Ιβάν Σαββίδης VII
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
«Ουδείς πιο αχάριστος του ευεργετηθέντος»
- These users thanked the author Eagle1980 for the post (total 4):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, elvetos giatros, Unpsofable78, Apil44
Δεν ξέρω τον Μυστακίδη όπως ξανά έχω αναφέρει.
Έχει πολύ χρήμα λέγεται, είναι και πολύ ΠΑΟΚ κάποιοι λένε. Τα πιστεύω λοιπόν.
Ο Ιβάν έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει.
Έχει κάνει λάθη. Πολλά θα προσθέσω.
Δεν θέλει, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ή όσα κάποιοι προσδοκούμε και επιθυμούμε. Να συμφωνήσω? Οκ.
Πάνε βρε αγόρι μου Μυστα στο μπάσκετ δύο τρία χρονακια δείξε δείγματα γραφής, βοήθα στο ελάχιστο και τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Μην κάνεις ομάδα μπάσκετ πρωταθλήτρια Ελλάδας κι Ευρώπης. Δείξε αγάπη και συνέπεια.
Γιατί αν ρίξεις και κατιτις για το γήπεδο δεν θα τα δεχθεί ο σύλλογος εφόσον εμπλέκεται κι ο ερασιτέχνης?
Ασφαλώς και δεν επιδοκιμάζω τακτικές με πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες.
Ούτε θα ζήλευα να έβλεπα κολεγιά με την εξουσία. Με όλες αυτές τις οικογενειακές κυβερνήσεις.
Εμείς εδώ στην Αθήνα εύκολα γινόμαστε κόκκινοι πράσινοι και κίτρινοι. Αλλά επιλέξαμε κάτι άλλο... Διαφορετικό. Χωρίς νταηφαδες, σαλιαρεληδες, κοσκωταδες, μαρινακιδες, πετρέλαια, οπαπ κλπ.
Με νορ1 , 2, καμένους φούρνους, στησίματα κι άλλα συναφή το μόνο που θα με έκανε να σταματαγα να υποστηρίζω την ομάδα μου.
Η ομάδα μου είναι ο παππούς μου, η γιαγιά μου, οι παράγκες, η ξενιτιά τους, η προσφυγιά.
Αν μου τα ξεπλύνεις τα σκοτώνεις τα προδίδεις.
Αντέχω τις καλοκαιρινές άστοχες μεταγραφικές περιόδους. Με μιτριτσες, τεηλορ, μουργκ και σαματες. Κι αρκετές τέτοιες χωρίς τίτλους.
Τις πιο παραπάνω καταστάσεις όχι!
Πώς το λέμε? ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!
Έχει πολύ χρήμα λέγεται, είναι και πολύ ΠΑΟΚ κάποιοι λένε. Τα πιστεύω λοιπόν.
Ο Ιβάν έχει προσφέρει πολλά και συνεχίζει.
Έχει κάνει λάθη. Πολλά θα προσθέσω.
Δεν θέλει, δεν μπορεί να δώσει παραπάνω ή όσα κάποιοι προσδοκούμε και επιθυμούμε. Να συμφωνήσω? Οκ.
Πάνε βρε αγόρι μου Μυστα στο μπάσκετ δύο τρία χρονακια δείξε δείγματα γραφής, βοήθα στο ελάχιστο και τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Μην κάνεις ομάδα μπάσκετ πρωταθλήτρια Ελλάδας κι Ευρώπης. Δείξε αγάπη και συνέπεια.
Γιατί αν ρίξεις και κατιτις για το γήπεδο δεν θα τα δεχθεί ο σύλλογος εφόσον εμπλέκεται κι ο ερασιτέχνης?
Ασφαλώς και δεν επιδοκιμάζω τακτικές με πολιτικές - κομματικές σκοπιμότητες.
Ούτε θα ζήλευα να έβλεπα κολεγιά με την εξουσία. Με όλες αυτές τις οικογενειακές κυβερνήσεις.
Εμείς εδώ στην Αθήνα εύκολα γινόμαστε κόκκινοι πράσινοι και κίτρινοι. Αλλά επιλέξαμε κάτι άλλο... Διαφορετικό. Χωρίς νταηφαδες, σαλιαρεληδες, κοσκωταδες, μαρινακιδες, πετρέλαια, οπαπ κλπ.
Με νορ1 , 2, καμένους φούρνους, στησίματα κι άλλα συναφή το μόνο που θα με έκανε να σταματαγα να υποστηρίζω την ομάδα μου.
