Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από Χωρικός »

τί να απέχει; τώρα θα απόσχει; την χαρά του έχει βρει!!!
Αν πάρουμε κανα πρωτάθλημα λεω εγώ, αν σπασει ο διαλος το ποδάρι του, τότε ναι, θα απέχει!
These users thanked the author Χωρικός for the post:
burbu
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

black death έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 19:53 Σε καταλαβαινω. Η πιο σιγουρη λυση ειναι να απεχεις οπως έκανες απ'το '18 μεχρι περσι το σεπτεμβρη. Τετοια καταπιεση δεν αντέχεται.
Κοψτο γιατι δεν με γνωριζεις και δεν ξερεις γιατι μπορει εγω να απουσιαζα εκεινη την περιοδο απο ολα τα σοσιαλ και οχι μονο. Οσο πιο ευγενικα μπορω. Θες και λογαριασμο.
black death

Δημοσίευση από black death »

Κομμενο το εχω γενικα γι'αυτο στα θρεντ τυπου σαββιδης , εξελίξεις παε-ασ κλπ δεν ποσταρω σχεδόν καθολου.
Το θεμα δεν είναι τοσο γιατι έλειπες, το θεμα ειναι ότι μπηκες τοσο δυναμικά τωρα.
Και υπαρχει όχλος κι απ'την αλλη πλευρά και ειναι πιο ύπουλος.
Δυστυχως εχει γινει τοσο ρδελομπου το φορουμ που θες 30 μοντς να βαρανε καμπανα με το παραμικρο για να στρωσει.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

black death έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:11 Κομμενο το εχω γενικα γι'αυτο στα θρεντ τυπου σαββιδης , εξελίξεις παε-ασ κλπ δεν ποσταρω σχεδόν καθολου.
Το θεμα δεν είναι τοσο γιατι έλειπες, το θεμα ειναι ότι μπηκες τοσο δυναμικά τωρα.
Δυστυχως εχει γινει τοσο ρδελομπου το φορουμ που θες 30 μοντς να βαρανε καμπανα με το παραμικρο για να στρωσει.
Black οντως μπηκα δυναμικα και για αυτο τις τελευταιες εβδομαδες εγραφα λιγο λιγοτερο και σχετικα πιο ηρεμα θεωρω. Απο εκει και περα οταν αναφερω ενα γεγονος(πες οτι η λεξη υπαλληλος ειναι λαθος για τον Αγγελο,διοικητικο μελος,δεν ξερω και εγω την σωστη ορολογια) και πρεπει να υπαρχουν 100 πραγματα απο πισω που θελω να πετυχω γιατι ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ και τα παιρνω απο τον Τελη, και παμε να τον ξεφτιλισουμε, οκ δεν ξερω και εγω πως να το διαχειριστω να σου πω την αληθεια.

Δεν εχω παραπονο με τους μοδς, ηρωες ειναι. Απλα αν επιτρεπονται χαρακτηρισμοι και φρασεις τετοιου στυλ,"θα κανω αποχη" οχι λογω του κακου φορουμ αλλα επειδη εγω επηρεαζομαι λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Equalizer έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 17:34 Παιδιά κάτι έχει παρεξηγηθεί: Το Paokmania ηταν και ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ μια αγνή οπαδική προσπάθεια ερασιτεχνική και τη συντηρούμε στο βαθμό που είναι εφικτό

Δεν είμαστε ούτε wizards ούτε άπλες ούτε καταρτισμένοι

IP δεν γίνεται να μπλοκάρεις γιατί υπάρχουν περιπτώσεις που δίνονται Ip σε περισσότερο κόσμο από τους παρόχους και ετσι δεν είσαι βέβαιος οτι μπανάρεις με ασφάλεια

