Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
paokspren

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από paokspren »

Εγώ πιστεύω ότι ο Κραλ είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Έχει τις τεχνικές προδιαγραφές να συμπληρώνει τους άλλους 3 και την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
These users thanked the author paokspren for the post (total 4):
Magpies4, giaxxo, Ettien26, magdy
Developer4

Δημοσίευση από Developer4 »

paokspren έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20 Εγώ πιστεύω ότι ο Κραλ είναι ο παίκτης που χρειαζόμαστε. Έχει τις τεχνικές προδιαγραφές να συμπληρώνει τους άλλους 3 και την ποιότητα να κάνει την διαφορά.
Aπό όσους έχουν ακουστεί, συμφωνώ και εγώ... Επίσης εδώ δε μπορούμε να κλείσουμε 1 χαφ, δε νομίζω ότι έχει νόημα να περιμένουμε και άλλον...

Στο δια ταύτα, ρε φέρτε ΧΑΦ και ΦΟΡ!!!
These users thanked the author Developer4 for the post:
giaxxo
Άβαταρ μέλους
DaVinci

Δημοσίευση από DaVinci »

Δεν είναι θέμα λίστας πλέον για τα προκριματικά. Όποιος κι αν έρθει δεν πρόκειται να παίξει. Άλλος ένας αξιέπαινος προγραμματισμός και φέτος που στέλνει την ομάδα σε νοκ άουτ με τεράστια κενά στον άξονα. Η ενδεκάδα την ώρα που μιλάμε βρίσκεται 2 τραυματισμούς/ιώσεις/ενοχλήσεις μακριά από πρόβλημα. Το ότι όποιος κι αν έρθει τώρα δεν θα παίξει, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έρθει ΑΜΕΣΑ. Η ομάδα από την άλλη πέμπτη μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς Ευρώπης με το πρωτάθλημα να ακολουθεί στα καπάκια των πλέι-οφ. Όταν αρχίζουν τα ματς κάθε βδομάδα δεν είναι εύκολο να δουλέψεις σωστά με καινούριους παίκτες και να τους εντάξεις στο σύνολο με την ίδια εμπιστοσύνη.
These users thanked the author DaVinci for the post (total 4):
Patron, DikefalosNisiotis, beyes4, soigol
embuji

Δημοσίευση από embuji »

Το ποιοι θα παιξουν με την τσιζμπεργκερ εχει κλεισει εδω και κανα 2βδομαδο.

Το θεμα ειναι μετα απο αυτους να ειναι ετοιμη η ομαδα. Μια καρτα, ενα μικροχτυπημα να σε βγαλει εκτος 4-5 προπονησεις και καηκαμε.

ΠΑΤΕΡ ΣΩΣΕ ΜΑΣ
These users thanked the author embuji for the post:
soigol
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Απο την αλλη βεβαια μην μας πιανει και πανικος. Αυτα γινονται σε ολες τις ομαδες. Οπως σωστα λες ειναι τετοιοι οι ρυθμοι της αγωνιστικης δρασης πλεον, που το συνηθες ειναι οι παικτες που ερχονται να μπαινουν αμεσα στις υποχρεωσεις. Δεν υπαρχει πλεον αυτο το "ενταξη στο συνολο"

Ο Νικολιτς πχ σημερα ειναι πολυ πιθανο να ξεκινησει βασικο τον Μαριν που εχει ερθει στην ομαδα του 7 μερες.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Νομίζω με αυτούς που έχουμε θα πάμε σε όλους τους προκριματικούς.

Κάθε χρόνο τα ίδια ρίσκα παίρνουμε. Το οτι δεν πήγαμε χωρίς Ντέλια είναι καθαρά λογω λαού και όχι λογω ᾽᾽προγραμματισμού᾽᾽.
These users thanked the author Magpies4 for the post (total 2):
thios4, Patron
miketoumba88

Δημοσίευση από miketoumba88 »

https://www.bbc.com/sport/football/arti ... r25kxqxwno Δεν εχει κλεισει ακομα ο Ερικσεν .Σε συζητησεις ειναι .Και εχει ακουστει για γαβρο ...Αρα ποτέ μην λες ποτέ...
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Και ο Τζορμπατζογλου ειπε οτι κατι υπαρχει στην ατμοσφαιρα για χαφ αλλα δεν εχει νοημα να πει κατι γιατι καταλαβαινει οτι επιτεινει τον εκνευρισμο στον κοσμο με ολα αυτα τα μπρος πισω των τελευταιων εβδομαδων.
These users thanked the author nunies4 for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

These users thanked the author DimitrisS for the post:
navigator11
Άβαταρ μέλους
SePuLtUrA_4_

Δημοσίευση από SePuLtUrA_4_ »

These users thanked the author SePuLtUrA_4_ for the post (total 2):
Shadow, JORDAN THOMAS FAN
embuji

Δημοσίευση από embuji »

miketoumba88 έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:30 https://www.bbc.com/sport/football/arti ... r25kxqxwno Δεν εχει κλεισει ακομα ο Ερικσεν .Σε συζητησεις ειναι .Και εχει ακουστει για γαβρο ...Αρα ποτέ μην λες ποτέ...
ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται; Παικταρα ο ερικσεν, 200 κιλα μπαλα ξερει, ειναι πιο αργος και απο το ριπλεϊ. Μιλαμε η αθλητικοτητα του ειναι στο 0.
These users thanked the author embuji for the post (total 3):
dionisisbasi, thios4, margas
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Άρα είναι ταμάμ για τον ΠΑΟΚ, τέτοια χαφ παίρνουμε μια ζωή :lol:
These users thanked the author pirate_salonica for the post:
margas
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:16 ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.

Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα.
These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 2):
navigator11, M o r b i u S
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Σουριναμέζος έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:37
embuji έγραψε: Πέμ 31 Ιούλ 2025, 16:16 ρε παιδια ταχυδυναμη δε θελουμε στο χαφ υποτιθεται;
Από που υποτίθεται αυτό εκτός από τα καφενεία και τα ραδιόφωνα? Οι κινήσεις της ΠΑΕ και τα ονόματα που ακούμε ότι έχουν εξεταστεί δείχνουν ότι η ταχυδύναμη δεν αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα για την ομάδα.

Ας μην μπερδεύουμε τα δικά μας θέλω με τα θέλω όσων κάνουν κουμάντο στο αγωνιστικό τμήμα.
Δηλαδή πάμε για χάφ αργά και χωρίς αθλητικά χαρακτηριστικά; Δεν νομίζω. Απλά δεν μπορούμε να τους φέρουμε.
Άβαταρ μέλους
Aye4

Δημοσίευση από Aye4 »

Άραγε ένα χαστουκακι από Αυστρία μεριά, θα κινούσε λίγο τα νερά στο βάλτο του μεταγραφικού σχεδιασμού μας? Δεν λέω για φάπα ολκής αλλά για ένα μικρό μπατσάκι που θα μπορούσε να διορθωθεί στον επαναληπτικό. Ή όχι?
These users thanked the author Aye4 for the post:
soigol
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”