Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
- navigator11
Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ
Ευχαριστώ πολύ, παιδιά, για τη βοήθεια. Όλα εντάξει. Σημείωσα και τον καινούργιο κωδικό όπως γιαγιά τα ψώνια σε χαρτοπετσέτα 

- These users thanked the author navigator11 for the post (total 2):
- Μαυρο Χιονι, Kabamaru11
Μπάρμπα Νάβι, κάποτε εσένα ρωτούσαμε πως γινονται αυτά!! 

- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- navigator11
- navigator11
Άστα, αδερφέ!! Κατρακύλα 

- These users thanked the author navigator11 for the post:
- Χωρικός
Παρατήρησα ότι ο σεβαστός αδερφός Rexaris, που αν θυμάμαι παλιότερα ανάφερε ότι έγραφε από Αυστραλία, έγινε Μπλέ. Την θεωρώ πολύ σωστή μεταγραφή της Admin Team (και λόγω διαφοράς ώρας, αν όντως βρίσκεται τόσο Ανατολικά) και του εύχομαι καλή δύναμη 

- ΑποστόληςΑ
Σιδεροκέφαλος!Kourdos έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 18:23 Παρατήρησα ότι ο σεβαστός αδερφός Rexaris, που αν θυμάμαι παλιότερα ανάφερε ότι έγραφε από Αυστραλία, έγινε Μπλέ. Την θεωρώ πολύ σωστή μεταγραφή της Admin Team (και λόγω διαφοράς ώρας, αν όντως βρίσκεται τόσο Ανατολικά) και του εύχομαι καλή δύναμη![]()

