Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
To ερώτημα είναι, φτάνει ένα σέντερ μπακ και ένα αμυντικό χαφ; Με την περσινή εικόνα, αλλά και στα φιλικά μέχρι τώρα αμφιβάλλω. Πρέπει να υπολογίσουμε οτι θα παίξουμε και 50+ αγώνες πάλι. Με το φορ, κουτσά στραβά θα τη βρούμε την άκρη.
-
Κανονικο φορ δεν ειναι μονο αυτο που ματώνει τα δίχτυα
Ειναι κ αυτό που κατεβαζει και σπαει μπαλες με επιτυχια, που μπορει να κρατησει τη μπαλα και να μοιρασει, που μπορει να κανει καλα κοντρολ μεσα και εξω απ τη περιοχη και να συνδυαστει με τους υπολοιπους για να βγει καποιος σε θεση για γκολ, να πιεσει τακτικα σωστα, να ειναι αγκρεσιβ (κατι που συνηθως ειναι κ προιον αυτοπεποιθησης) στις μονομαχιες και στο πως θα "μυριστει" τη καθε φαση, να ειναι καλος κεφαλοσφαιριστης.
Ολα αυτα δε τα ζηταμε καποιοι οπαδοι μονο, τα ζηταει κυρια και κατα βαση ο προπονητης. Εσεις πειτε μου ποιο φορ απ αυτα που φεραμε τα τελευταια χρονια ειχε προσδοκιες για τα παραπανω. Ας ελπισουμε αυτος που θα ερθει να εχει παραπανω, αν ειναι ο Κεντιρα εχει καποια αλλα αρκετα με ερωτηματικο, αυτο λενε νομιζω τα περισσοτερα παιδια, δε μιλαω για τελειωμενες καταστασεις, τρολ κτλ αλλα ειναι πολυ λιγα αυτα
Ειναι κ αυτό που κατεβαζει και σπαει μπαλες με επιτυχια, που μπορει να κρατησει τη μπαλα και να μοιρασει, που μπορει να κανει καλα κοντρολ μεσα και εξω απ τη περιοχη και να συνδυαστει με τους υπολοιπους για να βγει καποιος σε θεση για γκολ, να πιεσει τακτικα σωστα, να ειναι αγκρεσιβ (κατι που συνηθως ειναι κ προιον αυτοπεποιθησης) στις μονομαχιες και στο πως θα "μυριστει" τη καθε φαση, να ειναι καλος κεφαλοσφαιριστης.
Ολα αυτα δε τα ζηταμε καποιοι οπαδοι μονο, τα ζηταει κυρια και κατα βαση ο προπονητης. Εσεις πειτε μου ποιο φορ απ αυτα που φεραμε τα τελευταια χρονια ειχε προσδοκιες για τα παραπανω. Ας ελπισουμε αυτος που θα ερθει να εχει παραπανω, αν ειναι ο Κεντιρα εχει καποια αλλα αρκετα με ερωτηματικο, αυτο λενε νομιζω τα περισσοτερα παιδια, δε μιλαω για τελειωμενες καταστασεις, τρολ κτλ αλλα ειναι πολυ λιγα αυτα
Εγώ προσωπικά γουστάρω ένα φορ σαν τον Ντάνκαν Φεργκιουσον, όλο γωνίες με σαγόνι τετράγωνο αμα γίνεται, ας του λείπουν και 2 δόντια, δεν τρέχει τίποτα, αλλά από ότι φαίνεται δεν κοιτάμε τέτοιες περιπτώσεις παικτών.
Ο Λουτσεσκου δείχνει ότι προτιμάει παίχτη στο πρότυπο του Μπενζεμα, εργάτη μέσα στο γήπεδο με συνεχές πρεσινγκ και χαμαλικι και να σκοράρει και τα ανάλογα βεβαίως.
Το τι χαφ θα πάρουμε είναι η σημαντική ιστορία, μπροστά γκολ θα βάλουμε πολλά, πίσω θα σφιξουμε μόλις αρχίσει να ρολαρει η ομάδα.
Μακάρι να πέσει εκεί το κασέρι το πολύ, να έρθει κάποιος να ανεβάσει πραγματικά το επίπεδο.
Ο Λουτσεσκου δείχνει ότι προτιμάει παίχτη στο πρότυπο του Μπενζεμα, εργάτη μέσα στο γήπεδο με συνεχές πρεσινγκ και χαμαλικι και να σκοράρει και τα ανάλογα βεβαίως.
Το τι χαφ θα πάρουμε είναι η σημαντική ιστορία, μπροστά γκολ θα βάλουμε πολλά, πίσω θα σφιξουμε μόλις αρχίσει να ρολαρει η ομάδα.
Μακάρι να πέσει εκεί το κασέρι το πολύ, να έρθει κάποιος να ανεβάσει πραγματικά το επίπεδο.
Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με όσα συμβαίνουν
Εγώ αν ήμουν Σαββίδης και μου κάνανε πόλεμο για να αποχωρήσω, δε θα έβαζα ούτε ένα ευρώ μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Όχι εκατομμύρια.
