Αυτοί που τα βρίσκουν όλα καλά δικαιούνται να προσπαθούν καθημερινά να μας πείσουν ότι ο Ιβάν έσωσε την κατάσταση και ο Ντελιας μπορεί να ήθελε να φύγει?(όχι ξεκάθαρα βέβαια, μας λένε κανένας δεν ξέρει τι έγινε κι άλλα τέτοια) Γιατί αυτός που λέει ότι είναι καλή επιλογή ο Κεντιρα να έχει δικαίωμα να μας το λέει κάθε μέρα ενώ αυτός που λέει δεν κάνει όχι?Equalizer έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:49 Το πως έχετε καταφέρει να εξισώσετε όσους μιλούν θετικά με όσους μιλούν αρνητικά, μόνο στη χολερικη παοκτσηδικη πραγματικότητα εξηγείται
Επειδή δηλαδή ένα ποσοστό του κόσμου είναι σπασμένο δικαιούται να λέει πως οσοι δεν θέλουν να κράζουν είναι ενοχλητικοί; Σε ποιο σύμπαν υπάρχει τέτοια θεωρητική κατασκευή;
Τι διαστημικών διαστάσεων αρλουμπα είναι αυτή για να επιφυλασσετε για τον εαυτό σας το δικαίωμα στη καθημερινή μίρλα;
Αφού είναι όλα τόσο χάλια πηγαίντε Μικράς Ασίας και κάντε κατάληψη να αλλάξει η κατάσταση
Απ' τα σοσιαλ και απ' το φόρουμ θα την αλλάξετε;
Εδώ δεν εξετάζουμε ποιος έχει δίκιο ή ποιος υπερισχύει. Δεν έχουμε ούτε υποψηφιότητες ούτε εκλογές
Έχουμε συζήτηση
Και σε καμία συζήτηση στο σύμπαν δεν δικαιούται ο αρνητικός να την λέει στον θετικό, ότι ο δεύτερος τον ενοχλει
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- Skoufos_tou_Lucescu
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Θα σ πω κάτι αν δεν ήσουν εσύ να γράφεις τα φυσιολογικά και συνήθως με μπόλτ και σ αυτό το ύφος θα νομίζα οτι όντως κάνω κακό που δεν μιρλιαζω . Εδώ μέσα έχω αρχίσει και το πιστεύω .
Επισης θα διέγραφα λογαριασμό (στα τέτοια σας ξέρω )βασικά έτοιμος είμαι τόσες μέρες @The Equalizer
Επισης θα διέγραφα λογαριασμό (στα τέτοια σας ξέρω )βασικά έτοιμος είμαι τόσες μέρες @The Equalizer
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DamoN την Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Για να ξανά μιλήσουμε για μεταγραφες.
Γνωριζει κάνεις αν την χρονιά που πήγε ο Φακουντο στην Γιουβέντους ο Σερρα ήταν στην θέση του υπεύθυνου σκαουτινγκ?
Αν ναι ,τότε ξέρει τον παίχτη, τον έχει τσεκάρει και παλιότερα και στην Γιουβέντους,και πλέον τον προτείνει και σε εμάς.
Επίσης πουθενά δεν αναφέρεται πόσα ζητάει η Γιουβέντους .
Γνωριζει κάνεις αν την χρονιά που πήγε ο Φακουντο στην Γιουβέντους ο Σερρα ήταν στην θέση του υπεύθυνου σκαουτινγκ?
Αν ναι ,τότε ξέρει τον παίχτη, τον έχει τσεκάρει και παλιότερα και στην Γιουβέντους,και πλέον τον προτείνει και σε εμάς.
- These users thanked the author Psagmenos4 for the post:
- margas
- sourmenetes
- Moderator
Λοιπόν επειδή κουράζει πάρα πολύ η κατάσταση με κάποιους.
Φτανει με. Το spamming και τα ίδια και τα ίδια!!
Αρκει!!
Φτανει με. Το spamming και τα ίδια και τα ίδια!!
Αρκει!!
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- margas
- john4serres
Είναι άπειρος για βασικός.
Δεν νομίζω να εγκρίνει ο Λούτσε.
Δεν νομίζω να εγκρίνει ο Λούτσε.