Η ομάδα μου είναι ο παππούς μου, η γιαγιά μου, οι παράγκες, η ξενιτιά τους, η προσφυγιά.
Αν μου τα ξεπλύνεις τα σκοτώνεις τα προδίδεις.
Αντέχω τις καλοκαιρινές άστοχες μεταγραφικές περιόδους. Με μιτριτσες, τεηλορ, μουργκ και σαματες. Κι αρκετές τέτοιες χωρίς τίτλους.
Τις πιο παραπάνω καταστάσεις όχι!
Πώς το λέμε? ΠΑΟΚ και ξερό ψωμί!
- These users thanked the author Maxpaok for the post (total 7):
- ΚΩΣΤΑΣ2019, nikvasil, elvetos giatros, Unpsofable78, Apil44, trouman, Maedhros4
- cristiano4
Πραγματικά μιλάμε για ακατανόητη λειτουργία του οργανισμού....πώς το κατάφερες ρε Ιβάν αυτό φέτος πραγματικά
Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Και βρήκε τη βαλβίδα Τέλη
Όση αμφισβήτηση δέχεται την κέρδισε με το σπαθί του, αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
1 πρωταθλημα και 1 κύπελλο και κάτι πορείες στην Ευρώπη τα τελευταία 5 χρόνια. Έσκασε ο κόσμος γιατί? Ήταν συνηθισμένος στα τρόπαια κάθε χρόνο? Πότε γίναμε σαν αυτους που κοροιδευαμε και χάσαμε το DNA μας σαν ΠΑΟΚ δεν το πήρα χαμπάριTolaros έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39 Δεν ξέρω τι γίνεται , δεν ξέρω τι θα γίνει, αλλά ο Ιβάν μόνος του την έφερε εδώ την κατάσταση , δεν ξυπνήσαμε μια μέρα και γίνανε όλα ξαφνικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Grimson4 την Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- abc_o_ karpouzas
.Tolaros έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39 .....................
Δεν ξέρω τι γίνεται ,.........
δεν ξέρω τι θα γίνει αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Τα τελευταία 5 χρόνια πρωτάθλημα κύπελο πορείες σε ευρωπαϊκούς ομίλους.....
Αν έσκασε ο κόσμος γιατί δεν πήγαμε στο παγκόσμιο συλλόγων....συμφωνώ
Μία ζήλια μέχρι και εγώ την ένοιωσα....
Ειδικά την χρόνια του πρωταθλήματος εκεί κάπου στα πλεη οφ που τους πήγαμε όλους πιπα κόλο το πρώτο που άκουγες στα...πηγαδάκια...στα τσιμέντα ήταν για την γκοτζαρεβα και τον μικρό Σαββίδη που άφησαν την ομάδα....χωρις φορ....
- These users thanked the author abc_o_ karpouzas for the post (total 4):
- Shadow, Apil44, Iznogoud4, Maedhros4
Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα είναι ότι είχε η ομάδα τη μεγαλύτερη ευκαιρία ομίλους και όλο το καλοκαίρι ήταν στην κοσμαρα τους ?
Ειναι παράλογο που ο κόσμος αναρωτιέται πώς μετά το πρωτάθλημα που λες ολοκληρος Κουλιερακης πουλήθηκε 13 μύρια και ο χθες ο Βαγιανιδης πουλήθηκε 14?
Ψέματα ότι ο πρόεδρος είναι εξαφανισμένος?
Είναι ψέματα ότι με τον Ντελια προχθές γίνανε πάλι τσίρκο ?
Δεκάδες πατήματα έχει δώσει και δίνει η ΠΑΕ, όχι ένα και δύο και μας μιλάει και με ένα ύφος καρδινάλιου (Κυριάκος) οπότε γουστάρει και λογαριασμό δε δίνει. Και δε θα κρύβονται όλα αυτά κάτω από την αγωνιστική μαγκιά του προπονητή και των παικτών που ναι, μείνανε ξεκρεμαστοι
Ψέματα είναι ότι το επόμενο καλοκαίρι παρακαλούσε να μείνει ένα χαφ αφού σου πήρε πρωτάθλημα και ξαναπήρε τα τέτοια του? Που μου πήρε σέντερ μπακ 15/9?
Ψέματα είναι ότι είχε η ομάδα τη μεγαλύτερη ευκαιρία ομίλους και όλο το καλοκαίρι ήταν στην κοσμαρα τους ?
