Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Λογικά απλά έκαναν κολλάζ παλιά βίντεο.
Ον τόπικ τώρα, με τα χαφ τι γίνεται? Ακόμα κι οι δημοσιογράφοι έπαψαν να κάνουν αναφορές.
Ον τόπικ τώρα, με τα χαφ τι γίνεται? Ακόμα κι οι δημοσιογράφοι έπαψαν να κάνουν αναφορές.
-
- Επικοινωνία:
Έναν τέτοιο "σκύλο" χαφ θέλουμε!Magpies4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:51 Ενδιαφέρον πάντως οτι πρέπει να προειδοποιούμε τις μεταγραφές για τους σκύλους της Θεσσαλονίκης ...
Πώ πω, τί έπαθε ο άλλος...
https://paoktoday.gr/opponents/aris-sky ... epemvasis/
- These users thanked the author boogeyman77 for the post:
- margas
Ο Κολκας και ο Τζορμπατζο ειπαν δεν κουνιεται φυλλο. Στεργιαδης ειπε φορ ως Παρασκευη (λογω λιστας) αλλα δυσκολαΡιαν_Καπαγιαννιδης έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:30 Λογικά απλά έκαναν κολλάζ παλιά βίντεο.
-
Κι εγώ το άκουσα αυτό του Στεργιάδη, αλλά τον διόρθωσε (σωστά) ο άλλος ότι όνομα δηλώνεις στην λίστα μέχρι και τις τελευταίες μέρες. Άρα μας βλέπω όντως να το τραβάμε μέχρι τέλους...
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- margas, aivas19
Γράφει ο άλλος στο Χ κάτω από την ανακοίνωση ανανέωσης της ΠΑΕ:
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
Στον @VSambrakos να το φέρει κάποιος με τρόπο το χαμπέρι, πάνω από όλα η προάσπιση της ανθρώπινης ζωής
- These users thanked the author Dimpatra for the post (total 14):
- Josey Wales, VfB v2, DamoN, black_star_ninja, Kabamaru11, vasgias, dionisisbasi, DikefalosNisiotis, shearer4, Kourdos and 4 more users
Καψούρα μου, ναι και ναι. Ασχέτως βιογραφικού είναι καλή προσθήκη, θα ξεχωρίσει θεωρώ στη λίγκα. Μεσοεπιθετικά έχουν ξεφύγει οι τιμές αγοράς. Το συμβόλαιο δεν είναι εξωφρενικό με δεδομένο ότι προορίζεται για βασικός. Το δεκαράκι είναι λίγο φουσκωμένο λόγω απορρυπαντικού οκ αλλά όχι και κάτι τρελό. Οπως και να χει ας κάνουμε εμείς αυτά που πρέπει και μιλάμε μετά στο χόρτοobanebane έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:40JohnDag έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:19 Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι εγώ ο παράξενος..
Έτσι για την κουβέντα,θεωρείς φυσιολογικά τα 10 μύρια αγορά και τα 1,6 το χρόνο για τον 28χρονο Στρεφετσα με αυτό το βιογραφικό;
Επίσης,αν αποκτηθεί ο Κεντιρα,πρέπει οπωσδήποτε να γίνει ερώτηση στον προπονητή αν ο παίχτης είναι αυτό που ήθελε και αν είναι ικανοποιημένος με αυτή τη μεταγραφή.
Εγώ φοβάμαι μονο μην δει το νέο συμβόλαιο του Ντελια ο Κεντιρα και πει δεν δέχομαι ευρώ λιγότερο...
- These users thanked the author joshua for the post (total 2):
- PaokFiesta, margas
-
- These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
- joshua, Dimitris_L4
-
Προσωπικά δεν ξερω αν υπάρχει πρόθεση για μεταγραφές, δανεικούς ή ελεύθερους, ξέρω όμως σίγουρα ότι το διαχρονικά πιο ενδιαφέρον topic του φόρουμ δεν είναι πλέον ούτε ενδιαφέρον, ούτε ψυχαγωγικό όπως ήταν παλιά. Κάπου θα φταίει ο χειρισμός της ΠΑΕ οικονομικά και επικοινωνιακά, κάπου θα φταίει ότι ανέβηκε ο πήχης, κάπου θα φταίμε και εμείς μεμονωμένα. Μετράω αντίστροφα να αρχίσουν τα επίσημα. Καλά ή στραβά αποτελέσματα, τουλάχιστον θα παίρνουμε τη δόση μας.
- These users thanked the author PaokFiesta for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, margas
- cristiano4
O τζορμπατζογλου στον σπορ φμ ανέφερε ότι βρήκαμε αλλο φορ
- These users thanked the author cristiano4 for the post (total 2):
- Magpies4, margas
Αν μαζέψουμε όλα αυτά τα ρεπορτάζ εδώ και 2 μήνες, βγάζουμε σειρά στο Netflix με 4 κύκλους.
Μόνο ο Κεντίρα θα πιάσει 5 επεισόδια.
Μόνο ο Κεντίρα θα πιάσει 5 επεισόδια.
- pirate_salonica
Εμ τι, μόνο τα γατιά της Σάντερλαντ θα κάνουν ντοκιμαντέρ; 
Για να μείνω οντόπικ, ο Τζορμπατζόγλου είπε απλά πως "συζητάμε με άλλο φορ"; Αν ναι δεν είπε κάτι νέο

Για να μείνω οντόπικ, ο Τζορμπατζόγλου είπε απλά πως "συζητάμε με άλλο φορ"; Αν ναι δεν είπε κάτι νέο
- These users thanked the author pirate_salonica for the post:
- margas
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚΑΡΑ πάρε φορ,cristiano4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:29 O τζορμπατζογλου στον σπορ φμ ανέφερε ότι βρήκαμε αλλο φορ
κι άλλο φορ, κι άλλο φορ...
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
- Kourdos, Tolaros, margas
- ΑποστόληςΑ
Ο Κραλ αργεί;
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 3):
- paokspren, giaxxo, margas
-
Μην πέφτετε στην παγίδα αδέρφια. Ας εχουμε στο μυαλό μας Κεντιρα και ότι κάτσει θα ειναι ευλογία εκτός από αυτονcristiano4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:29 O τζορμπατζογλου στον σπορ φμ ανέφερε ότι βρήκαμε αλλο φορ
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post (total 2):
- aivas19, smoothcriminal1926