7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
- Skoufos_tou_Lucescu
- john4serres
Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Πολύ καλό, νέο.
Πάμε γερά, ομάδα.
Γιατί 65 reloaded άραγε στο βιντεάκι;
Πάμε γερά, ομάδα.

- Dimitris_L4
1.5 φετος (κ θα αυξανεται) συν μπονους εγραψε ο Τζιομπανογλου στο σπορτ 24
- These users thanked the author Dimitris_L4 for the post:
- Unpsofable78
- Angelos-Giorgos
- loukas karadimos
Σιδεροκέφαλος ρε καψούρα
Για πάντα εδώ!!!
Για πάντα εδώ!!!
- These users thanked the author loukas karadimos for the post:
- Dimitris_L4
Αυτό δεν το κατάλαβα ούτε εγώjohn4serres έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:34 Πολύ καλό, νέο.
Πάμε γερά, ομάδα.
![]()
Γιατί 65 reloaded άραγε στο βιντεάκι;

- john4serres
1. είναι το αγαπημένο του νούμερο, ακόμη κι αν το 7 ειναι πιο εμπορικό;
2. κρατάνε το 7 για κάποιον καυλωμένο;
3. τυπογραφικό λάθος στο έντιτ;
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- aivas19, shearer4
- Panx Romana
Πόσα παίρνει κλπ δεν μας ενδιαφέρει
Στ' @@ μας πόσα λεφτά συμφώνησε ο μικρός
Ξεκολλλατε
Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ρήτρα που σημαίνει ότι ο Σαββίδης ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ
Ξεκολλλατε
Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ρήτρα που σημαίνει ότι ο Σαββίδης ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ

- These users thanked the author Panx Romana for the post:
- Dimitris_L4
μπουζος κανουν πολεμο στον Ντελια δεν του δινουν το 10 που δικαιουται.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το κραταμε για τον Κεντιραjohn4serres έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:42 1. είναι το αγαπημένο του νούμερο, ακόμη κι αν το 7 ειναι πιο εμπορικό;

Too soon?

To συμβόλαιο είναι το λιγότερο που μας ενδιαφέρει, το θέμα είναι ότι δεν μπορείς να βρεις παίκτη με τέτοια αγωνιστική προσφορά ή potential, που να θελει να ερθει Ελλάδα όσα λεφτα και να ριξεις.Panx Romana έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:43 Πόσα παίρνει κλπ δεν μας ενδιαφέρει
Ξεκολλλατε
Το σημαντικό είναι ότι δεν υπάρχει ρήτρα που σημαίνει ότι ο Σαββίδης ξεκαθαρίζει ότι ο παίκτης ΔΕΝ ΠΩΛΕΊΤΑΙ![]()
Το ίδιο βλέπουμε και στο Φορ που κάθε χρόνο δυσκολευόμαστε να βρουμε παίκτη έτοιμο, που να θέλει να έρθει και Ελλάδα χωρίς Σαουδαραβικου τύπου συμβόλαιο. Αναγκάζεσαι να κιυνηγας πρόσφατα τραυματίες, άνω των 32, χαμένα ταλέντα κτλ. κι αν σου βγει το λαχείο ..
Έπρεπε να είχαμε καλύτερα αντανακλαστικά με Τζίμα και να του δίναμε περισσότερη εμπιστοσύνη πριν τον αρχίσει στο μπαλαμουτι ο Κλοζε. Αν είναι υγιείς ο παίκτης και δεν φουσκώσουν τα μυαλά του, λύνεις το πρόβλημα εύρεσης παίκτη σε μια θέση για 4-8 χρονιά άνετα.
Και στα στόπερ σε ένα βαθμό το ίδιο ισχύει απλά σαν χώρα παραδοσιακά βγάζουμε πιο εύκολα στόπερ που μπορούν να σταθούν σε επίπεδο πρωταθλητισμού.
καλλιο αργά, παρά ποτέ είναι η φάση
η ανανέωση θα πρεπε να χει γίνει πριν 1 χρόνο. μακάρι να μαθαίναμε γιατί αργήσανε τόσο
η ανανέωση θα πρεπε να χει γίνει πριν 1 χρόνο. μακάρι να μαθαίναμε γιατί αργήσανε τόσο
Η ανανέωση και η παραμονή του Ντέλια είναι κάτι που δε ζυγίζεται μόνο με αγωνιστικούς όρους.
Όποιος έχει πιτσιρίκια στην οικογένεια του, το ξέρει με το πώς αντέδρασαν στο άκουσμα της ανακοίνωσης.
Όποιος έχει πιτσιρίκια στην οικογένεια του, το ξέρει με το πώς αντέδρασαν στο άκουσμα της ανακοίνωσης.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 4):
- astral, Kourdos, TylerDurden, PAOKevolution
Γιάννη Κωνσταντέλια σε ευχαριστώ που θα σε απολαύσω ακόμη ένα χρόνο στα ασπρόμαυρα της ΠΑΟΚάρας μας.
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard.
Να αμοιφθείς με όσα πραγματικά αξίζεις και να γίνεις το νέο σημείο αναφοράς για τον σύλλογο και τις νέες γενιές των ΠΑΟΚτσήδων, αντικαθιστώντας επάξια κι ακόμη πιο εμφατικά τον Γιώργο Κούδα.
Πάντα θα σε θυμάμαι βρε μπαγάσα, 14 χρονών να κάνεις όργια στο τουρνουά του Göteborg.
Τότε ήμουν ένας από τους 10 ευτυχισμένους ενήλικες που φωνάζαμε για τον ΠΑΟΚ και τα μικρά παιδιά μου με κοιτάζανε κάπως παράξενα.
Τώρα είμαι τριπλά ευτυχισμένος γιατί γυρνάω την Ευρώπη μαζί τους, και πάντα μου υπενθυμίζουν γεμάτοι χαρά εκείνη την στιγμή.
Συνέχισε να πετάς αετόπουλο και να μας μας κάνεις πάντα περήφανους.
Αν δεν σου προσφερθεί η ευκαιρία να παίξεις για ένα πραγματικά top european football club, θα ήθελα να συνεχίσεις για πάντα μαζί μας και να κρεμάσεις τα παπούτσια σου ως ένας άλλος Τotti ή Gerard.
Να αμοιφθείς με όσα πραγματικά αξίζεις και να γίνεις το νέο σημείο αναφοράς για τον σύλλογο και τις νέες γενιές των ΠΑΟΚτσήδων, αντικαθιστώντας επάξια κι ακόμη πιο εμφατικά τον Γιώργο Κούδα.
Πάντα θα σε θυμάμαι βρε μπαγάσα, 14 χρονών να κάνεις όργια στο τουρνουά του Göteborg.
Τότε ήμουν ένας από τους 10 ευτυχισμένους ενήλικες που φωνάζαμε για τον ΠΑΟΚ και τα μικρά παιδιά μου με κοιτάζανε κάπως παράξενα.
Τώρα είμαι τριπλά ευτυχισμένος γιατί γυρνάω την Ευρώπη μαζί τους, και πάντα μου υπενθυμίζουν γεμάτοι χαρά εκείνη την στιγμή.
Συνέχισε να πετάς αετόπουλο και να μας μας κάνεις πάντα περήφανους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ASTNORD2 την Τετ 30 Ιούλ 2025, 22:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.