Vpn δεν ξέρω τι παίζει

Συνεχή επιτήρηση έχουμε, κάνουμε το μαξιμουμ

Αμα γράφονται σελίδες επί σελίδων συνεχώς, ΒΕΒΑΙΩΣ κάποια ποστ διαφεύγουν ή δεν πέφτουν τιμωρίες που θα έπρεπε
Με το CGNAT που πέφτει από τους παρόχους μας στις μέρες μας, δεν έχει νόημα να συζητάς για GeoFencing, ασε που το 99% εχει dynamic IP και όχι static.
black death

Nikodiai έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:31
black death έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 20:11 Κομμενο το εχω γενικα γι'αυτο στα θρεντ τυπου σαββιδης , εξελίξεις παε-ασ κλπ δεν ποσταρω σχεδόν καθολου.
Black οντως μπηκα δυναμικα και για αυτο τις τελευταιες εβδομαδες εγραφα λιγο λιγοτερο και σχετικα πιο ηρεμα θεωρω. Απο εκει και περα οταν αναφερω ενα γεγονος(πες οτι η λεξη υπαλληλος ειναι λαθος για τον Αγγελο,διοικητικο μελος,δεν ξερω και εγω την σωστη ορολογια) και πρεπει να υπαρχουν 100 πραγματα απο πισω που θελω να πετυχω γιατι ειμαι εχθρος του ΠΑΟΚ και τα παιρνω απο τον Τελη, και παμε να τον ξεφτιλισουμε, οκ δεν ξερω και εγω πως να το διαχειριστω να σου πω την αληθεια.

Δεν εχω παραπονο με τους μοδς, ηρωες ειναι. Απλα αν επιτρεπονται χαρακτηρισμοι και φρασεις τετοιου στυλ,"θα κανω αποχη" οχι λογω του κακου φορουμ αλλα επειδη εγω επηρεαζομαι λιγο παραπανω απο οτι θα επρεπε.
Κι εμενα τις τελευταίες μερες μου εχουν πει οτι ειμαι του 20αρικου. Οποτε τεντωνουν τα νευρα σε κατι φασεις και καταληγεις να πουλας τρελα. Αν εχεις περασει ομως δυσκολες καταστασεις στην πραγματική ζωή καταλαβαινεις οτι ειναι αστειο να σε επηρεαζουν τετοιες μλκιες. Οσο μπορεις αγνοεις τις τρολλιες και γράφεις με καθαρό μυαλο.
These users thanked the author black death for the post (total 2):
Nikodiai, paokspren
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:26 Το φόρουμ περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Προσωπικά, δεν γράφω τόσο συχνά, παρά μόνο ανά περιόδους. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα τρολς της μιας μέρας που εξυπηρετούν ατζέντες ή είναι πρώην λογαριασμοί που έχουν αποχωρήσει/μπαναριστεί από νέα μέλη που μπαίνουν και γράφονται στο φόρουμ από τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν την τελευταία περίοδο και έχουν αγνή πρόθεση να μπλεχτούν, να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς, να πουν γνώμες. Ορισμένες περιπτώσεις νομίζω είναι προφανείς, αλλά όχι όλες. Απ' όποια μπάντα και αν τοποθετούνται.

Είναι δύσκολο το έργο των διαχειριστών και των συντονιστών, αν θέλουν ένα φόρουμ ισότιμο, δημοκρατικό και ειλικρινές, πάντα απ' την σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων του συλλόγου.

Ελπίζω σε μια τίμια και ψύχραιμη διαχείριση, όσο και αν διαφωνώ με απόψεις και πρακτικές ορισμένων.

Σύνθετοι καιροί, αυξημένες ευθύνες.
Έγραψες σε ένα άλλο θρεντ πως κάποιο μέλος του φόρουμ έβρισε ΑΜΕΑ. Θυμάσαι μήπως που ήταν γιατί δεν έχει αναφερθεί τέτοιο ποστ.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Βγαίνεις λες τον Άγγελο υπάλληλο, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, με αυτά τα συμφραζόμενα και θες και να θεωρηθείς αξιόπιστος. Κάτι σου διαφεύγει, πολύ σοβαρό...
black death

