοι και οχι μονο και μακαρι
ο ιβαν δεν θαφησει την ομαδα αβοηθητη δηλ ο βαζελος τι εφερε ? δεν συγκλονιζεσαι απ τις μεταγραφες των αλλων εκτος με ερωτηματικο του γαβρου που εχει παραδοσιακα δυνατο δικτιο εξω ( το εχτισε τα χρονια της παντοκρατοριας)
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:16 ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;

Πάμε για χαφ με καλό κράτημα και μοίρασμα μπάλας, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ικανά στην επανάκτηση της κατοχής. Αν έχουν και καλά ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά θα χαρούμε αλλά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Με λίγα λόγια πιο εύκολα θα πάμε σε αργό χαφ που θα έχει τα παραπάνω στοιχεία παρά σε ταχυδυναμικό χαφ που θα στερείτε των παραπάνω. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον κρίνοντας από τα ονόματα που φαίνεται να κοιτάει η ομάδα
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 3):
Magpies4, magdy, astral
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ωραια λογικη...ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ...για τις αυστριακες μπατσες μιλαω...
These users thanked the author Dimitris_L4 for the post (total 2):
Maedhros4, giaxxo
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

tsaousila1234 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:14 επειδη εγινε κουραστικη η φαση ολη δυο πραγματα συμβαινουν

η υπαρχει καθυστερηση λογω αρνησεων που πρεπει να φαγαμε πανω απο 15 αρνησεις λογω χωρας
η το ψειριζουν πολυ το θεμα και καλα κανουν .
μεχρι τωρα τα πανε καλα να ειμαστε δικαιοι λιγες και καλες μελετημενες
τωρα.. φημες υπαρχουν για δυο δυνατες μεταγραφες το λενε ολοι οι εμπλεκομενοι και οχι μονο και μακαρι
ο ιβαν δεν θαφησει την ομαδα αβοηθητη δηλ ο βαζελος τι εφερε ? δεν συγκλονιζεσαι απ τις μεταγραφες των αλλων εκτος με ερωτηματικο του γαβρου που εχει παραδοσιακα δυνατο δικτιο εξω ( το εχτισε τα χρονια της παντοκρατοριας)
Αδερφε ξερεις ονοματα ή απλα αυτο που λενε ολοι οτι και καλα θα ερθουν δυο δυνατα ονοματα?πραγμα που το ακουμε εδω κ 15 μερες αλλα δεν το βλεπουμε...
black death

Magpies4 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:12 Ναί με Κάνιας πήραμε νταμπλ. Και με πολύ καλό Μειτέ πρωτάθλημα (ο οποίος είναι 8άρι αλλά τον έβαλε μπροστά απ την άμυνα). Όντως ο Κάνιας δεν ήταν αθλητικός αλλά έκοβε καλύτερα από όλα τα χάφ μας σήμερα. Φαίνεται αστείο αλλά είναι γεγονός.
Ε αρα το να ειναι καποιος ιδαιτερα αθλητικός δεν είναι το παν ουτε στα χαφ και ούτε σε καμια θεση βασικα.
Και το 6αρι απο μονο του δεν λεει κατι για τα χαρακτηριστικά, μια θεση στο γηπεδο ειναι. Κι ο νικολιτς πχ ψαχνει "6αρι" για το ρομβο αλλα προφανώς ψάχνει παιχτη να κανει παιχνιδι απο πισω. Κι εγω εχω σκεφτεί οτι ισως θα ηταν προτιμοτερος κάποιος τυπου κραλ -πιο ισορροπημένος μεταξύ αμυνας επιθεσης- αλλα δεν σημαινει απαραιτητα οτι συμφωνει η ομαδα μαζι μου.
magdy

Δημοσίευση από magdy »

Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:15

Πάμε για χαφ με καλό κράτημα και μοίρασμα μπάλας, καλά τεχνικά χαρακτηριστικά και ικανά στην επανάκτηση της κατοχής. Αν έχουν και καλά ταχυδυναμικά χαρακτηριστικά θα χαρούμε αλλά δεν είναι η πρώτη προτεραιότητα.

