Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
-
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Ντροπιαστικό το σχόλιο που κάνει "χαβαλέ" και δεν "εύχεται τίποτα καλό" σε έναν άνθρωπο που υπέστη τέτοιο τραυματισμό και κινδυνεύει η υγεία του.
Μακάρι να βρεθεί κι ο ανεγκέφαλος που άφησε ένα επικίνδυνο σκυλί να κόβει βόλτες,
Μακάρι να βρεθεί κι ο ανεγκέφαλος που άφησε ένα επικίνδυνο σκυλί να κόβει βόλτες,
- These users thanked the author Ριαν_Καπαγιαννιδης for the post (total 2):
- Panx Romana, paokspren
-
Πλακα κάνεις τωρα, δεν μπορεί...
Τι αλλο θα διαβάσουμε.
Τι αλλο θα διαβάσουμε.

Απίστευτα θλιβερό, άνθρωποι είμαστε. Κρίμα για τον άνθρωποKabamaru11 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 16:18 https://www.sport24.gr/football/aris-so ... irourgeio/
ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ!Σε πρωτη φαση γελασα,μεχρι που διαβασα οτι ειναι σοβαρο κ μπορει να χρειαστει χειρουργειο.Μακαρι να ειναι περαστικα κ να το ξεπερασει.
- Kabamaru11
Με στεναχωρισε παρα πολυ,κατευθειαν το ειπα στον κολλητο οαρειανο που εχω κ ο μ@λ@κας μου λεει πως μαλλον τον δαγκωσε στο επιμαχο σημειο ο Μορον.
Μακαρι να γινει γρηγορα καλα ο παικτης κ να μη του αφησει κανενα κουσουρι,αντρες ειμαστε,ειναι πολυ ευαισθητο σημειο γαμωτο.
Μακαρι να γινει γρηγορα καλα ο παικτης κ να μη του αφησει κανενα κουσουρι,αντρες ειμαστε,ειναι πολυ ευαισθητο σημειο γαμωτο.
Τα ποστ σβήστηκαν
Αν είναι δυνατόν μόνο για τέτοιο θέμα δεν έχουμε αρπαχτει εδώ μέσα
Αν είναι δυνατόν μόνο για τέτοιο θέμα δεν έχουμε αρπαχτει εδώ μέσα
Αν δεν αρπαχτούμε δεν μπορούμε εδώ μέσα.
Πάντως τέτοια είδηση μόνο πρωταπριλιά θα περίμενα να διαβάσω.
Πάντως τέτοια είδηση μόνο πρωταπριλιά θα περίμενα να διαβάσω.
-
Παιδια τι να αρπαχτουμε, αυτο είναι το θεμα; Ντράπηκε και η ντροπη με τα συγκεκριμενα σχόλια. Τεσπα, δεν θελω να το συνεχισω αλλα καπου ελεος.
- These users thanked the author black death for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, Panx Romana, vasgias
Τι έγινε ρε παιδιά, αφού έχει πολύ χρήμα και αυτός λέμε, γιατί παίρνει δάνεια για να φτιάξει το γήπεδο; Πούλησε και όλα τα ασημικά από τα ταλέντα βλέπε Κωστουλας.Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε ένα καθοριστικό βήμα προς την πολυαναμενόμενη ανακαίνιση του ιστορικού της γηπέδου, καθώς ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, εξασφάλισε χρηματοδότηση ύψους 80 εκατομμυρίων λιρών από την εταιρεία Apollo Management.
Αν και επεσήμανε πως το επιτόκιο του 8,75% είναι σχετικά υψηλό, τόνισε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης κινείται με χρηστή διαχείριση και προσοχή. Προειδοποίησε, ωστόσο, για τον «κανόνα του χυμού δαμάσκηνου», όπου τα λεφτά εισέρχονται στην ομάδα και φεύγουν αμέσως για μεταγραφές.
Ο Αφραγκουζος θα πάρει τελείως τζαπα το γήπεδο, δάνειο/αγύριστο Ελληνας φορολογούμενος, αλλά και αυτός πούλησε τον Βαγιανιδη.
Μόνο στη Θεσσαλονίκη βγάζουμε μπατίρι τον πρόεδρο μας.
Αν μου επιτρέπεται:
Να προσπαθείτε όσο αυτό είναι δυνατόν να ελέγχετε καλύτερα και να αντιδράτε γρηγορότερα στα ποστ τα οποία μας υποβιβάζουν ως ανθρώπους και ως ΠΑΟΚτσήδες.
Θα ήταν πολύ πιο αποτελασματικό, παρά να διαγράφετε εκ των υστέρων όλα τα ποστ τα οποία απαντούν στην αρχική αθλιότητα.