Μαυρο Χιονι έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39 Έγραψες σε ένα άλλο θρεντ πως κάποιο μέλος του φόρουμ έβρισε ΑΜΕΑ. Θυμάσαι μήπως που ήταν γιατί δεν έχει αναφερθεί τέτοιο ποστ.
Δεν εβρισε ΑΜΕΑ ρε παιδια. Μην το ξεχειλωνουμε γιατι ετσι ακουγεται πολυ βαρυ αν και εχω διαφωνησει με τον συγκεκριμενο και δεν του χω καμια ιδιαιτερη συμπάθεια. Ετσι κι αλλιώς έφαγε μπαν νομιζω μετα.
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

st4this έγραψε: Τρί 22 Ιούλ 2025, 20:34 Οταν κανουμε αναρτηση και κολλαει και ανεβαινει πανω απο μια φορα δεν εχουν ολες οι αναρτησεις επιλογη διαγραφης. Γινεται να αλλαξει; Γαμηθηκε το δικο μου και εστειλε το μνμ 5-6 φορες και με αφησε μονο το τελευταιο να το σβησω.

Edit: Τελικα απλα μπορεις μια μια αναρτηση καθε φορα, καντε πως δεν υπηρξε ποτε το μνμ :D
Όπου βλέπω τέτοια πολλαπλά μηνύματα σβήνω τα επιπλέον, επίσης μερικοί αδερφοί που απαντούν με βιάση στο άτομο που έκανε το πολλαπλό ποστάρισμα να ηρεμήσει, να ξέρουν οτι τις περισσότερες φορές το έκανε κατά λάθος, ένα είδος server hiccup.

GEOL έγραψε: Τετ 16 Ιούλ 2025, 20:43 Βάλτε παρακαλώ αν γίνεται τη δυνατότητα αρνητικής ψήφου.
Αυτό μπορεί να αρχίσει να δημιουργεί εχθρότητες από το τίποτε, μερικοί θα το κρατάνε μανιάτικο οτι ο ένας ή ο άλλος τους έκανε dislike.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

trouman έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:49 Βγαίνεις λες τον Άγγελο υπάλληλο, σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο, με αυτά τα συμφραζόμενα και θες και να θεωρηθείς αξιόπιστος. Κάτι σου διαφεύγει, πολύ σοβαρό...
Έχω την εντύπωση ότι είναι, με την κυριολεκτική έννοια του όρου. Ρώτησα μήπως κάνω λάθος, απάντηση δεν πήρα. Έχω βγει στο παρελθόν και έχω υποστηρίξει τον Άγγελο, όταν ακόμη ήταν προπονητής της ομάδας, όταν εδώ μέσα ορισμένοι τον κατασπαράζανε. Τώρα το πώς τεκμαίρεται ότι από αυτά που είπα για το συγκεκριμένο ζήτημα (έθεσα και το πλαίσιο με ένα σκεπτικό) είμαι αναξιόπιστος, εσύ ξέρεις.

Όμως η αλήθεια είναι ότι δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν με θεωρείς αξιόπιστο ή αναξιόπιστο. Ούτε θα κάνω την παραμικρή προσπάθεια να αποδείξω τον εαυτό μου σε εσένα. Ούτε σε ξέρω ούτε με ξέρεις. Εκφράζω τη γνώμη μου σε ένα φόρουμ του ΠΑΟΚ, από το 2008, όπως και όποτε κρίνω αναγκαίο ή απλώς θέλω να το κάνω, σε πολύ διαφορετικές φάσεις τις ζωής μου (όπως και πολλοί άλλοι).