Όλη η Ελλάδα είναι μπλε...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- vasgias
Σας ευχαριστώ και τους δυο. Από Καναδά γράφω, είμαι στις -7 ώρες και συμπληρώνω έτσι τις ώρες των υπόλοιπων μοντς. Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 7):
- joshua, Kourdos, tasso85, ToMousiTouCrespo, M o r b i u S, bane1980, navigator11
- kataramenos5
Παλικάρια η αναζήτηση στα τοπικ δε δουλευει η μαλλον δουλεύει επιλεκτικα.
Πχ κανοντας αναζητηση στο παρον τοπικ τη λεξη "μπλε" που γραφτηκε 2 ποστ παραπανω μου φερνει μονο παλεις εγγραφες και οχι την τελευταια.
Navi το 11 στο τελος το χες απο παλια?Γιατι το βλεπω και λεω κλωνος ειναι αυτος?
Δε το θυμομουν καθολου.
Πχ κανοντας αναζητηση στο παρον τοπικ τη λεξη "μπλε" που γραφτηκε 2 ποστ παραπανω μου φερνει μονο παλεις εγγραφες και οχι την τελευταια.
Navi το 11 στο τελος το χες απο παλια?Γιατι το βλεπω και λεω κλωνος ειναι αυτος?
Δε το θυμομουν καθολου.
- These users thanked the author kataramenos5 for the post:
- navigator11
- ΑποστόληςΑ
ΩΧ!Rexaris έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 19:36 ...Πρόσφατα βγήκα στη σύνταξη και με τις ελεύθερες ώρες που δημιουργηθηκαν, προσφέρθηκα να βοηθήσω.
Πλακώσαν πάλι οι γέροι! Άντε να συνεννοηθούμε τώρα!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post:
- Rexaris
ban μηνιαιο σε @aivas19 ενώ ο αλλος που μοιραζε μπουλους είναι κανονικά?
Για ποιο λογο επειδη κλαιγονται για μεροληπτικη σταση? Πείτε ένα λόγο.
Επειδη έχουν πετάξει ένα κάρο λάσπη και ψέματα και μετά κλαίγονται και δήθεν θυματοποιούνται επειδή τους είπες την αλήθεια στα μούτρα @Equalizer ? Την αλήθεια τους είπες κι ας μυγιάζονται. Να έχουν τα άντερα να υπερασπιστούν τη λάσπη τους τόσο απλά...
Το οτι ο Ντελιας έκανε στημένες δηλώσεις τί είναι για παράδειγμα? Άποψη?
Ειλικρινά δεν το πιάνω.
Αλλος σας υπέδειξε λανθασμένα για μπαν πριν 3-4 μέρες, ρίξατε μπαν κι ούτε το ψάξατε. Μόνο και μόνο για να μη σας τη λένε? Ποιοι να σας την πουν?
Δε θα πάει καλά αυτή η τακτική.
Και του τη λέτε κι από πάνω που γράφει τα αυτονόητα. Τουλάχιστον έχετε 1% τσίπα και ξέρετε οτι αυτά που γράφετε είναι απλά λασπη, γι αυτό και θίγεστε.
Εδώ πριν μια σελίδα ο άλλος ο Σεφερλης του φορουμ που "δεν ταιριαζει στην αισθητική μου ο Σαββίδης" θυματοποιήθηκε και είπε για σαββιδομανια ενώ δεν κάνει τίποτα απολύτως άλλο από το να πετάει μονοστιχα τουιτ ειρωνικά κάτω από κάθε ποστ.
Δεν πειράζει όμως, η ιστορία θα τα καταγράψει όλα αυτά, μαζί και αυτούς που τα γράφουν.
Κάτι μάθαμε πάντως, οτι "αποψη μου είναι οπότε γράφω ότι θέλω". Το γράφω και για disclaimer και όλα καλά.
YΓ: Α όσο διαβάζω το επίμαχο τοπικ βλέπω κι άλλα μπαν, αποχωρήσεις κλπ.. καλά πάει αυτό.
Για ποιο λογο επειδη κλαιγονται για μεροληπτικη σταση? Πείτε ένα λόγο.
Επειδη έχουν πετάξει ένα κάρο λάσπη και ψέματα και μετά κλαίγονται και δήθεν θυματοποιούνται επειδή τους είπες την αλήθεια στα μούτρα @Equalizer ? Την αλήθεια τους είπες κι ας μυγιάζονται. Να έχουν τα άντερα να υπερασπιστούν τη λάσπη τους τόσο απλά...
Το οτι ο Ντελιας έκανε στημένες δηλώσεις τί είναι για παράδειγμα? Άποψη?
Ειλικρινά δεν το πιάνω.
Αλλος σας υπέδειξε λανθασμένα για μπαν πριν 3-4 μέρες, ρίξατε μπαν κι ούτε το ψάξατε. Μόνο και μόνο για να μη σας τη λένε? Ποιοι να σας την πουν?
Δε θα πάει καλά αυτή η τακτική.
Και του τη λέτε κι από πάνω που γράφει τα αυτονόητα. Τουλάχιστον έχετε 1% τσίπα και ξέρετε οτι αυτά που γράφετε είναι απλά λασπη, γι αυτό και θίγεστε.
Εδώ πριν μια σελίδα ο άλλος ο Σεφερλης του φορουμ που "δεν ταιριαζει στην αισθητική μου ο Σαββίδης" θυματοποιήθηκε και είπε για σαββιδομανια ενώ δεν κάνει τίποτα απολύτως άλλο από το να πετάει μονοστιχα τουιτ ειρωνικά κάτω από κάθε ποστ.
Δεν πειράζει όμως, η ιστορία θα τα καταγράψει όλα αυτά, μαζί και αυτούς που τα γράφουν.
Κάτι μάθαμε πάντως, οτι "αποψη μου είναι οπότε γράφω ότι θέλω". Το γράφω και για disclaimer και όλα καλά.
YΓ: Α όσο διαβάζω το επίμαχο τοπικ βλέπω κι άλλα μπαν, αποχωρήσεις κλπ.. καλά πάει αυτό.
Σε ποιο τοπικ να χαζέψω;
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος με τη πρόκριση της αεχαρας και θέλω να δω λίγο κους κους και δράματα
Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενος με τη πρόκριση της αεχαρας και θέλω να δω λίγο κους κους και δράματα
- These users thanked the author giapas for the post:
- ΑποστόληςΑ
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Στο τοπικ του μπουτια των διπλα παιζει να χει τρομερο γελιο σημεραgiapas έγραψε: Παρ 01 Αύγ 2025, 00:12 Σε ποιο τοπικ να χαζέψω;
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post:
- st4this
Εχω κανει bookmark την σελιδα τους απτο ματς μας στις 19/05 και τη διαβαζω οποτε ειμαι στα νταουν μου.. Δεν υπαρχει λαιμαι
https://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=6943
90 σελιδες παρανοιας

https://www.emperor.gr/forums/viewtopic.php?f=5&t=6943
90 σελιδες παρανοιας