Και φυσικά ας λήξει εδώ το θέμα.
Να προσπαθείτε όσο αυτό είναι δυνατόν να ελέγχετε καλύτερα και να αντιδράτε γρηγορότερα στα ποστ τα οποία μας υποβιβάζουν ως ανθρώπους και ως ΠΑΟΚτσήδες.
Θα ήταν πολύ πιο αποτελασματικό, παρά να διαγράφετε εκ των υστέρων όλα τα ποστ τα οποία απαντούν στην αρχική αθλιότητα.
- Skoufos_tou_Lucescu
Πατάς ignore και δε βλέπεις τα ποστ μου άμα σε υποβιβαζουν, που παρεξηγηθηκατε όλοι οι ευαισθητοι επειδή έγραψα ότι δε στενοχωρήθηκα κιόλας για τον παίκτη της γειτονιάς.ASTNORD2 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:14 Αν μου επιτρέπεται:
Από ότι έχεις γράψει τόσες μέρες το μόνο που δεν μ πείραξε παίζει να είναι … 
Αν διάβασα σωστά και δεν έγραψες καμία χοντράδα

- Skoufos_tou_Lucescu
Εγώ ψεματα δεν έλεγα ούτε πιτσιρικάς για να αρέσω, δε θα πω τώρα. Μου την έπεσαν γιατί γέλασα με την είδηση και γιατί έπρεπε να στεναχωρηθω για τον Πέρεθ, όχι γιατί του ευχήθηκα κάτι κακό. Στο γήπεδο πάντως δεν πρέπει να πηγαίνουν αυτοί που μου την έπεσαν γιατί δεν είδα να τρώει πέσιμο κανένας απ' τους πολλούς που ρίχνουν κατάρες για αρρώστιες και τραυματισμούςDamoN έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:39 Από ότι έχεις γράψει τόσες μέρες το μόνο που δεν μ πείραξε παίζει να είναι …
- These users thanked the author Skoufos_tou_Lucescu for the post:
- DamoN
Α και για να είμαι ον τοπικ
Καλή επιτυχία στην rangers σήμερα αν και από Σκωτία υποστηρίζω την πρώην του αριστερού μας μπακ
Καλή επιτυχία φυσικά στην μεγάλη Αράζ πως την λένε αύριο και το άλλο χάρτινη με τους Εβραίους free Palestine και ότι θέλει ας γίνει
Καλή επιτυχία στην rangers σήμερα αν και από Σκωτία υποστηρίζω την πρώην του αριστερού μας μπακ
Καλή επιτυχία φυσικά στην μεγάλη Αράζ πως την λένε αύριο και το άλλο χάρτινη με τους Εβραίους free Palestine και ότι θέλει ας γίνει
- These users thanked the author DamoN for the post:
- paok apo epilogi
Skoufos_tou_Lucescu έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:37Πατάς ignore και δε βλέπεις τα ποστ μου άμα σε υποβιβαζουν, που παρεξηγηθηκατε όλοι οι ευαισθητοι επειδή έγραψα ότι δε στενοχωρήθηκα κιόλας για τον παίκτη της γειτονιάς.ASTNORD2 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:14 Αν μου επιτρέπεται:
Μη το συνεχίζεις.
Το post σου ήταν απλά κατάπτυστο.
Στα @@ σου ξέρω, αλλά κάποιος πρέπει να στο πει.
Σαν άνθρωπος θα έπρεπε να μην γελάς με το πόνο του άλλου.
Υπάρχουν συνάνθρωποι μας που πέθαναν από αντίστοιχες επιθέσεις.
Ο άνθρωπος πέρα από τον πόνο πιθανότατα να έχει μόνιμα κουσούρια που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσει κανείς.
Σκέψου πριν μιλήσεις την επόμενη φορά.
- These users thanked the author gika for the post (total 3):
- vasgias, DonnieMcGrath, paokspren
Αυτό που όλοι θέλετε οι ανταγωνιστές να ειναι ξεκούραστοι πνευματικά και σωματικά όταν θα τους αντιμετωπίζουμε να το κοιτάξετε. Μονο τσουλού να μην μπαίνουν και απο εκεί και πέρα κλαιν μαιν ειναι οι άλλες δυο διοργανώσεις. Οσο πιο μακρια γίνεται για την μεγαλύτερη καταπόνηση. Να μπαίνουν στα πλει οφ και να παθαίνουν κούλα.DamoN έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 18:47 Α και για να είμαι ον τοπικ
- These users thanked the author VfB v2 for the post:
- Panx Romana