Ιβάν Σαββίδης VII

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
trouman

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Δημοσίευση από trouman »

Andrew R έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19 Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι για το πως νομίζουν κάποιοι ότι λειτουργεί . Πρώτον κι βασικότερο ο Ιβαν δεν ασκεί καθημερινό management. Υψηλή εποπτεία έχει στην ΠΑΕ κι βασικές αρχές όπως πχ αυτή της αυτάρκειας σαν γενικές κατευθυντήριες γραμμές . Ο μεγάλος γκαιλες κάποιοι να σας πείσουν ότι ούτε χαρτί υγείας δεν αγοραζουν στην ΠΑΕ χωρίς την έγκριση του ιβαν δεν είναι απλώς για γέλια αλλά ένα τεράστια ψέμα που σαν κύριο στόχο έχει με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσει την μικρότερη δυνατή κριτική απέναντι στα πεπραγμενα της διοικούσας επιτροπής εδώ . Είναι το κυρίαρχο αφήγημα που εξασφαλίζει άπολυτη σχεδόν ασυλία σε όλες τις παθογένειες κι εμφανείς ανικανότητες του μηχανισμού στην ΠΑΕ . Δυστηχως όπως ακριβως συμβαίνει με κάθε δυνατό άνδρα γύρω του διμιουργηται μια αυλή που δρα κυρίως με γνώμονα τα δικά της συμφέροντα και την δίκη της επιβίωση . Στην περίπτωση του Γιάννη τώρα δεν έχει ουσιαστικά συμβεί κατι λιγότερο από αυτό που αντιμετώπισαν κι άλλοι άξιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας . Μόνο που τώρα λόγο της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης του κωνσταντελια φαντάζει σαν κατι μοναδικό . Λυπάμαι αλλά η πραγματικότητα λέει ότι ο ίδιος ο Ιβαν έπαιρνε τηλέφωνο τον Μαουριτσιο για να του αλλάξει γνώμη , το ίδιο συνέβη αλλά σε μεγαλύτερη ένταση κι με τον έξοχο κρεσπο , όταν ίδιος ο Ιβαν έψαξε να επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστη κι μάλιστα όταν το κατάφερε το πρώτο πραγμα που του είπε ήταν ότι τον ήθελε στον ΠΑΟΚ . Το αποκορύφωμα αυτής τις διαδικασίας ήταν φυσικά η απόλυτη ξεφτίλα τεσσάρων καλοκαιριών πίσω με τον εμβληματικότερο ποδοσφαιριστη των τελευταίων χρόνων στον ΠΑΟΚ μας . Ο διαρκής διασυρμός , η τρομακτική αφωνία της ΠΑΕ τότε , η απόλυτη επίθεση λάσπης απέναντι στον Αντρε ήταν μια μεγάλη και διαρκείς πληγή για τον σύλλογο . Το ειδικό βάρος του αρχηγού επέτρεψε να έχει μια προσωπική συνάντηση με τον ευεργέτη του συλλόγου και να έχουμε την περίφημη συμφωνία μέσα σε Πέντε λεπτά . ΓΙΑ όσους φίλους έχουν ασθενή μνήμη και είναι αρκετοί αυτοί ας θυμίσω λίγο τα λόγια του αρχηγού « αλλά έλεγα εγώ αλλά μεταφέραν στον πρόεδρο» . Η κατανόηση όλων τον παραπάνω είναι πλέον θεμελιώδους σημασίας καθώς οι ερμηνείες που ακούγονται κατά καιρούς διάψευδονται εκκωφαντικά από την πραγματικότητα . Το πρώτο βήμα για την κατανόηση της κατάστασης στον ΠΑΟΚ είναι πρώτιστος η σχέση του Ιβαν με την ομάδα αλλά και με την καθημερινή της λειτουργια. Ο ιβαν έρχεται από μια χώρα στην οποία τα πράγματα δουλεύουν εντελώς διαφορετικά από αυτό που γίνεται στην Ελλάδα . Ο ίδιος ακροβατεί ανάμεσα σε δυο κόσμους και είναι αναγκασμένος να στηρίζεται είτε σε ανθρώπους σαν τον κατσαρή , είτε να έχει στην ΠΑΕ ανθρώπους σαν τον δούκα . Αυτό το γνωρίζει ο πρόεδρος ως ένα σημείο κι έτσι η οικογένεια τροφοδοτεί όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά κι τις άλλες επιχειρήσεις του Ιβαν με στελέχη τα οποία το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η προσωπική και σχέση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του . Δυστηχως έμπιστος δεν σημαίνει κι ικανός και αυτο όλα αυτά αυτά χρόνια δημιουργεί το κενό λειτουργίας το οποίο βλέπουμε . Σκεφτηται χοντρικά πχ δυο φατρίες οι οποίες μάχονται γαι την εύνοια του προέδρου και την επιρροή στις αποφάσεις . Οσο πιο κοντά θα είναι ο πρόεδρος στην ομάδα τόσο θα μεγαλώνουν οι ελπίδες να παίρνονται η σωστές ποδοσφαιρικά αποφάσεις στην ΠΑΕ κι όχι να κρυβονται οι υπάλληλοι οσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι πίσω από εντολές που μπορούν όμως να εκετελεστουν κι πολύ καλύτερα .
Είναι όντως θεμελιώδες αυτά να γίνουν γνωστά, γιατί δέχεται πόλεμο συχνά, ειδικά τώρα και είναι πολύ εύκολο να πιάσει η λάσπη που πετάμε διάφοροι.

