Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Σχετικό ειναι και αυτο. Ο Ιβαν έχει δείξει πολλές φορές ότι λειτουργεί με το θυμικο και αυτή τη στιγμή σίγουρα νιώθει πληγωμένος εν μέρη δικαίως.
Μιας και αναφέρθηκε και στη σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ πάντως περί 100 χρονών, να πούμε ότι η μέχρι τώρα μεταγραφική περίοδος δεν παραπέμπει σε ομάδα που βλέπει τα 100 χρόνια ως χρονιά ορόσημο.joshua έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:51 Εγω δυστυχως φοβαμαι οτι οι εξελιξεις στο γηπεδικο και τον ΑΣ θα επηρεασουν ακομα περισσοτερο τον μεταγραφικο σχεδιασμο της ομαδας.
Αντιθέτως βλέπουμε την ίδια δυστοκια ενώ ταυτόχρονα πήγε να γίνει το έγκλημα με τον Ντέλια.
- These users thanked the author Mīngus for the post (total 3):
- pagotatzis, soigol, margas
Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:
με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.
Παρόλαυτά τα συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητή που δουλέψανε και είχαν μιά καλή προετοιμασία.
Τόσο δύσκολο είναι, τόσα καλοκαίρια, να συμπληρώσεις το ρόστερ;
με πρόεδρο δισεκατομμυριούχο, πάμε στα προκριματικά με 1.5 φόρ, τρία χάφ και κενό στα σεντερ μπάκ, ενώ πήγαμε να πουλήσουμε σε εξευτελιστική τιμή το μεγαλύτερο περιουσιακό μας στοιχείο 10 μέρες πρίν τους αγώνες.
Παρόλαυτά τα συγχαρητήρια στους παίκτες και προπονητή που δουλέψανε και είχαν μιά καλή προετοιμασία.
- WestBlock4
Ναι απλα.η διαφορά ειναι οτι ακομη κ μεσα στο παιχνιδι εχεις επιλογές., αν τραυματιστεί ο τσαλοφ πας με το μικρο κ μετα το χάος., μιλάμε πλέον,κ αριθμητικά δε βγαινειςΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:39και με τις μεταγραφέςWestBlock4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 21:10 Τι σημασία εχει αν το ροστερ που εχουμε ειναι καλυτερο απο τους Αυστριακούς.??? 1 κακο παιχνιδι να κανεις κ να χάσεις μπορει να χαθεί,μια πρόκριση.
Απαράδεκτο απο καθε αποψη να αφήνεις την ομάδα χωρις Φορ χαφ κ στόπερ. Αλλά τη δεδομένη περίοδο εγω βλεπω το μεγαλύτερο πρόβλημα.ειναι ο φορ.
Χαφ μετα κ στόπερ στο τελος
""1 κακο παιχνιδι να κανεις κ να χάσεις μπορει να χαθεί,μια πρόκριση."""
- sourmenetes
- Moderator
Δεδομένα λείπουν σίγουρα 3 παίκτες. Με 3 έτοιμους παίκτες ο ΠΑΟΚ σχεδόν έχει ένα πληρέστατο ροστερ.
Αν έρθουν έστω 2 τις επόμενες μέρες είμαστε πολύ καλά!
Αν έρθουν έστω 2 τις επόμενες μέρες είμαστε πολύ καλά!
- These users thanked the author sourmenetes for the post (total 3):
- burbu, DikefalosNisiotis, margas
Πάντως είναι περίεργο με 17.000 διάρκειας να είμαστε πέμπτοι έως τωρα στα χρήματα που δοθηκαν για μεταγραφές. Λόγικα θα γίνουν 3 καλες κινήσεις αργότερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shogoon την Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εχει μπει και η βερονα στο παιχνιδι (για να αναθαρρησετε λιγο). Λογικα έφαγε ακυρο απο κουλουρη.
Εγω πιστευω παντως οτι θα ερθει ο παιχτης στο τέλος.

- These users thanked the author black death for the post:
- Patron
Βέβαια από την άλλη γκρινιάζουν πολλοί γιατί δεν παίζουν οι νέοι παίκτες και γιατί δίνονται δανεικοί και μετά πωλούνται τα ασημικά, αλλά κατά τ άλλα 2 φορ, 3 χαφ και 3 σέντερ μπακ έχουμε. Άβυσσος η ψυχή του οπαδούMagpies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:06 Χιλιοειπώθηκε το ξέρω, αλλά αυτή είναι και η δική μου απογοήτευση:
- sourmenetes
- Moderator
Μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην πεις κ. Κουβεντιδη. Ξημερωνει τεταρτη και οχι δεν εχει ανακοινωθει παικτης, ουτε συρμα στα ΑΡΔ να βγαλουν το ονομα δεν δωσατε. Την παρασκευη δηλωνουμε παικτες για τα Ευρωπαϊκα ματσ. 3 χαφ και 2 στραικερ με τον εναν να ειναι τα πρωτα του επαγγελματικα βηματα.
Δεν νομίζω πως ο προπονητής μας θα στηριχθεί σε παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία. Δεν παίζει καν να δηλωθούν στη λίστα. Εάν παίξουν θα είναι γιατί όλα έχουν πάει κατά διαόλου και θα πετάξουμε μέσα και ανέτοιμους παίκτες μπας και γίνει κάτι.
Ηθελε η Βερονα τον Κουλουρη?black death έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 22:13 Εχει μπει και η βερονα στο παιχνιδι (για να αναθαρρησετε λιγο). Λογικα έφαγε ακυρο απο κουλουρη.![]()