Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
epitropos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Δημοσίευση από epitropos »

Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
These users thanked the author epitropos for the post (total 11):
DamoN, paok apo epilogi, Kabamaru11, Σουριναμέζος, Logistis, stazath4, -keeper-, DikefalosNisiotis, margas, giaxxo and one more user
Άβαταρ μέλους
Kirilos_Despotas

Δημοσίευση από Kirilos_Despotas »

nunies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:08 Κρααλ, Γκλεν Καμαρά και Μαχμούντ Νταχουντ.
Για τον Νταχουντ δεν θυμάμαι αν έχει γραφτεί κάτι
Ψηφίζω Γκλεν νομίζω είναι αυτό που χρειάζεται η ομάδα!
These users thanked the author Kirilos_Despotas for the post (total 4):
Kabamaru11, theo G4, DikefalosNisiotis, Rexaris
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

sourmenetes έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:38
omerta76 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22
sourmenetes έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:54

Το ότι γίνεται του οφτοπικ να φανταστώ σε χαλάει μονο όταν πέφτει σε σένα το μπαν.

Όταν όμως σκυλιάζουμε κάθε μέρα να έχουμε μια σωστή νοοτροπία μας γράφουνε κάποιοι. Εκεί δε σας χαλάει..

Καθόμαστε σαν ηλιθιοι να μιλάμε σε μεγάλους ανθρώπους λες και ειναι μωρά..
Θα σου απαντούσα κατάλληλα τι με χαλάει αλλά τι να κάνουμε που έχεις και το μαχαίρι και το καρπούζι. Όταν δεν γουστάρετε απόψεις ban., όταν μιλάνε άλλοι 15 σελίδες για παπαριές σφυρίζετε αδιάφορα.
Τι να κάνουμε.... 15 χρόνια εδώ μέσα έχουμε το μαχαίρι και το καρπούζι έχοντας δαπανήσει χιλιάδες ώρες, όχι με αφ υψηλού κριτική αλλά με έργο.

Καθόμαστε σαν τους μαλακες να χωρίσουμε ανθρώπους που υποστηρίζουν την ίδια ομάδα!!

Και θα μου απαντούσες και κατάλληλα...
Να σου θυμίσω ότι μαζί με σένα έφυγε και ο nunies4 χθες.

Οπως έχουν φύγει και πολλοι άλλοι. Αλλά και πάλι δε σε νοιάζει. Εσύ είπες αυτό που είπες, θεωρείς ότι είσαι θιγμένος, θεωρείς ότι μεροληπτουμε υπερ κάποιων και οτι σε κόβουμε τις απόψεις σου την ώρα που έχεις πάνω από 10-20ποστ στο συγκεκριμένο τοπικ τη μέρα.
Μιλαμε σε φιμωνουμε κανονικά εσένα και αφήνουμε τους άλλους.

Εφαγες ένα ημεσησιο μπαν και σε αδίκησαμε...

Η σύσταση γίνεται καθημερινά προς όλους!
Και προσπαθούμε να είμαστε πάντα ελαστικοί. Σβήνουμε ποστ, κάνουμε ξανακάνουμε συστάσεις και μας γράφετε!
Δεν με απασχολεί τι κάνεις/κάνετε εσείς 15 χρόνια και ούτε σου μιλησα για την προσπάθεια και τον κόπο σου εδώ μέσα. Προφανώς για να οργανωθεί όλο αυτό, θέλει κόπο και χρόνο αλλά τι μου το αναφέρεις; Θέλεις να σου πω μπράβο ρε sourme;
MikeStr4

Δημοσίευση από MikeStr4 »

epitropos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39 Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
Και πέρσι που δεν είχε σημαντικά θέματα όταν είχαμε μείνει με 1,5 στόπερ έγινε μεταγραφή 37 Αυγούστου….οποιος δεν θέλει να ζημώσει, πέντε μήνες (θα πω εγώ όσο σχεδόν κ η διάρκεια των μεταγραφών) κοσκινίζει….
These users thanked the author MikeStr4 for the post:
Magdi Tolba 4
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

epitropos έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39 Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
Ναι πάλι καλά τα προηγούμενα χρόνια ήμασταν πολυβόλα στις μεταγραφές και χορτάσαμε .
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

Βλεπουμε highlights του Ντέλια που αδειάζει παικτες και σερβίρει σε Μπραντον ή Σαματα που σουτάρουν απελπιστικά άουτ.
Φερτε φορ κανονικό, να μην παει τζαμπα η μαγεία
MagdiTolba

Δημοσίευση από MagdiTolba »

shearer4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:22 Κρα-λ κανουμε για χαφ παντως...
Εγώ κλάνω με τον Κλάεσεν
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ ν