- These users thanked the author john4serres for the post (total 2):
- tenten4GT, DonnieMcGrath
Όταν τον πήρανε στην Γιούβε ο σερρα ήταν στην Παρί , πιθανόν να γνωρίζει άριστα όμως τον παίκτη .Psagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:59 Για να ξανά μιλήσουμε για μεταγραφες.
Κάθισα και είδα λίγο το χαιλαιτς του… και αμεσως σκέφτηκα άραγε αν κάποιος έκανε ένα βιντεάκι με μιχαηλιδη πόσο μαλντινι θα φαινόταν
- These users thanked the author DamoN for the post (total 3):
- renegade, DonnieMcGrath, margas
Ένας φούστες δεν βγήκε κάτω από ένα δημοσίευμα και να γράψει " τι παικταρας είναι αυτός ο μάροκινός"
Αντιθέτως σε κάθε ανάρτηση που αφορά κάποιο ρεπορτάζ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστη, θα δεις από κάτω μηνύματα απαξίωσης και κραξιματος,τα οποία φέρνουν κάποιες αντιδράσεις και κάποιες φορές τονίζουν και πιθανά θετικά στοιχεία του παίκτη.
Σταματήστε επιτέλους τα ψέματα
Αντιθέτως σε κάθε ανάρτηση που αφορά κάποιο ρεπορτάζ για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστη, θα δεις από κάτω μηνύματα απαξίωσης και κραξιματος,τα οποία φέρνουν κάποιες αντιδράσεις και κάποιες φορές τονίζουν και πιθανά θετικά στοιχεία του παίκτη.
Σταματήστε επιτέλους τα ψέματα
- Kabamaru11
Δεν εχω ιδεα.Psagmenos4 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:39Να ρωτήσω όταν πήγε στην Γιουβέντους από την Βαλένθια ο Σερρα ήταν υπεύθυνος του σκαουτινγκ εκτός Ιταλίας? Συμπίπτουν οι χρονιές?Kabamaru11 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 14:32 O Ουρουγουανος ειναι ξεκαθαρα προταση του Σερρα.
Περι Βρυζα,ειμαι θετικος,αλλα νομιζω ο Κολκας θα ειναι αυτος που θα χαρει παραπανω απ ολους,θα εχει τα κονε του κ θα το παιζει παλι -τζαμπα- μαγκας περι ρεπορταζ![]()
Άσχετα αν πάρουμε τον μαροκινό είναι πως κ αυτός όπως κ αρκετοί που κοιτάμε π.χ akpom είναι όλοι ανενεργοί εκτός προετοιμασίας κ εκτός φιλικών .αν λοιπών έρθουν αύριο 2 τέτοιοι όσο κ παικταραδες να είναι θα είναι έτοιμοι μετά την διακοπή του Σεπτεμβρίου.τωρα αν πάρουμε όπως συνηθίζουμε τέλη Αυγούστου τέτοιους θα είναι πριν τα Χριστούγεννα. νιώθω ότι ρισκάρουμε πάρα πολύ
-
η μαρσειγ κλεινει ομπαμεγιανγκ τωρα μπορεις να ξαναπροσεγγισεις μοπε εστω δανεικο με οψιον
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν η Μαρσέιγ το πρόβλημα.
- These users thanked the author Mitsospaoki4 for the post (total 3):
- Ριαν_Καπαγιαννιδης, margas, Logistis
-
ενδεχομενως ομως να νομιζε ο παικτης οτι θα κερδισει χρονο
- These users thanked the author Polichni1926 for the post:
- margas
-
Εδω που φτάσαμε θα γίνουν οι μεταγραφές πιστεύω 39 Αυγούστου. Προσωπικά αν είναι καλές επιλογές δεν με ενοχλεί, εχουμε το ροστερ για να κατέβουμε ως φαβορί στα παιχνίδια της Ευρώπης. Αρκεί να γίνουν καλές επιλογές. 4 προσθήκες θέλουμε, 2 χαφ, 1 στοπερ και φορ.
- These users thanked the author Refused1337 for the post:
- margas
Θα χρειαστεί γερή δόση τύχης για να βγάλει η ομάδα όπως είναι τα παιχνίδια του Αυγούστου αναίμακτα.