Πιστεύεις ότι μια φράση που θα πεις εσύ (που δεν σε ξέρω καν) για εμένα (που δεν με ξέρεις καν) με αφορμή ένα ποστ μου για τον Άγγελο Αναστασιάδη - την παρούσα χρονική στιγμή - θα με καθορίσει;

Κάτι έχεις καταλάβει πολύ λάθος, αλλά ποιος είμαι εγώ να κρίνω.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Μαυρο Χιονι έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 23:39
arrwstos έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 22:26 Το φόρουμ περνάει δύσκολες στιγμές, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά. Προσωπικά, δεν γράφω τόσο συχνά, παρά μόνο ανά περιόδους. Είναι δύσκολο να ξεχωρίσεις τα τρολς της μιας μέρας που εξυπηρετούν ατζέντες ή είναι πρώην λογαριασμοί που έχουν αποχωρήσει/μπαναριστεί από νέα μέλη που μπαίνουν και γράφονται στο φόρουμ από τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν την τελευταία περίοδο και έχουν αγνή πρόθεση να μπλεχτούν, να συζητήσουν, να εκφράσουν προβληματισμούς, να πουν γνώμες. Ορισμένες περιπτώσεις νομίζω είναι προφανείς, αλλά όχι όλες. Απ' όποια μπάντα και αν τοποθετούνται.

Είναι δύσκολο το έργο των διαχειριστών και των συντονιστών, αν θέλουν ένα φόρουμ ισότιμο, δημοκρατικό και ειλικρινές, πάντα απ' την σκοπιά υπεράσπισης των συμφερόντων του συλλόγου.

Ελπίζω σε μια τίμια και ψύχραιμη διαχείριση, όσο και αν διαφωνώ με απόψεις και πρακτικές ορισμένων.

Σύνθετοι καιροί, αυξημένες ευθύνες.
Έγραψες σε ένα άλλο θρεντ πως κάποιο μέλος του φόρουμ έβρισε ΑΜΕΑ. Θυμάσαι μήπως που ήταν γιατί δεν έχει αναφερθεί τέτοιο ποστ.
Το έγραψα και παρενέβη ο Equalizer - μετά από επίμονη παρέμβασή μου - και έριξε μια βδομάδα μπαν σε αυτόν που το έκανε. Υπόψιν, δεν μιλάμε καν γενικά για ΑΜΕΑ, αλλά για μέλος του φόρουμ που εμπιστεύτηκε αυτή του την ιδιότητα στο φόρουμ, και για πολύ ώρα έτρωγε χυδαία επίθεση από έναν ανεκδιήγητο τύπο. Το υπόλοιπο κόντεξτ συζητήθηκε εκείνη την ώρα, όχι επαρκώς κατά τη γνώμη μου.

Και περνάμε στο ποστ που αναφέρεσαι, πάλι παράθεσή μου στο Equalizer στην οποία απάντηση δεν πήρα (δεύτερη φορά την ίδια μέρα, αλλά ο καθένας έχει το δικαίωμα να απαντά όπου θέλει και να αγνοεί όποιον θέλει, τι να κάνουμε).

Συγκεκριμένα, ρωτούσα γιατί μπαναρίστηκε για 2 βδομάδες ένα μέλος του φόρουμ που εξέφρασε τον προβληματισμό του στο παρόν τόπικ για τις συνεχείς επιθέσεις με αισχρούς χαρακτηρισμούς και ειρωνίες μιας ομάδας ατόμων σε μέλη του φόρουμ που εκφράζουν διαφορετικές απόψεις από αυτές των μελών της εν λόγω ομάδας. Ρώτησα τι έκανε, γιατί μου φάνηκε περίεργο το 2 βδομάδες , ενώ την προηγούμενη μέρα για προσβολή ΑΜΕΑ ο άλλος έφαγε μία. Τι πιο βαρύ έκανε; Ήταν ειλικρινής ερώτηση που δεν απαντήθηκε. Που αν όντως έκανε, καλά έκανε και έφαγε και 2 και 3 και 33 βδομάδες μπαν.

Αλλά θέλω να ξέρω το σκεπτικό της χρονικής διάρκειας των αποκλεισμών.

Επίσης, θέλω να εκφράσω την έντονη ανησυχία και διαφωνία μου για τον χειρισμό καταστάσεων που αφορούν το θέμα που έχει προκύψει με το γηπεδικό και την κόντρα - πλέον - ΑΣ ΚΑΙ ΠΑΕ.