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 6):
- Unpsofable78, Dimitris_L4, magdy, burbu, giaxxo, margas
-
- Σασταλεγάκιας 2025
δεν θα αλλαζε και τιποτα δηλαδη αν ησουν εσυ ο σαββιδηςTolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:21 Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Θεωρώ αδύνατον να μείνει ανεπηρέαστο το αγωνιστικό με ίσα συμβαίνουν
Αδερφε, κουλιερακης αυγουστο τζιμας χειμωνα κοταρσκι τωρα μια χαρα εσοδα ειναι για να παρεις παικτες στις 3 κομβικες θεσεις
Ο ιδιος ο Ιβαν στον λογο του τις προαλλες ειπε οτι ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απολα αν εσυ θα εκανες πισω στα 100 επειδη σου εκανε κολπα ο ΑΣ μαλλον δεν θα τηρουσες τοσο αυτο το μοττο
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- soigol, thios4, margas
Έγινε μεγάλε δε βάζει φράγκο ο Ιβάν. Επόμενη γραμμή
- These users thanked the author Tolaros for the post (total 6):
- renegade, zissos, PoccoPicante, burbu, giaxxo, Unpsofable78
- Montrealiotis
Το πρόβλημα είναι ότι μετά από τόσες πωλήσεις μαζεμένες, ακόμα αδυνατούμε να ξοδέψουμε αντίστοιχα για μεταγραφές. Αν του χρόνου πχ δεν πουλήθει ο Κωνσταντελιας, δεν θα γίνουν μεταγραφές καθόλου;
- These users thanked the author Montrealiotis for the post (total 2):
- thios4, margas
-
- Σασταλεγάκιας 2025
Προεδρε αν δεν υποταχθει ο ΑΣ μη βαλεις ουτε ευρω! Για την ακριβεια μη ξαναβαλεις ποτε τιποτα! Με τους αχαριστους που εμπλεξες
- These users thanked the author alexgarcia6 for the post (total 3):
- soigol, margas, Papa9
Ο ΤσόλακBlackgr4 έγραψε: Δευ 28 Ιούλ 2025, 23:53 Ποιος από τους φορ που φέραμε μετά τον Πρίγιοβιτς έπρεπε να βάλει παραπάνω γκολ από όσα έβαλε στην πραγματικότητα;
Ας έρθει πρώτα κάποιος που στη καριέρα του είχε νούμερα και αν ούτε αυτός δεν μας βγει, τότε θα ζητάμε έναν όρθιο κώνο για εκεί μπροστά.
Επαναλαμβάνω βέβαια πως η έλλειψη κανονικού φορ είναι το μικρότερο μας πρόβλημα. Μεσοαμυντικά είμαστε χωνί. Στόπερ τανκς, χαφ να τρώει ψυχές, ΧΘΕΣ.
-
Το ερωτημα είναι ποιος ΔΕΝ έπρεπε να βαλει. Ακομα κι ο σαματα παραπάνω έπρεπε να βαλει.
Τι εννοειτε νούμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω ακριβως.
Ο μονος που εχει ακουστει και μπορεις να πεις ότι καλύπτει αυτό το κριτηριο είναι ο ντουκς. Αντε κι εκεινος ο γιανσεν.
Ακομα και ο υπερπαπας εμπολο μετρια νουμερα έχει.
Τι εννοειτε νούμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω ακριβως.
Ο μονος που εχει ακουστει και μπορεις να πεις ότι καλύπτει αυτό το κριτηριο είναι ο ντουκς. Αντε κι εκεινος ο γιανσεν.
Ακομα και ο υπερπαπας εμπολο μετρια νουμερα έχει.
- These users thanked the author black death for the post:
- Unpsofable78
100%.Tolaros έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 02:21 Δεν ξέρω πού βρίσκετε το κουράγιο και μιλάτε για παίκτες.
Εγώ είμαι πολύ απαισιόδοξος για τις επόμενες μέρες.
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- DamoN, PAOKevolution, Unpsofable78
Ένα γαμωΚρέμτσικ, έναν Κοντρέρας που έφερε ο Ζαγοράκης με χρήματα που μάζεψε από τα διαρκείας, έναν Βιτόλο σκύλο που πήραμε από τον συμπολίτη με συνοπτικές διαδικασίες.
Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά, και το αναλύουμε εδώ και τόσες σελίδες;;;;
Πόσο δύσκολο είναι ρε παιδιά, και το αναλύουμε εδώ και τόσες σελίδες;;;;
Ζητήσανε εγγυήσεις από τον επιχειρηματία της ΠΑΕ για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, και άρχισαν τα όργανα "εγώ αν ήμουν Σαββίδης δεν θα έβαζα ευρώ για παίκτη μέχρι να μου το δώσουν ".
Άχου τα μωρέ. Πολύ ΠΑΟΚ ακούγονται όλα αυτά.
Άχου τα μωρέ. Πολύ ΠΑΟΚ ακούγονται όλα αυτά.
Παιδιά, ότι γνώμη ήταν να ειπωθεί για τον Τσεντίρα/Κεντίρα έχει ειπωθεί. Θα παρακαλέσω αν δεν υπάρξει κάτι το νέο στην περίπτωσή του να σταματήσουμε τα άσκοπα σχόλια γι αυτόν γιατί έχουμε κάνει την ανάγνωση τού τόπικ πολύ δύσκολη.
Επίσης και ο Κωνσταντέλιας και ο Σαββίδης έχουν τόπικ, εδώ δεν είναι ποτ-πουρί.
Επίσης και ο Κωνσταντέλιας και ο Σαββίδης έχουν τόπικ, εδώ δεν είναι ποτ-πουρί.
- These users thanked the author Rexaris for the post (total 2):
- DikefalosNisiotis, margas
Σίγουρα περισσότερο ΠΑΟΚ από το "πάρε μου μια φορακλα ώστε να μου αποδείξεις εσύ που έβγαλες τον σύλλογο από τα σκατα ότι ενδιαφέρεσαι για το καλό της ομαδας"
- These users thanked the author nunies4 for the post (total 3):
- navigator11, burbu, Unpsofable78