Tolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:23 Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα είναι ότι είχε η ομάδα τη μεγαλύτερη ευκαιρία ομίλους και όλο το καλοκαίρι ήταν στην κοσμαρα τους ?
Ειναι παράλογο που ο κόσμος αναρωτιέται πώς μετά το πρωτάθλημα που λες ολοκληρος Κουλιερακης πουλήθηκε 13 μύρια και ο χθες ο Βαγιανιδης πουλήθηκε 14?
Ψέματα ότι ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος?
Είναι ψέματα ότι με τον Ντελια προχθές γίνανε πάλι τσίρκο ?
Δεκάδες πατήματα έχει δώσει και δίνει η ΠΑΕ, όχι ένα και δύο και μας μιλάει και με ένα ύφος καρδινάλιου (Κυριάκος) οπότε γουστάρει και λογαριασμό δε δίνει. Και δε θα κρύβονται όλα αυτά κάτω από την αγωνιστική μαγκιά του προπονητή και των παικτών που ναι, μείνανε ξεκρεμαστοι
Αλήθεια σου λέω αδερφέ μου....
Ούτε που με μοιάζουν αυτά
Εγώ θέλω το όνομα του ΠΑΟΚ να εμφανίζεται όσο γίνεται ποιο πολλές φορές στο....αλμανάκ...
Όταν το...μελλοντικό βιβλίο της ιστορίας....το ανοίξει ο τότε ιστορικός δεν υπάρχει περίπτωση να κρίνει το επίπεδο της ομαδας του ΠΑΟΚ με το εάν ο ντελιας κάποια στιγμή του παρελθόντος έφτασε στο αεροδρόμιο για να πάρει το αεροπλάνο...
τα επόμενα 5 χρόνια...ας γράψουμε....τα ίδια με τα προηγούμενα 5 και έλα εσύ μετά να δούμε μαζι πόσο έπιασε ο κουλιερακης και πόσο ο βάγιανιδης...