Βρίσκει συχνά και πρόσφορο έδαφος, καθώς πολλοί δεν πολύ γουστάρουν τον Σαββίδη, τον ανέχονται κατά κάποιον τρόπο, λόγω του ότι είναι πρόεδρος της ομάδας. Το εισπράττεις από την ευκολία ή την συνειδητή προσπάθεια να πουν το παραμικρό αρνητικό σχόλιο ως και τα πιο χοντρά που ακούσαμε πάλι με βάση το θέμα Ντελια, για το οποίο προφανώς ο Σαββίδης δεν είχε πλήρη εικόνα. Αυτό φαίνεται όσο περνάει ο καιρός ότι είναι το πιθανότερο σενάριο. Θα το δείξει κι ι χρόνος.

Πρέπει όμως μια κάτι να γίνει με τις γνωστές δυσλειτουργίες και βρει τον τρόπο να μην πνιγόμαστε σε μια κουταλιά νερό κάθε φορά ή να μην επαναλαμβάνονται με την ίδια καφέ φορά ακρίβεια τα ίδια λάθη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Unpsofable78, Apil44
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Equalizer έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:17 Ναι αλλά έφερε τον ΟΥΜΠΕΡ ακατάλληλο επικίνδυνο και κακοπροαίρετο Δώνη

Που, θυμίζω, μας είχε στείλει εξώδικο στο Paokmania με δικηγόρο την πρώην αντιπρόεδρο της Ρόμα

Ρε κάτι συμπτώσεις
Εεε δεν μας τα λέτε αυτά τα πικάντικα!
Ο λόγος που έστειλε εξώδικο;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δεν ήταν ρομαντική ψυχή και τα ποιηματάκια που του αφιέρωναμε τον ενόχλησαν τον ΓΔ
kataramenos5 έγραψε: Τρί 09 Απρ 2013, 13:32 shark άσε τα ψέμματα
και βρές μου καμιά φόρμα
συλλεκτική θα γίνει σύντομα ;)
γι αυτό σου λέω όρμα.
Θέλω το Γάμμα κεντητό
το Δέλτα τυπωμένο.
μπροστά στα.. φρύδια μου τα δυό
για πάντοτε γραμμένο.
:opaokara: :opaokara:
ΥΓ Σοβαρά δε ξέρετε τι γινόταν εδώ μέσα με Δώνη?