Ειναι παράλογο που ο κόσμος αναρωτιέται πώς μετά το πρωτάθλημα που λες ολοκληρος Κουλιερακης πουλήθηκε 13 μύρια και ο χθες ο Βαγιανιδης πουλήθηκε 14?
Δεκάδες πατήματα έχει δώσει και δίνει η ΠΑΕ, όχι ένα και δύο και μας μιλάει και με ένα ύφος καρδινάλιου (Κυριάκος) οπότε γουστάρει και λογαριασμό δε δίνει. Και δε θα κρύβονται όλα αυτά κάτω από την αγωνιστική μαγκιά του προπονητή και των παικτών που ναι, μείνανε ξεκρεμαστοι
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 3):
- Magdi Tolba 4, bane1980, TylerDurden
- navigator11
Ωραία όλα αυτά. Η ... βαλβίδα Telis κάποια στιγμή, ει δυνατόν προτού του δοθεί και επισήμως το χρίσμα για το νέο γήπεδο, γίνεται να εμφανιστεί να αναλύσει 5-10 πραγματάκια για τις, ακόμα και συγκεκαλυμμένες, προθέσεις του γύρω από το συγκεκριμένο ζήτημα;; Ας μην το κάνει και αυτοπροσώπως. Μπορεί να τον αδικούμε τον άνθρωπο, θεωρώντας ότι παίζει βρώμικα.
Αν ρωτάς εμένα ούτε με νοιάζει ο Τέλης, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ο ΠΑΟΚ είναι του Ιβάν.
Δε δικαιολογώ τον ΑΣ, λέω όμως ότι καταλαβαίνω τον κόσμο που βρήκε αφορμή να ξεσπάσει ή ακόμα και να γκρινιάξει για αυτά που μαζεύονταν τόσο καιρό.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους γνωστούς εδώ μέσα που ξεφύτρωσαν τον τελευταίο καιρό σα μανιτάρια
Δε δικαιολογώ τον ΑΣ, λέω όμως ότι καταλαβαίνω τον κόσμο που βρήκε αφορμή να ξεσπάσει ή ακόμα και να γκρινιάξει για αυτά που μαζεύονταν τόσο καιρό.
Προφανώς δεν αναφέρομαι στους γνωστούς εδώ μέσα που ξεφύτρωσαν τον τελευταίο καιρό σα μανιτάρια
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 2):
- Magdi Tolba 4, Apil44
Το Όπεν από το πρωί μέχρι το βράδυ λιβανίζει στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Και όταν φλέγοντα ζητήματα είναι στην επικαιρότητα μας δείχνει, όπως και τα υπόλοιπα κανάλια, ντοκιμαντέρ για την ονυχοπλαστική των κουναβιών και ρεπορτάζ με κώλους από τις παραλίες της Αττικής (ενίοτε και της Χαλκιδικής, επειδής Θεσσαλονίκη κι έτς να πούμε).
Οπότε αν κάποιος θέλει να δείξει ότι η ΝΔ πολεμάει τον Ιβάν, ας χρησιμοποιήσει άλλο επιχείρημα.
Το τι κάνει ή δεν κάνει ο Μαρινάκης είναι δικό του θέμα, εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα με το (τωρινό, αντίΝΔ χαρακτήρα του). Χωρίς να πείθει ιδιαίτερα ο κουμπάρος της Ντόρας, βέβαια, με υποτακτικούς δημοσιογράφους όπως (και) η Γιάμαλη, που φυλάει το δακτυλίδι του δον στον αέρα της εκπομπής της και τον ευχαριστεί που την αφήνει να μιλάει.
Είναι μια αηδία τα μίντια, και οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν για να υπηρετούν να συμφέροντά τους.
Εκτός αν εκτός από το ποδόσφαιρο τους αρέσει και το πρωινό μαγκαζίνο και παθιάζονται με αυτό, είναι σινεφίλ και τιμούν τον κινηματογράφο βάζοντας τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι ή θεωρούν την τηλεόραση κερδοφόρα μπίζνα.
Μια χαρά έχει και στελέχη της ΝΔ που στηρίζουν τον Σαββίδη, όπως και του Βελόπουλου και της Νίκης κλπ.
Αντίστοιχα Μυστακίδη στηρίζει η μητσοτακική πτέρυγα της ΝΔ, όπως βλέπει και ο πλέον άσχετος.