Με λίγα λόγια πιο εύκολα θα πάμε σε αργό χαφ που θα έχει τα παραπάνω στοιχεία παρά σε ταχυδυναμικό χαφ που θα στερείτε των παραπάνω. Αυτό καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον κρίνοντας από τα ονόματα που φαίνεται να κοιτάει η ομάδα
Συμφωνω και νομίζω ότι αυτο ειπε και στη συνέντευξη ο Ράσβαν, η επανάκτηση της μπαλας και η σιγουρια στο ρυθμο ειναι αυτα που θελει:

Την χρονιά που πήραμε τον τίτλο επανακτήσαμε την κατοχή της μπάλας 100 φορές στο μισό γήπεδο του αντιπάλου. Όλα αυτά με το πρέσινγκ, με την άμεση αντίδραση και με την... μάχη μέσα στο γήπεδο. Φανταστείτε πόσες ευκαιρίες δημιουργήσαμε μέσα από αυτά τα κλεψίματα στο μισό του αντιπάλου, πόσα γκολ προήλθαν μέσα από αυτό το πρέσινγκ. Όταν την επόμενη σεζόν έγιναν 100 λιγότερα κλεψίματα στο μισό του αντιπάλου, μπορείτε να καταλάβετε πόσο χάσαμε από αυτό. Ακόμα και παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε τις ίδιες επιδόσεις σε αυτόν τον τομέα, σκοράραμε πολλά γκολ στο πρωτάθλημα. Αλλά στην σύγκριση με τα γκολ που βάλαμε την σεζόν του πρωταθλήματος είναι πολύ λιγότερα.

Αυτό που λέω κάθε μέρα στους παίκτες: ενότητα, ενότητα, ενότητα!

Το δεύτερο στοιχείο που έκανε την διαφορά είναι ότι την περσινή σεζόν επανακτήσαμε την κατοχή 150 φορές λιγότερες στα επόμενα έξι δευτερόλεπτα που χάναμε την μπάλα, σε σύγκριση με την χρονιά που η ομάδα πήρε τον τίτλο. Τι σημαίνει αυτό; 150 μπάλες που δόθηκε χώρος στον αντίπαλο να βγει από το δικό του μισό και να έρθει στο δικό μας μισό γήπεδο για να κάνει επίθεση. Δεν αναφέρομαι σε ευκαιρίες ή γκολ που δεχτήκαμε αλλά για τα τρεξίματα που έπρεπε να κάνουμε προς τα πίσω, επειδή δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε αυτές τις αντιδράσεις σωστά στις στιγμές που χάναμε την μπάλα.

Είναι ένα ακόμα πολύ σημαντικό ζήτημα αυτό για εμάς που πρέπει να βελτιώσουμε φέτος. Δεν θυμάμαι ακριβώς τους αριθμούς, αλλά πρέπει να είναι εννέα παιχνίδια στο πρωτάθλημα, που μπορεί να είναι και περισσότερα αν βάλουμε μέσα και τα ευρωπαϊκά, όπου σκοράραμε πρώτοι και δεν κερδίσαμε. Την προηγούμενη χρονιά, αυτή δηλαδή που πήραμε το πρωτάθλημα, όταν μπαίναμε μπροστά στο σκορ σήμαινε... νίκη. Όταν σκοράρεις σημαίνει ότι είσαι δυνατός, ότι παίρνεις ψυχολογία. Όταν όμως σκοράρεις πρώτος και δεν κερδίζεις σημαίνει ότι πνευματικά δεν είναι καλά η ομάδα. Αυτή είναι η διαφορά. Πρέπει να έχουμε αυτή την σκληρή νοοτροπία, αυτό προέρχεται μέσα από την ενότητα. Αυτό το λέω κάθε μέρα στους παίκτες: ενότητα, ενότητα, ενότητα!

These users thanked the author magdy for the post (total 2):
Σουριναμέζος, DikefalosNisiotis
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Ακούγεται για Larin
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Σήκωσε τελικά το τηλέφωνο ο ατζέντης του;
icue

Δημοσίευση από icue »

Μπορει να πηγαμε απο εκει τελικα να χτυπησαμε θυροτηλεφωνο.
These users thanked the author icue for the post (total 3):
soigol, DikefalosNisiotis, tsario73
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”