ΥΓ2 Τι μουρλα κουβαλούσαμε ρε....Πάρτε μια γεύση να γελάσετε και να χαλαρώσετε

viewtopic.php?t=5433&start=15
These users thanked the author kataramenos5 for the post:
Andrew R
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Η χρονιά που ήμουν φαντάρος και δεν μπορούσα να ασχοληθώ καθόλου….
Η χρονιά που απείχα και από το φόρουμ .
ΚΑΤ τι διαμαντάκι είναι αυτό ρε αδερφέ…
Κλαίω
Άβαταρ μέλους
Unpsofable78

Δημοσίευση από Unpsofable78 »

:lol:
Mīngus έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:50
Eagle1980 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 10:38 Οι Μασκες έπεσαν !!!
Το ερώτημα είναι για ποιους.
:lol: :lol: :lol:

Αδερφέ λίγο πιο προσεκτικά. Θα πνιγούμε από τα γέλια
Άβαταρ μέλους
Skoufos_tou_Lucescu

Δημοσίευση από Skoufos_tou_Lucescu »

Ντροπή, δε φτάνει που μας μάθαινε μπαλιτσα με τους 12 τρόπους ανάπτυξης του Δώνη, κοροϊδεύουμε κι από πανω
These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
Apil44
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Andrew R έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19 Επειδή έχω διαβάσει με προσοχή όλα τα ποσταρισματα του θέματος κι επειδή ήμουν κι ο μοναδικός που σας έγραψε στην σελίδα 299 στο νήμα του κωνσταντελια τι ακριβως θα συνέβαινε στην περίπτωση του Γιάννη , νομίζω ότι πρέπει να πούμε κάνα δυο πραγματάκια για το πως πραγματικά λειτουργεί η ΠΑΕ και όχι για το πως νομίζουν κάποιοι ότι λειτουργεί . Πρώτον κι βασικότερο ο Ιβαν δεν ασκεί καθημερινό management. Υψηλή εποπτεία έχει στην ΠΑΕ κι βασικές αρχές όπως πχ αυτή της αυτάρκειας σαν γενικές κατευθυντήριες γραμμές . Ο μεγάλος γκαιλες κάποιοι να σας πείσουν ότι ούτε χαρτί υγείας δεν αγοραζουν στην ΠΑΕ χωρίς την έγκριση του ιβαν δεν είναι απλώς για γέλια αλλά ένα τεράστια ψέμα που σαν κύριο στόχο έχει με αυτό τον τρόπο να εξασφαλίσει την μικρότερη δυνατή κριτική απέναντι στα πεπραγμενα της διοικούσας επιτροπής εδώ . Είναι το κυρίαρχο αφήγημα που εξασφαλίζει άπολυτη σχεδόν ασυλία σε όλες τις παθογένειες κι εμφανείς ανικανότητες του μηχανισμού στην ΠΑΕ . Δυστηχως όπως ακριβως συμβαίνει με κάθε δυνατό άνδρα γύρω του διμιουργηται μια αυλή που δρα κυρίως με γνώμονα τα δικά της συμφέροντα και την δίκη της επιβίωση . Στην περίπτωση του Γιάννη τώρα δεν έχει ουσιαστικά συμβεί κατι λιγότερο από αυτό που αντιμετώπισαν κι άλλοι άξιοι ποδοσφαιριστές στην ομάδα μας . Μόνο που τώρα λόγο της ιδιαιτερότητας της περίπτωσης του κωνσταντελια φαντάζει σαν κατι μοναδικό . Λυπάμαι αλλά η πραγματικότητα λέει ότι ο ίδιος ο Ιβαν έπαιρνε τηλέφωνο τον Μαουριτσιο για να του