Τα συμφέροντά τους είναι τόσο διαπλεκόμενα, που οι αντιφάσεις που βρίσκεις δεν είναι κάτι το παράλογο όταν πας να βγάλεις άκρη. Θέλει χειρουργικούς χειρισμούς για να ξεδιαλύνεις ακριβώς τι παίζει κάτω απ' τα τραπεζια, και εγώ σίγουρα δεν είμαι χειρούργος. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω.
Αλλά ας είμαστε φειδωλοί με τα απλά σχήματα: αυτόν τον θέλουν οι καλοί/κακοί Αμερικάνοι και τον άλλον οι καλοί/κακοί Ρώσοι.
Οπότε αν κάποιος θέλει να δείξει ότι η ΝΔ πολεμάει τον Ιβάν, ας χρησιμοποιήσει άλλο επιχείρημα.
Το τι κάνει ή δεν κάνει ο Μαρινάκης είναι δικό του θέμα, εξυπηρετεί τα δικά του συμφέροντα με το (τωρινό, αντίΝΔ χαρακτήρα του). Χωρίς να πείθει ιδιαίτερα ο κουμπάρος της Ντόρας, βέβαια, με υποτακτικούς δημοσιογράφους όπως (και) η Γιάμαλη, που φυλάει το δακτυλίδι του δον στον αέρα της εκπομπής της και τον ευχαριστεί που την αφήνει να μιλάει.
Είναι μια αηδία τα μίντια, και οι ιδιοκτήτες τους τα έχουν για να υπηρετούν να συμφέροντά τους.
Εκτός αν εκτός από το ποδόσφαιρο τους αρέσει και το πρωινό μαγκαζίνο και παθιάζονται με αυτό, είναι σινεφίλ και τιμούν τον κινηματογράφο βάζοντας τον ηλίθιο και τον πανηλίθιο τα Σαββατοκύριακα το μεσημέρι ή θεωρούν την τηλεόραση κερδοφόρα μπίζνα.
Μια χαρά έχει και στελέχη της ΝΔ που στηρίζουν τον Σαββίδη, όπως και του Βελόπουλου και της Νίκης κλπ.
Αντίστοιχα Μυστακίδη στηρίζει η μητσοτακική πτέρυγα της ΝΔ, όπως βλέπει και ο πλέον άσχετος.
Τα συμφέροντά τους είναι τόσο διαπλεκόμενα, που οι αντιφάσεις που βρίσκεις δεν είναι κάτι το παράλογο όταν πας να βγάλεις άκρη. Θέλει χειρουργικούς χειρισμούς για να ξεδιαλύνεις ακριβώς τι παίζει κάτω απ' τα τραπεζια, και εγώ σίγουρα δεν είμαι χειρούργος. Προσπαθώ κι εγώ να καταλάβω.
Αλλά ας είμαστε φειδωλοί με τα απλά σχήματα: αυτόν τον θέλουν οι καλοί/κακοί Αμερικάνοι και τον άλλον οι καλοί/κακοί Ρώσοι.
Η ΠΑΕ είναι του Ιβάν, όχι ο ΠΑΟΚ.Tolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:49 Αν ρωτάς εμένα ούτε με νοιάζει ο Τέλης, ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ο ΠΑΟΚ είναι του Ιβάν.
Συνεχίστε.
ΥΓ. Διορθώνω. Δεν είναι καν απολύτως δικιά του. Είναι ο μεγαλομέτοχος.
-
Όπως είπε και ο Tolaros πιο πάνω ο ίδιος ο Ιβάν έφερε την κατάσταση εδώ που την έφερε δυστυχώς. Είτε ακούσια (γεωπολιτικά-πόλεμος)ειτε εκούσια (αυτάρκεια-κλείσιμο κανουλας).5 χρόνια εσωστρέφειας με εξαίρεση το μαγκικο του 24 που για μένα (αλλά και για τους περισσότερους νοημονες)ήταν θαύμα του Λουτσεσκου με τέτοιο υλικό που πάλευε. Τι να λέμε τώρα...
Όλοι μας ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε με τον ΠΑΟΚ και όχι με τα πρόσωπα. Ναι ο Ιβάν μας έσωσε, μας ευεργετησε, μας ξεχρέωσε, ΝΑΙ!Μας έσωσε από τον γκρεμό ΝΑΙ!Και τον ευγνωμονουμε για αυτό.
Όμως όλα αυτά μέχρι το 19 αντε και το 20!Μετά το γύρισε το τροπάριο πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΆΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Ο Σ Ο Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Α ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ!
