Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
- paokovios1974
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Κλείσε μας τα στόματα με πράξεις Ιβάν από λόγια χορτάσαμε.
Ανανέωσε το Ντελια χθες.
Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές που χρειάζονται με παίκτες αντίστοιχου επιπέδου με τις προσδοκίες σου.(Φέρε παικταραδες να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Κάνε την Νέα Τούμπα όπως δεσμεύτηκες το 2013 στο πενταετές τότε πλάνο που παρουσίασες.
Ο κόσμος είδες ότι σε στήριξε και σε στηρίζει...17000 διάρκειας και ακόμα είναι Ιούλιος.
Ανταπέδωσε την αγάπη στον κόσμο και μην μας κάνεις χάλι Γκάλι την καρδιά.
Είμαι λίγο οφτοπικ το ξέρω απλά ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω και να το μοιραστώ στο πιο δημοφιλή τοπικ.
Ανανέωσε το Ντελια χθες.
Ολοκλήρωσε τις μεταγραφές που χρειάζονται με παίκτες αντίστοιχου επιπέδου με τις προσδοκίες σου.(Φέρε παικταραδες να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Κάνε την Νέα Τούμπα όπως δεσμεύτηκες το 2013 στο πενταετές τότε πλάνο που παρουσίασες.
Ο κόσμος είδες ότι σε στήριξε και σε στηρίζει...17000 διάρκειας και ακόμα είναι Ιούλιος.
Ανταπέδωσε την αγάπη στον κόσμο και μην μας κάνεις χάλι Γκάλι την καρδιά.
Είμαι λίγο οφτοπικ το ξέρω απλά ήθελα να εκφράσω αυτό που νιώθω και να το μοιραστώ στο πιο δημοφιλή τοπικ.
- These users thanked the author paokovios1974 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, Magpies4
- paokovios1974
- sourmenetes
- Moderator
Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.
Παλι καλα που κοντεψαμε να κανουμε τη γαλλικη επανασταση και μενει το μεγαλυτερο πουλεν που εχω ζησει στον ΠΑΟΚ. Γιατι ΕΜΕΙΣ τον κρατησαμε στον ΠΑΟΚ.
Παλι καλα που κοντεψαμε να κανουμε τη γαλλικη επανασταση και μενει το μεγαλυτερο πουλεν που εχω ζησει στον ΠΑΟΚ. Γιατι ΕΜΕΙΣ τον κρατησαμε στον ΠΑΟΚ.
- paokovios1974
Η καλύτερη μεταγραφή μας.
Δυστυχώς μετά τις σχεδόν πωλήσεις των τριών Κ (του Ντέλια ήταν δρομολογημένη) πολλοί άρχισαν να πιστεύουν οτι και ο Ιβάν ο ίδιος βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν μια μπίζνα, μιά εταιρία. Χρειαζόμαστε σαν ΠΑΟΚ απ την πλευρά του να δείξει οτι λειτουργεί καί με το συναίσθημα. Θέλουμε να κάνει τις υπερβάσεις όταν τις χρειάζεται η ομάδα. Ο κάθε Κεντίρα πχ που θα φέρεις, τί θα κάνει χωρίς Ντέλια; Μου φέρνεις Μεϊτέ και τον αφήνεις μόνο του στο 6 χωρίς βασικό χάφ με τρεξίματα (θα έλεγα δύο χαφ, το ένα βασικό).
Πιστεύω είναι μεγάλη μεταγραφή του Ντέλια όπως και του Ιβανούσετς γιατί έτσι καλύπτουμε το 10 και την αριστερή πλευρά. Μιλάμε για μεγάλη υπόθεση να έχεις Ντέλια στο 10 και Ιβανούσετς αριστερά, να εναλλασονται. Απλά φέρτους και δύο ταχυδυναμικά χάφ να καλύπτουν τους χώρους όταν χάνεται η μπάλα.
- These users thanked the author Magpies4 for the post:
- Kirilos_Despotas
- sourmenetes
- Moderator
Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:34 Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.
Χαλαρώστε λίγο με τις εκφρασεις αυτού του τύπου. Οκ προφανώς έχει σάλια αλλά τι ξερατο.
Ναι έγινε μαλακια ξεκάθαρα που πήγε να πωληθεί αλλά το έσωσε!!
Τι κερδίζουμε κάνοντας τέτοιου τύπου κριτική;;
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
Η κριτικη ειναι καθαρα προς το αρθρο της Μπουντου, να αποφευγω σχολιασμους ως προς τα αρθρα; Δεν το λεω ειρωνικα πραγματικα ρωταω. Γιατι στην ουσια το ιδιο λεμε. Απλα οπου σαλια εγω βαζω ξερατο.sourmenetes έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:51Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:34 Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.
Χαλαρώστε λίγο με τις εκφρασεις αυτού του τύπου. Οκ προφανώς έχει σάλια αλλά τι ξερατο.
- Skoufos_tou_Lucescu
Πάντως τα σάλια, τα γλειψιματα και η light κριτική τον έκαναν να πάρει τέτοια απόφαση επειδή θεωρούσε ότι όλα περνάνε έτσι. Η Μπουτου είναι υπάλληλος και είναι λογικό να τα γράφει αυτά, οι υπόλοιποι όμως πρέπει να αλλάξουμε τροπαριsourmenetes έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:51Καλά νταξει ρε μεγάλε τι ξερατο;;;embuji έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 08:34 Μιλαμε το αρθρο της μπουντου για την ανανεωση ειναι πραγματικο ξερατο.
-
O Ακπομ αργεί?
- These users thanked the author panpangr77 for the post (total 2):
- Dimitris_L4, margas
- ΑποστόληςΑ
Ο Ιβάν δεν ήξερε ότι ο Ντέλιας θα πήγαινε στη Στουτγάρδη. Όπως και ο Κούλης δεν ήξερε για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ.
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
- These users thanked the author ΑποστόληςΑ for the post (total 6):
- Dimitris_L4, George Best4, margas, Logistis, boogeyman77, Kirilos_Despotas
-
Tέλος καλό, ΟΛΑ καλά... Διότι δεν αρκεί να μείνει ο Ντέλιας, αλλά να μείνει με την ψυχή του, καυλωμένος και ευδιάθετος...
Αυτό φαίνεται πως θα γίνει, οπότε είμαστε κομπλέ...
ΦΟΡ και ΧΑΦ τώρα να καυλώσει και ο κόσμος και να τους γαμήσουμε όλους κανονικά!!!
Αυτό φαίνεται πως θα γίνει, οπότε είμαστε κομπλέ...
ΦΟΡ και ΧΑΦ τώρα να καυλώσει και ο κόσμος και να τους γαμήσουμε όλους κανονικά!!!
- These users thanked the author Developer4 for the post:
- Dimitris_L4
-
Σόρρυ εκ των προτέρων για το οφ τοπικ...
Άκουσα πως γυρνάει ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ σε ποιο θέμα του φόρουμ πρέπει να πάω
Άκουσα πως γυρνάει ο Βρύζας στον ΠΑΟΚ σε ποιο θέμα του φόρουμ πρέπει να πάω
- These users thanked the author Panostas1995 for the post:
- margas