αλλάξει γνώμη , το ίδιο συνέβη αλλά σε μεγαλύτερη ένταση κι με τον έξοχο κρεσπο , όταν ίδιος ο Ιβαν έψαξε να επικοινωνήσει με τον ποδοσφαιριστη κι μάλιστα όταν το κατάφερε το πρώτο πραγμα που του είπε ήταν ότι τον ήθελε στον ΠΑΟΚ . Το αποκορύφωμα αυτής τις διαδικασίας ήταν φυσικά η απόλυτη ξεφτίλα τεσσάρων καλοκαιριών πίσω με τον εμβληματικότερο ποδοσφαιριστη των τελευταίων χρόνων στον ΠΑΟΚ μας . Ο διαρκής διασυρμός , η τρομακτική αφωνία της ΠΑΕ τότε , η απόλυτη επίθεση λάσπης απέναντι στον Αντρε ήταν μια μεγάλη και διαρκείς πληγή για τον σύλλογο . Το ειδικό βάρος του αρχηγού επέτρεψε να έχει μια προσωπική συνάντηση με τον ευεργέτη του συλλόγου και να έχουμε την περίφημη συμφωνία μέσα σε Πέντε λεπτά . ΓΙΑ όσους φίλους έχουν ασθενή μνήμη και είναι αρκετοί αυτοί ας θυμίσω λίγο τα λόγια του αρχηγού « αλλά έλεγα εγώ αλλά μεταφέραν στον πρόεδρο» . Η κατανόηση όλων τον παραπάνω είναι πλέον θεμελιώδους σημασίας καθώς οι ερμηνείες που ακούγονται κατά καιρούς διάψευδονται εκκωφαντικά από την πραγματικότητα . Το πρώτο βήμα για την κατανόηση της κατάστασης στον ΠΑΟΚ είναι πρώτιστος η σχέση του Ιβαν με την ομάδα αλλά και με την καθημερινή της λειτουργια. Ο ιβαν έρχεται από μια χώρα στην οποία τα πράγματα δουλεύουν εντελώς διαφορετικά από αυτό που γίνεται στην Ελλάδα . Ο ίδιος ακροβατεί ανάμεσα σε δυο κόσμους και είναι αναγκασμένος να στηρίζεται είτε σε ανθρώπους σαν τον κατσαρή , είτε να έχει στην ΠΑΕ ανθρώπους σαν τον δούκα . Αυτό το γνωρίζει ο πρόεδρος ως ένα σημείο κι έτσι η οικογένεια τροφοδοτεί όχι μόνο τον ΠΑΟΚ αλλά κι τις άλλες επιχειρήσεις του Ιβαν με στελέχη τα οποία το κύριο χαρακτηριστικό τους είναι η προσωπική και σχέση εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του . Δυστηχως έμπιστος δεν σημαίνει κι ικανός και αυτο όλα αυτά αυτά χρόνια δημιουργεί το κενό λειτουργίας το οποίο βλέπουμε . Σκεφτηται χοντρικά πχ δυο φατρίες οι οποίες μάχονται γαι την εύνοια του προέδρου και την επιρροή στις αποφάσεις . Οσο πιο κοντά θα είναι ο πρόεδρος στην ομάδα τόσο θα μεγαλώνουν οι ελπίδες να παίρνονται η σωστές ποδοσφαιρικά αποφάσεις στην ΠΑΕ κι όχι να κρυβονται οι υπάλληλοι οσο υψηλόβαθμοι κι αν είναι πίσω από εντολές που μπορούν όμως να εκετελεστουν κι πολύ καλύτερα .
Andrew ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Ακόμα και η κατάσταση που περιγράφεις - για μένα- βαράινει τον Ιβάν και θα έπρεπε να την έχει διορθώσει γιατί αυτός δέχεται τη φθορά και η ομάδα (και αυτός) πληρώνει το μάρμαρο από αυτή την κατάσταση
These users thanked the author aivas19 for the post:
Apil44
pavlos06