Όταν διαπιστώσω ότι σταματήσει να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό (πάντα κατά την γνώμη μου) ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !
Είμαι ΠΑΟΚ και όχι Σαββίδης η Μυστακιδης η Γουμενος η Μπατατουδης!
Για να τελειώνω και να μη σας κουράζω πρωινιατικα (αν και δε νομίζω να το πέτυχα...)Πιστευω ότι αν, λέω ΑΝ ενδιαφέρεται κάποιος ΟΠΩΣ και να λέγεται αυτός για το γήπεδο-ΠΑΕ είναι καιρός να αρχίσει να εκτίθεται πλέον στον κόσμο του ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα τον κερδίσει. Πράγμα που έκανε και ο Ιβάν όταν ήρθε..Και υποθέτω ότι δε θα αργήσει να γίνει αυτό....
Αυτά, ευχαριστώ που με υπομεινατε παιδιά.
Καλημέρα..
Όλοι μας ΠΡΕΠΕΙ να είμαστε με τον ΠΑΟΚ και όχι με τα πρόσωπα. Ναι ο Ιβάν μας έσωσε, μας ευεργετησε, μας ξεχρέωσε, ΝΑΙ!Μας έσωσε από τον γκρεμό ΝΑΙ!Και τον ευγνωμονουμε για αυτό.
Όμως όλα αυτά μέχρι το 19 αντε και το 20!Μετά το γύρισε το τροπάριο πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη.
ΟΠΩΣ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΤΆΣΣΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ Ο Σ Ο Δ Ι Α Σ Τ Η Μ Α ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ!
Όταν διαπιστώσω ότι σταματήσει να εξυπηρετεί αυτόν τον σκοπό (πάντα κατά την γνώμη μου) ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΩ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !
Είμαι ΠΑΟΚ και όχι Σαββίδης η Μυστακιδης η Γουμενος η Μπατατουδης!
Για να τελειώνω και να μη σας κουράζω πρωινιατικα (αν και δε νομίζω να το πέτυχα...)Πιστευω ότι αν, λέω ΑΝ ενδιαφέρεται κάποιος ΟΠΩΣ και να λέγεται αυτός για το γήπεδο-ΠΑΕ είναι καιρός να αρχίσει να εκτίθεται πλέον στον κόσμο του ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ θα τον κερδίσει. Πράγμα που έκανε και ο Ιβάν όταν ήρθε..Και υποθέτω ότι δε θα αργήσει να γίνει αυτό....
Αυτά, ευχαριστώ που με υπομεινατε παιδιά.
Καλημέρα..
+1926Tolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 07:23 Ναι γιατί ψέματα είναι ότι το χειμώνα σε συνέντευξη τύπου ο προπονητής που είχε πρώτη την ομάδα παρακαλούσε για φορ και πήρε τα τέτοια του?
Να ξερουμε τι λεμε. Λογω Σαββιδη και μεταγραφων πηρεςabc_o_ karpouzas έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 06:46.Tolaros έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:39 .....................
Δεν ξέρω τι γίνεται ,.........
δεν ξέρω τι θα γίνει αυτά που γίνονται στην ομάδα την τελευταία 5ετια κάποτε θα σκάγανε, θα έσκαγε και ο κόσμος.
Τα τελευταία 5 χρόνια πρωτάθλημα κύπελο πορείες σε ευρωπαϊκούς ομίλους.....
Αν έσκασε ο κόσμος γιατί δεν πήγαμε στο παγκόσμιο συλλόγων....συμφωνώ
Μία ζήλια μέχρι και εγώ την ένοιωσα....
Ειδικά την χρόνια του πρωταθλήματος εκεί κάπου στα πλεη οφ που τους πήγαμε όλους πιπα κόλο το πρώτο που άκουγες στα...πηγαδάκια...στα τσιμέντα ήταν για την γκοτζαρεβα και τον μικρό Σαββίδη που άφησαν την ομάδα....χωρις φορ....
το τελευταιο πρωταθλημα ή λογω Ραζβαν που τον ειχες διωξει
μετα απο δυο νταμπλ και πηγες να τον ξαναδιωξεις φετος;
Με Σαματα, Μουργκ, Τομας, Σβαμπ στα 34 πηρες πρωταθλημα....
Δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα, απ' το να παίζεις την κολοκύθια, καλύτερα βγάλε πωλητήριο(εκτός Μυστακίδη) και άσε μας στην εσωστρέφεια και την μιζέρια μας