Καταλαβαίνω ότι ορισμένοι κάνουν επιθετικά σχόλια και κριτική χωρίς αρχές στον Σαββίδη και τα μπαν πέφτουν βροχή (εκτός της βραδιάς του Κωνσταντέλια και σωστά κατ' εμέ, λόγω της συναισθηματικής φόρτισης).

Καταλαβαίνω, επίσης, ότι πρέπει να διαχειριστείτε ως μοντς μια δύσκολη κατάσταση, το ξανά είπα.

Όμως την ίδια ώρα, αυτή η ομάδα που ανέφερα πριν, και με δική μου διαπίστωση, αλωνίζει ανενόχλητη. Έχει υπάρξει ορυμαγδός επιθετικών, προσβλητικών και χυδαίων σχολίων που έχει περάσει στο ντουκου. Δεν λέω για τον Τέλη ή τον ΑΣ, δεν με νοιάζει καν πως μιλάνε γι' αυτούς.

Λέω για το πώς μιλάνε για άλλα ή σε άλλα μέλη του φόρουμ. Και αν λέμε για σχόλια που κατακρίνουν τον Σαββίδη με τον τρόπο που ανέφερα νωρίτερα, ας πούμε να καταλάβω την "οργή" τους. Όταν μιλάμε όμως για μέλη που απλώς εκφράζουν την άποψη τους κόσμια και με επιχειρήματα, πρέπει να ανέχονται τα πεσίματα;

Που θα πάει αυτή η κατάσταση; Με αυτούς τους όρους θα συνεχιστεί η συζήτηση. Πείτε το ανοιχτά, εφόσον είναι έτσι. Ή πείτε τι μέτρα θα πάρουν οι μοντς για να αλλάξει αυτό το κλίμα, εφόσον δεν είναι έτσι.

Το ξαναλέω, το ΠΑΟΚμάνια έχει περάσει και άλλες σκοτεινές στιγμές, ίσως και πιο δύσκολες. Άλλοι φύγαμε, επιστρέψαμε, ξαναφύγαμε, ξαναματαγυρίσαμε, πάντως το πονάμε.

17 χρόνια από όταν γράφτηκα εδώ μέσα , με έχει σημαδέψει. Έχω δει κόσμο και κοσμάκη, σημαντικές και όμορφες φωνές να χάνονται (για διάφορους λόγους, ακόμα και προσωπικούς). Δεν θεωρώ τον εαυτό μου τέτοια. Θεωρώ όμως άλλες φωνές σημαντικές και όμορφες και δε θα ήθελα η κατάσταση που επικρατεί να τις διώξει.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Δεν αναφέρουν σε εσένα, αλλά τέλος πάντων. Άλλος είδα ότι το είπε. Περί ορεξεως, κολοκυθόπιτα..
Και επίσης , μια χαρά ακούγονται όλες οι φωνές εδώ μέσα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Τετ 30 Ιούλ 2025, 06:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΔΕΝ έπεσε Μπαν σε κανέναν επειδή είπε τον Άγγελο υπάλληλο

Που κι αυτό τοξική παπαριά κακοπροαιρετη ήταν, αλλά δεν έπεσε για αυτό τον λόγο

Έπεσε επειδή προσέβαλε άλλα μέλη για τις απόψεις τους χαρακτηρίζοντας τες αστείες ή γελοίες δε θυμάμαι ακριβώς

Μετά από εκατό ημέρες προειδοποιήσεων, δεν θα ζητάτε και τα ρέστα τώρα για Μπαν μετά από προκλήσεις ειρωνίες προσβολές κ.α.

Όποιος θεωρεί ότι μπαίνει 18 ώρες τη μέρα και βλέπει καλύτερα ποιοι είναι παραβατικά μέλη και ξέρει να ρίχνει πιο δίκαια Μπαν, η μοντ τιμ ψάχνει ΠΑΝΤΑ νέα μέλη για να ενισχύσουν την προσπάθεια
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”