Δημοσίευση από pavlos06 »

Το ότι υπάρχουν ένα σωρο προεδροι αντιπροεδροι Τ.Δ. κτλ και χρειάζεται μονιμα στα κρισιμα να παρει αυτος τηλεφωνο για να σωσει την κατάσταση στο παρά ένα είναι προβλημα ( mauricio crespo meite ntelias vieirinha και μάλλον η λίστα έχει πολλούς ακόμα).
Αφενός δείχνει ότι μαλλον προκειται για ανθρωπο που δεν του λες όχι ,
Αφετέρου οτι χρειάζεται κάποιος που να σκαμπάζει από μπάλα με λίγες αυξημένες αρμοδιότητες. Αν ισχύει για ΖΒ το θεωρω πολύ καλό νεό.
Γνωρίζει και τι παιζει στην πιατσα από λεφτα κτλ αφου έκανε κατι μανατζεροδουλειές τελευταία γνωρίζει και την ομάδα.

Η ομάδα πρέπει να αξιοποιήσει όσο μπορεί έλληνες παίχτες που πέρασαν από την ομάδα και μπορούν να σταθούν σε κάποιο πόστο ως στελέχη.
Η παλιά γενιά που έχει κάποιο λόγο ( Κωστίκος Μαλιούφας ) πρέπει να αντικατασταθεί έστω και σταδιακά από νέους
These users thanked the author pavlos06 for the post:
Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
loukas karadimos

Δημοσίευση από loukas karadimos »

Ακριβώς

Κατανοητά όλα αυτά

Αλλά ευθύνη του ιβαν ότι ο κυρκυρ γυρνούσε μέσα στο γήπεδο λες και ήταν ο Τζόν Γουέιν και απ την άλλη στην Αθήνα κατέβασε αποστολή στην παπαρινα χωρίς προσωπικό ασφαλείας

ΟΛΑ τα καλά τα έχουμε πιστώσει στον πατερούλη όμως και όχι στον κυρ κυρ και τον κάθε κυρ κυρ

Μέχρι προχθές είχε να πατήσει στο γήπεδο 6 χρόνια

6 ολόκληρα χρόνια

Δεν χρειάζεται να πάμε απ το ένα άκρο στο άλλο ούτε αγνοούμε τις γενικότερες συνθήκες

Αλλά μια ισορροπία ανάμεσα στο εκεί και το εδώ και λίγος περισσότερος ΠΑΟΚ μέσα στην ΠΑΕ δεν έβλαψε κανέναν

Καλό το Μαράκι για να μαγειρεύει νούμερα αλλά για να τρέξει το καράβι που λέγεται ΠΑΟΚ είναι παντελώς ανίκανη, δεν νιώθει, και αυτό το έχεις ή δεν το έχεις. Κανένας σοβαρός CEO των κάτω δεν θα ανέβαινε για ντέρμπι Θεσσαλονίκη και θα μου ανέβαζε φωτογραφίες από τον πύργο τον λευκό

Τα «ασχολούμαι κάθε μέρα με την ΠΑΕ» τα ακούω βερεσέ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι βιομηχανία ζάχαρης για να ενημερώνεσαι σε ένα 20λέπτο call από ανθρώπους που είναι προς το συμφέρον τους να σου λένε ότι όλα είναι καλά. Είναι μια κοινωνία ψυχικά άρρωστων με την ομάδα Ταλιμπάν των οποίων η ψυχολογία πάει στα ουράνια και στα τάρταρα σε πέντε λεπτά. Η ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ ευθύνη , και αυτο δεν αφορά τις μεταγραφές και τους τίτλους, αφορά το πόσο ΠΑΟΚ νιώθει η ιδιοκτησία και πόσο ΠΑΟΚ την νιώθουμε εμείς
These users thanked the author loukas karadimos for the post (total 5):
alexgarcia6, aivas19, Panx Romana, bane1980, WeWillRockYou
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα τα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author trouman for the post (total 2):
Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

trouman έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:08 Ένα θέμα με τη στελέχωση που τον καταλαβαίνω τον Σαββίδη είναι η εμπιστοσύνη. Αναρωτιέμαι τι θα σκέφτεται μετά από όλα ώρα τρυπήματα από μέσα που έχει ζήσει μετά κι από αυτό με τον Κατσαρή...
Απολυτως κατανοητο και ναι ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ η ενδεια στελεχων. Για αυτο πρεπει να φτιαξει στελεχη
These users thanked the author aivas19 for the post (total 2):
Apil44, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Σήμερα είναι απλά Τετάρτη.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εντομεταξυ είπαμε μλκια το σόου κατέβηκε με τις βαλίτσες στο χέρι χαιρέτησε έμεινε έφυγε κλπ
Αλλά ότι κρατάει τέτοιον παιχταρα σε αυτή την ηλικία 3 χρόνια τώρα μόνο υπέρβαση είναι και όχι αυτονόητο .
Σορυ ε που τα λέω γιατί δεν είμαι ΠΑΟΚ αλλά σαββιδης αλλά όπως είπα και στις μεταγραφές ούτε με νοιάζει πλέον
These users thanked the author DamoN for the post (total 5):
Rexaris, renegade, Unpsofable78, aivas19, Apil44
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Κωνσταντέλια:
«Χθες Τρίτη, συναντηθήκαμε με τον κ. Ιβάν Σαββίδη στη βίλα του στο Πόρτο Καρράς και στο τέλος αυτής της συνάντησης δώσαμε τα χέρια.