Δημοσίευση από Rexaris »

Είχα γράψει κάτι χθες και βλέπω οτι κακώς το έσβησα, άντε πάλι λοιπόν:

Τα μπαν για off-topic (που έχω φάει κι εγώ) δεν πρέπει να τα παίρνετε προσωπικά. Όταν παραγίνει το κακό, κάνεις μπαν 1-2 άτομα που κάνανε 2-3 off-topic σε πρόσφατες σελίδες ως μήνυμα σε ΟΛΟΥΣ. Ο περισσότερος κόσμος προσέχει λίγο για ένα διάστημα, βελτιώνεται η κατάσταση, μέχρι να επανέλθουν όλοι στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και ξαναξεκινήσουν τα off-topic και φτου κι απ’την αρχή.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ξεκινήσαμε καλά με 2-3 κινήσεις και κανονικούς παίχτες που ήρθαν έγκαιρα και στην ώρα τους ,και πίστευα μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας θα έρθει και ο for !
έλεγα μετά ας έρθει και στην προετοιμασία στην Ολλανδία, ούτε εκεί δεν ήρθε !
τώρα αρχίζω και φοβάμαι ότι ξανά επιστρέψαμε στα παλιά μας λημέρια!
Ναι υπάρχει ακόμα χρόνος αλλά ένα σας λέω !
Το χειρότερο θα είναι αν υποτίμησαν την Wolfsberger !
These users thanked the author pagotatzis for the post (total 2):
thios4, margas
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Εκπληκτικό πάντως πως απ το «πάρε ένα 20ρικο ραζβαν και πάρε ότι θες και καντους τη σουφρα πεταλούδα μιας και γιορτάζουμε φέτος» που επιθυμούσαμε όλοι νομίζω, φτάσαμε στο σημείο να έχει μείνει φύγει ο ραζβαν και να ξεκινάμε εμφύλιο και να μην κινείται απολύτως τίποτα

Μπλαγκαραζουμιο
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 2):
Polichni1926, margas
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Τσαρτσαρε εσύ;
Άβαταρ μέλους
tenten4GT

Δημοσίευση από tenten4GT »

Δεν ξέρω γιατί δεν κάνει το all in ο Ιβάν ,αν έφερνε 2 παίκτες αύριο πχ με μεταγραφή δυνατούς παίκτες κ ας μην έβγαιναν στο μέλλον θα έπαιρνε όλο τον κόσμο με το μέρος του στο θεμα του γηπέδου θα γινόταν ήρωας κ θα πίεζε αλλιώς τον Α,Σ.θα κέρδιζε κ ο λουτσε δύο παικταραδες που τόσο χρειάζεται άμεσα .
These users thanked the author tenten4GT for the post (total 5):
thios4, Kirilos_Despotas, bane1980, margas, Rexaris
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

gpap5 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:57 Για τους άμπαλους, προτείνω να δούνε ξανά το video με το γκολ του Κρέμτσικ στον αγώνα με την κούλα στο κύπελλο (2-1) και να προσπαθήσουν να θυμηθούν πότε είδαν τελευταία φορά τέτοιο γκολ από κεντρικό επιθετικό του ΠΑΟΚ, μετά τον Πρίγιο.

Άι ρε, που θα υποτιμήσετε τον Κρέμτσικ, που έχουμε δει Σβιντέρσκι, Άκπομπ, Τσόλακ, Σαμάττα, Τσάλοφ, Ολιβέιρα....

Το γράφω ξανά, έως να γίνει πραγματικότητα:

φέρτε μου έναν Κρέμτσικ (όχι τον Κρέμτσικ, για να προλάβω τους άμπαλους), φέρτε μου έναν Κοντρέρας που έφερε ο Ζαγοράκης με λεφτά από τα διαρκείας, φέρτε μου και έναν Σορλέν.
Και κλείνω για φέτος.
γύρω στις 18 φορές καλύτερος εντωμεταξύ ο Άκπομ, από τον Κρεμτσικ
These users thanked the author freemind for the post (total 3):
Polichni1926, paokspren, margas
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Υπερβολές, τίμιος κι ο ένας τίμιος κι άλλος απλά ο κμερτσικ σου έδωσε γκολ τίτλου και μάλιστα με τον μισητό αντίπαλο
Άβαταρ μέλους
Panx Romana

Δημοσίευση από Panx Romana »

Μεταγραφές με όλα αυτά που συμβαίνουν μετά το παιχνίδι στην Αυστρία
Δεν βλέπω πως μπορεί να γίνει κάτι άλλο
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κουβεντιδης πήγε κουβά
These users thanked the author Panx Romana for the post:
margas
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”