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, που ανανεώθηκε η σχέση μου με τον ΠΑΟΚ και τον κ. Ιβάν Σαββίδη. Είναι κάτι που όλοι θέλαμε.

H αλήθεια είναι ότι, πάντα με σεβασμό στην ομάδα που για μένα δεν είναι απλά μια ομάδα, αλλά είναι το σπίτι μου, πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου.

Ίσως κάποια στιγμή να δυσκολευτήκαμε λίγο στη συνεννόηση αλλά αυτά μπορούν να συμβούν σε μία οικογένεια.

Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ο κ. Ιβάν Σαββίδης το αντιλήφθηκε αυτό, κι όταν με κάλεσε να επιστρέψω, δεν το σκέφτηκα πολύ. Ο πρόεδρος με κάλεσε χθες και κάναμε μία πολύ ωραία και ειλικρινή συζήτηση από κοντά. Αναφερθήκαμε σε όλες τις λεπτομέρειες, άκουσα από τον κ. Ιβάν Σαββίδη μια πατρική καθοδήγηση και μια ενσυναίσθηση για τις προσωπικές μου επιθυμίες.

Μιλήσαμε για τον ΠΑΟΚ και γι΄ αυτά που έχουμε μπροστά μας, μιλήσαμε για τα όνειρά μου και είμαι χαρούμενος γιατί ένιωσα για άλλη μια φορά ότι μιλάω με έναν άνθρωπο, που μαζί με αγάπη, δείχνει πάντα κατανόηση.

Ξέρω πόσο μ΄ αγαπά και με εκτιμά και το ίδιο αισθάνομαι κι εγώ.

Όλοι ξέρετε τί είναι για μένα ο ΠΑΟΚ.

Είναι η ομάδα που με πίστεψε από παιδί, με βοήθησε να εξελιχτώ σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής και να αποκτήσω μια τόσο μεγάλη οικογένεια. Νιώθω την υπερβολική αγάπη όλου του οργανισμού προς το πρόσωπό μου, νιώθω αυτή τη σύνδεση με τον κόσμο.

Δε βλέπω την ώρα να βρεθούμε όλοι μαζί το βράδυ της Πέμπτης 7 Αυγούστου στην Τούμπα, στην φετινή μας πρεμιέρα.

Όλοι μαζί, ενωμένοι όπως πάντα, ξεκινάμε για να ζήσουμε όσα μας αξίζουν.»

Μουφα των ΑΡΔ του Viber θα είναι κι αυτό. Ο Ιβαν δεν ασχολείται με την ομάδα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tolis14 την Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
These users thanked the author tolis14 for the post:
Unpsofable78
magdy

Δημοσίευση από magdy »

είναι που ξεπουλάει ο Σαββίδης και δεν εχει σάλιο....
Το σημερινό είναι ένα μάθημα σε όσους παρασύρονται σε εύκολες κρίσεις απο αυτούς που θέλουν να σπείρουν την διχόνοια απο ανοησία ή ηθελημένα.
Ας πιστεύουμε στον ανθρωπο που αναγέννησε την ομάδα όταν δεν υπήρχε κανένας και που εγώ που είμαι 53 την ειδα να παιζει μετά τον Κούδα με σαρδέλες και σαπάκια.
Δεν επιτρέπεται εμείς να είμαστε αχάριστοι, λάθη κάνουν όλοι.
Η δήλωση Ντέλια (όπως και του Ρασβαν στο βίντεο με το ελικόπτερο) είναι για αυτούς που αμφισβητούν τον Σαββίδη. Όλοι τον σέβονται εκτός από τους εξυπνους του πληκτολογίου.
Εγω για αλλη μια φορά τον ευχαριστώ για αυτό που κάνει ξοδεύοντας τα λεφτα του για την ΙΔΕΑ όλων μας.
These users thanked the author magdy for the post (total 4):
nkoss, Rexaris, Unpsofable78, Apil44
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”